172102
  • CBPeti
    attol függ hol, a magyaro szervereken sajnos igen, de hafelmész 1 igényes német vagy brit szerverre, ott igenis megy a harc, squadszinten, a 64 gamer között nem nagyon találsz 2-3 embernél többet aki nincs squadban, aki nincs az is csak azért mert repül...
    Még én is beszélek a squadban (az alap hogy benne vagyok, pedig nincs nagy angol tudásom) még dalian plant-en vagy GoO-n is 6osával mennek az emberek...
    Azért nincs a magyarokon rendes játék mert pont az ilyen laco tipusu emberek kezdik el a dolgokat... Azért kiváncsi leszek, mikor érjük el, hogy az ilyen emberek kizárodjanak 1-2 szerverre és csinálják a hülyeségüket, a többi szerveren meg normális rendezett játék menjen...
  • Gabe18
    Tehát akkor szerinted:
    A grafika gyenge,a vizen sehol nem létező tárgyak tükröződnek,a gépigény a plafonon (bár ez neked nem gond ahogy nézem),a szerverkereső szar...

De könyörgöm....,téged akkor hogy vettek rá hogy ezt a játékot megvedd????
  • Sáska
    LOL, még mindig itt tartotok?
  • DummyBoy
    Én teljesen és 100%-ig tisztában vagyok a BF2 hibáival ...

És te a sajátjaiddal? Mellesleg sosem használtam a játékok beépített szerverkeresőjét ... ott az ASE ...
  • lac coo
    Előtte istenítetted a szerinted fullos FC grafikát, most meg rajzfilmszerű?

Itt se látok ellentmondást .Rajzfilmszerű de ötször részletesebb mint BF2 ....De megrajzolhatják bármilyenre , nem ez a lényeg...
  • CB SNIPER #33749
    nem tudod már végre befogni ? ne adjátok alá a lovat..amugy is hülye bszki ..
  • Istencsászár
    figy 1 szó EA garantált bughalmaz, szar engeine, tele hibával..
  • lac coo
    Ja ... megint magad ellen beszélsz ... az előbb volt a szar FC netkód most meg a BF2 mostani szerverkeresőjét fikázod ...

Ebben mi a magam ellen beszélés ? Amúgy is netkód nem vethető össze egy egyszerű szerverkersővel ....
  • lac coo
    Hát te tök lökött vagy esküszöm ...Az hogy milyenre rajzolnak meg egy texturát teljesen mindegy ! A lényeg a részletesség abban BF2 kivsit lemaradt a 2005-ös évről...Mégis olyan gépet kér mint a fear pl....A szerverkereső meg tényleg szar mintha nem tudnád . márpedig egy multira tervzett játéknál talán illene legalább ezt megcsinálni normálisan .
  • Istencsászár
    hát 64 playeres csata inkább nevezném fejtlen lámahentnek mint normális játék:D
  • CBPeti
    ez úgy jogos és igaz ahogy van
  • lac coo
    Hozzátéve hogy az FC beéri feleakkora géppel is...És még részletesebbek a texturák is....Ez a lényeg , ezen marjuk egymást ahelyett , hogy belátnátok amit mindenki tud ...Nem indokolt semmivel a BF2 gépigénye csak a lassú motorral...
  • DummyBoy
    Ja ... megint magad ellen beszélsz ... az előbb volt a szar FC netkód most meg a BF2 mostani szerverkeresőjét fikázod ...

Előtte istenítetted a szerinted fullos FC grafikát, most meg rajzfilmszerű?

Legalább arra vennéd a fáradtságot hogy a saját hülyeségeidet ne hazudtold meg :)
  • CBPeti
    ami azt illeti nem elég jók érvnek, mert mint te is mondtad, bár nagyon enyhén kifejezve, a játék grafikája mese-szerű, a valósághoz semmi köze, igényes az tény, de a saját sulycsoportjában, ami messze a bf2 alatt van...
    a bf2 az megprobálja a valóságot visszadni, ezért van benne a lehetőség a 64 playernek, hogy a háborút (és nem a génmanipulált szörnyek lövöldözése, ami megint a játék mese-mivoltjára utal) adja vissza...
  • TDC Geronimo
  • mohus
    aki képek alapján ítél meg egy játékot "grafikailag", hát nem is tudom...

én a BF2-t a hangulatáért szeretem és a többszintű(member/leader/commander) csapatjáték miatt
    Eztmegnézheted esetleg hangulatjavítónak:) 53MB MPG
  • lac coo
    Na tényleg lépek , amúgy is elflémelgettek ti itt nélkülem is , majd figyeljétek csak meg...
  • DummyBoy
    Mit érsz a képekkel láma?

Sokkal szebb BF2-es képeket tudnék mutatni, sokkal szebb FC képeket is?

Mi értelme belinkelni őket??? Még egy normális AA sincs rajtuk!!

Tisztázd a fogalmat magadban "észérv" ...
  • Gabe18
    Bocsáss meg hogy a jó fél napja tartó vitán nem tudok már pontossan eligazodni.
    Amugy a gépigény összevetése is irreális szerintem ha BF2-t és Far Cry-t nézzük.
    Reálissan szerintem a Joint Operations lehetne összehasonlitási alap,ami műfajűban,kivitelezésében az a kategória mint a BF2.
  • lac coo
    Ja ja majd meg szakadtak....Csak egy épkézláb szerverkeresőt nem tudtak összehozni :DDD Pl....
  • lac coo
    Ja kicsit rajzfilmszerű az tény ..De a texturát meg lehet rajzolni akárhagyan...Mit tudna a BF2 Crytek enginnel , te jó isten :DDDD
  • CBPeti
    jogos, de (lehet hogy rossz dolog de) én megvédem azt a játékot amit perpill a legjobbnak tartok az ilyen mesegraffal rendelkező játékra alapozott vádakkal szemben, mert sztem a dice dolgozott rajta annyit, hogy ezt a játék megérdemelje...
  • mohus
    amúgy ilyen diznilendes papírmásé képeket kár volt betenni....
  • lac coo
    A személyeskedésért bünti jár , mellőzd kérlek :DDDD
  • lac coo
    Neked mik az észérvek ?????LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLAzok a képek elég jók érvnek nem ??????
  • CB SNIPER #33729
    ohh lacco KUSSOLJ MÁ EL PLS
  • DummyBoy
    Ügyes vagy :) Miért nem tudsz észérvekkel vitázni? Semmit sem tudsz, láma is vagy, Játszál CS-t meg FC-t "fullon" ... bár én leginkább az orosz rulettet ajánlom, jobb a grafika, istenkirálky fizikája van, na és a hangulat!!!!

Bár ott nem a víz tükrözödik :)
  • lac coo
    Őőőő ja , igaz :DDDD
  • mohus
    holnap???
    talán ma:)
  • mohus
    "Figy,
    A kritizálja a játék GRAFIKÁJÁT, méghozzá megalapozottan
    B lehurrogja A-t, mert a JÁTÉKOT kritizálni merte
    A megvédi az igazát a játék GRAFIKÁJÁVAL kapcsolatban
    B megint lehurrogja, mert hiszen hülyeség, mert a JÁTÉK jó

Melyiknek nincs igaza? Melyik vitatkozik érvek nélkül, hülyeségekkel visszavágva?

(Az hogy A már sokadszorra fut ennek neki, más kérdés.)

"

amikor most visszaolvastam nem hittem a szememnek
    megjelenik két jó játék végre PC-re és elindult az egymásnak esés:)

ez rosszabb, mint a konzol-konzol/konzol-PC háború....

• lac coo
    Na , tényleg aludjunk , holnap melo.....Amúgy sem közelednek az álláspontok, és páran megkapjuk a bannt holnap :DDD
  • jefferson83
    Ha jól tudom (igaz nem látom) ebben a topikban van még moderátor.
  • lac coo
    Ha a 64 fő a lényeg -ami faszság- , akkor miért nem megy jobban 16-os pályán ???
  • lac coo
    De egy noob vagy ? Ez mi ha nem fullos FC ? HDR nincs mert ATI-m van...A 64 bites FC meg olyan szar , hogy játszhatatlan...De CS:S is bealázza simán BF2-őt....
  • CBPeti
    de igaza van Gabe-nek, mert a bf2 gépigénye a 64 player-re és qrta nagy mapokra van tervezve 1 szvsz nagyon is jó graf mellett az FC meg kimondottan 1 emberes játék, a multiban meg amugysem voltak akkora mapok, hogy kelljen hozzá a sok vas...
  • DummyBoy
    Sajnos itt most a fikázás és az idegesítés a lényeg ... Eddig a CS volt a szép, de mégis az 1.0!!!-ás FC-ből nyomatja a képeket ...

Dobjál képeket a fullos grafikájú FC-ből? Ja, azt nem tudsz ... akkor menj aludni, holnap ovi ...
  • lac coo
    hozzá teszem a vita arról folyik , hogy nem irreális -e a BF2 gépigénye mikor semmiben nem nyújt többet . Nem azon , hogy melyik a szebb....
    Na jó8...
  • CBPeti
    csak az a baj, hogy ha ,1edül hagyjuk akkor az egész forumot 1edül fogja tele offolni, így meg leglább megvédjük a (személy szerint számomra) kedvenc játékunkat, meg amugy is, elöbb-utobb anyuci vagy apuci elküldi aludni...
  • Thanatos
    térjünk a lényegre:
    .
  • lac coo
    Hát ez looooooool !!!!!!!!!