172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
van az a Valorius unit ribobn, amihez 25 óra közkatona, 25 óra leader, és 15 pont kell egy játékban.
55 pontig mentem el és nem adja meg -
Úristen Flatline azért a hozzászólásod egy kicsit durva volt laacc coo felé (néha engem is elkap a gépszíly)
MOST ELKAPOTT A GÉPSZÍLY: TI ANYYIRA ELVAKULTAK VAGYTOK, A FÓRUM NE CSAK ARRÓL SZÓLJON, HOGY XY NEMTUDJA ELINDÍTANI A JÁTÉKOT MEGHOGY JAJ DE KIRÁLY A BF2.
BAZZ HA LESZ SAJÁT FÓRUMOD AKKOR TILTSD MEG, HOGY KI MIT ÍRHAT, ÉS ARRÓL NEM TEHETÜNK MERT A KEDVES EA BÁCSI ELHÚZTA ELÖTTETEK A MÉZES MADZAGOTT ERRE TI MEGVETÉTEK MI MEG NEM, ÉS MI LEÍRJUK, HOGY MIÉRT NEM.
A MÁSIK MEG HOGY REMÉNYKEDTEK AZ 1.03 PECSBEN HÁT ÉN IS REMÉNYKEDEK KÉPZELD EL MERT ÉN IS SZERETNÉM HA EZEK A HIBÁK NEM LENNÉNEK DE VANNAK ÉS EZT BE KELL LÁTNI ÉS AZ EDDIGI PECSEK SEM VOLTAK TÚL JÓL MEGÍRTAK VAGY IGEN???????!!!!!! -
Hát azért a 64-es mapok jóval nagyobbak mint a bf42-ben vagy a vietnamban voltak. -
Nézd meg a WWIIOnline-t. -
megkéne már tanulni írni
-
visszatérve az OFP témára nekem mai napig tan az a jatek tetszett a legjobban mind kozul a singel palyer resze is nagyon jol sikerult volt kar hogy volt benne sok bug de a resistance kigeszitovel mar eleg korrekt volt.En szemely szerint nagyon szeretnek mar egy olyan jatekot latni ami visszadja azt a magas szintu ralitást ami abba volt es a nagy tomegeke is jatszanak vele sajnos flashponital nem igazanjaccanak:( neten... Nincs ahoz foghato feeling mikor zöld skoda 120 odal menekulsz a teged uldozo orosz bmp-k elol (je es meg 1 bf2 kritika igerte kitt hatalmas palyakat a 64 fos mappokra de hoyg en eszre vettem a palyak semmivel se nagyobbak mint a sima bf ben az OFP al meg ossze se lehet hasonlitani a meretuekt:( )
-
kősszy kiprobálom
-
Polemius #33230 Akkor esetleg a squadodban levő többi embernek nem volt mikrofonja, nem magyarok voltak, netán a szerveren ki volt kapcsolva a voip. Ha működik a dolog, akkor jobboldalt látnod kell egy kis ábrát miközben nyomod a gombot.
Esetleg annyira halkan megy ki tőled a hang, hogy a többiek nem hallották. -
csiga88 #33229 a f.a.q-ban van egy minifájl azt be kell rakni daemonba és el fog indulni -
fel akkartam rakni a bf2 1.02 patch-et de nem megy mert mikor ki írja hogy "telepités kész" és elinditom a játékot, nem indul vilan 1-2 aztán kilép!
gondoltam én rontotem el újjra raktam a játékot és megint patch-eltem és úgyan ez let a vége! tudnátok valami segitséget adni hogy csináljam? -
Én részemröl nem szabadon lerombolhato környezetet kivántam mint azt mondottam is, csak ha már strike at karkandon (pl) ki lehet dönteni a sima utcatáblát, akkor szerintem hadd lehessen már a villanypoznákat is. Ehhez sem plusz gépigényre sem pedig ujrairt fizikai motorra nem lett volna szükség. Ugyanis elég idegesitö amikor csomoszor azért lönek ki mert az 50 tonnás tank megakad 1 200 kilos alu lámpavasban. Ezzel persze nem uj vitát szándékozom inditani csak kicsit vesézgetni kell a játék hibáit is. A menedzsment/kiadási határidök/játék nemkészültelteljesenésbugos féle tipikus EA betegséget most ne részletezzük... 
Mindettöl függetlenül 1 ász ez a gém.:)
-
csiga88 #33226 valaki nem tudja melyik mappában vannak az animációk?
-
FlatlineHun #33225 Egyébiránt egy régebbi játékban (Red Faction) nagyon jól megcsinált geomodding motor volt, falakat lehetett bontani, alagutat fúrni,épületrészeket lerobbantani, ilyesmi. Persze annak is megvoltak a korlátai. -
egyébként szerény tudásom alapján egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány játékban volt valamilyen szinten értékelhető fizika
rakjunk össze néhányat: HL2, az új unreal engine lesz ilyen állítólag, ...
egyébként a Call of Duty-ban volt olyan, hogy a tankkal a fákat le lehetett dönteni, de az sem valós fizika szerint -
Gabor970 #33223 igen, persze nyomtam -B- ha jól tudom, de majd ma este ismét próbálkozom. -
FlatlineHun #33222 Szerintem ami a gyerekes dolog az az, hogy úgy teszel, mintha értenél valamihez, amihez egyébiránt sejtelmed sincs. És ezt szó szerint értem. HL2-t istenítik csomóan. Lehet benne falat bontani? Nem. Millió dolgot nem lehet vele, ott a fizikai emuláció TÁRGYAKRA vonatkozik.
És akkor most sorold a "nem egy játék"-ot légy szíves.
Hozzáértésed kimerül az "ez szar, ez nem jó, fos, kit érdekelnek a vektoraid". Nyugodj le, igyál egy pohár hideg vizet, és hidd el: a véleményedet a fórumon mindenki ismeri. És senki nem kíváncsi rá többet.
Amúgy a közönségességre való hajlamod már akkor meglátszott, amikor apád farkát keverted anyád mellével esti szoptatásonként.... -
mióta kijött a demo, azóta csak BF2-zök, szó szerint
ott van egy csomó játék a gépemen, és egyikhez sem nyúltam azóta -
pont ugyanez nekem is a véleményem: a CS ok, de kissé unalmas, az OFP pedig már túl reális, a BF2 meg pont jól játszhatóan árkád
még tisztelegni is lehetett :-)az OFP-ben -
nekem a CS túl "kevés" a BF már pont jó és az OFP pedig már "sok" : Na ezzel tökéletesen egyetértek. Kipróbáltam én is ilyen komoly realisztikus dolgokat, de nem volt ok. Nekem nem jött be, ez a bf2 így király, főleg ha sok dolgot tesznek még hozzá. Aztán reméljük a köv részben már mégtöbb dolog lesz. -
haxoror #33218 Én pl. nem voltam ilyen, nekem a demo bejött úgy ahogy volt és a teljes gaméval is meg vagyok elégedve, lehetne még mit javítani rajta de ezt majd a későbbi patchekben megteszik, a BF sorozat sohasem volt arról híres hogy a dobozban kapott gém rögtön és símán futott volna viszont a világ legjobb modjait BF-hez írták szvsz, ha kijön a DesertConflict és a ForgottenHope én se hiszem hogy a sima BF2-vel fogok még játszani :) -
még a HalfLife2, aminek tényleg jó volt a fizikája, sem tudott ilyen nagy tárgyakkal mit kezdeni, persze a dobozok, meg üvegek rendben voltak, de ott sem lehetett átgázolni mindenen járművel, és minden falat lerombolni
lécci mondj olyan FPS-t, még az se kell, hogy multis legyen, amiben ANNYIRA jó volt a fizika
ez a fizika-divat igazából alig 2-3 éves (már amikortól tényleg értékelhető volt a fizika), úgyhogy szvsz még elég gyerekcipőben jár
-
csiga88 #33216 az animations melyik mappában van mert minden pálya betöltésénél kilép amikor odaér -
Polemius #33215 Nyomtad a gombot a beszédhez? Anélkül nem fog menni. -
haxoror #33214 Azt lefelejtettem hogy egy olyan játék ami Battlefield-by-EA kizárt hogy normális gépigénnyel ugyan azt meg tudja valósítani mint az OFP de nem is célja pont azért mert más réteget céloz :)
Mindenki olyan játékkal játszik ami bejön neki és szórakoztatja, nekem a CS túl "kevés" a BF már pont jó és az OFP pedig már "sok" :) -
Gabor970 #33213 Hát ez az, hogy bemegyek a konfigba, ahol lehet konfigurálni az irányitást helire meg repcsire is, de nem tudom, hogy lehet megadni, hogy a joy megfelelő ukázait kezelje. :-(( -
bazz, az OFP a kedvenc 5-ömben benne van, de ha olyan célzással meg sebződéssel kellene multiban játszani, behidalnék
rohadt reális lenne, egyszersmind játszhatatlan -
A rombolás és gépigény összefüggés miatt írtam példának. Azt észrevettem már, hogy az OFP-sek nem veszik komolyan a BF-et.
-
Ja csak mindenki reménykedett , hogy azért ilyen gáz mert csak demo :DDDD -
már mindegy:)
azért köszi! -
Te egy fasz vagy :DDD
Ki a rákot érdekelnek a vektoraid ???
Nem egy játékban látok ennél 100 -szor jobb környezeti szimulálást , kb fele ekkora gépigénnyel :DDDDDDDD
Piszkosul nem érdekel nehezükre esik -e leszimulálni vagy nem . Ez a dolguk !!!
Kicsit gyerekes duma ez a "írj jobbat ha tudsz" :DDDD
-
Polemius #33207 Invaders.
Abban nem volt bug. -
haxoror #33206 Kiadtak egy demot, azt kipróbálva mindenki tisztában lehetett azzal hogy a végleges játékban mi lesz benne és mi nem :) -
FlatlineHun #33205 Lac-coo bácsi, mennyit tetszik tudni a programozásról? És ha olyan sokat, mint amiről igyekszel tanúbizonyságot tenni, miért nem írsz TE egy hipiszupi fakidöntögetős, falátlövős, tankkal házat lebontós, darukat lebombázós háborús játékot?
Fogalmad sincs arról, hogy milyen "motor" kell egy nagymértékben interaktív környezet szimulálásához. De ha a jártasságodat be szeretnéd bizonyítani, kérlek írd le matematikai képlettel, hogy egy húsz cm törzsátmérőjű 4 m magas fa, amelynek lombkoronája 5 méter átmérőjű, és egy 20%-os lejtőn áll, milyen mozgást ír le, ha egy 60 km/órával haladó T-90-es tank elülső páncéljával ütközik 60 cm magasságban, a lejtő irányához képest 35 fokos eltérésben. Valamint jellemezd vektorirányokkal és erősségekkel a tankot ért erőhatásokat, illetve a tank sebesség, irány és pozícióváltozásait!
Előre is köszönöm a hozzáértő segítségedet. -
haxoror #33204 Egyszerű a megoldás:
NEM CSAK RANKED SZERVEREK VANNAK!
A nem ranked szerverek sok szempontból jobbak, jobban karban vannak tartva, általában van bennt admin (mivel ezek többnyire klánszerverek) és mivel nem lehet pontokat gyűjteni így farmolás sincs ÉS tízéves rangmániás hülyegyerekek is kevesebben vannak :) -
Mert vérpistike+gyökérkancsó. -
Ebben egyetértek veled nagyjából , de akkor a f..szért vezettek mindekit félre , hogy milyen állat egy játék lesz ??? -
Most ne mondd nekem hogy ehhez gép kéne hogy kidöl 1 villanyoszzlop meg néhány fa... Ha már a tankok szétrobbanását stbstb megcsinálták akkor ez ne legyen már gond. -
ráadasul a magyar serverek mind szarok,a fraszt hozzak ram a felpattano hullak meg a lag,unlockoltam a snipert de termeszetesen senkit nem talalok el,mashol van mire lovok.... -
Na most előszedtem egy régebbi számot , az egyik legnagyobb magyar szaklapból...
A fejlesztők nyilatkoznak mik leszenek az újítások a 2-ben:
itt írja , hogy minden fal és tereptárgy engedelmeskedni fog a fizika törvényeinek , föggően a vastagságástól és az anyagától . megszűnik az hogy egy ősszetákolt fabódéba bújunk a golyók elől, legfeljebb az ellenség szeme elől rejt el de a golyók elöl nem :DDDD
-
"És az miért számít ?" pff
Ezért értetlenkedtek annyian...