172102
  • gazgoblin
    Vótmá.....? Talán egy újszülöttnek jó lesz....

• fluga
    sziasztok!
    egyx olyan kérdésem lenne, hogy van e lehetőség gamepaddal irányitani a járműveket, mert eddig próbálkoztam de az istennek sem sikerült beállítani hogy működjön..5letek?
  • DaNeEWEB
    és abbol a hatbol hány működik normálisan?
  • Crem
    Más:

bár én is CB-s vagyok és természetes, hogy kiállok a csapattársam melett. Normálisan játszik! Nem csíter és nem DTK-s!!!
    Szóval, ha el akarjátok kezdeni ezt a baromi nagy becsületességet akkor kezdjétek olyanokkal, aki lever, ha elviszed a gépet, direkt elédáll stb...

Szeretem mikor olyan emberek ugatnak a másikra akiknek alapból le van ragasztva a büntetésgomb...

Ui: akinek nem inge ne vegye magára!
  • AvRs Wolfguy
    HA engem kérdeztek nagyon jó aza az unlock medic csak jól kell vele bánni, én minképpen azt ajánlom, de személyre válogattja, ha assaulttal jáccol sokat akkor G3 ez, természetes.
  • Crem
    Azért ezt elég rendesen kiszinezted...:)

1,Egy medic helyére szálltál be
    2,lehet, hogy véletlen egybeesés de a squad 6 fős és a bh is... megvolt mindenkinek a feledata nem rambókra volt szükség.
    3, nem usmc oldalon voltál, hanem kinai ! A BH lopott volt és az volt az utolsó zászló...

a többi stimmel...
  • petersz
    annyi. volt már itt asszem ez
  • Beers
    Nem is tudtam hogy már 6 magyar ranked szerver van!
  • fr3ddy14
    én mediccel vagyok és tök jó
  • petersz
    thx. medic második fegyverét érdemes. vagy spec ops?
  • fr3ddy14
    teodoro kinyírt engem és promit, amikor száltunk fel helivel!!
    szerencsére ki lett bannolva:
    (sorry a nagy képért)
  • Me0w
    1000 global pontnal.
  • fr3ddy14
    amikor megkapod a második rangod 1060 pontnál
  • petersz
    Asszem a ranked hun VI-on voltam az előbb és tényleg horror, ahogy billegnek a halottak. Meg is lehetne szokni, de felcserként szívás, mert nem lehet normálisan éleszteni, fibrizek, semmi, újra, semmi, azt már kapom is ugye jól a fejlövést és magam is billegek ott mint egy betépett brékes bazeg :)
    A másik, olyat sem láttam máshol, hogy mikor a halott teste eltűnik ugye, mert megy újjászületni, nos akkor ott marad ilyen sziluettárnyék frankón, mintha csak egyesen Derrick rajzolta volna körbe lol...
    amúgy nemrég kezdtem játszani. mikor lehet az első fegyvert unlockolni?
  • uHs Gerzson
    Nem vagy egyedül az érzésel ;)
  • TDC Geronimo
    Örülünk neki :)
  • Crazygirl
    Hat korulbelul ilyesmit mondhattam mikozben jatszottam mint amit te odairtal a kepem melle Nagyon tetszik...

cyberbob29 (#31827): nem szolnek semmit azert, ha olyan szavakat irnak oda Halal fain...

Ja amugy a jatek maga nagyon bejon.
  • 0Fritz0
    Tessék többet commanderkedni, a nulla pont elég sovány!
    Jó dolog parancsnoknak lenni, hiszen nincs is annál szebb látvány, mint amikor a csapatod apró darabokra amortizálódik a saját tüzérségi tüzed alatt.
    Vagy teljes erőből ordíthatod , hogy „ Bumm, hedsát!”, amikor az utánpótlás csomaggal sikerül telibe kapod az egyik embered.

• leveskocka
    szoval,amiket felsoroltal,azok kozott nem vagy,hanem es(&)kapcsolat van...remelem vilagos
  • leveskocka
    jah,engem sem zavarnak a kituntetesek,talan a veteran armornak orulnek azert:)
  • fr3ddy14
    ????
  • leveskocka
    mindet hat
  • leveskocka
    fuled erjen bokaig,stb...valamint 8 sört kivanok(ez tolem nagy szo,plane,hogy a sör szoert az ö betut kimasoltam:)
  • fr3ddy14

The Meritorious Service Medal:

· 1000 játszott óra

· 50,000 gyógyítási pont

· 25,000 javítási pont

· 25,000 utánpótlási pont

na, azt szeretném kérdezni hogy ezt mind meg kell csinálni, vagy csak az 1000 játszott órát?
  • fr3ddy14
    én sem
    de mostmár tetszenek :D
    naon szeretem mikor megy a dobpergés :D
  • BurnBaby
    hát nyilván rosszul csinálom, de azon túl, h örülök ha kapok vmi plecsnit túl sok effortot nem fektetek bele, hogy legyen :))))
  • fr3ddy14
    ja, megtaláltam
  • fr3ddy14
    és infók nincsenek róluk?
    pl hogy hogy kell megszerezni
  • Nagydög
    "Fogadjunk hogy 1976. 08. 09. szül. dat...."

Bazzz! Lottoznod kene! :))

Koszonom! Neked is BB!
  • BurnBaby
    jé télleg, aszondja a fórum :) ez esetben HBD
    meg akkor már hason lovakat Panzermeyer és TerranceG kollegáknak is :)
  • Caterpillar
    Fogadjunk hogy 1976. 08. 09. szül. dat....

Heepí Börszdééj!!
  • BurnBaby
    á nem kell, kicsit még olvashatsz lefekvés előtt. de nem sokat, különben irgumburgum!
  • Nagydög
    "76os? kisdög... ,)"

Bocs, nagyi! Mar huzunk is aludni. :))
  • Caterpillar
    '86 még belefér??
  • BurnBaby
    76os? kisdög... ,)
  • Nagydög
    "Bar en 78'-as evjaratu..."

Kolyok. :)
    En '76.
  • BurnBaby
    lásd kivel van dolgod. a lap alján levő keresőbe beírtam a "magyarítás" szót, és kidobta a megoldást. a jövőre javaslom neked is ezt a megoldást ,)
    http://fhun.uw.hu/
  • Pharolas
    Sziasztok.
    Lenne egy problémám, és remélem, hogy itt tudtok segíteni rajta. Vettem egy joystickot a játékhoz, de nem tudom beállítani, hogy az előre-hátra stb. mozgás a kar előre-hátra mozgatásával érjem el.
    Valaki elmondaná, hogy ezt hol és miként lehet beállítani?
  • BurnBaby
    van vhol elvileg befejezett magyarítás... de nemtom hol .)
  • BurnBaby
    mert én vagyok a medic tankos, azért ,)
    meg mert így ki tudok ugrani élesztgetni (pl akit elütök - bár úgyis büntet), meg a barátaim gyógyulnak okosan, ha meg harmatos az állagom kérek supportot (ami általában szétesik) :)