172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Polemius , neked milyen géped van ? -
ha nem nekem szólt az anyázás, akkor viszont bocs, mert látom, hogy itt más problémák is voltak csapattársakkal..., csak ez rögtön az után volt, hogy ütköztünk
és szerintem semmi értelme nem lenne az ilyenért anyázni, ha már ellenfelek vagyunk...
szóval még1x sry
-
Tegnap nem láttalak, nem voltál ugye? Kár, tegnap 3 órán keresztül a csapatom végzett az első 6 helyen. :) Ilyen mázli, h nem voltak igazán jó pilóták kb 7ből 1x jön be. :) -
egyébként ez a cb.stoto télleg ilyen pöcs, tegnap neki merészeltem véletlenül menni a helikopterének - oh, milyen balga vagyok - és anyázott mint az állat, holott pont hogy ő húzta fel a helit, én simán elmentem volna felette
persze úgy írta ki, hogy én öltem meg őt, meg a társát, biztos ez fájt neki -
Rafia #34028 na végre, egy jót röhöghettem 
Ilyeneket jobb olvasni mint a BF2 szar, de a CS a szar típusú hozzászólásokat. -
hát ez a hány vs hány bf2-ben elég képlékeny.
a csapatok létszámától függetlenül lehet 8vs8-tól 16vs16-ig. Az alap bf-es csapatlétszám egy meccsen 10vs10. minden csapat választ egy mapot, mindkét mapon mindenki játszik mindekét oldalon, tehát összesen négy kör lesz, 20 perces timelimittel, ami persze nem mindíg telik le. -
azt sose bánd :Ð
A bc a jobbik csapat jutalma!
(húú mit kapok majd ezért a mondatért :Ð)
egy kis flém sosem árt ;P -
meglátjuk ;-)
mennyire naprakész? -
http://www.act-of-war.de/aow/download.php Zsolti ezt probáld ki 2 kattintás és már megy is nem kell regelni semmi mindig friss és jol lehet leszedni értem ezalatt a sebességet.
Igaz ez már reklámnak mínösülne nektek... -
Skill #34023 klánt keresek :) msg -
Ma jó kis game volt. A squad is jól összejátszott. Eygedül az nem tetszett ,hogy a Gulf of oman-on a csapat BC-zet egy kicsit. -
Polemius #34021 Ja, és mintha te lettél volna a commander. :)
Mikrofonod ménics??
-
Polemius #34020 De. :) -
ez nem most volt pár perce az RDHA-n??:D -
Clan meccseken milyen szabályok vannak? Hány vs hány? játékmód ugyanaz, mint a publicon? -
Polemius #34017 Na, ezt nevezem én szoros eredménynek:
Remélem elég kicsire nyomtam össze... -
ugye hogy meg van mindenre a magyarázat. #33977
én még azt is "látom" h te voltál az a kis f@sz, aki medikként v sniperként vitted a tankot, és azé' állt éléd. -
CBPeti #34015 érdekes, nekem rendesen mutatja -
2 napos score-t mutat nekem a bf2s.com. A Got3n az viszont up-to-date. -
CBPeti #34013 hasonlo jokivánságok neked is, és látod, valoban 1dül maradtál, de lefogadom, hogy holnap, vagy taln még ma visszajössz és megnézed, hogy irt-e be vki neked vmit, és azon az 1 jólelkű íráson kívül mást nem fogsz taláni, ez az eredeménye annak, hogy 1 topikba még joformán bele se szagoltál, de már nyomod rá az emberekre a
-t....
-
CBPeti #34012 kira, tényleg megint frissitik a bfs2.comot...
nem tom, vhogy jobban szeretem mint pl a Got3n-t... -
-
Ennyi most? -
Ha még erre járnál kis kalóz :D ,akkor csak idáig kellett volna eljutnod a FAQ-ban: http://users.atw.hu/bfhelp/bf2help.htm?site=bfhelp.atw.hu/bf2help.htm#b5 -
az én statomat frissítette. Sokáig nem, de ma már a friss pontjaim voltak fent. -
Thanatos #34007 nem csak azzal van baja szvsz :) -
Baj lehet anemi életeddel, ha ennyiszer akarsz "b@szni"...
-
Thanatos #34005 mi is nagyon szeretünk és azthiszem hiányozni fog a társaságod de nagyon, szomoru is vagyok, hüphüp -
Thanatos #34004 nem :D a honlap attól még megmaradhat hogy egy szolgáltatás nem lesz (sőt az is lehet max nem frissül... :P9 pl áttérhetnek dezodor árusitásra is, bf2es logoval :D -
Hoppá... -
CB SNIPER #34002 :DDDDD -
akkor kapjátok be hülye bunkók 
ennyit értek bazki...nagy kibaszás..legalább nem baszom az időmet el hogy ilyen fasz legyek mint ti -
34K TÉK :P -
... nyomok egy olyat, hogy ... -
én meg most... -
látod most szépen egyedül maradtál a problémáddal
-
lol, nem ugyanaz? :-))) -
Thanatos #33995 mi is szeretünk téged -
ne mutogass öreg, mert igy tuti nem segít senki.
-
Thanatos #33993 attól az odlalak nem feltétlen szünnek meg max nem frissülnek :D