172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
nem
vagyis igen de ott még joe volt a nevem -
csiga88 #33316 freddy megvan nagyon ismerős volt a neved call of dutyztál nem? -
egyre jobbak

hajrá, csak így tovább! -
Nagy igazságot mondtál...
Vegyük példaként a Far Cry-t. Azért azt mert ott is olyan hatalmas méretűek a pályák...
full beállítást gond nélkül viszi egy 9800pro , 1 G ram meg egy jobb proci..Tehát egy 10 pontos grafikát kapsz egy 5 pontos géptől.
BF2 -nél ez pont fordítva van :5 pont grafika egy 10 pontos géptől...
Hát ez az ami miatt semmire nem becsülöm ezt a játékot, nem is hiszem el hogy EA nem kapott némi pénzt a hardwre-gyártóktól ezért... -
CB SNIPER #33313 :DDDDD -
Hát ja a ronda látványod és arrogáns beszólásaid kiüldöztek az országból de visszajöttem és felvettelek mint szakácsot a házamba és azóta nagyon szeretem a magyar ételeket.
Látom sok a dolgod menny és föz valamit... -
Menj és szopd le a CS-gém készítőit és kussolj már végre te szláv gyökér. ;) -
csiga88 #33310 egyébként meg ilyenkor szoktam irigykedni amikor olvasom hogy milyen géppel tolják néhányan -

-
ezt egy fórumon írták egy üzire, mert mondta a egyik csávó hogy ő tud törtel rankedon játszani, a másik csávó megkérdezte hogy hogy lehet, és ez a válasz rá:
"ez ugyanaz a verzió ami szinte mindenhol fennt van , a titok nyitja h amikor kiírja h használt cdkey, fogod a generátort csinálsz egy újat és a regeditbe átírod.
a hülye majmok meg megvették eredetibe , én meg ugyanazzal játszok 200ft+áfáért"
ez a módszer nektek műxik?
nekem nem -
FlatlineHun #33307 Ezt inkább nem is minősíteném. Mellesleg mikor menekültél ebbe az országba? Látom, a nyelvtannal még nem igazán barátkoztál meg. Azért remélem a magyar konyhát legalább szereted! ;) -
csiga88 #33306 azért ez eléggé elgondolkodtató 2-3éve olyan volt a grfika maxon mint mostanában a minimum és erre is azt mondja mindenki hogy szar -
Igaz..Csak arra céloztam , hogy ezért a grafikáért amit nyújt a BF2 , nem érdemes költeni mert nem többletet kapsz csak eléri azt a szintet amit ma egy közepes játéknak tudnia kell.... -
Miért van az, hogy az EA HUN V-ös és VI-os szervereken egyszerűen nem tudok a kézifegyverekkel zoomolva célozni, mert ha valamerre nézek, akkor ugrál a kép? -
ACE #33303 csak a textúrákat nem kívántam leszedni, mert attól lesz annyira csúnya... -
csiga88 #33302 lehet hogy valamit másképpen csináltál mert nálam nem akada 2 medium után -
ACE #33302 Még nálam is le kellett szedni a Dynamic light-ot és shadow-t, mert egyébként 30-ra is lement néhol az fps, azt meg rühellem. Így legalább 50 fps felett van mindig. -
csiga88 #33301 hát az abszurd lett volna ugyanis így elfut a gépeden az összes játék ami mostanában megjelenik tehát annyira nem nagy veszteség -
Írja is , hogy két dolog medium nála..Egyik tuti a textura...Azt mediumon elviszi az egy giga ram... -
Hát ja ez igaz , örülök is , hogy sikerült összehoznom.
De képzeld el ha ne adj isten a BF2 miatt költök ennyit rá , és utána meglátom a nagy semmit :DDDD
Biztos felakasztottam volna magam :DDDDD -
ACE #33298 Neharagudj, de 6600GT, meg 1 Giga RAM aligha elég neki, volt szerencsém 1 Giga RAM-al jáccani, és akadt mint a fene, jácchatatlan volt... -
én tudok EGY db FPS játékot jó fizikával!
a F.E.A.R. kedves barátaim. ott minden és mindenki úyg repül ahogy kell. és a fal is lőszernek megfelelően bomlik. stb. -
csiga88 #33296 lac-coo egyébként meg örülj hogy ilyen géped van nem mindenki tud ennyit a gépére szánni -
Hát ja ha a texturát mediumba rakod beéri ennyivel...
De maxban már irreális amit követel, és nem is olyan szép ... -
csiga88 #33293 szerintem ő csak a gép belsejére gondolt videókártya: 6600gt=40000körül proci athlon 64 3000+=30000 1gb ram=30000 hozzá alaplap 15000 bocsánat ha az árak nem stimmelnek pontosan de nem követem nyomon már egy ideje ja még valami nekem ilyen gépem van és maxon fut 2 dolgot kivéve azok csak mediumon -
100-120 rogóért hol kapsz te olyan gépet ami viszi a BF2 -őt fullba ???
Csak a videokari kerül annyiba...
Nálam megy tök fullba + minden szűrés maxon , de bőven van játék ami ennél szebb és sokkal több fps-t produkál....
Az meg mit jelent , hogy ez a delikvens nem sok puskát fogott a kezében ????
Most belinkelhetnék neked egy.két Far Cry képet fps-el eggyütt , hogy lásd nálam hol kezdődik a gyönyörű grafika .... -
Rafia #33291 De hiszen ez a bf2-ben is így működik...nézz meg valami modding tutorialt. Vannak már realmodok nézd meg azokat is. Valóban jobb lenne, ha több bf2 szintű game közül lehetne választani, de egyelőre ez van.
-
Thx...igyekeztem
-
Ki a pöcst érdekel a source?
-
Erdeked most jottem vissza nyaralasbol es meg mindig valaki a jatek grafikajan porog... nekem volt szerencsem latni a jatekot -high beallitason- egy csucs gepen ami nem elerhetetlen aru (100-120 rugger) ..cal csak annyit fuznek hozza h gyonyoru es hihetetlenul elvezheto-- cal lelehetne allni a fikazasokkal akinek nincs hozza gepe az jatszon olyan jatekkal amin tokeletesen futnak a gepenek megfelelo jatekok... like wolf 3D... persze a gamanak vannak hibai (teglafalon sarokrol atloni... azert valoszinuleg ez a paciens sem sok puskat fogott a kezeben....) de az elmeny amit nyujt hihetetlen.. akinek em jon be az legalbb ne fikazza.... -
csiga88 #33288 mindenkinek igaza van bizonyos szinten de a fő hibás az EA hogy határidőhöz szabta a programozókat! fogadni mernék ha kaptak volna még pár hónapot sokkal pofásabb lenne a játék ,de nem kaptak ezért ilyen lett=élvezhető játék lett csak találd meg azt ami tetszik benne és használd azt pl az én kedvencem a spec forces -
Ez gyönyörü szép válasz volt.
Gratulálok. -
m3200gt #33286 Szia Gabor970!
Annyi az egész, hogy a megfelelő mezőre katt pl. forward és ekkor a joy-t előre nyomod, p. fire megnyomod a joy gombját stb. Remélem érted mit írok, ha nem kérdezz bátran, de a bf1-ben is így volt. Az sem kizárt, hogy nem ez a problémád és én kérek bocsánatot.
üdv -
Olyan nincs. Ő arra hivatott, hogy mindent fikázzon...nemis értem az ilyen minek játszik... -
Na de áljunk már meg egy szóra !!!
Én kurvára nem a játékmenetét vagy játékélményt szapulom!Az vagy bejön valakinek vagy nem .Nektek bejött , örülök neki , játszatok sokat, nekem pl. nem , így jártam.
De:
ha kiadsz egy játékért 12 rugót , és még mellette rákölthetsz a gépedre 100 ezret hogy valahogy fusson, és ennek tetejébe semmi plusszt nem kapsz az azért elég gáz nem ? Legalább is szerintem ez felháborító , hogy a hozzá nem értés miatt így kiadnak játékot , hogy az user győzze rákölteni a pénzét a nagy semmiért !!!! -
Láma -
Igazad van.
Béke. -
csiga88 #33281 senki nem fog megbízni a másikban aztán mindenki depressziós lesz
-
csiga88 #33280 basszus ez az emberiség csak egymást szídni a háta mögött jobb esetben szemtől-szemben? hát elég fura lesz így a jövő -
Ebben van hiba?
Ezt sokat mondta neked az ösztályfönököd és így benned maradt?Aztán ez miatt mentél a dokihoz és ö meg ezt "bipoláris depressziós-mániás idegbeteg vagy"
mondta neked ami szint úgy a lelkedbe gázolt és azóta sem felejted?