172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
petersz #32313 A legjobb valami jó kis német szerveren, ahol egy betűt nem értek a karattyolásukból :) -
sorry, de et nem értem 
-
jah,akinek meg nincs eredeti,ne jatsszon rankeden... -
szerintem igen -
akkor azert van ott annyi flama...:)akinek nem inge... -
osvaldadi #32308 Csá!GeForce 6600-ás kártyán elmegy a játék?
-
ahol én szoktam játszani ott igen -
petersz #32306 yes sir, affirmative! csak nemtom mér nekem címzed, mikor nem szoktam bunkózni... -
Polemius #32305 De az nem az az M4 amit én szeretnék. :) -
petersz #32304 Nehogy már azt hidd, hogy sokkal komolyabb teamwork van külföldi szervereken. változó amúgy. mindig lesz olyan aki akkor jött fel másodjára és akaratán kívül is kárt okoz. de ilyen "faszlámaság" a valóságban is van. úgy híjják: baráti tűz. -
Borg #32303 A faszlámázást, meg egyéb trágár jelzőket be lehet fejezni. Mindegy kit mennyire idegesít ez vagy az, ez a stílus nem kell ide. -
megnyugtatlak:kulfoldin sem feltetlenul jobb...epp azert kerdeztem,hogy lehet valakit kickeltetni,mert egy ponthajhasz buzgar tapirkodik -
oda szeretnék menni, csak tört gamem van, és csak este 6tól enged fel rankdra
addíg meg a magyaron szoktam lenni, mert arra felenged -
petersz #32300 A faszlámát bevállalom :) -
Na ja...magyar szervereken mindenki basekemper, kemper, csiter, Rambó, nem együttmüködő, rosszul együttmüködő, Láma, f.láma, parancsmegtagadó ja és a legfontosabb kérdés hogyan lehet kirugni valakit...külföldire kell menni ahol nem érted a sok hülyegyerek pofázását. -
Te Joe...te mennyi bugot találtál benne? Gondolom egész nap azzal játszol
-
csiga88 #32297 Mit csináljak a játékkal hogy felengedjen a serverekre? Ezt írja ki:
This serve only allows players with unmodified content to join. Revert your version of BF2 to the current official version to join. És nem csináltam vele semmit csak patcheltem. -
nemtökmind1, most öszinten? :)
elobb a nagyobb bugokat foltozgassák... -
egyrészt a dolog sztem már rég érvényét vesztette, másrészt ha a f@szlámázás helyett egyszerűen megkéritek, hogy legközelebb hanyagolja a másik oldalrol az ami anyahajot, akkor talán meg is lett volna oldva a probléma... -
petersz #32294 Én pártolnám, hogy többféle stílben jöjjenek a számok, random. -
Az eredménytáblán a 3. fül a é ott klikk a vote kick-ra a játékos neve mellett. -
rúgasd ki az adminnal(ha van)
megérdemlik a basecamperek
-
azért 1 war és 1 public gém ég és föld... -
DaNeEWEB #32290 Te hülye vagy.
Kiugrottál, mindig lelőttünk.
Utánna fogtad, beleugrottál a blackhawk-ba, és vagy 3x minimum megöltél csak engem spawnoláskor.
A vadászheli csak utánna jött... -
AvRs Wolfguy #32289 valami keményebb harcias zene kéne.........szerintem.... -
meg a gepárdnak nemsok köze van az m16hoz :) -
sztem csak poénkodott ;) -
petersz #32286 Szerintem nagyon jók a zenék. Bár hosszú távon uncsi. A pecsbe inkább pár új arab meg kínai népdalt kéne mixeltetni. De komolyan. -
Bf2ben van m4, a spec opsos fegyver amcsi oldalon az m4, egyebkent az m4 az m16a2 roviditett valtozata. -
az mitol van hogy meg bejelentkezni se tudok: The server has refused your connection. -
petersz #32284 Ez így fincsi, mert sajna még a dtk is megesik tök normális, de szenvedélyes emberekkel ;) -
Polemius #32283 Nekem is az M4 a kedvencem (kár, hogy a BF2-ben nincs...) 
-
hogy lehet szavazast inditani,hogy kickeljek a parasztot? -
mester nyugi:) -
Mester01 #32280 f**lama ez nem tetszik ez a szo...
1.Az nem blackhawk volt te nyomorék hanem kinai Vadászhelikopter!
2.Meg Vadászgépet akartam lopni csak valaki mindig lelott 3* csináltam es 1* sikerult gépet lopnom..
és ha bekerülsz egy klánba és külföldivel fogtok majd WARozni és hogy ha ő is ezt csinalja mint én akor is elküldöd melegeb éghajlatra? -
DaNeEWEB #32279 Nem tudom, hogy M3st3r nevű f**lama olvassa e az sg fórumot, de akkora egy nyomorék basecamper, amilyet még sose láttam.
Beáll a hajó végére blackhawk-kal, és a gépágyúval szétlövi a spawnolókat. Az ilyet bannolnám minimum az összes magyar szerverről -
Ez a helioxcica nincs még bannolva? Már ezelőtt is gond volt vele, a statja mnagáért beszél, 54 kill és 1640 pont. ban pls -
Hát sztem qrvára nem :) -
sorry, csak rohattul hasonlítanak :DD -
És szted a képen az van?