172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
csiga88 #33357 hogyan lehet képet beszúrni? -
"..agyon sérteni.."????
Egyre jobbakat tanulok :DDDDD -
de....csak van ahol igy mondjak.. mert nem akarjak agyon serteni a masikat... -
Hát legalább valami visszajött belőle :DDDDDD -
remelem akkor tobbet mar nem irsz ide... :D majd bemutatlak egy FC-s ismerosomnek ... erdekes modon most lett belole bf2 fan.. biztos benga ez a jatek nem? :-) -
Gabe18 #33352 Te megvetted 12-ért(kb), 1 hónapja,most eladtad 6-ért.Jó üzlet volt. -
Próbáltam-e falon átlőni ? Persze!!!
A "hole " az hülye akar lenni ????? -
Okos (?)enged, szamár ... -
FlatlineHun #33349 Aztán felébredtél, hogy nyomja a derekadat a Kálvin téri pad, ahová ledőltél, hogy kipihend a délelőtti guberálás fáradalmait. Szomorúan ingatod a fejedet, eszedbe jutnak az általános iskola utolsó évei, (ötödik osztály, negyedszer) és a nyelvtantanárod, ahogy dühtől vöröslő arccal ordít veled: "Megbuktál megint, te kis debil, de szerencsére nem kell tovább itt maradnod!"
Hát igen, ha akkor alaposabban tanulmányoztad volna a helyesírás rejtelmeit, a főnévi igenevek képzési módját, talán nem kellett volna elfoglalnod a koránt sem elegáns helyedet a színesfém-hulladék újrafeldolgozási láncban, hanem kaphattál volna jobb állást, például köztisztasági alkalmazott is lehettél volna.
Az élet igazságtalanságain elmélázva rágod a frissen lelt, alig két napos uborkásszendvicsedet, melynek csomagolópapírját kissé átáztatta egy ismeretlen eredetű, sörszagú és répatartalú szósz. Miközben eszed, reménykedsz, hogy létezik olyan, hogy sörös répasaláta... -
könnyű mondani
nehéz megérteni hofgy nincs rá annyi?
ha dolgoznék rögtön megvenném, de még nem dolgozhatok és nemtom megvenni -
Én játszom ezzel ???
LOL!!
Ne szégyengess már :DDDDDD
Most adtam el 6000-ért , hála istennek valami marha megvette :DDDD -
Vazze ha semmire nem becsulod akkot miert josz ide osztani az eszt???nem hiszem h ez neked nem unalmas... -
vegyé eredetit
nincsmit :) -
és ezt a háború már le lett játszva párszor, csak az újak nemtudják, hogy a megtűrt frontvonal márcsak itt húzódik -
valaki #33326? -
hamár ilyen éleseszű színfolt vagy akkor nézz már át plíz ide
tuti fel tudnád dobni azt a topikot is :D -
CB SNIPER #33340
-
Netán te vagy a FÓRUMZSARU?? -
Én meg azon filóztam hogy honnan ez a szép név, hogy m3200gt, csak nem egy robot vagy? -
Azt h probaltal te mar tegla falon atloni??? a hole far cry kepekkel meg farasz mast.. koze nincs a bf 2 elmenyehez akarmiylen gyonyoru is... mellesleg az adott gepen megneztem azt a jatekot is uh h nem kell bizonygatni melyik jobb.. a pici gaz csak az h a FC-t egy grafikus motor reklamjakent irtak ami nehol meg is latszik rajta..(like doom3).. egyebkent nem tom h az FC mikor erte el a platina lemez eladasi mennyiseget a megejelenese utan 2 honappal?? meg mar amugy is uncsi h mindig miden beszolasodban fikazod a jatekot.. minek jatszol vele ha nem tetszik??? -
CB SNIPER #33336 "ezmá forumkemp" :DD -
CB SNIPER #33335 :DDDD -
m3200gt #33334 Asszem egyetértünk.
Lehet azért vannak itt ezek a gyerekek, mert itt is háborúzni akarnak.
-
CB SNIPER #33333 én meg azt ha vknek nem teccik a bf2 mér nézi ezta topikot ha csak negativ véleménye van rola..:P -
m3200gt #33332 Én azt nem értem, hogy ha valakinek nem tetszik a BF2, akkor miért lép be egy BF2-es klánba? -
hmm személyeskedés e?
(fut a modikhoz) -
Gabe18 #33330 Jó,akkor csinálj FEAR-ben multit,64 player,akkora pálya mint BF2-ben,járművek,stb...
Teljessen más tészta az szerintem... -
CB SNIPER #33329 ne nevess a tapasztalat beszél belölem má millio flémet láttam söt inditottam utjára de azé ez :DD -
wow, lac coo első jaffája :) -

-
de nemkem 1percig se műxik
rámek egy rankedra, kiírja hogy cdkey..., aztán gyorsan alt+tabal lemegyek, beírom a regeditbe az új generált kódot, visszamegyek, de ugyanúgy kiírja hogy cdkey... -
CB SNIPER #33325 hát skacok én csak lesem ezta forumot de azé..eddi te nem vagy semmi :P -
Ja rájöttem ki is rugtalak (lehet azért vagy rám ideges).De ha gondolod küldök neked postán egy kis pénzt,ne hogy már éhezzél.
A családod meg abból tartja el magát hogy a postán másodálásban bélyegeket nyal,biztos ezért nem tudsz beszélni csak fórumokra írkálni, mert fáj már a beszéd. -
egy ideig müxik aztán majd pár nap múlva pofára esik... 
tapasztalat...
-
csiga88 #33322 lehetséges hogy azért nem tudom rendesen telepíteni a játékot mert rossz a memória a gépben? -
FlatlineHun #33321 Szar lehet neked, mert nem tudok főzni. Lám(a) zalkalmazottak felvételéhez is annyira értesz mint a nyelvtanhoz.
Javaslom tanulj inkább, ne internetezéssel cseszd el az idődet, mert csak kazánfűtő lesz belőled is, mint apádból...
"Menj", "főzz" lol :)
-
Nem tom...Szerintem az ősrégi motortól van , ennyit bír el így felturbózva. -
hejj laccoo még mindig képes könnyeket csalni a szemembe, már úgy hiányzott :) -
csiga88 #33319 akkor elég elterjedt név a freddy krueger -
csiga88 #33318 ebben igazad van hogy nagyon optimalizálatlan lett a játék de ez csak az EA miatt van ha nem ragaszkodott volna a határidőhöz