172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
megteszünk mindent, azért hogy tökjó legyen ;-) -
Ok cyberbob, de csak közelharc :) -
petersz #32434 Persze, gondoltam, köszi. Így is tök jó az oldal. -
egyébként a fliecloudra nem muszály regisztrálni. Van egy olyan opció is, hogy ne regisztrálj. Ez esetben jóval többet kell várni, hogy elinduljon a letöltés. -
Azért nem lehet lokálból tolteni, mert a bf.hu-nak nincs ennyi tárhelye.
Képzelhetnéd mennyi mindent fel tudnánk oda rakni. -
petersz #32431 nekem is lassú, de azért 10 perc alatt lejött a war in iraq is.
főleg 64-es táblákon felvett tömegjelenetek, nagyon impresszív, a 42 zenéjével. valami amerikai arc az alkotó, így persze USA győz a végén - hepiend, hollywood odabasz, ugye - ami nekem szar, dehát én fasz anarchista vagyok. de a film büntetőjó. -
cyberbob29 #32430 Én maradok az unlock sniper puskánál 50-es cal rulez
majd letesztelem rajtad, hogy melyik a jobb
-
Gabe18 #32429 Én kettőt leszedtem már,50-60k-t tartotta.
-
Mester01 #32428 Fiuk nekem ezek a "filmek" csak pár kval jönnek le 10-15k :( -
petersz #32427 meggyőztél -
1. A legnagyobb poén állva éleszteni :)
2. Visszatérve erre az agyonrágott témára, a medic unlockolt fegyvere nagyon durván lő messzire is, csak átt kell állítani hogy 1-esével lőjön. Persze túlzok egy kicsit, de a sniperrel vetekszik, nagyon jól lehet hasznosítani (pl mashtur city-n felhasalsz egy háztetőre, úgy hogy ráláss a zászlóra.
40-50-es frageket szereztem így -
petersz #32425 a keep waiting után nekem jött lefelé.
utálom amúgy én is az ilyen "regisztrálj és egyből jön" oldalakat.
az lenne jó, ha a bf.hu lokálból eresztené ki ezeket.
BB vagy más majd megmondja jól, hogy mérnem úgy van. -
ezt hogykell letölteni?
-
petersz #32423 ah, ez tényleg fincsi.
és pink floyd, váá :) -
Polemius #32422 Ha a fenti bannerban levő linkeket megnézted volna, már előbb ráakadsz a megoldásra (az tüzérséggel kapcsolatban). 
-
oh kösz!!!! -
azért kösz -
petersz #32419 itt a 64 botos minimod, de vas kell ám alá :) -
petersz #32418 a másodikra meg asszem már van valami pecs, aminél nem kell aidbuherálni.
nemtom sajna már hol olvastam róla. -
Köszi -
petersz #32416 így ni. -
CBPeti #32415 Részemről nincs harag, bár mondjuk ez már Creméket is érinti.. -
CBPeti #32414 Az ágyúkat úgy tudod használni, ha beállsz commandernek, és kiadod az artillery parancsot...
A másik... hát az jó kérdés... -
Nem szidtam a klanotokat, csak 1 rosszul megfogalmazott alltalanosito velemenyem volt, amiert en kerek elnezest. -
Ezt lehet használni? És ha igen akkor hogy?
A másik meghogy le van írva a faq ba hogy hogy lehet Single player-t játszani több mint 16 bottal. Megcsináltam mindent ahogy le van írva. így néz ki a AIDefault om. Mégis csak 16os pályákon tudok singleben játszani
echo *****************************************************************************************
echo AIDefault.ai ****************************************************************************
echo *****************************************************************************************
aiSettings.setNSides 2
aiSettings.setAutoSpawnBots 1
aiSettings.overrideMenuSettings 1
aiSettings.setMaxNBots 32
aiSettings.maxBotsIncludeHumans 0
aiSettings.setBotSkill 1.0
rem To spawn more than 15 bots in SP, use the following lines instead of the three lines above.
rem Note that this is totaly unsupported, it will affect your system's performance
rem and may even crash your game. That being said, you will most likely be able to run a lot
rem more bots than 15 on your system.
rem Example for 32 bot game with expert bots
rem aiSettings.overrideMenuSettings 1
rem aiSettings.setMaxNBots 32
rem aiSettings.maxBotsIncludeHumans 0
rem aiSettings.setBotSkill 1.0
run BotNames.ai
aiSettings.setInformationGridDimension 32
run AIPathFinding.ai
rem EOF
-
rohadt alma #32411 Valszeg megesik,hogy egy képet használnak fel különböző oldalak,mert olyan csicsa vagy tudom is én.
-
az EA HUN szervereken én is mindig hihetetlen laggokat tapasztalok. Még egy külföldi szerveren sem tapasztaltam hasonlót. Pl. zoomolva célozni szinte lehetetlen, mert mindig ugrik egyet a kép, ha oldal irányba mozgatom a képet... -
BF2 filmek -
CBPeti #32408 Valóban nem volt, és álltalában más baj nincs is, de azért van amikor rákezd a laggra, pedig meglennénk nélküle...
-
nemtom. minden magyar szerver külön vason fut, 3 külön szolgáltatónál... kértem a srácokat próbáljanak bekérni külhoni szerver admintól konfig file-t, hátha vmi el van állítva amiről nem tudunk. ezt a hulla ugrálást csak 1-2 hete tapasztalom, előtte ez pl nem volt... -
CBPeti #32406 Én erre már rájöttem:
A szaltosokat nem akkor kell shock-olni amikor fekszik hanem amikor éppen felvágja magát ülő helyzetbe.... Vagy amikor akasztott ember szindromában van akkor meg telie ahol éred, de néha sikerül akkor is amikor fekszik, de ott kicsita test főlé kell célozni... -
Borg #32405 Egyébként amíg az SG szerver ment, AZON nem volt különösebb lag. Bezzeg a mellette futó CSS szerveren, na az halt be a BF2-től. Szal a BF2 ds szarságát anno nem a bf2 játékosok kapták ki, hanem a CSS :P -
Borg #32404 Talán mert a külföldi szerverekre nagyobb a ping, és a hálózati motorjába épített lag kompenzáció elsimít ezzel sok mást is.
A magyaron meg sokkal jobb lenne a ping, de éppen ezért a lagot is jobban megérezni. Dehát ez csak egy tipp. -
Nem kell pont a mellkasra célozni, a talpa is megfelel. -
ACE #32402 ígyvan, a német szerverek igaz hogy csak 40-50 pingesek, de semmi lagzást, meg ilyen fasságokat nem tapasztalsz, mint a magyaron... -
Én se találkoztam még 1 külföldi szerverrel sem, ami annyira problémás lenne, mint a magyar szerverek. -
Yamee #32400 Engem az zavar ebben, hogy medic-ként nem tudok érvényesülni, mert a zombikra nem hat a defibrillátor, vagy legalábbis nekem nem sikerült belőni a mellkhasukat. -
CBPeti #32399 De valami megoldás biztos van, mert a között a pászáz német szerver között 3at nem találsz ami úgy lagzik mint a magyarok... -
Borg #32398 Az a baj, hogy a szerver hardvertől szinte független a futásteljesítmény, mert olyan eszetlen gépigénye van a dedicated szervernek.
Az SG szervert is ezért állítottam le. Egyszerűen röhej, hogy egy 1gb ramos 2500+ szerveren egy szar konzolos linux ded nem fut el anélkül, hogy összevissza lagolna, meg mellette minden más futtatását lehetetlenné tegye.
Szerintem ezalá tehetsz akármilyen dual xeont, bizonyos lag gondokra nem fog megoldást nyújtani. Itt a bf2 linux ds szoftverben kellene erősen megjavítani pár dolgot. -
CBPeti #32397 Ezzel kapcsolatban, csak én is azt tudom javasolni, amit már visszább írtak:
Inkább ne legyen 6 szerver(tekint ve hogy 2 nem is megy belőlük) hanem csak 3 vagy 4 de azok erősek...
Ez megoldás lenne a lag-problémára is + ha megnézitek a 4ből max 3 szerveren szoktak lenni, de van hogy csak 2-n...