172102
  • Yan
    A Peti dolgot megbeszéltük ts-n, elég szkiles hogy ilyet csináljon.
    Fiatal, és néha meggondolatlan. De hogy "láma" lenne(?) nem hinném, ezt a volt HBA-sok is meg tudják cáfolni.
  • DaNeEWEB
    beengedett EA HU-ra
  • mesor
    Ugyanmár hogyan tudnál már te játszani ;P
  • DaNeEWEB
    b+
  • mobal
    jah
  • DaNeEWEB
    nem megy nekem se vazz.
    akkor reggelig no game?
  • fr3ddy14
    nekem is
  • fr3ddy14
    én nem azt mondtam hogy a játékka lnem tudsz játtszani, hanme a fegyvert nem tudod használni :P
  • vsly
    1.És mit ért volna a medic,ha balfaszlámán használja a pilóta a BH-t?
    2.Squadleader voltam,nem rambo.És qrvára eredményes volt hogy együtt volt az a squad,ha el lett bukva minden pont.
    3.100% hogy amcsik voltuk,mert csináltam is screenshotot a rinyálásról,de sajna kitöröltem(épp a napokban,úgyhogy jól emlékszem)-elhinni nem kötelezö...

Kicsit láma dolog rinyálni a squad miatt,és a földön picsogni,ahelyett hogy foglalna valaki a BH-val.

És a stílusa miatt meg pláne nem szálltam volna ki,mégha igaza is lett volna.De még az se volt...

Na peace
  • Beers
  • mobal
    sráccok csak nekem szarakszik megint
  • Me0w
    Szerintem tudom hogy kell jatszani a jatekot, szoval :P
  • DaNeEWEB
    hát öö izé :)
  • SigS
    Te meg nemreg azt irtad hogy uninstall-alod a BF"-t , nem...? ;)
  • DaNeEWEB
    megvan a Distighused service ribbon, most hajtok a 25 órásra :)
  • SigS
    Kell hat
  • Sland
    ok. de ha default accountal csinálom egy szervert sem hoz be. Kell accountot csinálni?
  • SigS
    Aztutan inditasz egy Multiplayert es minden megy magatol...
  • Sland
    Hi ismét. szal nekem tört a játékom. megnéztem a faq -t hogy mit kell csinálni ha akarok neten játszani. letöltöttem a win servert és a pb fileokat. frissített is az. És aztán hova tovább? Készíteni kell Accountot vagy lehet anélkül is?
  • Guer
    biztos voltak azok is :)
    mindenesetre a squadon kivüliek eléggé összevissza rohangáltak semmi szervezettség (persze egy-két pro szagu figurát kivéve:)
  • DaNeEWEB
    ja, csak tele vannak a magyar szerverek kis 10 évesekkel akiknek 1részt be nem áll a szájuk, és még játszani se tudnak. Multkor Blackhawk-ban ültem, volt egy engineer, aki ahelyett hogy javitott volna, shotgunnal lőtte a gyalogosokat, 100 méter magasbol..... az ilyeneket élőbe is le tudnám lőni...
  • BurnBaby
    a faq az irányadó
  • BurnBaby
    welcome :) amióta nancsika lelépett igen lecsökkent a női haderők száma, úgyhogy épp jókor jössz :)))
  • Guer
    vannak már ujabb pathcek de én pl a tök alappal játszom és megy
    biztos vannak olyan serverek ahova nem tudsz bemenni de akkor nézel másikat :)
  • FOXX supreme
    Helósztok rég battlefield 2-őztem és lenne egy kérdésem. Ami a FAQ-ba benne van azt kell megcsinálni még mindig és megy is a játék vagy vannak már újjabb patch-ek?
  • Guer
    na igen de ez nem egy összeszokott csapat volt hanem csak ugy összeverbuválodtunk

szoval ugylátszik az értelmesebbje egymásra talált :)
  • 3TOMI3
    na a pr0 megmondja hogy kell :P
  • DaNeEWEB
    akkor mázlid volt, mert nem sok normális helis csapat van sajnos
  • Guer
    nemszoktam gyakran játszani (söt inkább ritkán)
    de ma délután pl tök jot játszottam a [dF]&sly.hu serveren
    beálltam az eggyetlen squadba és mentem a többiekkel
    volt egy helikopteres gyerek aki mindig szálitott minket ide-oda
    a helikopterben medic+enginer+support
    ö ledobott mindket vhova elfoglaltunk egy zászlot vagy tettük a dolgunkat :) után fölszedett ésmentünk tovább
    közbe persze végig mikrofonon ment hogy mit csináljunk hova menjünk stb

szoval nagyon jol éreztem magam és ezt elakartam mondani :)
  • DaNeEWEB
    lol, Freddy válaszolt a saját üzenetére
  • fr3ddy14
    én úgy szoktam hog belelövök egyet, aztán egymásután 2-t, és már megis halt
  • fr3ddy14
    hát ez nem igaz
    én a snipereket írtom vele rohadt messziről, még a sniper sem vesz észre :D
    szal pontos, csak akadozva kell vele lőni, nem pedig folyamatosan
    a fegyvert hasznánli tudni kell
    ha nem tudod használni, akkor ne ítélkezz
  • DaNeEWEB
    MeOw, az a medic nem szar, csak ahogy Wolfguy is mondta, jol kell vele bánni :) nekem már elég jól megy, igaz csak mashtur city-n meg striked karkand-on szoktam használni, egyébként anti-tank
  • DaNeEWEB
    én tuti az anti-tankot fogom unlockolni, ha meglesz a corporal.
    az unlock medic nekem azért tetszik jobban az amcsinál, mert nem csak kis sorozatokat lő, az amcsinál nekem ez nem vált be
  • Me0w
    Kozelre? Tegnap a foldon elottem fekudt egy ember SAW-al, es egy teljes tarat lottem bele, tulelte. Az a fegyver olyat szor, hogy borzalmas. Egygolyos potyogteesben meg meg a kinai is pontos. Szal ertelmetlen volt szamomra :(
  • Me0w
    Nem. 1 unlock fegyver van globalisan minden nacionak.
  • AvRs Wolfguy
    Az igaz hogy full autón nem olyan pontos messzire de pont erre van kitalálva a semi atuto moód ahol egy kattra egy töltény-t repíthetsz az ellen homlokába. Így az utca végéről a fal mellett fekvő szerencsétleneket szoktam a halálba küldeni.
  • petersz
    Köszi. Eszerint mindhárom nációban 1-1 fegyvert lehet elsőre?
  • petersz
    Azt nemtom, én csak vagy kettőn voltam eddig. az egyik lagolt durván sajna, a másikon nem lehet éleszteni.
  • Me0w
    Haaaaat, ez igy nem teljesen igaz :) A medic unlock eleg szokatlan, foleg hogy a leirasban egy 'iszonyatos' pontossagu fegyver van bemutatva, ezmeg... talan a kinai medicnel pontosabb, de semmivel sem jobb mint a MEC medic fegyver es kb. egyszinten van az amerikai medic fegyverrel, avval a kulonbseggel, hogy a nem unlockolt PONTOSABB. Szoval en csak a kinai teamben valasztom ki :(