172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Mert kiváncsi vagyok hogy az én érveimre mi lesz a reagácia :)
Meg telik vele az idő ;) -
Borg #33477 Mint mondtam, semmi tapasztalatod nincs CS-ből, ami látszik is.
Amit a HL2 tud (HL2 engine), azt tudja a CSS is. És vannak ezrével custom mapok, amik meg is valósítják mindezt.
Hogy TE ezeket nem ismered, az még nem azt jelenti, hogy bármire is ne lenne képes a CS.
Szal a CS-ről szóló vitát lezártam, partner hiányában.
És még mindig belekevered az egyes játékok élményét, játszhatóságát a grafikai motorjuk által nyújtott technikai színvonalba. -
For the Horde!
-
A grafikát és a CS-t ne említsd légyszives egy lapon ... realisztikát sem, fizikának pedig semmi köze a Source motorhoz mint ahogy mindenki tudja ...
Ezért gyakorlatilag bitekre tépnének a CS rajongók ... Mindezektől függetlenül egy nagyon király játék :)
BF2 is ilyen ... ugyanúgy lehetne szebb, jobb, realisztikusabb, valakinek bejönne, másoknak nem ... -
Na itt az a bizonyos flémkeltő , első hsz :
Egy dolog volt , ami tetszett BF2 -ben : az az egy darab átlőhető bádoglemez...Gondoltam azért csak ez az egy átlőhető , mert nehéz megcsinálni...
Aztán kipróbáltam a CS:S-t...Na ott MINDEN átlőhető (vagy nem ) az anyagának és vastagságának megfelelően....
Szal az EA nem tom mire gizdázik ezzel a tákolmánnyal ..... -
Ha csak úgy is röhögni jársz ide, akkor miért strapálod magad? -
m3200gt #33472 Nem akarok ötleteket adni, de kicsit nagy itt a demokrácia.
Az én időmben mind a kettőt megfogtuk és bevágtuk a zuhany alá. Általában jó barátokként jöttek elő vagy ott ütötték tovább egymást, de ez már senkit se zavart. -
ÁLJ!
Senki sem beszélt a HL2-ről ... a Cséről volt szó ... és ott kimerül ...
Ugyanis az csak egy dolog hogy mit TUDNA a HL2 Source motorja, de abból szinte semmi nincs megvalósítva a CSS-ben ... És ne a "volnáról" beszéljünk hanem a "van"-ról ... realisztika meg nem játszik a PC iparban, eladhatatlanná, játszhatatlanná tenné az FPS-eket ...
De HL2-t végigjátszottam, BF2 mellett az az egyik másik erdeti gamem ... CSS-t is játszok a haverokkal, de csak funból, nem vagyok még csak középszintű gamer sem ... De nem vagyok tőlle annyira elájulva ... BF2-től sem, de szeretem a hangulatát, meg úgy ahogy van az egészet ... és a Szubjektivitás is itt lappang .. nekem jobban tetszik ... DOOM III grafikáját és az FC-t is szebbnek találtam a HL2-nél (Riddick-et is ...) , ugyanis azoknál van technológia, HL2-ben pedig a jó skálázhatóságnak a "dobozvilág" lett az ára ... És a FEAR-t nem is merem említeni ... -
"Az hogy A már sokadszorra fut ennek neki, más kérdés"
Nem más kérdés, flémkeltés és b@szogatás. -
Ööööööö....Inkább hagyjad , úgy sincs igazad .
( GRAFIKA kiemelve...Fontos...) -
Borg #33468 Figy,
A kritizálja a játék GRAFIKÁJÁT, méghozzá megalapozottan
B lehurrogja A-t, mert a JÁTÉKOT kritizálni merte
A megvédi az igazát a játék GRAFIKÁJÁVAL kapcsolatban
B megint lehurrogja, mert hiszen hülyeség, mert a JÁTÉK jó
Melyiknek nincs igaza? Melyik vitatkozik érvek nélkül, hülyeségekkel visszavágva?
(Az hogy A már sokadszorra fut ennek neki, más kérdés.) -
sajnos még most sem jó
-
Ja ja....A sok előitélet után amit hallottam CS:S-ről , mikor rászántam magam , hogy kipróbáljam...Ledöbbentem.... -
megtörtént az is bemásoltam az exe filet a Pb-be és 10 percig abgrade. -
m3200gt #33464 A PB-vel kapcsolatban? ;) -
Nem csak az jöhet, de ő csak azért jön, mert az az ittenieket bosszantja. Ez bőven flémelés. -
Borg #33462 Látod itt a probléma... NEKED nincs hasonlítási alapod, mégis másokra ugatsz. Ha neked a CS kimerül a szétlőhető dinnyében, akkor pont neked nincs fogalmad arról, hogy mire képes a HL2 engine.
Ahogy meg alap nélkül próbálsz vitatkozni, pont ilyen és ehhez hasonló ökörségek jönnek ki belőle. -
Ezt nem mondtam ... Ha neki nem tetszik mondja el, mi a gondja, és kész. Tudtunkra adta, bár valszeg egy BF2 topicban nem sok embert érdekel hogy a-nak vagy b-nek miért nem tetszik ...
Mindenki tisztában van vele, hogy mennyi bug és hiba van a gameban ... ettől még szeretik... Valakinek nem tetszik? Ok, elmondja ... ok, bár senkit nem érdekel ... fikázza? Menjen a búsba ... kész!
Mi lenne itt, ha mindenki beírná az összes játéktopicba hogy neki az adott game miért nem tetszik, meg miért szar, meg hogy miért "Buta" mindenki akinek tetszik?
Ki sem látszanátok a melóból :) -
CB SNIPER #33460 én mondjuk 100%osan dummyval értek egyet.. -
Nem ezt írta. -
Borg...te is tudod jól h mi a helyzet...de csak teszed alá a lovat -
Peccseld meg, firssítsd a PB-t ... -
m3200gt #33456 Szia!
Szerintem indulj a kályhától újra, azaz uninstall -> install -> 1.02.
-
Borg #33455 Szal akkor szerinted ide csak olyan jöhet, aki pozitiv véleménnyel van a játékról? -
Itt csak az a baj hogy 3rom szerveren tudnék játszani ahol nincs senki
Komolyan egyszerüen mindent megprobáltam és lassan megörülök mert nincs több
ötletem
Segitsetek!!!!!!!!!!!!!!
-
megprobáltam és ismét azt irja ki
A JÁTÉKOD VERZIÓSZÁMA RÉGEBBI MINT A SZERVERÉ
Mit csináljak van ötlet???????? -
m3200gt #33452 Kedves Ádám!
1. Nem vagyok fórum zsaru.
2. A nickem megfejtése a kedvenc autó márkámmal függ össze.
3. Szvsz nem csak magad, de a klánod is lejáratod itt, pedig a friss tagok között szerepelsz. Az AAO klánok ilyen megnyilatkozásért már rég kipenderítettek volna téged. -
CB SNIPER #33451 :DDDDD -
FlatlineHun #33450 Mit izélsz, neked is van... csak csillagos büntipont :) -
CB SNIPER #33449 looool flat..szép a büntipont :D -
FlatlineHun #33448 agreed :) -
Pedig de. -
Látszik hogy ujj vagyok itt HEHE most kiröhögtem magamat
-
Na de ilyeneken lovagolni felesleges ...
Rombolható környezet? A CS szétlőhető dinnyéjéhez képest az UAV, Stinger, Arty felrobbantása szerintem azért magasabb szint ...
Néhol át lehet lőni a falon, a robbanás is átüt ...
Nézd meg a Gotcha!-t ... na ott vicc a gépigény ... Mellesleg amíg nem fogunk érteni kellőképp a programozáshoz, addig nem fogjuk tudni, miért ekkora a gépigény ... azért "picit" nagyobbak és bonyolultabbak a pályák + rengeteg dolog van ami "él" a pályán ... ehhez kellhet a mem... -
#33440 most látom ez nem nekem szolt
-
oké megprobálom ugy és szerinted töröljem a reinstal után maradt dokumentumok file-böl a bf2 könyvtárat, egyszóval mindent????? és ugy ujbol instal bf2???? -
Ész nélküli fikázás nem volt , csak az elszomorító tények.
Ész nélküli reagálás a " fikázásra " volt , tények nélkül...
Én egy darabig nem szólok hozzá mert megint bann lesz a vége ...:DD -
CB SNIPER #33441 lol..igaz :D -
#33435 Nekem is volt, magától elmúlt. :)
#33436 Ne tedd fel az 1.01-et, egyből a 1.02-őt telepítsd. (Lehet, hogy csökkentett módban kéne megpróbálnia peccselést, rendszergizdaként). -
Na erre már csak válaszolok , bár nem kéne ..
1: a falak átlövése azért jött szóba , mert az EA beigérte a rombolható környezettel eggyütt, Ebből elég harmatosat láttunk....CS:S-ben megcsinálták...
2:A realizmus dumát ti kezdétek el , szerintem nem találsz egy hsz-t se tőlem ami erről szól
3: utoljára leírom : a grafikához mérten a gépigény több mint vicc!