172102
  • cyberbob29
    Tegnap megnéztem én is ezt a "táncoló hullák" szindrómát a magyar EA HU-n, hát nagyon kell figyelni, hogy ki az akiben még ver az ütő, mert egyébként csak golyópazarlás a lagg már csak hab a tortán, illetékesek várható valami előrelépés?
  • Danee
    óó Borg, pedig még én is szivattam volna egy kicsit, mért kellet lelőni a poént? :)
  • Borg
    Kicsit vastag vagy te ahhoz, hogy ágyúba "beszállj" nem?
    Az ágyúkat a commander kezelheti csak (artillery).
  • SigS
    Jaja, en egy szemet vagyok, mert repulni akartam es tulajdonkeppen jogosan letkztak mert, ha jol megneztem volna a legijarmu rendszamat rajohettem volna hogy az eleve a squadjuk tulajdona
  • TS Zolly
    Hopsz, ez nem neked ment. Egyel alattad lévőnek FlatlineHun
  • TS Zolly
    De a termonukleáris robbanás eszméletlen!
  • TS Zolly
    alt+F4 lehet . Ha azzal sem, akkor az F+A+Q komináció.
  • Beers
    Sokáig ne próbálkozz vele!
  • 0Fritz0
    Az egyetlen bajom az ágyúval, hogy túl erősre csinálták. A vegyi töltetek igazán durvák, nagyon nehéz TK nélkül használni.
  • FlatlineHun
    Ha a nagy ágyukba akarsz beszállni, akkor először lőszeresdobozt kell keresned. Ott nyomsz egy G-t (vagy amire a kit felvétele be van állítva) és akkor megjelenik a kezedben egy nagy ágyulövedék. (ilyenkor védtelen vagy, úgyhogy gyorsan kell szaladni) Na. És ezzel a nagy lövedékkel a kezedben tudsz csak beszállni az ágyúba, ami az egyik legjobb jármű a játékban. De a lőszeresládák általában el vannak dugva a pályán szerteszét, nehéz őket megtalálni és mindig máshol vannak.
    Remélem sikerült segíteni :)
  • Cefre
    Hello.az ágyúba hogy kell be szálni??Mert próbáltam de nem enged bele
  • kovsol
    nem vágom mineke ezek a "játék" fegyverek amikről képeket raktok be.
    nem elég a játékban puffogtatni ?
  • FlatlineHun
    Nekem 20 playeres, 32 p mapos szerveren sikerült a songhua stalemate pályán. Kevés ember, sok zászló = sok zászlófoglalás mindkét oldalról. Amúgy az artillery TK miatt ne aggódj, tudniillik azt nem számolja bele a ribbonok miatti ponthatárba. Én is úgy kaptam meg, hogy 42 pontom volt. (50-2*tk) Persze nem első próbálkozásra sikerült!
    Soxerencsét.
  • Beers
  • TS Zolly
    Jól vagy?
  • Polemius
    Akkor véletlen ugyanarra a képre leltünk. :)
  • rohadt alma
    Csak halkan jegyzem meg,hogy innen van.
  • alma2
    ultrakompakt, netan csupa kismeretu katona, vagy csak ketten voltak a squadban, hogy egy egesz repulo kellett nekik :)
    csak kemenyen sig :)
  • feri0618
    Klán tagnak jeklentkezznék szivessen, ha van valahol hely akkor szoljatok kövi!!
  • feri0618
    Hát megprobálom azt bejőn vagy nem!Ajáték teccik nagyon és csépelem a néptet.
    Csak idegesit hogy eredeti a játék azt ilyenekkel kell makkolnom.
  • CBPeti
    Valóban, én is így voltam vele az elején, de hallodtam még anno "Private First Class" koromban 1 olyan sületlenséget, hogy ha több kitüntetésed van, akkor hamarabb lépsz rangokat, én ezt akkor elhittem, és elkezdtem először csak a combatokra menni, mert hát végülis 1 körön belül 10 kill akármilyen kit-tel könnyű... De ugye szépen lassan jöttt a felismerés, hogy ez a kitüntetéses dolog nem egészen így van, de akkor már nem volt visszaút, kitüntetés*függő lettem
  • CBPeti
    csak tipp, de elméletileg az 1.02-es patch-eket is 1.01-ként ismeri fel, talán úgyprobáld meg, hogy a szűz gémre rakod az 1.02-t
    De nem biztos...
  • Crokin
    badge, ribbon téma: Én nem is néztem meg, hogy hogy lehet ilyenekhez jutni, csak játszom ahogy épp érzem, oszt' tök jó mikor megjelenik egy kitüntetés :)
    Szerintem sokkal jobban esik így, mintha előre tudnám, hogy pontosan mit is kell tenni érte..
  • feri0618
    Szevasztok!Lenne egy nagy kérdésem.Már nagyon tele van a faszom! Mert van egy eredeti Battlefield2őm és az a probléma hogy telepítem és felrakom a 1.1pecset és utána az 1.2 és belépek a játékba addig semmi gond és mikor rálépek egy szerverre bármelyikre akkor elkezdi tőlteni és mikor betőltötte a pályát és nyomnák egy belépést akkor automatikussan kilép a főmenübe eza a trágya és kiírja hogy nem megfelelö a verziószám,pedig 1.2 verzíojú szerverrre lépek fel.
    ÉS ha a játékot leszedem és újra telepítem, ezt megcsinálom egy háromszor és csak utána tudok szerverekre rálépni.A punkbustert meg rendesen feraktam az okés.Na erre varjatióok gombot.Jólenne ha valaki segítene. Mert tele vana a Fa... ,ki fizettem egy rakat pénzt és nem tudok játcani.Ez nagyon gáz,ja és simán pecs nélkűl meg megy a játék.
  • CBPeti
    köszönöm tisztelt bíroság
  • petersz
    a kommunikáció ereje. szép mea culpa
  • Polemius
    Nem a BF2 Community topikban találtad véletlenül? :) #2621

Pontos infóért meg akkor már érdemsebb megnézni ezt a Field Manual-t annak akit közelebbről érdekel.

Azért ha lehet, itt ne tegyen be mindenki képet ilyen és hasonló vasakról. :)
  • petersz
    M4A1 muhaha
  • Cobra.
    Mivel értelmesen tudtál válaszolni a felhozott vádakra és beláttad, hogy hülyeséget csináltál (és gondolom ezután normálisan fogod a pontokat szerezni), ezért szerintem felejtsük el a vádakat. Ennél sokkal komolyabb problémákat (és problémásabb embereket) kellene megoldani a magyar ranked szervereken.
  • Danee
    jol néznek ki
  • TDC Geronimo
    Jéé valaki még tud rendes hangnemben reagálni
  • rohadt alma
    Szóval itt nézheti meg aki akarja:M4 és M4A1
  • CBPeti
    Na jó, most hogy letelt a regisztráció utáni 24 óra:
    Látom nagy port kavart, ha az ember 1szer kiprobál vmit ami nem a játék kitűzött célja...
    Ezennel kérek bocsánatot mindenkitől, akinek gondot okoztam a pointfarm-ommal, de:
    Promi: Kikérem magamnak, hogy az egész klánt szídd, mert nekem volt 1 hülyeségem!!! Amennyiben emiatt ki leszek bannolva a magyar szerverekről, elfogadom... Tudom, hogy ez már itt a forumban is elmult, de én biztos vagyok benne, hogy egyesek szemében és még mindig tüske vagyok emiatt... Szóval: Mint feljebb mondtam, bocsánat...
    De viszont ha már úgy is irok: Cobra: Nem vagyok csíter, minden kitüntetésem becsülettel szereztem, még a két veteran Badge-emet is!(sőt még a basic resupply-t sem pointfarm közben szerztem!) Ezeket nem kötelező elhinni, szerintem lessznek akik bármit mondok sem fogják elhinni, de ha bárki kíváncsi bármeik badge-em/ribbonom történetére, kérdezzen, a nagyjára emléxem...
    Nos remélem ezzel a pointfarm témát is és a csít témát is lazárhatjuk felém nezően...
    Na még 1szer így utoljára: Bocsánat...
  • TDC Geronimo
    Szintén
  • rohadt alma
    Csak azért tettem be mert valszeg ez az igazi.A #32341 is lehet igazi de kicsit más,olyan gyanus.De ezek is valszeg igaziak:

• mesor
    Ezt a képet már vagy 600X láttam itt a fórumokon!
    Geronak biztos csorog a nyála
  • rohadt alma
  • rohadt alma
    Bocs,ezt elrontottam!
  • rohadt alma
  • FCH kari
    milyen igazad van.én ritkán szoktam commanderkedni,probálom ugy csinálni hogy a tüzérség támogatást adjon foglalás elött,néhányan már rájöttek arra hogy olyankor nem mennek bele a tüz közepébe,magyar rankedon utánpotlást ledobni nemlehet mert az összes szétesik.ja és a nem bevehetö zászlot-bázist nemszoktam egészen addig löni amig a kedves ellen comm nemkezdi.még annyit::ma az 5-ös rankeden nem volt comm a szakaszpk-k kérdezgettek nem akar-e valaki commozni.eddig rendben is van de meg ha csinálod és valami nemtetszik a szakaszoknak akkor csesztetik a commandert,hiába jelölömki az üres zászlokat inkább kergetik egymást végig a pályán 1 kill-ért.ma volt olyan hogy 4 tankunk ment a már elfoglalt zászlohoz hogy minek azt szerintem öksem tudják.ugy hogy szerintem mennek az érdkes dogok.