172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
és hiába mentek el bármit abba a voiceipsetupba, elfelejti.
-
megőrülök!!!!!
van egy BF2voiceIPsetup.exe a bf gyökérbe. Gondolom ott kell beállítani a hangot. Be is állitom de mikor felmegyek a szerverre belépek egy squadba, kb 1 percig tudod beszélni, még hallom is a többieket de azután elnémul minden és nem TUDOK beszélni sem!!!
pls help -
jefferson83 #32232 Azt már kitapasztaltam.
Csak mostanában elég gyakran kapok idegbajt egyes emberek miatt
-
kösz -
jefferson83 #32230 Ja
, mindegy már ott a megoldás.
-
de este 6-tól betudsz menni minden ranked szerverre -
ő azt hiszi hogy a szerverkeresőbe [HUN]-t kell beírni és akkor kirakja a szerereke -
jefferson83 #32227 [HUN] előteg nem kötelező. A belső keresőbe beírod %HUN (Ha pecselve van.) aztán enter. Itt kijönnek a magyar szerverek kapcsolódsz és ha beenged tört. Ennyi. -
%hun-t kell írni nem pedig [HUN] -t? -
%hun -
jefferson83 #32224 Én csak az undorító zenékre reagáltam. Hozzáteszem nekem sem tetszik, de ez van. Töröld ki a könyvtárból ha ez lehetséges (még nem próbáltam) és nem lesz zene. Szerencsére nem tart sokáig:) -
tud valaki segíteni? -
Ezzel, csask az a baj, leveszed a menuben a zenet 0-ra , de ezt nem veszi 'musicnak' tisztelt jatekiro es ejjel duborog a haz tole, ha vege van egy kornek...
A jatek teszteloket, tuti az utcarol szedtek ossze, de kizarolag olyanokat, akik nem lattak meg gepet...sot fekete munkasok voltak :)
-
DaNeEWEB #32221 a francba hogy magyar szerveren nem lehet commanderkedni, mert sok birka bemászik az artillery alá hiába nyomom, hogy "move artillery!! move artillery!!!"
Nem birom megcsinálni azt a szemét staff officer ribbont.
Nincs vmi jó ötlet, tanács, hogy hogyan lehet commanderrel sok pontot szerezni?? -
ismét helpet kérek!
megvan minden. Látom a szerver listát. Hogy találok magyar tört szervereket?
[HUN] előtag is megvan! Mit kell aztán csinálni? -
Elég baj. TS volt, van és lesz ;) -
DaNeEWEB #32218 szerintem is, csak ha pl klánmegbeszélés, akkor szar mert csak 6-os squadok vannak -
szerintem teljesen jo a beépitett voice -
DaNeEWEB #32216 régen minden bf-es teamspeak-kel nyomta, nem tom a többiek hogy vannak vele, de én mióta van bf2-ben beszélő, azóta nem használok ts-t. -
Cefre #32215 Én team speak 2-t használok szerintem nagyonn jó -
DaNeEWEB #32214 sikerült? -
megtaláltam :) -
ha akkor nem állítottam be akkor már nem is lehet többé? -
DaNeEWEB #32211 installálásnál kell engedélyezni és beállítani -
hi
segitsetek hogy lehet mikrofonnal beszélni a játékan?
megprobáltam engedélyezni a voice over IPt de azt nem fogadja el.
valami otlet? -
DaNeEWEB #32209 lol -
jefferson83 #32208 Az himnusz :P -
AvRs Wolfguy #32207 srácok, hogy kell kiszinezni a nevet a bf2-ben? ma is láttam egy csávót, megölt vkit, a nevét zölddel, a fegyvere nevét meg narancssárgával irta ki. Hogy kell ezt csinálni?? -
Picador #32206 Tiszta bug ez a játék....
Letörölhetnék már az új patch-csel azokat az undorító zenéket is , amik a kör végén vannak... -
Miért, tök unalmas lesz ilyen parajelenségek nélkül
-
Tegnap su -ban ultem loveszkent, lazeriranyitasu raketaval lovoldoztem. Bemert egy ellenfelet, raketat kilottem, TEAMKILL, mondom jolvan bugos **bleep** . De a pilota legalabb kapott egy driver assit killt! -
cyberbob29 #32203 jöhetne már az a patch (1.03) de nagyon
-
A zászlófoglalás körül is van néhány probléma.
-Kinaiként éledek egy foglalható zászlónál,ekkor látom a rúdon amcsi zászló lobog ????(A minimappon kinait mutatott)
-Többször előfordult az is ,hogy nem tudtam befoglalni pedig a "csík" teli fehér ,mégsem akarta felhúzni a lobogót. -
cyberbob29 #32201 ez még a jobbik eset
-
DaNeEWEB #32200 nagyon utálom az ilyet. de velem olyan is volt már hogy tk-t irt ki, de plusz 2-t kaptam érte -
cyberbob29 #32199 MEC-esnek látod , nekem is volt ilyen élményem sajnos
-
haxoror #32198 Akkor nekem szerencsém volt eddig mert zombi ugyan van rendesen de a pirossal jelölt saját még nem, ilyenkor a szkin is változik?
Szóval ha MEC vagyok akkor a sajátot akit a bug pirossal ellenségnek jelöl amcsi egyenruhában látom vagy MEC-esben? -
Lehet, nem tudom, de elbassza a jatekot :( -
Domikee #32196 Tegnap 64-es pályán Karkandon gyaktuk 1mást, 3 csapattárs között rohangál egy piros, nézem messzebrből, a társaim nem foglalkoznak vele. Gondoltam, itt a bug, nem foglalkoztam vele, irtottuk az ellent. 3 perc után lekéselt az illető, és nem tk volt. Később megismétlődik a szitu, na mondom most nem cseszel ki velem, gyorsan lelövöm a pirosat, erre kaptam a tk-t.
Tököm teli van... -
Szerintem ez is a hullajárás meg a conn problem velejárója.