172102
  • Skill
    na ja föleg ha jelzik a többiek hol kell vadászni az az igazi
    gyakran jelent nekem problémát hogy gyors a repülö... nem is szeretem ezért
    de ha valaki jelöli a célpontot isten...
    mostanában már helivel is elöbb kijelölöm hogy lássam a radaron igy nem veszik el a célpont (repülövel nincs idö megjelölni)
  • FlatlineHun
    Néha? NÉHA? Neked sikerült már repcsit kilőni stingerrel? :) Le a kalappal :)
  • TheSandman
    1ébként ha meg van valakinek leirva a MEC meg a kinai oldal pofázása leirva, az csapja már be ide pls mert nagyon tetszik... Kicsit ránéztem én is és addig is itt 1 kis csemege: MEC nöi hang
  • TDC Geronimo
    Ííígy van
  • Crem
    :)
  • Crem
    Egyszer rég beírtam a GTA : san andreas topicba, hogy 2005-ben egy ilyen gyenge grafikával,irányítással,stb kiadni egy játékot kár volt.
    kb. kaptam 20 üzenetet, de azokban nem volt köszönet!:)

Volt köztük egy mellbevágó ámde jogos: "Ha nem tetszik takarodj innen!!!"

Szóval...

Én kicsit finobban fogalmazok, mert te is kulturált forumozó vagy.
    Ha nem tetszik töröld le, de ne erőszakold másra a véleményedet!;)
  • TDC Geronimo
    De...mint mondtam egy rakat szar
  • TheSandman
    Teljesen igazad van, röhej hogy a stingerrel is csak néha lehet lelöni öket mert annyira gyorsan mennek hogy nem éri utol a rakéta. Aztán visszafordul kibombáz és csá. Reméljük javitják.
  • Running
    a repcsi a földi légvédelem prédái lennének, ha lehetne vele rendesen lőni. :)
  • lac coo
    Rgo , kéne bele valami hatékony légvédelem , ami most kimaradt :DDDDD

• FlatlineHun
    Szerintem így is épp elég a repcsi, túl erős. Csak ellenséges repcsivel lehet szinte leszedni. Nem egyszer láttam már, amikor jó pilóták 75 kill 2 halál, vagy hasonló aránnyal fejezik be a játékot.
    A gyalogosok a tankok, repcsik, és helik prédái,
    a tankok a helik és a repcsik prédái,
    a helik a repcsik prédái
    a repcsik a csúcsragadozók.
  • lac coo
    LOL :DDDDDDD
    Akkor nem próbáltad ezekszerint :DDDDDD
  • Running
    Kűföddin ahova járkálok ott pl azok repcsiznek, heliznek akik hasonló nevű squadba vannak. Csapaton belül mindenki úgy helyezkedik el a helipadon ahova ülni szeretne és ez nagyon kúl. Elől a pilóta kétoldalt a gunnerek mellettük enginnerek. Szép 6os formában várjuk a helit. Akik látták hogy állunk már oda se jöttek zaklatni. :) Általában én voltam a pilóta, de mikor láttam hogy csapattársam odaáll mellém szó nélkül helyet cseréltünk és engedtem vezetni, aztán felváltva nyomtuk. Hozzáteszem egyetlen szót se váltottunk, mindenki tudta a dolgát. Ilyenkor nagyon jó a játék, kár h ritkán jön össze egy jó squad. :( Mert hiába jó a pilóta ha gyengék a gunnerek, vagy nem szerelik a gépet, de ha a többi jó, akkor a pilóta a gáz. Ha meg minden pöpec akkor meg vagy mindenki a bh-t lövi és akkor szart se ér, vagy épp több csapat marakodik a gépért. Szóval nehéz dolog ez.
  • Cobra.
    Valaki FAQ illetékes beírhatná a patcheléshez azt is, hogy nem ész nélkül nyomkodunk fel mindent, hanem mindig csak a legújabbat.
    Egyuri ez neked szól főként, hogy biztos megértsd: az 1.01-t NEM szabad felrakni.
  • TDC Geronimo
    Jah...egy rakat szar :P
  • FlatlineHun
    Pedig ha alaposan belegondolsz, ennek a taktikának is vannak előnyei. Egyszer az Oilfields-es pályán specopsként indulásból elrepülőztem az ellenfél főbázisára, ejtőernyőzés közben kértem egy supply-t magam alá, és szétszedtem az ellenfél commanderének az összes cuccát a töküres bázison. A mi pilótánknak meg max 1 percet kellett várnia a respawn-ra. Másik eset: a Songhua pályán voltam commander, főbázison elbújva látom jön a BH. Leszáll!!! kijön belőle egy specops, és dobálja a c4-et az UAV-omra. Leszedtem, beparkoltam a BH-t keresztbe a zászló mellé, és onnan commanderkedtem, amíg az újraszülető embereink el nem vitték az ajándékba kapott BH-t, addig meg legépágyúztam 2 zászlóra igyekvő dzsipet :)
  • lac coo
    off.:

próbáltad már CS:S-ben az M4-et ???
    Ha nem tedd meg :DDDDDDDD
    Mióta kipróbáltam én is M4 fan vagyok :DDDDDDD
  • TDC Geronimo
    Pár napja nem olvastam ezt a topicot, de látom csak a flém megy

jah és ki ne hagyjam Lac coo szokásos fikázó kommentjeit
  • lac coo
    Ha nem ilyen ezeréves motorja lenne , lehetne több repcsit is belerakni .Nem értem hogy gondolták , hogy 60 embernek elég lesz ennyi...
    De akinek tetszik tolja sokáig , jó egészséggel !!
    Nálam megbukott a félkésznek sem nevezhető állapota miatt :DDD
  • DrColt
    jogos... de ő legalább képes a LVEGŐBŐL nyújtani vmit azzal géppel, és nem taxinak használja.
  • Pharaoh
    Csak nem lehet olyan szar játék, ha 91 órát játszottál vele.
  • DrColt
    de sajnos a 12 éves korosztály nem így gondolkodik...
  • lac coo
    Akkor leesik...ez van ...
    Még mindíg jobb dolog mint mikor a menő klán pilótája 20 percig áll a repcsi respawn-ál és várja a gépet:DDDNem egyszer látom ezt...
    Ez az a csodálatos játékélmény ami miatt eladtam a p...csába a BF2 őt :DDDD
  • FlatlineHun
    Azért bőven akadt ellenpéldám is: külföldi szerveren egyszer egy helire 3-an mozdultunk rá. A vége az lett, hogy 2 repül, egy légvédelmet biztosít a helipad mellett, pilóták, gunnerek cserélődnek. Magyarul egy életet vezetsz, egyet lősz, egyet légvédesz. És tök jól működött a rendszer, minimális megbeszélés mellett.
  • DrColt
    tudom!
  • DrColt
    még szép hogy mindeki használhatja, nem ezzel van bajom. azzal van hogy olyan használja aki mondjuk azért száll fel a cobrával vagy a havoccal hogy arréb menjen kétszáz métert, hogy beszálljon a tankba, vagy kidobja magát a legközelebbi ellenséges bázis felett. mert én sokszor láttam ilyet! és gyakran ugyanez van a repülőkkel is.
  • lac coo
    Van olyan , hogy válasz gomb :DDDD
  • leveskocka
    az elet kemeny oreg:)
  • DrColt
    nem fogott meg ez a fajta játékmenet.
  • lac coo
    A repcsiket mindenki használhatja !!!! Publikon legalább is igen !
    A tk-zás meg az anyázás rendszeres ebben a játékban...

• DrColt
    ez a Tk-zás egyébként nem rendszeres. ugyanis a kis f@szok megunják a játékot este hat körül és után, amikor anyuci ágyba b@ssza őket! azelőtt találkozhatsz ilyenekkel.
    én meg a cs:s-tól voltam kiakadva pl. nem láttam értelmét a tuningolt grafikával ellátott 1.5-ös cs-t jáccani! (ízlések és pofonok...)
  • DrColt
    a repülőt és a heliket sztem annak kéne hasznáni aki ÉRT is a vezetéséhez!!!
    én egy év(!) desert combat után is csak két hét single playerben való gyaksival mertem csak betenni a lábam a szerverekre multiban vaz'. mert azt hittem nem fogom magamnál (17) fiatalabbakkal és bénábbakkal találkozni! de tévedtem, hatalmasat tévedtem...
  • lac coo
    Na ez az....
    Kb. mindenhol ezt hallom erről a csodálatos játék élményről :DDDD
  • DrColt
    Flatline-nak igaza van a felhívással kapcsolatban.
    Tegnap engem is 4x-er tékáztak a helimért "az óvoda bf2" klán tagjai.
    Utána én is csúnya c4-es missziót vezettem ellenük.
  • lac coo
    Vagy ezt :
    " A játék játékról szól és nem a ponvadászatról, és az azzal való gizdázásról ! A repülőket BÁRKI használhatja , nem vettél rá kizárólagos jogot "
  • FlatlineHun
    Nekem is több bajom van a játékosokkal (meg a gépemmel), mint magával a játékkal.

Lehet, hogy figyelmeztetés kellene a dobozra:
    "FIGYELEM! A játékot 12 éves idióták is vásárolják! Használat előtt kérdezze meg szerveradminját, vagy válogassa meg, kikkel játszik együtt!"
  • koschwarz
    bakker, bírom amikor valaki ilyen vehemensen fikázza ezt a játékot, mint oO EDDi Oo (aka EDDi(HUN)?). nem tudom, hogy egyébként milyen elvárásaid vannak egy multis FPS-sel kapcsolatban. de te csak a hibákat tudod észrevenni, és a játék jó tulajdonságait nem. személy szerint nekem az eddigi hibák maximum kis kényelmetlenségek voltak, de a játékélményből nem vonnak le semmit.
  • m3200gt
    Hali!

A Joy-t be kell konfigurálni ahhoz (heli, repcsi stb) amihez használni akarod.
  • haxoror
  • Gabor970
    Sziasztok!

Sajna én még csak tört játékkal nyomulok, de nem sok problémám van. Néha becsukódik a játék, de ezt én vagy a tört verzióra fogom, vagy a gépem vacakol. Igaz, ha nem futtatok semmit a háttérben, akkor általában hibátlannak tűnik, :-)))) tegnap kb 2 órán át játszottam valamelyik magyar szerveren tulképp hiba nélkül. Sajnos nem tudok Joyt használni a repüléshez, pedig vettem részben a játék miatt egy Cyborg Evo-t. Más játékok látják-használják, de ez nem :-( Az lehet gond, hogy mikor feltelepitettem a játékot, nem volt a joy még telepitve?

Szoktatok kommunikálni élőszóban? Tegnap már csatlakoztam egy team-hez, de sem engem nem hallottak, sem én nem hallottam senkit beszélni. A mikrofont bekonfiguráltam a játékban, látszólag jól mükszik.