172102
  • BurnBaby
    anyukáját a fileshacknek :)

• BurnBaby
    wow, ezt a táblát firefox erősen elcsúfítja. itt van egy (elvileg az official tactical guide-ból) jpg-ben:
  • BurnBaby
    jah megvan. a http://ubar.bf2s.com/unlocks.php oldal, és le is írják:
    Standard Deviation: The maximum random amount that a bullet will deviate from it's path when standing, crouching and prone.

tehát ahogy mondtam lentebb :)
  • BurnBaby
    bár ez a leírás az ellenkezőt mondja lol. akkor feladom :) én amikor néztem (nemtom hol) akkor úgy emléxem ahogy írtam :)
  • alma2
    na jo abbahagytam a linkelgetest, ha valaki talal jobbat tegye ide be pls.
    ez meg felig meddig hivatalosnak is tunik, bar nem egyszeru ertelmezni, de sok mindenre valaszt ad.
    damage stat
  • BurnBaby
    állva, guggolva, fekve
    a szórást jelzi, és minél kisebb annál jobb :)
  • fr3ddy14
    g3!!
    nekem is az van, és naon jó!
  • alma2
    latom sokan szenvednek ezzel :)
    de ahelyett, hogy copy-pastelnek itt ez a forum is.

Wow, those numbers are absolutely bizarre.

Why the difference between the shotguns?

I am assuming that the deviation is a divisor (inverse relationship) so smaller number mean more recoil.

The game says that the AK-101 also fires a 5.56...why does it have more damage than the M16? If anything, it should have less (16" barrel for AK, 20" barrel for M16).

Why doesn't the G3 have roughly the same damage as the M24? Both shoot 7.62x51.

Why doesn't the SVD have *more* damage than the M24? The SVD shoots 7.62x54 (soviet version of 7.62x61 aka the .30'06 used in the M1 Garand).

The 92FS (pistol) has more damage than the MP5? Both are 9mm but the MP5 has a longer barrel!

The DAO-12, MK3A1, and G36C appear to be useless. Don't spend your unlocks on those!

There seems to be a transcribing error in the standing/crouching/prone numbers. They seem to be reversed (standing numbers are for prone) if the "higher numbers = less deviation" rule applies (see sniper rifles for validation).

How many hitpoints does each class have?forum
  • Polemius
    Pedig vannak jó helyek, ha aknázni akarsz. Persze kicsit dolgozni is kell érte.
    Pl. a FuShe Pass mapon amerikai oldalon játszva, ha az alábbi képen zöld nyillal jelzett hidakat felrobbantod C4-gyel (vagy valaki felrobbantja helyetted), akkor a piros nyíllal jelzett hidat vidáman aknásíthatod, csak kérj a commandertől utánpótlást a hátad mögé. Esetleg vigyél magaddal egy supportost.
    Ha nem akarnak arra menni a járművek, vagy nem szimpatikus a hely, akkor a piros körrel jelzett területen szórhatod szét az ajándékcsomagjaidat.
    Ha így próbálod begyűjteni a robbantgatós plecsnit, akkor még a társaidnak is segítesz.

• Rafia
    Szerintem az 1. ertek a maximum szoras tuzelesnel, a 2. szam azt irja le, hogy ennyivel no a szoras lovesenkent, a 3. pedig azt, hogy ennyivel csokken (szerver)framenkent magatol. Hogy honnan indul, meg hogy fekve mennyit szamit az ebben nem lesz, mert kb. 10-15 szamadat irja le egy fegyver szorasat.

Mellesleg kb. 1.3-1.0-0.8 a szoras modositas mondjuk az M16-osra.
  • dronkZero
    Farmolásról írtam.
  • BurnBaby
    nem is azok ellen van kifogás :)
  • FlatlineHun
    Ezexerint te még nem láttál olyan embert, akinek "expert knife combat"-ja van, és "favorite victim"-je épp egy klántársa, akit 88-szor ölt meg egy pályán belül. Ugyanis nem csak pointfarmingolás megy, hanem awardfarmingolás is. Akitől az egyik nem áll távol....
  • alma2
    itt is van egy jobb tablazat, eleg sok helyen ezt linkelgetik

weapons
  • CB SNIPER #34338
    nekem gyakorlatban is beszokott jönni..kivéve németeknél nah ök má tudnak sniperezni..de helit-repcsit vezetni azt má nem :D
  • Dns5000
    es nincs stat arra hogy mi a kulonbseg ha celkeresztbe nezek vagy nem
  • alma2
    allva, guggolva, fekve, es termeszetesen a szoras alatt a kisebb a jobb, mar akinek nem remeg a keze :)
    de amugy le van irva az oldal tetejen !

• Promi #34335
    "Aztán majd csak csilingelnek a kitüntetései a földön, amikor századszor ölik meg alja tizedesek, meg őrmesterek."

Masba is bele kothetnek, de ez a leg szembe tunobb.
    Szerintem aki becsulettel szerezte meg a kitunteteseket, pontokat stb. az azert mar megjarta a hadak utjat szal nem kell ennyire lenezni oket.
    Bar vannak kivetelek mint mindenben.
  • Dns5000
    hmm forditva de ez hulyeseg hogy lenne mar a rkm pontosabb az osszes fegyvernel
  • TC3
  • Promi #34332
    Elmeletileg jo, de a gyakorlatban nem igy mukodik, hogy piff puff es jovan.:)
  • Dns5000
    rkm
    Standard Deviation: 0.8 0.4 0.02
    g36
    Standard Deviation: 2 0.2 0.08

na most a nagyobb a jobb?
    fekve guggolva allva?
    vagy mi ez?
  • CB SNIPER #34330
    hogyne lenne haszna amugy meg volt commander.. :PPP pl jön a saját helid az ellenség má ottvan a légelháritoban má akarná kilöni a helit piff puff paff azt má ki is szedted :P :D megmentetted a helit ami bizony jol jön a saját embereidnek..tessék :D
  • Promi #34329
    En a DAO-12 imadom,sajnos csak kozelharcban jo, tavolra mar sz@rt sem er.
  • Dns5000
    Snipernek szerintem tok gyenguszok mozgas koben ugyen fog fejbe lonni, aztan meg keresek egy fedezeket. Granatveto ellen viszont nincs mit tenni :P, esetleg ha picit melle lovok :P
  • Promi #34327
    En nap mint nap latok ojan commandereket akik elkezdenek repulozni, helizni stb., stb.Az ijenek szamomra ojan idiotak, mint a helibe beulo gunner aki csak nezelodi, vagy taxinak hasznalja.
  • Dns5000
    igen koszi, en probalgattam sima fegyvereket es arra jottem ra hogy az m4 iszonyatosan a tobbi felett van szorasa szinte semmi,visszarugas nagyon nagyon pici, tuzgyorsasag meg a legjobb. M4nel tenyleg nem nagyon szamit hogy milyen pozicioban lossz.
  • Promi #34325
    Sokat kell jatszani, az elso unlokkolasi lehetoseged 1000 pont korul van.
    Ja es persze csak ranked szervereken szamolja a pontokat.
  • haxoror
    Akkor nem volt commanderük vagy egyszerűen nem foglalkoztak veled mert szkennel méterre pontosan ki lehet szúrni bárkit, ha ki akartak volna nyírni ki is nyírnak :)
    Egy snipernek gyk semmi haszna a férfiember ákával megy csak a csajok bújkálnak kukkerrel!
    [FLÉM!]
  • Skill
    mit kell tenni ahoz hogy unlokolhass?
  • Promi #34322
    Most allok a 3. unlock elott, de nem tudom eldonteni, hogy mejik fegyvert unlokkoljam.

G3 Assault, vagy G36C Spec-ops?
    Mind kettot kiprobaltam, megse nagyon tudok donteni.
    Talan inkabb G36C Spec-ops fele huz a szivem.
    Szerintetek mejik a jobb?
  • CB SNIPER #34321
    gyalogság ellen nekem az egyik kedvencem viet légelhárito..az igen nagy :D
  • Promi #34320
    Erre gondolsz?
  • Promi #34319
    2 napja 3 sniper kempelt a felettem levo hazteton, de mind 3 ojan lama volt, hogy teljesen a hazteto peremeig kijottek, Promi_papa meg tankelharitoval csemegezre mind 3 -at.:))
  • Dns5000
    hol van ez pontosan?
  • CB SNIPER #34317
    hát ha egy ellenséges APC menne el az orrod elött mindenhonnan lönének én is azthiszem hogy neked az lenne az elsö hogy snipereket kilödd..föleg dargon valley-n ahol kb 999 helyen lehet egy sniper azon az also bázison...:PPPamugy nem voltak lámák mert igen jo meccs volt és szoros..
  • alma2
    almakat nem szidjuk, a legkemenyebb bf-es mag :)
  • Promi #34315
    1 re gondoltunk.:)
  • Promi #34314
    Mert alma banda volt az ellenseg.
    En 1 loves utan behatarolom kiszurom (kb. 90%) a kornyekemben levo snipert [nem dicseri magat], mig a legtobb ember megy tovabb, mert nem tudjak (nem foglalkoznak vele)mi az a hang.
  • Thanatos
    nem lámák ellen kéne nyomulni :)