172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Thanatos #33674 . -
CB SNIPER #33673 nézd meg FC képen azokat a nagylevelü gazokat ott lennt mintha selyemszarbol lennének ..csak ugy beillesztve oda egyeltalán nem valosághü.. -
CB SNIPER #33672 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOl látod azokat a fákat FC képen a hegyoldalon te gyökér? loooooool meg a hegy tetejét pl :DD és bf képe na hegyet lolka bolka lool nézd me meg vakegér :D!!!!!!!!!!láál -
Hááát van különbség .Azok a randa elnagyolt texturák....Semmi animáció , nem fúj szél nincsenek madarak... -
Na számoljuk csak össze azokat az objektumoket , hol van több :
-
CBPeti #33669 Jaja, ügyesen égette magát a különböző hazugságokkal, meg amikor 1ik hsz-ben ezt, a másikban meg már azt írta....lol
az ilyennek
-
Az a baj, hogy élvezi és támogatják is ...
De még érvelni sem tud ... belebukik a saját hülyeségeibe :) LOOOOL :)
Az lacó vs ősbfesek topicban linkeltek neki képet, erre kiakadt hogy valami beta szar (Forrás: FarCry-thegame :) ) :)
Az "ősFC-s" még a FC-hez is láma :) Bár én vagyok akiről kiderült hogy semmi közöm az ilyen dolgokhoz ... :) -
CB SNIPER #33667 nemtom én sem de igen nagy fasz :D -
CBPeti #33666 lol, visszaolvasgattam, kb másfél oldalt, b+ remélem ez is messziröl el fogja kerülni, nemhogy a topikot, de még a netet is...
Ekkora loosert mint ez a lacoo vagy ki a frász, de télleg mit jön azzal a rajzfilmből kimásolt fc-graffal?
-
Hozzáteszem ezek a képek egy 9600 proval vannak és csak kb 20 fpsel ment. -
Mondjuk szerintem is szar a grafikája mert a btr visszapillantótükre nem működik. -
A Jackhammer(MK3A1)akkora király egy fegyver!!! Strike at Karkandon közelharcban, aprítja az ellent iszonyatosan! -
CBPeti #33662 Lol, most jöttem le az Vröl és ez volt ott, röhej, hogy némelyik klános embernek mennyi bör van a képén, most is, nem kellett nekem a tk + a bünti, odadtam neki, 2 tk mellett le is zuhant, sikeresen kirakétázta a mi-28at (0 rendes kill mellett), aztán ahogy spawnolt a mig ugyanezt játszottal el, akkor is engedtem, de éreztem, hogy ha még1szer beáll elém akkor átmegyek rajta, de megint ahogy felszállt rászállt a íSU-ra, az F35öket hagyta a francba, rászállt a SUra, megint 2 TK, meg is kapta a 3 büntit, mert ki lett kick-elve...
Na, kérdezem én, hogy francba engedik be a klánokba az ekkora állat lámákat??
-
CB SNIPER #33661 HÁT IGEN ENNYIT AZ FCRÖl looserkém.. -
Én is beteszek két képet mert szerintem szépek.
-
Thanatos #33659 Hi. -
Polemius #33658 Abból én már kiesnék. 
De még a végén tényleg nekiesek egy ilyen csapat (nem klán) verbuválásának.. -
GyakorolniGyakorolni!!!!! -
Nembaj, arra tisztán sikerült rávilágítani ma este (Sajnos többek kárára :( ) hogy kedves Lac-coo kollága semmi mást nem tud felmutatni csak fikázást és rosszindulatú flémkeltést :)
A végére annyira belezavarodott, hogy össze vissza a saját hozzászólásai ellentétjét írkálta ... Ennyit tud ... Üdv! -
CB SNIPER #33655 nyugi sz egy ilyen kis 16éves kölök(tuti nem 30-35)nem tud felhuzni lol..én már csak nevetni tok :DD -
Ezt a verziót már számtalanszor kipróbáltuk, de hatástalan. Csak flémelni jön ide.
-
Senkit nem húz föl, csak szeretne. Mi jót röhögünk rajta
-
CB SNIPER #33652 mivan nem mentél még el(mondjuk én sem):D kiváncsi voltam mekkora szarságokat irsz megint..:Phát most megint felülmultad önmagad grats. :P -
nme is szeretnék belemerülni csak nem látom értelmét hogy felhuzol mindenkit -
Gabor970 #33650 bazzeg, ménem inkább játszatok???? full láma vagyok, de legalább gyakorlok kicst. Már végre sikerült a joyt használnom, azt nem értem, miért forditva mükszik repcsinél, helinél minden rendben van, de nagyon nehezen megy az iranyitas :-((( -
Azt se tudod miről van szó :DDD -
Már megint beszívtál? Ebből a szögből SEMMI sem tükröződik olyan messziről!
Egyszer kiszabadulhatnál a normális emberek közé, hogy megnézz egy tavat. -
hát ez szánalmas vazz eszembe nem jutna ilyesmi,hogy pl opf topicba bemenjek mutogatni képeket és bizonygatni hogy ez szebb,mert ugye kit érdekel FC nem elérhetetlen kuriozumakinek tetszik ugyis használja akit meg nem érdekel annak fölös mutogatni -
CB SNIPER #33646 jah én is léptem mivan mész az FC topicba graaaaaaaaaaaats végre ámen..thx..amugy FC grafika tök mese..szar..gratulálok.. -
láttál te már folyót, fát, házakat a valóságban? Vagy csak az fc alapján gondolod , hogy tükröződik a valóságban a táj? -
Na jó , tipliztem , mert így se ússzuk meg páran már a bannt ....
BF2 graf =00 -
CB SNIPER #33643 lacco b+ mivan sok folta koffein?beszettél vmt vagy esetleg ittál?komolyan mondom én ha a gyereked helyében lettem volna én vagy kinyirtalak volna vagy magammal végeztem volna..sry ha ez egy kicsit durva lett -
Engem igazából nem érdekel lac-coo és a fikázása, mert szeretem a bf2-öt, de nem szólok ellene sem, mert ő meg utálja. -
Ebben a tükörképben te felismered a házat ? És nem egy vagy két nagy fát? Hát akkor grat . -
CB SNIPER #33640 omg..maradj magadnak.. -
Mi van ?????
Nem látod égen földön a közelben nincs fa amit tükröz a víz . -
CB SNIPER #33638 lacco öszinten ekkora fszt mint te én még egész életemben nem láttam :DDDDDD és ez nagy szo :DDD -
de felismerhető, hogy ház. Valaki megtanította neked mi az a lol és csak ezt tudod használni? rotfl -
azt most én sem értem hogy mit bizonygatja hogy szebb vagy nem,mi ennek az értelme?
-
Képek beszúrása az új mániád? Ülj le, kettes.