172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
haxoror #33197 A Flashpoint "túl komoly" játék ahhoz hogy tömeges rajongóbázisa legyen.
(igen, tudom hogy ez hülyén hangzik de így van :) -
ááá,minden fikaval egyetertek és a serverkeresestol felrobbanok!nagy 0 szegeny jatek.7-e forintert vigyetek mar el,commander edition,headsettel.cd-key leiras veszelye nem fenyeget,nem szeretem a jatekot! -
haxoror #33195 Én nem hiszem hogy akarnék játszani egy olyan játékkal ahol minden fegyver reálisan sebez, gyalog szinte nulla lenne az esély a túlélésre és a vadászbombázók döntenének el minden mecsset, ugyan ez igaz az átlőhető felületekre, ha minden reális lenne és pl. kiszúrna egy tank már nem is csinálnék semmit hiszen akárhova bújnék szétlőne (ha kell a házzal együtt ami mögé berohanok) a kidönthető fákról illetve a teljesen rombolható környezetről is ugyan ez a véleményem, pár tank kötelékben mint télen a hókotrók végig megy a pályán és a gyalogságnak annyi, többé sehova sem tudnak elbújni és a nyílt terepen simán legéppuskázzák őket, az első pár perc után már csak spawnkill menne mindenhol. -
na,ilyen szervert sem lattam meg!magyar ranked V. az osszes utanpotlas csomag osszetorik,amit ledobok!ez igy jatszhatatlan! -
1 dolog hogy jol repülőzik, de miért tk-z le hogy elvigye a repülőt???
-
Hát én határozottan emlékszem rá , hogy mondták , meg ezzel volt tele a szaksajtó ( gondolom némi pénzért cserébe)...
Ez miatt vártam annyira a játékot , mert gondoltam ez így elég állat lesz :DDDD -
És az miért számít ?
Attól még illő lenne ezeket a dolgokat belerakni egy mai játékba , főleg ha annyira futtatták megjelenés előtt, hogy mi minden csoda lesz benne... -
"hogy minden fal átlőhető a környezet teljesen rombolható stb...stb...Ebből elég keveset látni..."
Ezt sose mondták -
Az ofp az szimulátor ez meg arcade, ezt értsétek már meg... -
Ja...
Megjelenés előtt sokféle játék modról hallottam ,,,Aztán semmi....
Ez egy nagy népbutítás , és sajna én is bedőltem az EA hadjáratnak :DDDDD -
Persze a teljes rombolástól azért még messze van a játék ipar, de azért manapság ennél sokkal több objektumnak kéne fizikát adni , hogy ne csak dísz legyen...
És azért olyan brutál sok objektum nincs ám a pályán hogy egy mai , modern játékmotor ne tudná lekezelni gond nélkül...
Azt az egy árva bádog lemez átlövést oldották meg...Ha azt meglehettet , más falat miért nem ? Egy aprócska script az egész ( ha ismerné a fizikai motor...)
De hogy a tank lövege már nem megy át rajta ..... -
Flashpointban néhány éve megoldották és nem okozott gondot nekik. -
Nekem inkább a RAM igényével van bajom, nem az egyéb teljesítménnyel.
Aztán jó lett volna valami más játékmódot is kifejleszteni. Pl., hogy teljesíteni kelljen, hogy gépeket vezethess! Ezt úgy értem, hogy pl, ha elfoglalsz egy területet, vagy közreműködsz benne, vagy csak spontán lődözöd az ellent, akkor teljesítmény függően kapsz pontokat amiket felhasználhatsz. Vásárolhatsz érte vadászgép vezetési pontot, vagy tank, esetleg helikoptert. Az alapvető járművekhez, dzsip stb. természtesen nem kell pont érték. De önmagától is növekedne ez a pont, hogy azért játszani is lehessen a szerényebb képességű játékosoknak is. Egyszerűen egy ilyen rendszer rákényszerítené a felhasználókat, hogy kihasználják a program minden lehetőségét és ne csak faszkempeljenek vadászgéppel órákon keresztül. És valóban lennének elűtések a játékosok között! -
Szerintem azért jó hogy nem rombolható a környezet teljesen képzeld hogy nézne ki egy teljesen lejátszott kör után. A végén már csak a kopár vidéken szaladgálnának az emberek. A tank vs tábla, kisebb fa esetét tényleg elbaszták. -
Hát nem tom...ezzel a motorral biztos megoldhatatlanok ezek a dolgok, így is az egekben van a gépigény...
Nem értem miért nem írtak hozzá új motort; vagy vettek volna valakitől....
Egy újabb motorral biztos megoldható lenne , nem olyan nagy szám az ...Csak szerintem ennek a fizikai motorja nem teszi lehetővé.
De nem is az a baj , hogy ezek nincsenek, hanem hogy milyen nagyon futtatták , hogy minden fal átlőhető a környezet teljesen rombolható stb...stb...Ebből elég keveset látni...
Na ezt nem tartom tisztességes dolognak... -
haxoror #33182 És neked van olyan jó a géped hogy ezt mind le is tudná kezelni? -
Lac coo sokat tolta, csak már megunta. Szóval tapasztalata az van. -
Már nem ......De épp eleget kínlódtam vele . -
Jahogy nemis játszol? Akkor mi alapján irsz kritikát?
-
Ha a sérülés nem is, engem inkább az idegesit hogy nehogymá egy 50 tonnás harckocsi fennakadjon egy aluminium lámpavason me be is sz*rok mingyá.. Még a fákat is döntögetnie kéne mint a ropit. Ezt nem hiszem hogy olyan nehéz lett volna megcsinálni. De ezektöl az idegesitö hibáktol eltekintve baromi élvezetes a gém. -
Na én nem zavargok tovább itt , hisz nem is játszok BF2 -vel.
Akinek tetszik legyen benne sok öröme , és tolja sokáig jó egészségben !!!! -
De most őszintén :
nehéz úgy megírni egy scriptet, hogy a tank mikor ütközik a táblával a sérülés 0 legyen ???Gondolom nagy ész kell hozzá....
Számomra példa értékű , a reklám hadjárat, amit ez a játék kapott . és hetente sok millioan dőlnek be neki :DDDD -
Hátha még valaki nem látta... 
-
Húúú bazzzz...
Nem unjátok még ezt a videót ???
Kb. 500-szor lett belinkelve mindenhová :DDDDD -
Közben azért vigyázzatok nehogy ilyenné váljatok... 
-
Ezaz mond csak meg! -

-
Most jól odabasztál!!:) -
Barátnőd? -
Nincsenek benne tankok , mert olyan hülye a Valve , hogy nem tudta megoldani , hogy ne törjön össze egy stop táblától meg hogy feltudjon menni a sok száz lóerejével a dombon, így inkább kihagyták belőle :DDDDD -
-
Ha leírja a véleményét és válaszolunk rá, azzal semmi gond. A gond (nálam) akkor van, ha erölteti a véleményét. Az csap át flémbe... -

-
jovan kétszer külde el pedig 1et klikkeltem de sebaj...
-
a tankok milyenek csben? -
De az igazi öröm akkor is egy jooooo husos, zsííros megtömött csapatszállito lelövése... 

-
Hát már ne haragudj , miért ne írhatná le a véleményét ?
Ti reagáltok rá , ő meg válaszol . Hol itt a gond , miért kéne elmennie innen ?????
Ha valaki rosszat ír BF2 -ről ( főleg ha jogosan) ,akkor az miért számít flémelésnek ? -
Akkor menj és játsz CS:S-t és érezd a fegyver :-DDDDDDDDDD -
Pedig szerintem állat ahogy viselkedik a fegyver :D
Sehol nem "éreztem" ennyire még fegyvert :DDDD
Pláne nem BF2 -ben :DDDD -
Jaja, már ráéreztem valamelyest hogy hogy is kell ezt... Megis van az air defense medál meg a szalag is...