172102
  • Boxer HUN
    Egy pár nappal ezelött ugyan ez volt a szitu, két külhoni csak azért jött magyar rankedra, hogy a MAGYAROKAT nyírják. Mindegy volt melyik oldalon voltak.
    Ekkor indítottam el a letöltést, és mentemfilmet nézni.
  • DummyBoy
    -kétszáznyolcvanvalahány :) Ezt nem sikerült leírni ...

Mesor, Boxer HUN, az nem azavar az ilyesmit nem vszem fel, a káromkodást sem, ezek csak leírt szavak, ezek nélkül is meg lehet beszélni a dolgokat ...

Remélem sikerült elmagyarázni, mit és miért iram le az előbb :) Písz! (De csak annak aki Loreál!)

• Boxer HUN
    Én meg a Deviance-es verziómmal az V.-ön. Fizukor meg valózsinűleg már csak a legálisak között. Nyugodt lelkiismerettel... (Végre)
  • leveskocka
    EOF!!!!!!
  • DummyBoy
    Ezért írtam utánna hogy sorry ... de szerintem érthetően megfogalmaztam és különszedtem, mi idegesít és mi nem :)

Mellesleg most sajna nem lelkesít, hogy van hely, mert melózok :)

De megosztom veletek a történetet ami kihozta belőllem az állatot :)

Király team, játszogatunk HUN Rankeden, már elég késő, olyan 11-éjfél között ...
    Eccercsak érkezett a csapatunkba egy igen "játékos" sgsdgfsgdfsgdfsgfsdgsdf névvel (Valami ilyesmi...) Na szóval medic-ként a lelkem azzal szórakozott, hogy halomra lőtte a csapattársait, felélesztette, majd megint lelőtte ... -28vlahány pontja volt már ... vote kick nem volt, admin mért lett volna, tk kick sem volt, így egy idő után az egész brigád erre a ... szóval rá vadászott ... lett egy pát +tk-nk majd inkább mindenki kilépett ...

Sajna ez nem egyedüli eset ...
  • Looserke
    Épp most játszottam a CLONEos werzimmal az EA HUN VI-on...
  • Boxer HUN
    minek hoztad vissza?
  • mesor
    Szerintem is az lenne az igazságos hogyha a hivatalos rankedre csak eredeti cd keyel lehessen felmenni! Félreértés ne essék nekem sem apuci vette, veszi meg a játékot hanem az öccsémmel közösen dolgoztunk meg és dobtuk össze rá a lét.
    Más ez a stílus hogy idézem "nehogy látogatókat kapj!!!" stb. Ma már én is kaptam egy kihívást és szerintem ez undorító minek fenyegetni egymást annyira nagy képe van itt egyeseknek csak azt nem tudom mire!? Amióta megjelent a játék azóta ebben a topicban nem lehet normálisan fórumozni mert valaki mond valamit azt egyes illetők magukra veszik, személyes sértésnek veszik azt rögtön jön hogy "meglátogatlak köcsög, gyere játszuk le te fasz". SZVSZ ezt be kéne fejezni!
  • leveskocka
    jogos...sajnos nekunk nem kis penz az...:(
  • Boxer HUN
    Per pill. az I.-en és III.-on is van hely.
  • m1c1mack0
    en nem mondtam hogy nem fogom megvenni a jatekot de pillanatnyilag ha van 12k-m
    akkor azta nagyon sajnalom egy egy 20 jegyu szamra
  • Boxer HUN
    Dehát épp erről van szó!! A nem legálissal már nem lehet ranked-ra menni. Akkor te miért nem tudsz bejutni sem az EA HU I. II. III. -ra?
  • leveskocka
    nem csak a tortek miatt vannak tele a rankedek:)
  • leveskocka
    hat,megmondom neked oszinten,kinkeserves volt kiszarni ezt a zset a jatekra,raadasul elotte fejlesztettem gepet(1g ram,gigabyte6600gt,chieftek tap),de csak osszehoztam...nem megyek nyaralni:)nem kocsmazok annyit...ugyis a gep elott rohadok:)ezt csak azert irom,mert ha valakinek van arra penze,hogy olyan gepe legyen,amin fut a bf2 normalisan,akkor ne rinyaljon,hogy nincs ra penze!!!mondja azt,hogy MOST nincs,es majd megveszi,vagy csak probalgatja...en is kod nelkul nyomtam vagy 3 hetig:)
  • Boxer HUN
    Máskor hirtelen felindulásból ne írj olyat, ami másokat kellemetlenül érinthet. Szeretem amikor jól müxik a csapatjáték, ha meg mégsem, akkor sem fikázok senkit, hogy milyen szarul nyomul. (Egyedül a pinger's szokott lelombozni).
  • DummyBoy
    Én ilyet nem mondtam ... miért lennének szar emberek!

Ott írtam (OLVASNI!!!) hogy nekik ott lesznek a tört szerverek!!!

Én kifizettem a játékot és nem jutok fel a rankedre, mert a napköziből hamarabb hazaengedik a srácokat mint engem melóból :) (NO OFFENSE!)

Ha valaki nem veszi meg a játékot akkor nem érzem hogy miért kellene neki mindenképp azokon a servereken játszani amik a legális játékkal rendelkezőknek lettek kitalálva!

Leegszerűsítem: Veszel egy szinházbérletet 15 ezer forintért és 15 előadásból 2-re tudsz bemenni mert mire odaérsz addigra valaki lefizette a jegyellenőrt és beültették a helyedre ... Ugyan jogosan lennél dühös vagy nem?
  • leveskocka
    eh...nem dragak a jatekok...kepzeld,hogy "nyugati" fizud van...nem 75E HUF,hanem 500E...akkor mi az a 12E?egy tisztesseges bebaszas ara:)
  • m1c1mack0
    ha tenyleg nincs bajod azokkal akik meg nem tudtak 12k-t ki adni egy cd key re
    akkor pls ne ird azt hogy
    "Háj!

Én nagyon bízom benne hogy az új peccs után már törttel nem lehet felmenni majd a rankedekre ..."
    mert szarembernek tunteted fel a eredtei cd kulcsal nem rendelkezo jatekosokat
  • Boxer HUN
    Csak azt ami megfog. És azt sem azonnal.
  • DummyBoy
    Igan, sajnos ... de ezt is írtam ...

Erre nekem támad mindenki ... nevetséges ... looool :)

Vegyek vissza, meg a neveltetés :) Hála istennek (Vagy inkább sajnos :) ) jó nevelést kaptam ... Ez ráadásul nem is saját öltet volt, sajnos láttam ilyet élőben, de az nem ma volt ... sok láma akkor még olvasni sem tudott :(
    Bár nem is neten terjedt :) Evitt egy fél szervízparkot egy ilyem vírus ...
  • scooterboy
    Az naon sok pénz lenne szentem.Játékok meg szörnyű drágák...
  • scooterboy
    és te ténleg meg is veszel mindent ami jonak tűnik?
  • Boxer HUN
    Nekem magamnak kell megvenni mindent.
  • leveskocka
    nem kifogasoljuk,nekunk is tele van a tokunk a sok lamaval,de ezek kozott egyenlo aranyban oszlanak meg a tort/hivatalos jatekkal jatszok...
  • DummyBoy
    Igen, javaslom hogy olvasgassátok át amit írok :)

Semmi bajom azokkal akik esetleg kihasználják, hogy mennek a rankedek tört játékkal, de JÁTSZANI mennek oda ... azokkal van bajom akik mások játékát rontják el ezzel ... Ha ez ellen valami kifogásotok van akkor gratulálok!
  • leveskocka
    BF2AutoLoader.msi ez meg mi?
  • scooterboy
    tc3 iggen koszi.csak letoltom és bejatszom v. kell hozza az editor is?
  • Rusid
    Nem értem miért kaptad fel így a vizet ,lehet te is ilyen kis buzi dtkzo láma vagy? Szivenütött?
  • DummyBoy
    Szerintem olvasgasd át mégegyszer amit írtam ...

BENNE volt, hogy kikre vonatkozik amit írtam ... és ha ezek az "apukák" a "köcsögök" közé tartoznak, akkor meg nincs rajta mit sajnálni ...

Figyelj, olvass és utánna fikázz ... a látogatók meg jöhetnek :)

De hogy egy kis intellektus is megcsillanjon, sorry, ha zavar amit írok, de nagyon fehúztak mostanában "ezek" ... lehet hogy egy darabig most nem lesz netem, játszanék, de csak single-ben tudok, mert ha nincsennek fent valahol a tRs-es srácok, vagy olyan arcok akikkel tudom hogy jót lehet JÁTSZANI (direkt a nagybetű...) akkor nem

Az apuci vásárol dolgokról meg csak azt tudom mondani, hogy akinek teheti vegyen játékot Apuci, de figyeljen oda mit művel a kölök a gép előtt ...
  • scooterboy
    fritz megnéztem őket és multiplayerre irjak őket,nekem meg singlere kéne.
  • leveskocka
    ?
  • 0Fritz0
    Muhahaha! ;)
  • DrColt
    neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • leveskocka
    irc
  • DrColt
    és enyém a 33000.!!!!!!!!!4
  • TC3
  • 0Fritz0
    #33000 TÉK!
  • TC3
    http://www.battlefield.hu/index.php?vl=g/i4K1K5crIRmxwXBC2y0OxlVUkGaAwqUzm7FrxjWP85batCNg==
  • leveskocka
    valahol lattam 3 ujat,de a mano tudja hol
  • Boxer HUN
    van egy 200 Mb-os mappack, de ki kell derítenem, hogy honnan húztam le.