172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
AvRs Wolfguy #32476 Ez így elég nagy kibaszás mert a supporttal lehetlen ölni normálisan ha ez mindenkinél előfordul. Ez nagyon gáz!!! -
AvRs Wolfguy #32475 Az addig rendben van de mért írtad be 2x??
-
np
np :-))) -
jefferson83 #32473 Akkor megvan a gond. Számomra egyértelmű volt, hogy singlebe kell. Ezek szerint tévedtem:) Köcce,
-
ezt mar en is eszleltem ,nalam akkor szokott elo jonni mikor bele nezek az iranyzekba es olyan mintha laggolni kezdene
-
ne singleplayerben inditsd el, hanem multiban. az editorban nincs még benne az a rész, melyekkel single pályákat lehetne csinálni. -
jefferson83 #32470 Üdv! Én is lehúztam a 3 pályát, de nem müxik. Betölti őket szépen és kivág az asztalra. Valakinek hasonló problem? Mindhárommal ezt csinálja. Ti csak kicsomagoltátok a megfelelő helyre és jó volt? -
np :-) -
Cefre #32468 Köszi -
Battlefield 2\mods\levels
Ide csomagold ki. -
Ilyeneket lehet a minimoddal csináni ;-)
-
Cefre #32465 Lehúztam azt a 3 pályát amit a neten találtam azokat hová kell beméűásolni?Meg az a radar meg a másik kisbódé mire van?
Elég sok pontot kell akkor össze szedni hogy magas rangod legyen. -
Hover Jeeps BF2 minimod -
AvRs Wolfguy #32463 Hát azok után ami az elmúlt napokban történt ezeken az EA hu-s szervereken én azt mondom addig nem megyek fel amíg nem bírnak összehozni egy lagg és zombihulla mentes szervert. Amúgy azt észlelte már valaki hogy ha support gépfegyverrel megyek a célkereszt úgy ugrál a célpont körül mint ha azt akarná hogy még véletlenül se találjam el. Ehhez csak ennyi hozzáfűzni valam van még: 

-
Promi_papa tudna meselni az unlockolt sniper-puskarol, mikor szetlocssantottam az agyat a ruszki csapatszallito heliben, es ugy hullott le 3-4 fovel mint egy kodarab 
Ki lehet loni vele a sofort a jarmubol, de ugy neztem csak az uvegen keresztul... -
tubifex #32461 Leiras a rangokhoz.
Lance corporaltol felfele minden ugrasnal lehet unlockolni. -
Cefre #32460 Köszi
-
tubifex #32459 nincs valakinek infoja arrol hogy miert nem mennek a ranked szerverek? -
Polemius #32458 Játszol sokat ranked szerveren (leginkább eredeti játékkal lehet), és sok pontot gyűjtesz. Majd mindjárt okosabbak jól megmondják hány pontoknál választhatsz újat. -
ha nő a pontod akkor feloldja(így a rangod is) -
Cefre #32456 Vannak a játékba lezárt fegyverek azokat hogy lehet használni??? -
ja de egy
de arra meg cd key hibát ír a II-esen -
már egy sincs
-
nagy poén. elméletileg van 6 szerver. Legaláb az az 1 ne lenne laggos szar ami működik belőlük. -
Remélem szervizelk őket. -
CBPeti #32451 A magyaritásról itt érdeklődj bal oldalt a charbox-ban, de ha pár HSZ-t visszaolvasol, meglátod mi a helyzet, nagy semmi... -
mi a rák van a többi ea hu rankeddel ?
-
Most akkor lehet botok ellen gyakorolni.
-
1 ranked?vajnon a tobbivel mi lett?
-
Magyarítással mi a helyzet??? -
ahh...
most értem haza!:( tényleg csak 1 server megy!:((((((( -
CBPeti #32445 Gondoltam szólok, hogy a V-öt és a VI-ot követően ebben a percben az Ies szerver is megadta magát, szép nagy lagg közben, most már csak a II-es megy... -
már rájöttem -
hogykell berakni a játékba?
-
hát, én ma jópár snipert leszedtem az ulcokolt meddikkel 
-
BF2 Custom Maps -
Cefre #32440 Köszi a segitséget
-
milyen keep waiting után? -
hát akkor rosszul tudtam, bocs ;-)) -
majdnem. tárhely lenne, egyelőre a letöltés modul nincs meg :) remélem pár hét már csak... legalábbis én roppant optimista vagyok :)))