172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Hi all!
ftp kellene priviben, ahonnan le lehet rántani a gamát!
THX! -
csiga88 #33277 szerintem jó kis játék csak az a baj tört van és mindennel baja van -
hopsz...
-
nem tudja vki mért nem kapom meg a rangom, pedig már jócskán átléptem a ponthatárt???? -
nem tudja vki mért nem kapom meg a rangom, pedig már jócskán átléptem a ponthatárt???? -
FlatlineHun #33273 "Hát aki ilyeneket ír az sem 100 szerintem de nem akarok véleményt írni senkíröl csak azért ezeket hanyagólhatnánk"
Hát aki ilyeneket ír, az sem 100 szerintem, de nem akarok véleményt írni senkiről, csak azért ezeket hanyagolhatnánk.
Általános iskola, negyedik osztály: egy mondat, 5 hiba.
Ülj le, egyes!
A játékban kétségkívül vannak tervezési, és megvalósítási hibák is. Valóban érezni a határidő miatti idő előtti kiadást. De tetszik. Nekem jó, és ezzel vannak még így páran. -
Nem, csak a bannoltak után kapok :DDDD -
csiga88 #33271 én is többre számítottam de ezek a hibák várhatóak voltak amikor az Ea megjelenési időpontot mondott. gondolj bele amikor a programozóknak azt mondják van még 2 heted megjelenésig addig csináld meg rendesen elég stresszes lehetett nekik -
eg kis happinesz :D -
Fogamzás rulz. :( -
Ember én vagyok a hülye ,hogy próbáltam veled értelmes beszélgetésbe bocsájtkozni veled. Megkövetleg ennél trágyább játékkal még életemben nem játszottam a grafikája meg a 10 évvel ezelötti wolfét sem üti meg, Az meg hogy a téglafal szélén nem lehet átlőni egyenesen felháborító, megyek és felkötöm magam egy sarokba csendesen sírdogálva, hogy megvettem ezt a trágya játékot. -
Gabe18 #33267 "Na és medéumban hogy néz ki ? Mint az okádék....MOHAA volt ilyen mint ez mediumon ezelőtt 5 éve..."
Már ne haragudj,lehet hogy itt mindenki hülye,de ez alapján a szöveg alapján te se vagy normális.
Nekem is medium beállitásokra jó a gépem,és semmi baj nincs ennek a kinézetével,sőt nagyon is jól néz ki.
Persze high beállitások mellett biztos még szebb. -
csiga88 #33266 emberek nézzetek már mnagatokra semmit nem csináltok csak szídjátok egymást meg a játékot(az állatok szintjére akartok süllyedni?) -
haxoror #33265 Te fejpénzt kapsz azért hogy itt idegesítsd az embereket? -
Na és medéumban hogy néz ki ? Mint az okádék....MOHAA volt ilyen mint ez mediumon ezelőtt 5 éve... -
Most had ne írjam le , hogy Source motorban nem csak úgy működik ez a dolog , hogy vagy át lehet lőni vagy nem.Vannak ugye különböző erősségű fegyverek , különböző vastagságú és anyagú falak, különböző szögben találhatod el azt a falat netán az átlőhetetlen betont egész a sarkánál....
Az ha mindent csak úgy átlőhetsz szart se ér , de ha valami valóság alapja van igen jó móka :DDDD -
A drótkerítésen át lehet lőni (igaz az ágyú már megakad benne, de az eddigi bfekben is szal engem nem zavar). -
"bipoláris depressziós-mániás idegbeteg vagy"
Hát aki ilyeneket ír az sem 100 szerintem de nem akarok véleményt írni senkíröl csak azért ezeket hanyagólhatnánk -
Nekem faszán megy egy 9600 pro-n 1 G ram meg egy 2600+ AMD-n igaz csak mediumon, szvsz ez nem valami nagy gépigény (igaz én elötte vietnaomoztam annak ez a gép lowra volt elég). -
Ja...Drótkerítés a legjobb fedezék 

-
Ez tök hülye.... 

-
Valóban ,de milyen falat akarsz még ÁTlőni téglafalat? hmm az igen jó lett volna lévén a játékba van vékony bádogfal(drótkerítés) meg vastag tégla illetve betonfal. Ugyanmár had legyen valami fedezék is a játékban. Biztos nem lett volna nehéz megvalósítani amit mondasz (még ezzel a technikailag nulla motorral sem) lévén a bádogfalnál megcsinálták, de valószinüleg nem így akarták megcsinálni aminek én örülök. Lehet mindenben a szart keresni, de szerintem felesleges ez nem a te játékod ennyi kár ezt tovább ragozni. -
Dehogy akadt fel :DDD
Csak beszéltek zöldségeket...
Ha egy játék megköveteli a 2 G ramot , az X800 szintű videokártyát stb...stb...,akkor joggal várhat el az ember némi látványt is cserébe , nem ezeket a "valahogy " felturbózott 5 éves megoldásokat .Szerintem. -
FlatlineHun #33255 Oh, sajnos a többszázezer megtévedt BF2 rajongónak erről más a véleménye. Ha tényleg meg vagy győződve arról, hogy a véleményed tény, akkor keress fel egy jó pszichológust, légy szíves. Ha úgy vetted meg a játékot, hogy előtte ki sem próbáltad, akkor naív kis gyökér napközis vagy. Ha kipróbáltad, tetszett, megvetted, de most nem tetszik, akkor meg labilis idegzető köpönyegforgató, vagy esetleg bipoláris depressziós-mániás idegbeteg vagy. A lényeg az: ha megvan az eredeti játékod, és nem tetszik akkor csíra vagy. Ha gondolod, szívesen megöntözlek, hogy megnőhess kicsit. Pillanat, csak keresek egy köpőcsészét.. afranc pedig láttam itt valahol... -
Rusid gyerek én nem vagyok lacc coo. -
Melyik az a játék amelyik jelenleg tetszik neked? Miért nem inkább azzal foglalkozol? Szvsz így mindenkinek jobb lenne itt. -
hehe olyan lassan töltök be mostanában:
-
Gabe18 #33251 Jó,akkor ezt mostmár mindenki tudomásul vette.Nekünk jó lesz azért,erről ennyit.
Isten bizony jobb volt a sok kis poitfarm-os hülyéről olvasni,azon legalább lehetett röhögni... -
Lac-coo nekem gyanus ,hogy ez az Eddi gyerek te vagy. Legalábbis nála is megakadt a tű. -
Ott van a Soldner vagy mi, ott rombolható minden, ha belősz az erdőbe kidöl 10 fa, de a játékélmény 0. A BF-ben legaláb jó játékélmény a többi meg nem számít. -
Megint ferdítesz:
nem a fal szét lövéséről volt szó hanem az ÁT lövéséről ,amit nagyképüen beigért az EA vagy DICE.
Az meg akár igen sok pluszt adhat egy játékhoz , tapasztalatból mondom ! -
Te tényleg fasz vagy :DDD
Ki az isten akar itt bármit bárkire eröltetni??És főleg azt hogy lehetne szerinted ???
Egy tény akármit mondtok : a BF2 technikailag egy nagy nulla.... -
FlatlineHun #33246 55 pont kell a teamplay kategóriában (killek nélkül)
· 25 Global Hours as Squad Member
· 25 Global Hours as Squad Leader
· Team Score of 55 in 1 Round (Reviving/Healing/Re-Supplying, Capturing/ Defending/ Neutralizing Control Points) -
FlatlineHun #33245 Már miért lett volna durva? Egy csúnya szót sem szóltam amíg nem jött a "Te egy fasz vagy" mentalitásával. Természetesen nem is próbálom megtiltani senkinek hogy mit írjon, mit ne írjon. (vagy te láttál erre utaló jeleket?)
Vele sem az a baj, hogy leírja amit gondol, hanem hogy leírja századszor is. Előttem ea bácsi nem húzott semmilyen mézesmadzagot, én letöltöttem a játékot és kb 3 hétig játszottam vele. Akkor úgy döntöttem, hogy elég jó játék(nekem), és megvettem. Felőlem nyugodtam leírhatod amit gondolsz, de ha sokadik ugyanolyan beírás után elkezdesz "Te egy korlátolt gyöpös kis fospisztoly vagy" jellegű válaszokat kapni, akkor a hiba a te készülékedben van....
Neki nem tetszik a játék. Ám legyen, joga van hozzá. Le is írja a fórumban, halleluja, ehhez is joga van. Viszont amit ő csinál, az nem a véleményének a kifejtése, hanem annak ráerőszakolása másra. Remélem szemantikailag elég fejlett vagy, hogy érzékeld a különbséget... -
Ha őszinte akarok lenni akkor szarok arra magas ívben mi tükröződik a vízben (eddig még észre se vettem), nem lehet szétlőni a falat na bumm nem érdekel, nem ezek miatt játszom egy játékkal, de ha te igen csak sajnálni tudlak. Nem tudom feltünt-e ,de ez játéknak készült és nem egy tech demonak. -
Amúgy tényleg 15 pont kell ezekből. -
Csapatpont kell hozzá de abból is csak a zászlófoglalás védés újraélesztés gyógyítás szerelés jó. -
ACE #33241 55 Team score kell. -
A fal átlövésről volt szó ha nem tévedek...Azt azért erősen beigérte az EA....Halvány próbálkozás lett csak belőle...A Valve megcsinálta tutira.Ha a Valve fizikai modellezését 100-nak vesszük akkor BF2 talán kaphat 1 pontot...
Még a víz tükröződését sem tudták megcsinálni , pedig az már alap : akárhová nézel mindenhol fák tükröződnek :DDD
Az az egy előnye a BF2-nek , hogy jelenleg nincs más hasonló játék, de ha kijön a többi ilyesmi , akkor ez valszeg méltó helyre kerül a béka segge alá.... -
Polemius #33239 gépszíj