172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Lehet hogy ennyire belemerült? :) -
Lassan jöhetnél... :) -
kiprobálom minjár jövök KÖSZI -
lenyomod a 0 gombot! -
hol az a konzol amiröl irnak???????? -
nekem még eredeti gamma sincs,és semmi problémó nincsen! -
Telepitettem is 1.01, aztán az 1.02 ésállandoan ez a kiirás Server is running old PB version -
Ez a megoldás de ebböl semmit nem értek!!!! Van aki elmagyarázná mintha egy hülyének mondaná??????????
Kidobál a Punkbuster, miután a szerverre belépéskor a "Server is running old PB version"-hoz hasonló hibaüzenetet látok a chatben.
A probléma ott van, hogy bizonyos szervereken a PB egy bug miatt nem hagyja magát még manuálisan sem frissíteni, ezért régebbi, mint az emberek kliense. Ez mind EA ranked, mind mezei szervereket (többek között az SG szerverét) is érinti.
A hibaüzenet után valamilyen rejtélyes okból NEM mindenkit dobál ki, de akit igen, az a következőt teheti rögtön miután belépett a szerverre (a PB úgysem kickel egyből):
1) Console lehívása (~)
2) Beir: "pb_security 0" - Persze idézőjelek nélkül.
Ezáltal a PB kliensnek (amelyben benne vannak a régebbiek is mindenkinél) engedélyezi a szerver, hogy a régebbi verzióval kapcsolódjon, amit a szerver is futtat. A PB tehát működni fog, csak nem dobálja ki onnantól.
Erre sajnos minaddig szükség lesz, amíg épkézláb PB update nem érkezik. -
nekem tört gameval megy 2 ranked ea hu server!nemtom milehet! -
jajjj,istenem!akkor minek csinálod faq szerint ha eredeti a game!akkor a patchet is simán telepitheted!akkor minden serverre felenged!akkor nemtom te mit müveltél! -
Teljesen eredeti a Game és persze a FAQ szerint csináltam mindent!!!!!
"""" Irta egy srác hogy a EA bf2 ranked szerver miatt van mert nem frissitik, de mit lehet ilyenkor tenni?????
-
faq szerint nyomtad fel,vagy eredeti a game? -
freddy te szoktál az ea hu ranked szervereken lenni?ma láttam egy HUN freddyt! -
nem semmi vaz'! 

-
FlatlineHun #33062 Ma játszottunk ex-esekkel a Songhua pályán, ellenfél BH-zik, amikor beszálltam csak egy pontunk volt. C4 helire, irány a BH. BOOM. 6 kill. Anyázás. Újraszület, újra-c4, újraBH, újra 6 kill. Anyázás + kick szavazás. És újra. (eddigre már nekik volt csak 2 pontjuk). Jön egyszerre 2 APC, föléjükszáll, BOOM, 2 kill. Újrafelszáll, BH, BOOM 4 kill, és....
***** veteran explosive badge *****
500 global kill c4/claymore/mine + 23 kill (ugyanezen eszközökkel) egy körben.
Persze a pályát megnyertük..... -
Sziaztok!! Lenne egy olyan problemam, hogy állandóan azt irja ki a gépem hogy régebbi verzioszámu a játékom, mikor ipn keresztül csatlakozni szeretnék a Magyar rankedszerverre. Tegnap még müködött de ma Hardverprobléma miatt ujbol kelett telepittenem mindent a gépemen. Persze feltettem a Patche-okat is, elöbb 1.01, majd utanna 1.02 is, még is ezt irja ki régebbi verziószámu a játékom. Tudna e valaki segitteni nekem????? -
nekem nem veszik meg, mert nincs rá annyi money, meg a korhatár miatt
szal ezért játzok törtel -
nekem egy nagy gondom van játék közben!! sokat beszélek!
ezen nem tudok változtatni -
petersz #33058 Komolyan? hogy vonod el a figyelmüket a doom-ról meg a quake-ről? csak mert az öcsém öt éves fia elég ügyesen játszik killer fps-ekkel. még szerencse, hogy annál is többet focizik. -
Jaja ... korosztály ide vagy oda, nevetséges "mi folyik itt Gyögyösön" :)
Az egy dolog, hogy korhatáros játékkal játszik vagy filmet néz ... de megveszi a cigit meg az alkoholt is simán ... este hazamegy, elszív egy pár cigit, berúg aztán meg minket idegel BF2-ben :( -
hát ha apuka anyuka még erre ad is nekik pénzt???!!!!???nem vagyok minta szülö vannak gyermekeim de a legdurvább játék amivel eddig játszottak a shrek2 -
Az a baj hogy ezt a korosztályos dolgot a kutya sem veszi figyelembe. Ha bemegy a 8 éves gyerek akármelyik boltba hogy megakarja venni a BF2-t szó nélkül oda adja neki az eladó pedig rajta van a dobozon jól láthatóan hogy 16+! -
sajnos tapasztalat TISZTELET A KIVÉTELNEK hogy a tizen páréves srácok a nagy pontvadászok lámák nekik nincsenek szabályok gondolom én minden parti végén izgatottan nézi a pontjait azt másnap meséli az "ovis"társainak kit hogy szivatott és hány pontja van már stb-stb-stb -
Jogos a korhatár!! Sztem az EA sem azt a korosztályt célozta meg. -
eleinte én is szivesebben magányos farkasként nyomtam de az ugy nem játék mondjuk van mikor a squadb is betéved "láma"pl tegnap [HUN]gyerek az idegböl kivett teljesen szerintem olyan 10-12 éves lehetett na ezt nemengedném meg mint szülö hogy ennyi idös gyerek ilyen gamet nyomjon. -
IGEN! Erről beszélek :)
Sajnos sok olyan is van aki eredetivel is ilyen ... de azok kevesebben vannak ... főleg azok akik bármikor vehetnek másikat ... aki kispórolja keményen egy ilyen game árát, az általában nem azért teszi, mert ki akar tolni a többiekkel ... -
Pár nappal ezelőtt még sajnos nem ezt tapasztaltam ... mindegy, nem vitatkozom, csak megyarázok :)
Majd kipróbálom ha hazamentem :) -
abban egyetértek hogy a kishülyegyerekek elcseszik játékot ez engem is sokszor zavar valahogy mikor elkezdtem játszani más volt az egész élveztem a játékot de most inkább kilépek. -
de ott van neked az I,II,III szerver ott nincs csak orignale key es jatekos -
Egyszerű példa ... TE felmész a rankedre, beállsz egy squadbe, jobb esetben haverokkal csapattok, játszotok, szórakoztok ... ez nem zavar, amíg marad hely nekem is :) Ellenben belép Vérpistike is és nekiáll lámulni, az zavar ... -
Az a károm származik belőlle, hogy nem jutok fel a ranked serverre, vagy a kishülyegyerekek elcseszik a játékomat ... (És másokét is ...)
DTK, Pointfarm, stb ... nem kell félniük a BAN-tól, mert generál egy másik kulcsot és kész ... így érted? -
lehet hogy hülye vagyok de ezt nemértem>>>>>>>>>> "az nem zavar ha a bliccelők is élvezik, egészen addig, amíg nekem ebből károm, vagy hátrányom nem származik..." milyen károd-hátrányod származik????valszeg én is megfogom venni eredetiben de amig megy igy addig nem!!!
-
Sajnos az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség, gyakorlatilag viszont ... :( -
Ezt nem értem ... Te pedig ugyacsak nem érted, amit írtam ... most írjam le mégegszer ...
Azért írtam a bérletet, mert az hosszú időre szól, nem pedig 1 előadásra!
És láttunk már karón varjút! És mégegyszer ... nem sok eredeti játékom van, sajnálom a 10 rongyot olyanokra, amit nem használok, vagy nem használok ki ... BFV-t a sok láma miatt nem vettem meg, játszogattam ugyan vele, de ennyi ...
És hagy legyek felháborodva, hogy ha már pénzt adok ki egy szolgáltatásért, akkor élvezhessem én, ne pedig a bliccelők ... az nem zavar ha a bliccelők is élvezik, egészen addig, amíg nekem ebből károm, vagy hátrányom nem származik...
Ez így jó? Érthető? :) -
no,ha rankedrol vagjak ki,mivelhogy oda elmeletileg nem lehet bejutni torttel...a tobbi meg nem erdekes:) -
Gabor970 #33041 Sziasztok!
NNo végre egy jót játszottam :-) Igaz még sokmindent nem tudok, de már volt, hogy 16-ból, a 10. helyre kerültem.
Nem sikerül a joyomat használnom. Mit bénázok el? Természetesen bementem a beállitások menübe, de a repülők vezérléséhez nem tudom kicserélni az alap billentyűbeállításokat a joy használatára. Az xp-be fel van telepitve, de a játék nem tudja, hogy lehetne használni. valakinek van ötlete? -
bocsi de ez hülye példa volt töled!szinházba helyjegyet veszel.játékot meg veszel azt ha van hely a serveren fel mész ha nincs akkor nem.nem tudom miért kell ennyire tiltakozni az ellen hogy tört játékkal lehesen játszani ugy csinál némejikötök mint ha az ö zsebéböl huznák ki a pénzt.sokan ugy beszélnek mint ha szentek lennének ""soha nem játszottam tört játékkal""hiszi a piszi!! -
De ott a gond,hogy generál egy másikat és kész ...
Szerinted miért írtam egy "másik" bár tzalán túl drasztikusnak tűnő megoldást erre? :) -
jah,az ilyenekre global bant kene nyomni,a kodra:) -
siman megerdemlem vazze:)