172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ezt ugye magadnak mondtad?
Borg-nak úgy látszik megint lesz egy kis minkája itt. -

-
csabito #32914 lazíts, hülyegyerek :):) -
dorell #32913 oké, de ha pl. azt szeretném, hogy az f5 lenyomására az I need a ride legyen a válasz, azt meg lehet csinálni? hogy, ha igen ? -
csabito #32912 ok, good luck! -
Kurva nagy arcod van srác!
De felőlem mikor és hol? -
ACE #32910 ja, csak én nem itthon loholok egész nap,hanem néha dolgoznom is kell, és van hogy éjjel... De ma ki tudom próbálni, ki is próbálom... és megmondom az eredményt. -
csabito #32909 próbáld kb. este 6 után
előtte úgyis csak a lúzerek játszanak :):) -
csabito #32908 gyere köcsög, lejátszuk :):) -
alap beállitás Q,T -
dorell #32906 hogy működik a speech binder? azaz, hogy tudok bill. hez rendelni kulonboző szövegeket, utasításokat? (pl. I need a ride...) -
Egy újabb flém indító kis buzi!
-
tud vki segíteni hogyan tudok létrehozni SIMA online szervert? winXp alatt -
Cefre #32903 Hello van egy kis problémám lehúztam a netről pályákat és az a probléma velük hogy a zászlókat nem lehet elfoglalni -
ACE #32902 Igen, eredeti, és amig nem volt, addig nem tudtam minden serverre bemenni, csak az 1.0-ra. -
Megkeredes az EA magyarországot, szerződést kötsz velük és megkapud a ranked szerver file-t -
davies #32900 Hogyan lehet ranked szervert csinálni????? -
petersz #32899 káromkodj még kisöreg, az olyan férfias. -
lol -
csabito #32897 Ne személyeskedj te fasz :) -
petersz #32896 Lesz bugjavítás is. Felteszem egy javaslatot sem írtál a fejlesztőknek, csak a szád jár.
Látod a rosszindulat és az irígység: nagyobb bevétel. csinálj olyan játékot, amivel milliók játszanak és akkor neked is lehet saját nyaralód costa del sol-on vagy ahol akarod. -
csabito #32895 2 hete játszottam utoljára, akkor még generált kulccsal lehetett.
Te honnan tudod, hogy nem lehet? Eredetid kulcsod van... -
csabito #32894 Az 1.3 patchben lesz valami bug javítás is, vagy csak a védelmet növelik a nagyobb bevétel érdekében?
lol ;) -
ACE #32893 Érdekes lenne... -
petersz #32892 Nem mindegyiken. És amin lehet, már azon sem sokáig. -
csabito #32891 mindegyik rankeden lehet játszani törttel -
csabito #32890 én is törttel játszom és büszke vagyok rá :)
crack pride :D -
petersz #32889 Na! Egyáltalán nem ismerem a ranked-szerver üzemeltetés jogi feltételeit, de szerintem az több mint etikátlan, ha valaki olyan rankedot állít be, amivel lehet törttel is játszani.
Nem vagyok nagy erkölcscsősz, nem azért írom, mert sajnálom a játékot mástól, de simán lehet játszi millió tört nem ranked szerveren ezer órákat. Akkor mi szükség erre?
Másik! aki 11 ezer pontot hasít, hozzá 111 totál órája van, magyarán az utóbbi hetekben a legfőbb szórakozása ez a gamma baze, az megtisztelhetné az alkotókat, - akiknek ezt a játékot köszönheti, ugye - hogy bemegy a kboltba és megveszi az a tetves dvd-t. Bocs. -
ACE #32888 Érdekes hogy az V,VI-ra be lehet menni törttel, és csak az a kettő a szar..., a többire csak az eredeti jó, és az nem is bugos... -
Ha már törtel játszol ,legalább ne legyél rá büszke. -
biztosan nem,valoszinü csak miattunk tesznek több védelmet 1.3ba gondolkozz már -
"nem hírdetem
és tudok játszani, törtel"
Egy kicsit ellent mondasz magasnak. -
de már jó az 5,6os szerver? már fellehet menni rá?
-
nem hírdetem
és tudok játszani, törtel, aki nemtud az béna
ja és senki se kérdezgesse hogy hogy kell, mert úgysem válaszolok -
TS Zolly #32882 Ja. És csinálj utánna te. -
ACE #32881 beszüntették egy időre, de most ugyanolyan fos, mint volt... lehet azért, mert kicsit át van írva, hogy lehessen tört játékkal is jáccani? Fogadjunk hogy erről nem tud az EA Games... -
ACE #32880 Melyiken? A fos bugos VI-os magyaron? Lehet kéne írni a EA Games-nek, hogy figyeljen oda milyen servereket csinálnak egyesek... -
Még jó hogy megkértek téged arra, hogy ne hírdesd. :) -
simán lehet
csak te nem tudsz -
dede