172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
m3200gt #33595 Barátom, te kihozod belőlem az állatot, de én inkább idézgetek még egy kicsit:
Valahol Európában: "Könyörgök, akasszuk fel!" -
Azért megyeget , bár elég kicsi ez a kép ...Full graf full aa full anizo...
-
CB SNIPER #33594 ohh shut up mostmár!!!!!!!!!!!!!! -
"Az alátát meg az amit mondok itt van az orrom előtt . De ha nem az akkor is tök mindegy ..."
Ne trelj és ne hazudozz. -
Bakker a videokari megy a jó hűtésnek köszönhetően 600-600 mhz-t a gyári 520-560 helyett! Mert a videokari és a hűtése szoros egység szerintem .
Az alátát meg az amit mondok itt van az orrom előtt . De ha nem az akkor is tök mindegy ...
Gyenge próbálkozás... -
m3200gt #33591 Hmmm '70 előtt? -
Ne arról beszélj, hogy milyen hanem hogy te milyennek látod :)
Mert amit Te látsz a FC-ből az nagyon messze van a FULLOS grafikától :)
És ez csak most jutott eszembe :) -
Terelés. Futott rendesen a gépeden vagy sem?
A választ tudjuk, már leírtad. És ne hazudozz, főleg ha elötte már mást írtál. -
Polemius #33588 lol
Azért ez sem rosz: "Így előzzük meg hírnevünk továbbromlását." Ezekszerint már kicsit romos?
De sajnos az életkorom miatt úgyis esélytelen vagyok, hogy bekerüljek a klánba.
Esetleg megpróbálok toborozni egy csapatot a '80 előtt születettekből..
Tényleg, lenne jelentkező egy ilyen csapatba? Kezeket fel!
-
nah mutasd az fc-ből a por megvalósítását!
-
Videókari + hűtés, 600 - 600 MHz????
EMBER??? A hűtés hogyan megy 600MHz-en?
Az egérpad pedig eXactMat ... nézd meg a hivatalos oldalukon :) -
A hangsúly a MULTI ALATT-on van ! Láma.....Ezért gáz kicsit a netkód , a fejlesztésekkel kicsit sikeresen rontottak rajta és megzabálja a netes játék a gépet, singlében lazán megy fullon ami ugye azért csúnyán bealázza BF2-őt...
A BF2 -nek mindegy hogy megy akkor is erőmű kell alá .
Más kérdés ? -
petersz #33584 nem is értem minek kiabálsz itt, ha ilyen rossz ez a játék neked...
sokkal szarabb gépem vam, mint neked, de nem fikázom a grafmotorját, mert szerintem elég jó.
minden középen, a normális játékhoz éppen rendes fps-em van.
szarom le, hogy milyen lehet minden maxon, a jó játékoknak soha nem a flanc a lényegük. felületes dolog ez. van egy haverom, aki ilyen graf maximalista, megeszi az ideg, ha kijön egy játék ami nem folyik nála. persze soha nem játszott még egy jót életében. -
Ne terelj, gyakran érzed magad kitaszítottnak?
Gyerünk válaszolj, most mindenki rád figyel, menjen a show. -
CB SNIPER #33582 LOOOOOl LACCO én már nemtok mint mondani max annyit hogy te olyan sötét lehetsz hogy hozzád képest a néger frka neoncsö..ennyit erröl..sz már magad sem tod miket beszélsz..most jöhet a bann ah megérdemlem..nah bye...:PPPPPjah és üdv a gyerekeidnek..és részvétem is értük.. -
m3200gt #33581 Kövér László: "az ilyen keressen magának egy jó erős kötelet, menjen le a pincébe..." -
Na sok a flém !!Beszéljünk a gány grafról BF2 -ben !!!! -
Lac Coo:
"mikor kezdtem az FC-t . a mostaninál sokkal-sokkal gyengébb gépem volt , mégis tök magas grafikán lehetett játszani vele.Aztán ahogy jöttek a patch-ek ugyanaz a gép valamiért mindenkinél egyre kevesebb fps-t volt képes produkálni és mindenki szépen állította lejjebb a grafikát...
Na most ebből sikerült valamicskét visszahozni.
Akkoriban az 1 giga rammal és 9800pro-val full texturán lehetett tolni.Most a fejlesztett gépem sem bírja multi alatt a full texturát...."
Most akkor melyik játékhoz is kell erőmü? -
CB SNIPER #33578 lacco te tényleg 30-35. év között vagy?már..?hát nem nézném ki belöled..egy sültkrumplinak több esze van nálad..:P -
Az alátét az a eXactMatX !!! Hát itt van előttem :DDDDDDDDDDDDDDDDD
Videokari +hütés , 600-600 mhz ... -
Ha már te nem tudsz mit kitalálni te szoktál ezzal jönni. -
Ja, én is tanultam oroszt, de tudod le tudom írni helyesen azokat a betűket amik rajta vannak az egerem hátulján mondjuk ... Vagy nagyban zölden virítanak az "alátéten" :)
Ismét én láma szóltam :) Vagy esetleg oroszban másképp kell "másolni" ? :) -
CB SNIPER #33574 lol lacco ha borg nem lenne itt én má olyat beszoltam volna neked vaze..csak nem süllyedek le a szintedre és nem kérek bannt.. -
Folyamatosan égtek , már azt se tudjátok mit hozzatok fel :DDDLOL
(Most jön az a rész , amikr nekiálltok hisztizni , hogy engem már nem érdekel ,legyen neked igazad , szánalom én itt abbahagyom stb...) -
Tudtam, hogy erre büszke leszel. Legalább ezt elkönyvelheted sikerélménynek, ha már az életedet nem. Mesélj, milyen a virtuális világba menekülni? -
TS Zolly #33571 Saját magadat alázod és égeted. Nem veszed észre???
Na sziasztok! -
CB SNIPER #33570
-
Akkor én láma:
P4 3000 Prscott(+10%)+Zallman*2G KingMax 400 Mhz DDR*MSI RX800 XT PE + Ati Silencer5(600-600Mhz)*Razer Diamondblack+ eXactMat X alátét*MS FFB Whel*Nostromon52 Speedpad* Saitek ST290PRO joy*
Előttem felsoroltakat is említve!
Prscott helyett Prescott, Zallman helyett Zalman, Hogyan sikerült az Ati Silencert 600-600MHz-re pörgetni? Vagy a 600-600 mi lenne? :), A razer egér az DiamondBack, a gyémánthátú kígyóról kapta navét, és az "alátét" az eXactmat ... és nem alátét hanem egérpad, vagy egéralátét, az alátét az más ... tudod csavarok alá szokták tenni ... tudod mi az a csavar?
Én láma :) -
CB SNIPER #33568 ehh lacco te menthetetlen vagy komolyan mondom..és nem razer diamondblack hanem diamondback..ha má itt tartunk :D -
Te komolyan azt hiszed hogy valakit is bealáztál arctalan fórumokon. Nem kicsit vagy szánalmas én tényleg sajnállak. -
Nem . De én már sokakat lealáztam arctalan fórumokon .... -
m3200gt #33565
Az öreg Hoffmann Géza bácsi csak ennyit mondott volna: "unatkozol haver? Ott a jobb kezed..." -
Neked komolyan gyerekeid vannak? Vagy véletlenül odakerült a gépedhez? -
Ja helyesírásra gondoltok ? LOL Én még oroszt tanultam , mindenki érti mik azok amiket írtam :DDDDDDDDDDDDDDD -
A dátum a lényeg, már hónapok óta folyamatosan flémelsz.
Folytasd csak a flémet, tom hogy csak így tudod kiélni magad.
Sokan megaláztak már az életed során, hogy ennyire mániákusan próbálsz a középpontban maradni egy arctalan fórumon?
Nem kell válaszolni. -
pl Prscott, zallman (egy db l) wheel (2 db e) -
CB SNIPER #33560 sz mindannyiunk nevében mondom jobb lenne ha elmennél..:P -
De jó kis bannt kapok megint ezért :DDDDD -
Na mik a lámaságok láma ? Beégtél mi ? muhaha... -
TS Zolly #33557 csitt