172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nem hát ..Valóságban a házaknak fa a tükörképe :DDDDD -
CB SNIPER #33633 és szerinted majd aza kurvanagy ház a valoságban neked igy fog tükrözödni?gratulálok lolkba bolka.. -
Nem , ekkor még "csak" egy 1 g ramom volt ez csak medium ..De fullba is ilyen real time-os a tükröződés. -
CB SNIPER #33631 jo az a game nem vitázs .DDD de ekkora fszt mint ez a lacco már bocs már kb 12 orája a bf2t fikázza mé nem tud elhuzni innen a rákba? :PPPPPPP -
elmondom neked, hogy a valóságban soha nem tükröződik úgy a pálmafa az óceánban, mint a képeden. Ennyit a tükröződésről. -
ABF2 képen már az öt méterre álló ház is pixelpaca...LOL -
CB SNIPER #33628 jah ezt aztán gondolom full grafikán csináltad..grats..looser -
Attól még hogy lac-coo szereti, nem kell fikázni azt a gamet sem :)!! -
már csak az a kérdés érdekel-e valakit hogy bealáz vagy nem aláz ez 1 másik game és nem ide kéne görcsölnöd vele..fc jo game volt elmult most ez van ezt kell szeretni:) -
Na meg a tükröződés , ugye ..Real Time...
-
Az a pixelpaca a tengerparton micsoda???? csónak???? -
És ezek után még mindig arról van szó hogy full grafika?
Ember, te igen messze vagy a full grafikától :)
Nekem mellesleg tetszik úgy, csak olyan "túlszép" igazi idilli :)
Sokat segítenek rajta a kül. szűrőbeállítási lehetőségek :) -
Ja most már valóság hűségnél tartunk ??Azt hittem minőségnél ...LOL -
CB SNIPER #33621 HAGYJÁTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ö ezt csak élvezi sz most mindenki menjem bf2zön ezt a hülyét meg hagyjuk had mondja a magát és a hülye FC-jéröl.. -
Hát ez csúnyán bealáz akármit találtok ki ..Még hogy az alsó jobban kidolgozott ...Főleg ami itt nem látszik , az óriás 5 pixelből alló fűszálaival ... -
m3200gt #33619 Haver!
Ez szerinted valóság hű???
Ideje lenne kimozdulnod a monitor elől és szét nézni a világban. -
LOL t etényleg hülye vagy ...Hát hogy rakjak HDR-t ATI kártyával alá ? Meg a 32 bites procimmal hogy futassak 64 bites rendszert ? LOLOL
De még így is csúnyán aláz BF2 mellett :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd -
Ez a víz... miez ember?! Elsülyedt egy hupikék festéket szállító tankhajó?!
Hol itt a realizmus? A rajzfilmszerű graf? Nevetséges. -
jah és nincs a sivatagban trópusi esőerdő. ronda homokszínű bf pfujj. -
CB SNIPER #33615 lool 
-
A felső szépnek szép csak minden olyan mintha cukorból lenne. Az alsó jobban kidolgozott és jobban közelít a valósághoz. -
A víz az ritka ocsmány. Amúgy a meleg árnyalatú szinei miatt tetszik mindenkienek a fenti kép. Mint egy rajzfilm. -
CB SNIPER #33612 jah azok a fák is a hegyoldalon krva realisztikusak..mint vm mese lolkabolka.. -
Hmmm ... Te vagy a nagy FC-s ugye?
Akkor leírom milyen hülyét csináltam magamból: Ugye az FC egyik legszebb fícsöre az volt hogy kihasználta az 1.3-as patch-el a 6-os nVidia széria HDR-jét ... Amit egy X800-as nem tud ... Igazam van? Ez az egyik dolog amivel hülyét csináltam magamból ... ugye?
A másik pedig az FC egyik fő szponzora az AMD aki a 64 bites procijaihoz kiadott egy több mint 500MB-os peccset, amivel sokkal részletesebb textúrák jelennek meg FC alatt! Csak ehhez 64bites proci (AMD) és 64 bites oprendszer kell ... Ezt meg a Prescott nem tudja :)
Jó hülyét csináltam magamból ... a nagy FC-s ...
-
CB SNIPER #33610 jovan b+ akko huzzá FCzni ha annyira tetszik el is élvezhetsz rajta nah pá -
Hijjj de randa így alatta ...És mindez sokkal szerényebb konfiggak is beéri... -
Ez van még így hirtelen a galériámban :
Tegyük alá a BF2 -es képet...
-
Szerintem ez olyan mintha valami rajzfilm grafikája lenne köze nincs a valósághoz. -
Vidd innen ezt a szart. -
Olvasgasd ezt itt egy picit :)
eXactMat hivatalos oldal
Az az X az már nem kell a névbe .. de mint említettem ezt már nem kötözküdésképpen írom, csak hogy tisztában légy vele ... -
Na ez a lol :DDDD
És miért nem fullos ?
Mikor 9800pro-hoz készült ? LOLOLOLOLOL Miért nincsenek meg a hw követelmények , nézz már utána mielőtt hülyét csinálsz magadból ! -
Ez melyik rajzfilmből van? -
m3200gt #33602 Hagyad már, a szuper gömbölyített TV-jén jól néz ez ki.... -
CB SNIPER #33601 istenem LÖDD MÁ LE MAGAD PLS :P -
nem látom a port...
Amúgy meg csak a szinek miatt tartja mindenki szebbnek, sokkal melegebbek a szinei. -
De mindegy. Befejezem ... csak arra akartam utalni, hogy ha akar az ember úgy is talál hibát mindenben ... -
Hát elég szegletes jobb kép nem volt? -
LOLLOL
Az egyik oldala : eXactMatX control
a másik oldala : eXactMatX speed.....
Hát itt vanm az orrom előtt :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
m3200gt #33597 Valahol Európában: "Könyörgök: Akasszuk fel!!!!!!!!" -
Igen, ez szép :)
De nem fullos :) Ahhoz nincsennek meg a HW követelmények :)