172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-

nekem a M16A2 a kedvencem -
OMG M4 a kedvenced...vazze -
realAX3 #32272 Hi All.
BOSCO: DirectX beallitasokban (Start/Run/DXDiag.exe) A hangnal a hardware-es gyorsitast vedd vissza Basic-re es megoldodik a hang problema.
Remelem segitettem -
AvRs Wolfguy #32271 Én most látom először...........TECCIK -
már mindenki 200pont felett járt, de 2ör játszódott le 20pec alatt
mert gyorsan gyilkoltunk
amúgy ilyenkor medikkel jó lenni, mert sok a kuncsaft :DDD -
DaNeEWEB #32269 20 perc 461 pont. érdekes. jobb vagy mint (BB)Krisz -

-
az volt, hogy a time limit 40perc, és 300 tickettel indulunk, és 64-es strike at karkand -
és kiverted? -
nekem csak a stukker kéne innen, mert ez a kedvencem
-
20 perc alatt 461 pont?hmm.. -
-
vótmá...párszor
-
húúú
szerintem az is pontrfarmerelés ha csak a strike at karkannd pálya van a ranked szerveren
tegnap 20perc alatt öszejött 461 pont :D
de azért tetszett -
Régi :P -
DaNeEWEB #32259 Na ez nem semmi
-
nézd meg a FAQ-t ott le van írva ilyenkor mi a teendő -
PaterP #32257 Sziasztok!
Tudna vki abban segíteni, hogy miért nem tudom feltelepíteni a bf2 patcheket?
" Patch failed " üzenettel leáll a telepítés.
Nagyon bosszant mert a játék eredeti.
A bátyámnak simán felment. Újratelepítés sem segített.
Előre is köszönöm. -
DaNeEWEB #32256 van msn-ed? engem lehet érdekel
-
üdv.
van egy Logitech FREEDOM 2.4GHZ-es JOYOM eladó. érdekel valakit?
8000 ért viheti. dobozával, driverével, tökéletes állapotban (ráadásul még két év GLOBAL WARRANTY)
20 482 7273 a telszámom. -
hát kösz. tudod nem szándékosan TKztam ez az egyik a másik meg ha a többiek figyelnének akkor nem lenne ilyen. -
Sajna nem par ev ;P -
nem tudja vki hogy egy létező BF2 nicknévhez hogyan lehet kérni a jelszót?
a játékban a manage account-nál lévő forgot passwordre nyomva semmit nem csinál csak leteszi a játékot tálcára. -
tk miatti banok nem tartósak - néhány óra, max egy nap. pontosan nem tudom :) -
Polemius #32250 Talán a hidak javításáért is kapsz. Ha véletlenül velem ellentétes oldlra kerülsz, akkor erre biztosan nyílik majd lehetőséged. :)
Előszeretettel robbantom (robbantatom) fel ugyanis azokat a hidakat, amelyek a ellen főbázisáról kivezetnek.
-
EA HU VIról nem tudod mennyi ideig bannol? -
nem egy idő után visszaenged, de ez szerver beállytás függő -
ha bannolva vagyok TK-miatt egy szerverről, - ami persze nem szándékos, csak senki nem hiszi hogyha rámegy egy aknára akkor az nem robban fel - szóval, akkor véglegesen bannolva vagyok? -
igy is elfelejti a beállitásokat -
DaNeEWEB #32245 Ha nagyon meg szeretnéd szerezni a javitásért a pontot, akkor kérj meg valakit, hogy robbantsa fel párszor az artilleryt, az uav-t meg a scannert, te meg megjavitod. ezt 2-3x eljatszod megvan. de ez nem becsületes :) -
Ezt még nem tudjuk,mert még nem jött ki.De mi is reméljük,hogy úgy lesz. -
AvRs Wolfguy #32243 Igaz hogy az 1.3-as patchben már meg lehet változtatni a nevet úgy hogy a statom megmarad??? -
ja azért megyek fel a szerverre hogy lelki segélyt kapjak :) -
microphone boost-ot kapcsold be a voip beállításoknál a játékban -
attól még javít az, csak van egy kis bug itt is (defura) :))) -
ha megnézed a bfhelp.try.hu oldalon a magyar szerverek linket, ott vannak :) ami nem official, az jobbára tört -
Ne ölj meg senkit! -
a rájottem, az első kill után megy el a hang.
valami ötlet? -
Ha más ember járművét javitod akkor kapsz pontot(elhagyott járműért nem) és a blackhawk javításáért is kapsz ha éppen tudod. Én a MEC heliben szedtem össze öt-pontot, de nem volt könnyű, szorgosan kell hadonászni a franciakulcsal.
Néha előfordul, hogy nem lehet javítani a BH-t, de nagyrészt azért megy. -
Még egy bug. Szerelőként nem tudom javítani a helit, ha hátul csücsülök. Csak néha, vagy ha épp igen, akkor is csak 1-2 mp-ig aztán nem, aztán megint...hm..elég furcsa...Pedig nézek minden irányba de véletlenszerűen jön elő. :(
Valaki mondjon egy tippet mivel tudom összeszedni a szerelő 5 pontját a badget-hez, mert eddig csak 4-ig jutottam. Volt hogy a tankomat vagy 1000x javítottam meg mégse kaptam egy deka pontot se. Csak a commander cuccainak szereléséért kapok pontot és viszonylag gyorsan is. A baj csak az, h mikor látom sárga futok szerelni, erre a nyomi commanderek már vagy ott hasalnak és szerelik, vagy supplyt dobnak rá és sose jön össze az 5 pont. :( Kicsit el vagyok keseredve, segítsetek kérlek!!!!!