172102
  • lac coo
    :)
  • Me0w
    Mondtam hogy ne ugassal a publicban arrol hogy "Jojjon mindenki torttel 5-re mert lehet", most latod nincs tobbe. Te majomfasz :/
  • leveskocka
    irc?
  • lac coo
    6000 , Fót vagy BP.
    Csak valaki vigye már el ezt a szemetet :DDDD
  • 0Fritz0
    Este, kiserdő, amennyiszer csak szeretnéd.
  • feri0618
    CSá! Engem igen. Érdekel mikor hol mennyi?
  • Crem
    :D
  • FlatlineHun
    Szívesen :)
  • 0Fritz0
    A marijuana és a hasis hatóanyaga.
    Biztos jó lehet füstfelhőben nyomni az ipart. :)
  • Sáska
    Csak az 1.02-t (ami a helpsite-on van), és a DOS-os megoldással patch-eltem.
    Azért nem értem, mi lehet a baj, mert az alap game patch-elés előtt simán futott
  • Crem
    az mi vagy ki?:)
  • Crem
    na ja...:)

Megkértem őket, hogy ne kempeljék a repterünket.
  • 0Fritz0
    THC? Ez szívás.
  • mesor
    Ilyenkor nevetni kell rajtuk beírsz smileyket hagy legyen még idegesebb a srác!
  • CBPeti
    Jut eszembe Flatline ISTEN VAGY
    1ből felmentem játszottam olyan 6-700 pontot, aztán este folytatjuk
  • CBPeti
    Mit vársz? :)
    Nem engedted őket felszállni azzal az F35Bvel :D
    Bazz úgy cseszteti őket, hogy 1szer nem hal meg a komlett körben, és még ő van felháborodva
  • Crem
    mai gyöngyszem!:)

• CBPeti
    Mind2 pacht-et felraktad, vagy csak az 1.02-t(csak azt kell a szűz gémre)
  • leveskocka
    annak ehhez nincs koze...max multiban..
  • Sáska
    nem
  • mohus
    egy fontos dolog, de lehet hogy már volt:

mikrofonproblémám volt, jellege az volt ,hogy a játék elején ment a mikrofon és a társakat is hallottam, aztán kb 2-5 perc múlva elkussolt minden

windowsban kinn a mikrofon test stb szupi, bf2 indítása után is voip fasza teszt...aztán megint 2-5 perc játék után meghal a cucc

megoldás a directx 9 körül
    futtatás
    "dxdiag"

sound fül
    hardware acceleration fullról le kell venni basic-re

sajnos a gépkikapcs után megint fullranyomja, de legalább a gond megszüntethető a gond

sokat szívtam mira megtaláltam, úgyhogy ha valakinek ilyne gondja van próbálja meg ezt a módszert...

UFF
  • mohus
    eredeti gáma?
  • Sáska
    Hello!

Tegnapelőtt feltettem a játékot, és ment is rendesen minden hiba nélkül. Ma felpatch-eltem úgy, ahogy az a FAQ-ban le van írva. Most viszont, mikor elindítom a játékot, fekete képernyő, és visszadob a desktop-ra. Próbáltam megoldani a FAQ alapján a gondot, de semmi.
    Valaki help pls!
  • WolfSK
    Sziasztok! Mi WLAN-on szeretnénk játszani, de van egy kis gond. Egyszerüen ha valaki csinál szervert, akkor én nem látom azt, ergo nem is tudok rá csatlakozni. Viszont ha én csinálom a szervert, akkor a többiek tudnak rá csatlakozni. Nem tudjátok mi zavarhat be neki? A netes szervereket látom, de a Local szervert nem...
  • Stotoo
    sehogy
  • Gabe18
    Ez 1.0-ás szerver.Csak az alapjátékal tudsz felmenni,minden patch nélkül.
    "játékod verziószáma frissebb mint a serveré"

nem kompatibilis lefelé ???? hogy megyek igy fel pl erre 193.225.82.69:16567 ???????????
  • leveskocka
    HIJJ oregem,nekedis onnos fx 5700 van?nekem kurva szar volt,fel evig kinlodtam vele,de csak az en gepemben fagyott,viszont az en gepemben mas nem:)aztan lefustolt a szervizben...azota 6600gt...
  • leveskocka
    VAN MASIK!!!!!!!!
  • Gabe18
    Van.
  • Holdpro
    sziasztok
    http://bf2s.com behalt, nem frissít statisztikát, van más oldal is ?
  • fr3ddy14
    nemtudjátok mivan a 4,5,6-os magya ranked szerverrel?
  • beeboci
    B@szott nagy ez a mókuskerék, hogy ilyen sokan elférünk benne!!!
  • beeboci
    Az már eddig is köztudott tény volt, hogy a szoftver és hardver gyártók hogyan játszanak egymás kezére... Ez is egy ékes példa rá. Az átlagember meg simán be kell, hogy száljon a mókuskerékbe, ha az aktualitásokat szeretné alkalmazni!!!
  • leveskocka
    jah,az "urge sok vasat vesz = haszon" ...nem kell magyarazni,eleg az nvidia logora pillantani a jatek inditasakor:)szoval az uzlet az uzlet:)
  • leveskocka
    innentol mar elegge egyszeru kiszurni,hogy honnana kulcs:)nem lehet,hogy az ea direkt szivarogtatta ki az algoritmust,de kisse hibasan,hogy a jatek azert elfogadja a kodot,viszont ok konnyen ki tudjak szurni?
    1.igy jobban tudjak kontrollalni,melyik kulcs honanna van,
    2.jatszik az urge ingyer,de elotte sok vasat kell a gepbe venni,hogy birja,
    3.aztan ha rakapott a jatek izere,a vasat is megvette,megveszi a jatekot is,hogy tudja rankeden is nyomni...
  • CBPeti
    Igen valószínüleg ez lehett, mert amikor bementem options-be, semmi nem volt beállítva, de végülis ez mitől volt, mert akkor megprobálom elkerülni, hogy legközelebb is legyen hasonló..
    Na mindjárt ki is probálom, csak fater fejezze be a töltést a másik gépen
  • beeboci
    Ezek a kódok uyanúgy NEM mennek a ranked szerverekre mint a lentebb említettek, és a vége itt is egyezik:

V5FFLGMFDQ7Y2584MRLD
    ZBH9JX46RKXV632GRRLD
    PBSJKGGZ7ESBPJH4DRLD
  • beeboci
    Van ott egy "CoreDLL.dll" nevű file is. Nem csak az BF2.exe!!
  • leveskocka
    ok ertem en:)de akkor sem valtozik az uccso 3 karakter:)legalabbis ennel a kodgeneratornal...nemtom,letezik generatorbol tobb is?