172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
:) -
Mondtam hogy ne ugassal a publicban arrol hogy "Jojjon mindenki torttel 5-re mert lehet", most latod nincs tobbe. Te majomfasz :/ -
irc?
-
6000 , Fót vagy BP.
Csak valaki vigye már el ezt a szemetet :DDDD -
Este, kiserdő, amennyiszer csak szeretnéd.
-
feri0618 #32791 CSá! Engem igen. Érdekel mikor hol mennyi?
-
:D -
FlatlineHun #32789 Szívesen :) -
A marijuana és a hasis hatóanyaga.
Biztos jó lehet füstfelhőben nyomni az ipart. :) -
Csak az 1.02-t (ami a helpsite-on van), és a DOS-os megoldással patch-eltem.
Azért nem értem, mi lehet a baj, mert az alap game patch-elés előtt simán futott
-
az mi vagy ki?:) -
na ja...:)
Megkértem őket, hogy ne kempeljék a repterünket. -
THC? Ez szívás.
-
Ilyenkor nevetni kell rajtuk beírsz smileyket hagy legyen még idegesebb a srác
!
-
CBPeti #32782 Jut eszembe Flatline ISTEN VAGY 

1ből felmentem játszottam olyan 6-700 pontot, aztán este folytatjuk
-
CBPeti #32781 Mit vársz? :)
Nem engedted őket felszállni azzal az F35Bvel :D
Bazz úgy cseszteti őket, hogy 1szer nem hal meg a komlett körben, és még ő van felháborodva
-
mai gyöngyszem!:)
-
CBPeti #32779 Mind2 pacht-et felraktad, vagy csak az 1.02-t(csak azt kell a szűz gémre) -
annak ehhez nincs koze...max multiban.. -
nem -
egy fontos dolog, de lehet hogy már volt:
mikrofonproblémám volt, jellege az volt ,hogy a játék elején ment a mikrofon és a társakat is hallottam, aztán kb 2-5 perc múlva elkussolt minden
windowsban kinn a mikrofon test stb szupi, bf2 indítása után is voip fasza teszt...aztán megint 2-5 perc játék után meghal a cucc
megoldás a directx 9 körül
futtatás
"dxdiag"
sound fül
hardware acceleration fullról le kell venni basic-re
sajnos a gépkikapcs után megint fullranyomja, de legalább a gond megszüntethető a gond
sokat szívtam mira megtaláltam, úgyhogy ha valakinek ilyne gondja van próbálja meg ezt a módszert...
UFF
-
eredeti gáma? -
Hello!
Tegnapelőtt feltettem a játékot, és ment is rendesen minden hiba nélkül. Ma felpatch-eltem úgy, ahogy az a FAQ-ban le van írva. Most viszont, mikor elindítom a játékot, fekete képernyő, és visszadob a desktop-ra. Próbáltam megoldani a FAQ alapján a gondot, de semmi.
Valaki help pls! -
WolfSK #32773 Sziasztok! Mi WLAN-on szeretnénk játszani, de van egy kis gond. Egyszerüen ha valaki csinál szervert, akkor én nem látom azt, ergo nem is tudok rá csatlakozni. Viszont ha én csinálom a szervert, akkor a többiek tudnak rá csatlakozni. Nem tudjátok mi zavarhat be neki? A netes szervereket látom, de a Local szervert nem... -
sehogy -
Gabe18 #32771 Ez 1.0-ás szerver.Csak az alapjátékal tudsz felmenni,minden patch nélkül. -
#32770 "játékod verziószáma frissebb mint a serveré"
nem kompatibilis lefelé ???? hogy megyek igy fel pl erre 193.225.82.69:16567 ???????????
-
HIJJ oregem,nekedis onnos fx 5700 van?nekem kurva szar volt,fel evig kinlodtam vele,de csak az en gepemben fagyott,viszont az en gepemben mas nem:)aztan lefustolt a szervizben...azota 6600gt... -
VAN MASIK!!!!!!!! -
Gabe18 #32767 Van. -
sziasztok
http://bf2s.com behalt, nem frissít statisztikát, van más oldal is ? -
nemtudjátok mivan a 4,5,6-os magya ranked szerverrel? -
B@szott nagy ez a mókuskerék, hogy ilyen sokan elférünk benne!!! -
Az már eddig is köztudott tény volt, hogy a szoftver és hardver gyártók hogyan játszanak egymás kezére... Ez is egy ékes példa rá. Az átlagember meg simán be kell, hogy száljon a mókuskerékbe, ha az aktualitásokat szeretné alkalmazni!!! -
jah,az "urge sok vasat vesz = haszon" ...nem kell magyarazni,eleg az nvidia logora pillantani a jatek inditasakor:)szoval az uzlet az uzlet:) -
innentol mar elegge egyszeru kiszurni,hogy honnana kulcs:)nem lehet,hogy az ea direkt szivarogtatta ki az algoritmust,de kisse hibasan,hogy a jatek azert elfogadja a kodot,viszont ok konnyen ki tudjak szurni?
1.igy jobban tudjak kontrollalni,melyik kulcs honanna van,
2.jatszik az urge ingyer,de elotte sok vasat kell a gepbe venni,hogy birja,
3.aztan ha rakapott a jatek izere,a vasat is megvette,megveszi a jatekot is,hogy tudja rankeden is nyomni... -
CBPeti #32760 Igen valószínüleg ez lehett, mert amikor bementem options-be, semmi nem volt beállítva, de végülis ez mitől volt, mert akkor megprobálom elkerülni, hogy legközelebb is legyen hasonló..
Na mindjárt ki is probálom, csak fater fejezze be a töltést a másik gépen
-
Ezek a kódok uyanúgy NEM mennek a ranked szerverekre mint a lentebb említettek, és a vége itt is egyezik:
V5FFLGMFDQ7Y2584MRLD
ZBH9JX46RKXV632GRRLD
PBSJKGGZ7ESBPJH4DRLD -
Van ott egy "CoreDLL.dll" nevű file is. Nem csak az BF2.exe!! -
ok ertem en:)de akkor sem valtozik az uccso 3 karakter:)legalabbis ennel a kodgeneratornal...nemtom,letezik generatorbol tobb is?