172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
TS Zolly #33793 Corps of Rebels klánban vannak 70 elött születettek is. -
Diszkópatkányok rulzz :Ð -
-
beteg vagy... -
Polemius #33789 Gratulálok mindenkinek a mai napon elkövetett igen tartalmas és a BF2-es játékostársadalmat előremozdító hozzászólásokért. Csak így tovább.
(Akinek nem inge...) -
CBPeti #33788 egész jó kis video, ezt még nem is láttam, az 1etlen probléma vele, hogy elcseszte a winamp-playlist-emet :) -
Legalább egy-két emberrel tisztáztam a dolgot ..Az is valami ... -
CBPeti #33786 nem a nagy semmiért, fogalmazzunk úgy, hogy termeltünk 1000 HSZt, pedig az ügyet max. 5-6al le lehetett volna zárni :) -
Ne bízz benne :D És tök jogos lesz a bann :DDDDDDDD Termeltünk kb 1000 hszt a nagy semiért :DDDD -
CBPeti #33784 senkise, aki ebben benne volt :)
bár azért reménykedjünk, a NAGY MODERÁTOROK jólelküségében
-
jefferson83 #33783 Köszi szépen.Lehet,hogy ki is találhattam volna :) -
Arra azért számítsatok , hogy nem ússzuk meg bann nélkül holnap :DDDDÉn se. -
Kennedy -
Hát akkor elkerülte a figyelmemet . De mellette a töbiek továbbra is elküldtek , mert rossz dolgot mondtam a játékról ..Azt meg nem hiszem hogy bárki megállná szó nélkül..Bár kétség kívül az az okos megoldás :DDD
Szal béke van...Semmi rosszat nem mondtam csak annyit , hogy kicsit sokat követel a BF2..Ami tényleg rosszat mondtam azt csak a rám mondott "kedvességek" miatt volt.... -
jefferson83 #33779 A háttérzenének a címét nem tudod véletlenül? -
CBPeti #33778 ja, le is maradtam a kedvenc szerveremen a "nagy éjfél utáni hajrárol" :(
-
Én is mondtam ... már az elején ... azóta pedig elég sok hozzászólás volt ezügyben ... én is nagyon vártam, teszteltem a demot, a fullt, megvettem, a híbáit meg majd csak kijavítják ... a legtöbb gondot a "hülyegyerekek" jelentik , azok ellen sajnos nehéz védekezni (Pointfarm, DTK, BC...)...
Sajnos Te erre nem figyeltél, helyette belekötöttél mindenkibe és mindenbe ...
Ezért küldtek el oda, ahova ... -
Na ez az ....Amíg én nem küldök el senkit a faszra , én sem hagyom ...He tetszik nektek , ha nem...Nem hogy inkább játszottunk vola valamit , ki mit akar :DDDD -
CBPeti #33775 sztem itt se(bár lehet, hogy rosszul gondolom, mert nincs türelmem kikeresni a vita elejét) az 1szeri fikázásról (amit személy szerint inkább vélemény-nyílvánításnak neveznék) hanem ezek sorozatos, 1re agresszívabb és elöbb-utobb értelmetlen, alaptalan sorozatárol van szó, ebböl pattant ki ez az egész ügy, ami sztem nyugodtan megbeszélhető lehetett volna(és igen ez a bf2-védők hibája is) mindenféle faszra-küldés, anyázás és személyeskedés nelkül... -
OK..Majd megnézem.... -
INNEN letöltheted 53MB-MPG -
Nyugodtan jöhetsz "fikázni" Cs-t is meg FC-t is.Ha igazat mondasz, garantálom senki nem küld el kapásból a faszra. -
CBPeti #33771 az utolso pár szora vonatkozoan: az a baj, hogy Ő ezzel tisztában van, de nem érdekli... -
Nem mondták ! Olvass vissza ! Inkább elküldtek a faszra.Azt meg már csak nem hagyom .Ez a "fikázás" meg elég hülye duma....Ilyen a játék és kész ..El se hiszed mennyire vártam hogy kiadják , de buktam , ilyen roncsal nem játszom ..Ez van... -
Gabe18 #33769 Érdekes,volt demója,ami még jóval gyengébb volt a sebzés/célzás rendszerével,+ az összes mostani hiba.Azért én 12 ezer kiadása előtt megnéztem volna...
Na de mindegy,én részemről befejeztem,mert hogy itt bárki meggyőzze a másikat,az teljessen kizárt,és jó lenne már inkább a játékban történt dolgokról olvasni itt,mint erről a nem is tudom miről szóló vitáról. -
Csak az a baj, hogy először sokan ezt mondták, de mivel Te ezerszer elismételted ezeket, ezek után mindenki alkotott róllad egy számodra nem éppen pozitív képet ...
Az a lényeg : Egyszer elmondtad volna és kész ... soxor csinálod és direkt ... ezért utál (megjegyzem jogosan) mindenki ...
És utolsó szó jogán: Én a BF2-t a hangulata miatt szeretem ... ha jó grafikájú taktikai játékot akarok játszani akkor nem a PC előtt fogom megtenni azt ... SZIGORÚAN SZÁMOMRA!!! sem a CCS sem az FC nem hozta ezt a jó hangulatot ... mégsem fikázom őket ... De Te igen ... És ez Téged minősít! -
Nem .Mi az BF2 video ? -
Látom snipa te is csak a flémre gerjedsz
-
ezek szerint nem nézted meg a hangulatjavító videót:) #33739 -
Egyébként nem neked szólt , de válaszolj nyugodtan más helyett :DDD -
Hát egy XBOX 360-at elviselnék :DDDD -
CB SNIPER #33762 bszod FOGD MÁ BE PLS komolyan mondom én ekkora seggfejet mint te még életemben nem láttam ..mind1 ide se irok többet még ekkora LAMA LOOSEREK vannak mint te bye 

-
CBPeti #33761 mondta bárki, hogya bf2nek nincsenek hibái?
senki, de a hibák az fcben is megvvanak, és ami azt illeti szvsz az fcnél a hibák már a háttértörténettel, és a játék folyamatával kezdődnek... -
de jó:)
akkor a PC-d is eladó?:) vegyél konzolt:) -
Nem játszom vele már ..Talán a sokadik patch után . -
Hát ha ezt előre tudom nem veszem meg :DD
De a játék mint játék alapvetően tetszett csak aztán kurvára meguntam a sok fagyást , szarakodást a bugokkal hibákkal és eladtam ... -
CBPeti #33758 valoban laco, ha ennyire szar a bf2 minek játszol vele, és minek vagy itt ebben a topikban?
-
mazochista:) -
Én teljesen és 100%-ig tisztában vagyok a BF2 hibáival ...
Ezt akartam hallani . Nem azt hogy húzz a faszra ne mondj rosszat a BF2 -ről
PEACE :DDDDDD -
A realisztikus és a rajzfilmszerű között nem látod az ellentmondást?