172102
  • beuceron1
    sziasztok a helikopterel hogy lehet elöre meni
  • haxoror
    Hepi Börszdéj Robi
  • csiga88
    This server only allows players with unmodified content to join.Revert your version of BF2 to the current official version to join.Valaki tudja miért írja ki ezt a gép ha fel akarok menni egy szerverre?
  • csiga88
    kösz stofo de nekem a reloaded van meg
  • fitutufi
    be
  • DrColt
    mért az 5,6 EA HU rankedre be lehet lépni tört versionnel?
  • CBPeti
    Black Hawk...
  • fitutufi
    megint nincs 5,6-os server

1-esre meg nem tudok belépni..
    oda csak a rendes CD-keyesek mehetnek ??
  • rohadt alma
    Mi a BH?
  • CBPeti
    Sztem nem olyan tragédia az azis no more, szvsz elhanyagolható az a -2 pont az álltalános 10-12 pont mellett...
  • FlatlineHun
    Próbáltam de a következő akadályok vannak:
    -fölé kell repülni (így nem tud rád lőni)
    -de ha mellé akarok repülni, akkor is 3-ból 2x elcsap a saját helim mielőtt robbanthatnék.
  • CBPeti
    Haliho!
    Most jöttem le az Ies szerverről, és érdekes dolgot találtam, ezt.
    Csak én tudom rosszul, vagy valóban ílyen a FAV?
    Sajnos, nem tudom ki használta, merthogy a csíkozott területre lóg be ez a rész...
  • Stotoo
    Battlefield.2.DVDClone.ST0N3D Ha ez a verziod van akkor nemkell semmi. Felrakod a gamet, ra a patchet es mar kesz is vagy.
  • emberke
    Ez butaság ha lenne elég memóriám akkor egy az egyben kikapcsolnám a virtuális memóriát, egyébként 1.5GB swapnak simán elégnek kell lennie.
  • Wolwarine
    sajátgép/tulajdonásgok/spec/teljesítmény/spec/virtuális memória/módosítás
    AZ alap 768 MB de akkor nyomd fel 3 GB ra leglább!
  • Danee
    mi az a swap file? hol kell beállitani? sry de én nem tom
  • mobal
    én nekem 5gb van beállítva.
  • mobal
    minél több bár a több/gyorsabb a jobb.
  • Wolwarine
    Ja és mekkora swap file-ra van szükség? Mert nekem most 1.5GB-t van az elég neki?
  • Wolwarine
    Tudna nekem valaki abban segíteni hogy melyikkel menne jobban a BF2?: 1GB 266Mhz ram vagy 768MB 350Mhz ram?
  • csiga88
    én úgy csináltam hogy rányomtam a patchet aztán ami van a f.a.q-ban mini fájl azt beraktam daemonba és a single megy is rendesen csak a multi szarakodik
  • csiga88
    akkor lehet hogy rosszul csináltam patchelés után
    valaki aki tudja hogyan kell írja le please!!!!!!!!!!
  • CBPeti
    Az 1 dolog, de patchelés után kell rá megint crack(vagy rosszul tudom, és csak a 42ben ment így?)
  • CBPeti
    Pontosan, ezért volt meg már 3 nappal megjelenés után az eredeti verz, addig meg a törtel játszogattam...
  • csiga88
    tört de patchelés után beraktam daemondba a mini filet
  • Danee
    én ugy vagyok vele, hogyha vki akar játszani tartósan neten, akkor igenis vegye meg!
  • CBPeti
    ha törtel nyomod kéne rá crack, ha eredeti akkor jókérdés..
  • csiga88
    Vaélaki nem tudja, hogy miért írja ki a gép ezt a szöveteget(This server only allows players with unmodified content to join.Revert your version of BF2 to the current official version to join.),amikor fel akarok menni serverre? Nem állítottam a játékban semmit csak patcheltem.
  • alma2

BF2 7 ban
    bf1942 4 ban
    ha valoban ennyi csak a termes, rajohetnenek semmire se jo ez a pb, kar eroltetni :)
    Ja de valamire jo, hogy lagozzon a COD, de gondolom a bf2 nel is sok problemat okoz.

• penge17
    Ezt lattatok mar ?:
    http://www.pbbans.com/generate.php?action=1&game_id=13
  • DrColt
    HI lenne egy kérdésem a battlerecorderrel kapcsolatban!
    HOGY A FRANCBA LEHET VELE >>FELVENNI<< SINGLEPLAYER JÁTÉKOT???
    please help!! thx champ
  • Cefre
    Coop 3 modot hová kell másolni?
  • Sland
    Megtaláltam. Akinek estleg még kell az itt találja
  • Promi #32563
    Botokkal csak is 16 -os mapon tudsz jatszani, max. a botok szamat tudod novelni 64 -re, de annak semmi ertelme.
  • Sland
    a magyar bf2 esen nincs. megnézem azért a másikat.
  • vsly
    Kösszencs az új széprucit
  • Starfish
    Van egy kis program ami segít a bajodon. Hirtelen passzolom hol van, de ha megnézed a magyar bf2 oldalt, vagy a totalbf2.com-ot akkor szerintem megtalálod amit keresni kell.
  • Sland
    Megvan a #32419 as 64botos minimod. bemásolom az adott mappába. felülírom. Game elindít . Single player és ott csak 16 os pályát ír ki. És ha betölt akkor is csak 16os. Hogy a brében lehet SINGLE PLAYERBEN 16os nál nagyobb pályán játszani? FAQ dolgot megcsináltam. Akkor sem jó. Megoldás?
  • Hatt
    Ez ismerős:)
    Nekem Win Refos install segített
  • mobal
    sziasztok! most jáccotam egy elég érdekes szerveren. repültem. befogom a helit eresztek rá 4 rakétát. mindegyik el megy mellete. pedig nem is dobott ki csalit. mondom hmmm az ea hun ez sima ügy. ezeket valahol be lehet állítani ,hogy mi hogy viselkedjen?