172102
  • TS Zolly
    Corps of Rebels klánban vannak 70 elött születettek is.
  • Zs0lt1
    Diszkópatkányok rulzz :Ð
  • 0Fritz0
  • HuAn82
    beteg vagy...
  • Polemius
    Gratulálok mindenkinek a mai napon elkövetett igen tartalmas és a BF2-es játékostársadalmat előremozdító hozzászólásokért. Csak így tovább.

(Akinek nem inge...)
  • CBPeti
    egész jó kis video, ezt még nem is láttam, az 1etlen probléma vele, hogy elcseszte a winamp-playlist-emet :)
  • lac coo
    Legalább egy-két emberrel tisztáztam a dolgot ..Az is valami ...
  • CBPeti
    nem a nagy semmiért, fogalmazzunk úgy, hogy termeltünk 1000 HSZt, pedig az ügyet max. 5-6al le lehetett volna zárni :)
  • lac coo
    Ne bízz benne :D És tök jogos lesz a bann :DDDDDDDD Termeltünk kb 1000 hszt a nagy semiért :DDDD
  • CBPeti
    senkise, aki ebben benne volt :)
    bár azért reménykedjünk, a NAGY MODERÁTOROK jólelküségében
  • jefferson83
    Köszi szépen.Lehet,hogy ki is találhattam volna :)
  • lac coo
    Arra azért számítsatok , hogy nem ússzuk meg bann nélkül holnap :DDDDÉn se.
  • mohus
    Kennedy
  • lac coo
    Hát akkor elkerülte a figyelmemet . De mellette a töbiek továbbra is elküldtek , mert rossz dolgot mondtam a játékról ..Azt meg nem hiszem hogy bárki megállná szó nélkül..Bár kétség kívül az az okos megoldás :DDD

Szal béke van...Semmi rosszat nem mondtam csak annyit , hogy kicsit sokat követel a BF2..Ami tényleg rosszat mondtam azt csak a rám mondott "kedvességek" miatt volt....
  • jefferson83
    A háttérzenének a címét nem tudod véletlenül?
  • CBPeti
    ja, le is maradtam a kedvenc szerveremen a "nagy éjfél utáni hajrárol" :(
  • DummyBoy
    Én is mondtam ... már az elején ... azóta pedig elég sok hozzászólás volt ezügyben ... én is nagyon vártam, teszteltem a demot, a fullt, megvettem, a híbáit meg majd csak kijavítják ... a legtöbb gondot a "hülyegyerekek" jelentik , azok ellen sajnos nehéz védekezni (Pointfarm, DTK, BC...)...

Sajnos Te erre nem figyeltél, helyette belekötöttél mindenkibe és mindenbe ...
    Ezért küldtek el oda, ahova ...
  • lac coo
    Na ez az ....Amíg én nem küldök el senkit a faszra , én sem hagyom ...He tetszik nektek , ha nem...Nem hogy inkább játszottunk vola valamit , ki mit akar :DDDD
  • CBPeti
    sztem itt se(bár lehet, hogy rosszul gondolom, mert nincs türelmem kikeresni a vita elejét) az 1szeri fikázásról (amit személy szerint inkább vélemény-nyílvánításnak neveznék) hanem ezek sorozatos, 1re agresszívabb és elöbb-utobb értelmetlen, alaptalan sorozatárol van szó, ebböl pattant ki ez az egész ügy, ami sztem nyugodtan megbeszélhető lehetett volna(és igen ez a bf2-védők hibája is) mindenféle faszra-küldés, anyázás és személyeskedés nelkül...
  • lac coo
    OK..Majd megnézem....
  • mohus
    INNEN letöltheted 53MB-MPG
  • lac coo
    Nyugodtan jöhetsz "fikázni" Cs-t is meg FC-t is.Ha igazat mondasz, garantálom senki nem küld el kapásból a faszra.
  • CBPeti
    az utolso pár szora vonatkozoan: az a baj, hogy Ő ezzel tisztában van, de nem érdekli...
  • lac coo
    Nem mondták ! Olvass vissza ! Inkább elküldtek a faszra.Azt meg már csak nem hagyom .Ez a "fikázás" meg elég hülye duma....Ilyen a játék és kész ..El se hiszed mennyire vártam hogy kiadják , de buktam , ilyen roncsal nem játszom ..Ez van...
  • Gabe18
    Érdekes,volt demója,ami még jóval gyengébb volt a sebzés/célzás rendszerével,+ az összes mostani hiba.Azért én 12 ezer kiadása előtt megnéztem volna...
    Na de mindegy,én részemről befejeztem,mert hogy itt bárki meggyőzze a másikat,az teljessen kizárt,és jó lenne már inkább a játékban történt dolgokról olvasni itt,mint erről a nem is tudom miről szóló vitáról.
  • DummyBoy
    Csak az a baj, hogy először sokan ezt mondták, de mivel Te ezerszer elismételted ezeket, ezek után mindenki alkotott róllad egy számodra nem éppen pozitív képet ...

Az a lényeg : Egyszer elmondtad volna és kész ... soxor csinálod és direkt ... ezért utál (megjegyzem jogosan) mindenki ...

És utolsó szó jogán: Én a BF2-t a hangulata miatt szeretem ... ha jó grafikájú taktikai játékot akarok játszani akkor nem a PC előtt fogom megtenni azt ... SZIGORÚAN SZÁMOMRA!!! sem a CCS sem az FC nem hozta ezt a jó hangulatot ... mégsem fikázom őket ... De Te igen ... És ez Téged minősít!
  • lac coo
    Nem .Mi az BF2 video ?
  • TDC Geronimo
    Látom snipa te is csak a flémre gerjedsz
  • mohus
    ezek szerint nem nézted meg a hangulatjavító videót:) #33739
  • lac coo
    Egyébként nem neked szólt , de válaszolj nyugodtan más helyett :DDD
  • lac coo
    Hát egy XBOX 360-at elviselnék :DDDD
  • CB SNIPER #33762
    bszod FOGD MÁ BE PLS komolyan mondom én ekkora seggfejet mint te még életemben nem láttam ..mind1 ide se irok többet még ekkora LAMA LOOSEREK vannak mint te bye
  • CBPeti
    mondta bárki, hogya bf2nek nincsenek hibái?
    senki, de a hibák az fcben is megvvanak, és ami azt illeti szvsz az fcnél a hibák már a háttértörténettel, és a játék folyamatával kezdődnek...
  • mohus
    de jó:)

akkor a PC-d is eladó?:) vegyél konzolt:)
  • lac coo
    Nem játszom vele már ..Talán a sokadik patch után .
  • lac coo
    Hát ha ezt előre tudom nem veszem meg :DD
    De a játék mint játék alapvetően tetszett csak aztán kurvára meguntam a sok fagyást , szarakodást a bugokkal hibákkal és eladtam ...
  • CBPeti
    valoban laco, ha ennyire szar a bf2 minek játszol vele, és minek vagy itt ebben a topikban?
  • mohus
    mazochista:)
  • lac coo
    Én teljesen és 100%-ig tisztában vagyok a BF2 hibáival ...

Ezt akartam hallani . Nem azt hogy húzz a faszra ne mondj rosszat a BF2 -ről

PEACE :DDDDDD
  • DummyBoy
    A realisztikus és a rajzfilmszerű között nem látod az ellentmondást?