172102
  • FlatlineHun
    Nah, mozgalmas egy nap volt. Immáron 18K pont felett... lassan jön a 25K :)
  • Tepet
    bakker se 5ös se 6os ranked szerv nem megy :((
  • CBPeti
    Igaz, az a dolog másik árnyoldala...
  • Gabe18
    Hát az még csak egy dolog,de egy ennyire "cd-key" (illetve DVD-key,de ez hülyén hangzik) függő játékot eladni nem lesz egyszerű...
  • CBPeti
    Te jó égmegunni ezt? ráadásul ennyi idő alatt?? ez reakció ment most végbe bennem...
  • mobal
    sziasztok! hogy kell a jelszót a szerveren beállítani? és a bf2cc vel lehet állítani?
  • TDC Geronimo
    Meguntaaaad?
  • petersz
    lol, egy élőhalott
  • Pharaoh
    Lehet telepatikusan vitted be az adatokat az sg rendszerbe.
  • Pharaoh
    Ezzel csak az lehet a gond, hogy a key-t esetleg megtartod és esetleg később megjön hozzá a kedved.
  • zoli80
    ez hulye,én nem is igy irtam!valami gaz van a renccerben.
  • zoli80
    sziasztok!eladna a bf 2-omet,commander edition(a nagyobb dobo
    zos,jar hozza egy bf2 headse
    t).9 ezer forint,mindennel,do
    bozaban.meguntam.
  • Looserke
    engem beengedett a II-es szerverre is a saját werziómmal...
  • csuhi
    nem tudjátok mi vn a többi EA HU-s szerverrel?
    karbantartás van, vagy mi? mert az VI-os is meg a V-ös is ment egy darabig tegnap ota de most megint semmi.
  • Gabe18
    Én egyszer respawnolok egy zászlóhoz.Pont a zászlónál egy ilyen fedezék mellé.Látom hogy fedezék túloldalán ellenséges tank már vonja be a zászlót.Spec Ops-ként mit lehet tenni,átszortam a fedezék fölött 3-4 C4-et,kicsit arrébb mentem aztán katt.De jó,robbanás,védett zászló,minden van.Meg egy "csapatjármű sérülés".Na mondom bánja a fene,lényeg hogy sikerült.Aztán ránéztem a pontértékekre,+ nem tudom mennyiről egyből -6-ra zuhant a teljesitményem...Na mondom marha jó,nem tudom ebből a szituból mit kellett volna akkor csinálni hogy az pozitiv legyen...
  • Looserke
    Én elég szarul jártam teamkillel. Antitank voltam és megláttam hogy az egyik saját APC-re egy ellenséges Spec Ops C4-et rakosgat. Rárakott vagy 3-at és már szaladt is el, hogy messziről felrobbantsa a benne ülőket. Lelőttem és mivel már untam az Antitank titulust felvettem a cuccait. Így hozzám került a detonátor is. Persze volt annyi eszem és nem robbantottam fel, de jött egy ellenséges helikopter és ripityára lőtta az APCt a benne ülő 4 emberrel együtt, és az a rohadt game 4 teamkillel jutalmazott...
    Persze egyből ban és kick...
  • MiQ
    Hali!

Sajnos nem csak a tört BF2 „szarakodik”, hanem az eredeti is
  • Polemius
    Sőt, ha minden igaz, akkor SeaHawk az a madár, de nekünk jó lesz az továbbra is BlackHawk-nak.
  • csiga88
    sajnos a tört játékokkal ez a baj nekem is össze vissza sz**akodik
  • bacsi5514
    Ezt sikerült megoldani, nem a Play Now-ra kell nyomni az asztalon...
    Következő probléma: beérek a játékba és kidob asztalra. Single-ben normálisan működik. Ötlet?
  • TDC Geronimo
    Hova "szerződtél" ? :)
  • CSOCSO
    4220 pontom van. felvettek egy klanba. most csinalhattam uj accountot:(
  • csiga88
    köszi már várom mert elég sok hiba maradt még mindig
  • TDC Geronimo
    Augusztus végén
  • DrColt
    mennyi magyar dc klán van aki jelenleg is tolja és nem állt át BF2-re?
    sok szerver van még vagy azok is eltűntek?
  • csiga88
    nem tudjátok mikor dobják ki a bf2-höz a következő patchet?
  • csiga88
    nyomj ctrl+alt+delt valószínüleg hibaüzenetet fogsz találni az sztalon ott nyomj újrát és ha szerencséd van akkor folytatja a töltést
  • bacsi5514
    Azt miért csinálja, hogy nem tudok loginolni az accountommal?
    Belefagy vagyis homokórázik az idők végezetéig. Nem eredeti a kulcsom. Az lehet baj?
  • rohadt alma
    Lehet tudni hányan szavaztak arra,hogy teamkill miatt büntessenek meg?És hány szavazat kell ahhoz,hogy kidobjanak?Vagy van olyan szerver ami nem tesz fel kérdést annak akit megöltem csak számolja a temkilljeimet?Most nem vagyok olyan aki teamkillre megy és ha engem ölnek meg akkor én legtöbbször megbocsájtok ha csak nem veszem észre,hogy direkt rám utazik valaki.Csak az előbb dobtak ki az egyik szerverről teamkill miatt.Parancsnok voltam és gondolom néhányan berágtak rám mert a tüzérséget rájuk küldtem.A közeli squadoknak mindig jeleztem,hogy "Move!Artillery in your area!" vagy valami ilyesmi.A magányos harcosok is láthatták a kis térképen mi készül.Azt viszont nem látták,hogy ketten hárman akarták megvédeni a zászlót és már tízen bekerítették őket (gyalogosok,APC,tank),talán UAV is volt felettük.Igazságtalan volt kizárni engem.Szal hogyan működik a szerverről kidobás?És az működik,hogy mielőtt kidobnánk kilépek aztán rögtön vissza és tiszta lappal indulok?
  • Rusid
    mouse
  • Rusid
    Alapból invert mause van. Asszem.
  • Pharaoh
    pl nem töltöl játék közben semmit, vagy szolgáltatót váltol.
  • rohadt alma
    Egyik szerver nem engedett be mert "You have been kicked via PunkBuster (for 0 minutes)...Higy average ping of 255" ""(Admin Decision)".
    Hogyan vegyem vissza a pingemet?
  • rohadt alma
    Köszönöm!
  • Beers
    "normális játékban (pl. DC)"
  • beuceron1
    akor nyomom a felszálás gombot és lasan hátra az egér
  • Pharaoh
    Vagy előre, attól függ hogy van beállítva. Mikor először felszáltam egy kicsit meglepett, hogy nem invert mause van benne alapból, mint minden más normális játékban (pl. DC)
  • beuceron1
    de nekem akor hátra felle megy elöre nem akar
  • csiga88
    az egeret hátrafelé húzod de ovatosan nehogy túlhúzd
  • VéNY Robi
    Köszi