172102
  • CB SNIPER #33714
    LOLKA BOLBKA mese grafika csicska képek csicska vagy te magad is looserkém ..pápá :P
  • Gabe18
    Nekem ott magas az egész (bár biztos én vagyok hülye,nem tagadom),hogy egy teljessen mulitplayer beállitottságú játékot (BF2) hogy lehet összehasonlitani egy nyilvánvalóan egyjátékos módra kiélezett programmal (Far Cry).Most az egy más kérdés hogy a Far Cry-ban is volt multi,de én ugy gondolom messze nem az volt a fő szempont.
    Ugyhogy ha még el is fogadom hogy Far Cry grafikája szebb,akkor sem vagyunk előbbre.Mert egy multi játékban nem hinném hogy az extrahigh grafikai beállitások lennének a leglényegesebbek.
    Nyilván nem lehet elhanyagolni a kinézetet,de nem hinném hogy az alap Counter Strike-al azért játszanak millióan a mai napig mert olyan rettentő szép.
    A BF2 viszont szerintem igenis szép,ha azt vesszük hogy egy 64 emberes multiplayer játékot kell kiszolgálnia.Nem tökéletes,valóban a viz visszatükröződés igen érdekes például.De nem hinném hogy ez a lényeg.
  • lac coo
    Igazságod van...Semmi értelme , Én tudom hogy egy gány a BF2 technikai szempontból , ők is tudják ..ennyi...
  • CBPeti
    mondom hogy nem ismered se szögeket, se a tengerben való tükröződést emberközelből, mert megsúgom : tényleg ilyen :)
    az FC az meg mese, a te korosztályodnak való....
  • lac coo
    E z a kép a játékipar szégyene!!!!!!!!!
  • TDC Geronimo
    Te meg az SG fórumé...
  • jefferson83
    Miért kéne meggyőzni. A saját szemednek kell hinni. Ha neked az szép az, ha másnak ez, akkor ez. De nem kell világggá kürtölni. Tartsd meg magadnak és túlzottan ne adj mások véleményére. Nekem mindkettő bejön, csak 20 oldalon már nagyon unalmas ugyanazokat a mondatokat olvasni. Kövessétek a példámat és haggyjátok abba!!!
  • CB SNIPER #33707
    láááááááááááááááááááááááááááááál FC RULZ FC FAN LESZEK VAZE :DD kira grafikája van tényleg igazad volt egész végig bf2 igen szar
  • lac coo
    Tölgyfa a vízbe lolololol

Persze BF2 graf a kira ...Buktátok ...Ez a kép a játékipar szégyene...
  • CB SNIPER #33705
    tölgyfák tengernél loooooool hát ilyet sem láttam még :DD a ehgyet nézd meg ha már a minöségnél tartunk te farok :P
  • Thanatos
    tény, de ilyet inkább fel se kell venni, nincs értelme :/
  • lac coo
    De egyszer voltam tengernél ...És mindenhol nagy tölgyfák tükröződtek a vízben !

Egyébként természetfotós vagyok szal nagyon is értek ahoz mit kéne látni ...

Ez valósághű ??????
    Hát besz..rok rajtad :DDDDDEnnél gagyibbat nem is láttam még , inkább ne tükrőződne semmi ha már nem tudták összehozni .
  • CBPeti
    az a baj az ilynekkel, hogy most be van sértődve, mert nem neki van igaza, és csakazértis fogja csinálni...
  • CB SNIPER #33701
    LOOOL VESZTES HAGYD MÁ ABBA FC SZAR BF2 KIRA ennyit erröl bye bye looserkem..beszélgess flémelj magadban..tiszta mese grafikalooooool
  • TDC Geronimo
    Nem tudja, hagyjad...
  • CBPeti
    szerintem még nem jártál tengerparton + nem ismered a szögeket, mert ennél valosághübbet ritkán fogsz látni játékban elmondom neked :)
    most pedig
  • lac coo
    Hát ha meggyőznek a BF2 brutál grafjárol ....Csak mert még engem néznek hülyének ...
  • jefferson83
    Nem kéne abbahagyni már?
  • jefferson83
    OFF Sztem az már zárolva van már, mert ami a FAQ-ban van azt már nem lehet tölteni. Ha esetleg találnál oldalt megdobhatnál engem is :) Én nem találtam. ON
  • lac coo
  • lac coo
    Ez a legjobb ...Éljen a BF2 muhahaha:Real time tükröződés BF módra :D

• CB SNIPER #33693
    jah fel de utálom az ilyen looser hülyéket már bocs ki se probálja a gémet mert tui béna benne azt csak kritizálja
  • CBPeti
    goodbye
    ja és hogy ne legyen teljesen off, nem tudja valaki, hogy a fear mp demot honnan lehet lekapni, googleben a "fear mp download"ra kihoz kb 300at, csak a magyaroknál..
    nincs kedvem végignyálazni
  • CB SNIPER #33691
    lol..jo8
  • Rusid
    Mostmár alszom de hogy minek holnap ugyis kiesek a 4.-ről ablakberakás közben :). Joccakát.
  • CB SNIPER #33689
    looooooool lacco..lacco..nemtom sirjak vagy nevessek de asszem má minden szarságot összehordtál minöség?mennyiség?tárgyak?tükrözés? má azt setod mi a fszrol beszélsz..grats :P
  • CBPeti
    de most komolyan nézd már meg ezt a rajzfilm-grafot, bár sztem azért tetszik neked ennyire mert éjjel-nappal azt nézel, bár mondjuk ha a korodat nézzük jogos, mennyi vagy, 7-8-9?
    Qrva kidolgozatlan az a xar, minden mövény olyan kockás hogy nézni rossz, komolyan mondom ha 1 kicsit még melegebb szinek lennének benne, már elhánynám magam attol a graftól..
  • Thanatos
    ójjektum hiány!!! emg a vizből se tugya kivennia zoxigént!!! :)
  • Rusid
    Amúgy most akkor nem értem azért szebb ,mert több ojjektum van. Kérlek sötétíts fel.
  • Thanatos
    tény :)
  • CBPeti
    jogos, de az utobbi sztem még inkább léehetetlenebb :)
  • CB SNIPER #33683
    mindig..:DD
  • CB SNIPER #33682
    ezt mondtam..lacco te nagy vesztes vagy..vesziteni tudni kell looserkém..és neked ezt még gyakorolni kell nah még vm? most milesz?vannak e benn mokusok vagy mi afsz? :D
  • CBPeti
    Ha nem ismred(márpedig a tudatlanságodbol ítélve nem) ne ítéld el, bazz még élnek ekkora hülye noobok?
  • Thanatos
    mármint megprobálni szarbol váratépiteni (avagy laccotval egy két dolgot megértetni... :) )
  • Rusid
    Na de tényleg joccakát már így se nagyon tudok felkellni.
  • TDC Geronimo
    Mivan a végére elfáradt az ujjad?
  • Thanatos
    nincs értelme, nemtom feltünte már? :)
  • Rusid
    Van szél vannak madarak is.
  • CB SNIPER #33675
    nem fuj a szél? akkor elöször jácc vele ha helivel odaszállsz egy fa fölé nekiáll mozogni nincsenek madarak? vannak..ennyit erröl talán elöször probáld ki a gémet te luzer :P