172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
A Peti dolgot megbeszéltük ts-n, elég szkiles hogy ilyet csináljon.
Fiatal, és néha meggondolatlan. De hogy "láma" lenne(?) nem hinném, ezt a volt HBA-sok is meg tudják cáfolni. -
DaNeEWEB #32112 beengedett EA HU-ra -
Ugyanmár hogyan tudnál már te játszani ;P -
DaNeEWEB #32110 b+ -
mobal #32109 jah
-
DaNeEWEB #32108 nem megy nekem se vazz.
akkor reggelig no game? -
nekem is -
én nem azt mondtam hogy a játékka lnem tudsz játtszani, hanme a fegyvert nem tudod használni :P -
1.És mit ért volna a medic,ha balfaszlámán használja a pilóta a BH-t?
2.Squadleader voltam,nem rambo.És qrvára eredményes volt hogy együtt volt az a squad,ha el lett bukva minden pont.
3.100% hogy amcsik voltuk,mert csináltam is screenshotot a rinyálásról,de sajna kitöröltem(épp a napokban,úgyhogy jól emlékszem)-elhinni nem kötelezö...
Kicsit láma dolog rinyálni a squad miatt,és a földön picsogni,ahelyett hogy foglalna valaki a BH-val.
És a stílusa miatt meg pláne nem szálltam volna ki,mégha igaza is lett volna.De még az se volt...
Na peace -
-
mobal #32103 sráccok csak nekem szarakszik megint -
Szerintem tudom hogy kell jatszani a jatekot, szoval :P -
DaNeEWEB #32101 hát öö izé :) -
Te meg nemreg azt irtad hogy uninstall-alod a BF"-t , nem...? ;) -
DaNeEWEB #32099 megvan a Distighused service ribbon, most hajtok a 25 órásra :)
-
Kell hat -
ok. de ha default accountal csinálom egy szervert sem hoz be. Kell accountot csinálni? -
Aztutan inditasz egy Multiplayert es minden megy magatol... -
Hi ismét. szal nekem tört a játékom. megnéztem a faq -t hogy mit kell csinálni ha akarok neten játszani. letöltöttem a win servert és a pb fileokat. frissített is az. És aztán hova tovább? Készíteni kell Accountot vagy lehet anélkül is? -
biztos voltak azok is :)
mindenesetre a squadon kivüliek eléggé összevissza rohangáltak semmi szervezettség (persze egy-két pro szagu figurát kivéve:) -
DaNeEWEB #32093 ja, csak tele vannak a magyar szerverek kis 10 évesekkel akiknek 1részt be nem áll a szájuk, és még játszani se tudnak. Multkor Blackhawk-ban ültem, volt egy engineer, aki ahelyett hogy javitott volna, shotgunnal lőtte a gyalogosokat, 100 méter magasbol..... az ilyeneket élőbe is le tudnám lőni... 
-
a faq az irányadó -
welcome :) amióta nancsika lelépett igen lecsökkent a női haderők száma, úgyhogy épp jókor jössz :)))
-
vannak már ujabb pathcek de én pl a tök alappal játszom és megy
biztos vannak olyan serverek ahova nem tudsz bemenni de akkor nézel másikat :) -
Helósztok rég battlefield 2-őztem és lenne egy kérdésem. Ami a FAQ-ba benne van azt kell megcsinálni még mindig és megy is a játék vagy vannak már újjabb patch-ek? -
na igen de ez nem egy összeszokott csapat volt hanem csak ugy összeverbuválodtunk
szoval ugylátszik az értelmesebbje egymásra talált :) -
na a pr0 megmondja hogy kell :P -
DaNeEWEB #32086 akkor mázlid volt, mert nem sok normális helis csapat van sajnos -
nemszoktam gyakran játszani (söt inkább ritkán)
de ma délután pl tök jot játszottam a [dF]&sly.hu serveren
beálltam az eggyetlen squadba és mentem a többiekkel
volt egy helikopteres gyerek aki mindig szálitott minket ide-oda
a helikopterben medic+enginer+support
ö ledobott mindket vhova elfoglaltunk egy zászlot vagy tettük a dolgunkat :) után fölszedett ésmentünk tovább
közbe persze végig mikrofonon ment hogy mit csináljunk hova menjünk stb
szoval nagyon jol éreztem magam és ezt elakartam mondani :) -
DaNeEWEB #32084 lol, Freddy válaszolt a saját üzenetére 

#32083 -
én úgy szoktam hog belelövök egyet, aztán egymásután 2-t, és már megis halt 

-
hát ez nem igaz
én a snipereket írtom vele rohadt messziről, még a sniper sem vesz észre :D
szal pontos, csak akadozva kell vele lőni, nem pedig folyamatosan
a fegyvert hasznánli tudni kell
ha nem tudod használni, akkor ne ítélkezz -
DaNeEWEB #32081 MeOw, az a medic nem szar, csak ahogy Wolfguy is mondta, jol kell vele bánni :) nekem már elég jól megy, igaz csak mashtur city-n meg striked karkand-on szoktam használni, egyébként anti-tank -
DaNeEWEB #32080 én tuti az anti-tankot fogom unlockolni, ha meglesz a corporal.
az unlock medic nekem azért tetszik jobban az amcsinál, mert nem csak kis sorozatokat lő, az amcsinál nekem ez nem vált be -
Kozelre? Tegnap a foldon elottem fekudt egy ember SAW-al, es egy teljes tarat lottem bele, tulelte. Az a fegyver olyat szor, hogy borzalmas. Egygolyos potyogteesben meg meg a kinai is pontos. Szal ertelmetlen volt szamomra :( -
Nem. 1 unlock fegyver van globalisan minden nacionak. -
AvRs Wolfguy #32077 Az igaz hogy full autón nem olyan pontos messzire de pont erre van kitalálva a semi atuto moód ahol egy kattra egy töltény-t repíthetsz az ellen homlokába. Így az utca végéről a fal mellett fekvő szerencsétleneket szoktam a halálba küldeni. -
petersz #32076 Köszi. Eszerint mindhárom nációban 1-1 fegyvert lehet elsőre? -
petersz #32075 Azt nemtom, én csak vagy kettőn voltam eddig. az egyik lagolt durván sajna, a másikon nem lehet éleszteni. -
Haaaaat, ez igy nem teljesen igaz :) A medic unlock eleg szokatlan, foleg hogy a leirasban egy 'iszonyatos' pontossagu fegyver van bemutatva, ezmeg... talan a kinai medicnel pontosabb, de semmivel sem jobb mint a MEC medic fegyver es kb. egyszinten van az amerikai medic fegyverrel, avval a kulonbseggel, hogy a nem unlockolt PONTOSABB. Szoval en csak a kinai teamben valasztom ki :(