172102
  • csiga88
    hogyan lehet képet beszúrni?
  • lac coo
    "..agyon sérteni.."????
    Egyre jobbakat tanulok :DDDDD
  • Drachomir
    de....csak van ahol igy mondjak.. mert nem akarjak agyon serteni a masikat...
  • lac coo
    Hát legalább valami visszajött belőle :DDDDDD
  • Drachomir
    remelem akkor tobbet mar nem irsz ide... :D majd bemutatlak egy FC-s ismerosomnek ... erdekes modon most lett belole bf2 fan.. biztos benga ez a jatek nem? :-)
  • Gabe18
    Te megvetted 12-ért(kb), 1 hónapja,most eladtad 6-ért.Jó üzlet volt.
  • lac coo
    Próbáltam-e falon átlőni ? Persze!!!

A "hole " az hülye akar lenni ?????
  • HuAn82
    Okos (?)enged, szamár ...
  • FlatlineHun
    Aztán felébredtél, hogy nyomja a derekadat a Kálvin téri pad, ahová ledőltél, hogy kipihend a délelőtti guberálás fáradalmait. Szomorúan ingatod a fejedet, eszedbe jutnak az általános iskola utolsó évei, (ötödik osztály, negyedszer) és a nyelvtantanárod, ahogy dühtől vöröslő arccal ordít veled: "Megbuktál megint, te kis debil, de szerencsére nem kell tovább itt maradnod!"
    Hát igen, ha akkor alaposabban tanulmányoztad volna a helyesírás rejtelmeit, a főnévi igenevek képzési módját, talán nem kellett volna elfoglalnod a koránt sem elegáns helyedet a színesfém-hulladék újrafeldolgozási láncban, hanem kaphattál volna jobb állást, például köztisztasági alkalmazott is lehettél volna.
    Az élet igazságtalanságain elmélázva rágod a frissen lelt, alig két napos uborkásszendvicsedet, melynek csomagolópapírját kissé átáztatta egy ismeretlen eredetű, sörszagú és répatartalú szósz. Miközben eszed, reménykedsz, hogy létezik olyan, hogy sörös répasaláta...
  • fr3ddy14
    könnyű mondani
    nehéz megérteni hofgy nincs rá annyi?
    ha dolgoznék rögtön megvenném, de még nem dolgozhatok és nemtom megvenni
  • lac coo
    Én játszom ezzel ???
    LOL!!
    Ne szégyengess már :DDDDDD
    Most adtam el 6000-ért , hála istennek valami marha megvette :DDDD
  • Drachomir
    Vazze ha semmire nem becsulod akkot miert josz ide osztani az eszt???nem hiszem h ez neked nem unalmas...
  • joebacsi
    vegyé eredetit
    nincsmit :)
  • joebacsi
    és ezt a háború már le lett játszva párszor, csak az újak nemtudják, hogy a megtűrt frontvonal márcsak itt húzódik
  • fr3ddy14
    valaki #33326?
  • joebacsi
    hamár ilyen éleseszű színfolt vagy akkor nézz már át plíz ide
    tuti fel tudnád dobni azt a topikot is :D
  • CB SNIPER #33340
  • oO EDDi Oo
    Netán te vagy a FÓRUMZSARU??
  • oO EDDi Oo
    Én meg azon filóztam hogy honnan ez a szép név, hogy m3200gt, csak nem egy robot vagy?
  • Drachomir
    Azt h probaltal te mar tegla falon atloni??? a hole far cry kepekkel meg farasz mast.. koze nincs a bf 2 elmenyehez akarmiylen gyonyoru is... mellesleg az adott gepen megneztem azt a jatekot is uh h nem kell bizonygatni melyik jobb.. a pici gaz csak az h a FC-t egy grafikus motor reklamjakent irtak ami nehol meg is latszik rajta..(like doom3).. egyebkent nem tom h az FC mikor erte el a platina lemez eladasi mennyiseget a megejelenese utan 2 honappal?? meg mar amugy is uncsi h mindig miden beszolasodban fikazod a jatekot.. minek jatszol vele ha nem tetszik???
  • CB SNIPER #33336
    "ezmá forumkemp" :DD
  • CB SNIPER #33335
    :DDDD
  • m3200gt
    Asszem egyetértünk.
    Lehet azért vannak itt ezek a gyerekek, mert itt is háborúzni akarnak.
  • CB SNIPER #33333
    én meg azt ha vknek nem teccik a bf2 mér nézi ezta topikot ha csak negativ véleménye van rola..:P
  • m3200gt
    Én azt nem értem, hogy ha valakinek nem tetszik a BF2, akkor miért lép be egy BF2-es klánba?
  • joebacsi
    hmm személyeskedés e?
    (fut a modikhoz)
  • Gabe18
    Jó,akkor csinálj FEAR-ben multit,64 player,akkora pálya mint BF2-ben,járművek,stb...
    Teljessen más tészta az szerintem...
  • CB SNIPER #33329
    ne nevess a tapasztalat beszél belölem má millio flémet láttam söt inditottam utjára de azé ez :DD
  • joebacsi
    wow, lac coo első jaffája :)
  • fr3ddy14
  • fr3ddy14
    de nemkem 1percig se műxik
    rámek egy rankedra, kiírja hogy cdkey..., aztán gyorsan alt+tabal lemegyek, beírom a regeditbe az új generált kódot, visszamegyek, de ugyanúgy kiírja hogy cdkey...
  • CB SNIPER #33325
    hát skacok én csak lesem ezta forumot de azé..eddi te nem vagy semmi :P
  • oO EDDi Oo
    Ja rájöttem ki is rugtalak (lehet azért vagy rám ideges).De ha gondolod küldök neked postán egy kis pénzt,ne hogy már éhezzél.
    A családod meg abból tartja el magát hogy a postán másodálásban bélyegeket nyal,biztos ezért nem tudsz beszélni csak fórumokra írkálni, mert fáj már a beszéd.
  • DrColt
    egy ideig müxik aztán majd pár nap múlva pofára esik...tapasztalat...
  • csiga88
    lehetséges hogy azért nem tudom rendesen telepíteni a játékot mert rossz a memória a gépben?
  • FlatlineHun
    Szar lehet neked, mert nem tudok főzni. Lám(a) zalkalmazottak felvételéhez is annyira értesz mint a nyelvtanhoz.
    Javaslom tanulj inkább, ne internetezéssel cseszd el az idődet, mert csak kazánfűtő lesz belőled is, mint apádból...

"Menj", "főzz" lol :)
  • lac coo
    Nem tom...Szerintem az ősrégi motortól van , ennyit bír el így felturbózva.
  • joebacsi
    hejj laccoo még mindig képes könnyeket csalni a szemembe, már úgy hiányzott :)
  • csiga88
    akkor elég elterjedt név a freddy krueger
  • csiga88
    ebben igazad van hogy nagyon optimalizálatlan lett a játék de ez csak az EA miatt van ha nem ragaszkodott volna a határidőhöz