172102
  • Polemius
    Az igazság az, hogy ha erősen leamortizálódott valamelyik parancsnoki létesítmény (füstöl, ég) akkor ugyanúgy mint a járműveknél, tovább romlik az állaga, míg végül felrobban...
    (Bár igaz, hogy nagyon kis sérülést lehet C4-en kívül mással is okozni nekik. De elhanyagolható.)

Próbáld ki üres pályán vagy single-ben, hogy Commanderként a saját eszközeidet rombolod mindenfélével. Úgy látod, mivel mennyi sérülést okozol..
  • dronkZero
    Hát, ugye kiszállni nem kell, mert a jármű, amiben a mérnök ül, javítja a körülötte lévő cuccokat. A hidat is. Meg kell állni a lyuk szélén. De amint megállok, már nyomhatom is újra a gázt, mert mire lebillennék, meggyógyul a híd előttem.
  • dronkZero
    Azokat a commander irányítja, végtelen lőszer, idővel töltődik. Amint most hallom, a töltődési idő az állapotától függ.

Az meg érdekelne, hogy mi van akkor, ha már csak egy ágyú marad? Kevesebbet lő, gondolom? De ugyanannyi ideig tart?
  • Me0w
    Lol, a kisebb fegyver mar nem meno? :D Minden lama az agyuval akar loni, beszarok :D
  • Polemius
    Azok ellen nyomulok, aki jönnek.
    Ha lámák, akkor lámák. Úgy látszik többnyire ezeket fogom ki. :)
    (De nem baj, mert akkora rutinom nekem sincs még a bf-ben, csak ésszel játszom.)
    Az is lehet, hogy csak nem szivesen szállnak ki egy páncélozott járműből hidat heggeszteni. Inkább kerülnek, minthogy lelövessék magukat.
    De jó ötletet adtál, majd vadászok az engikre, aztán jól elviszem a tankjukat. :)

• dronkZero
    Eltakarodnék innen ám, ha a PB nem vágna ki folyton "No packet flow" hibával...
    De így lehet, hogy hajnalig floodolom a fórumot.

Egyébként el van szabva kicsit a FAQ, mer' az ott belinkelt .htm-ek nem a pb könyvtárba közvetlen, hanem azon belül a htm könyvtárba valók.

Most pbwebelek, ha nem műx ezután sem, akkor mit csináljak?
  • Cefre
    Ami a tábor mellett van
  • dronkZero
    Mákod volt, nem jellemző.
    Egyszer vagy 7-8 percig lődöztem egy full ép löveget APCvel, és még füstölni se kezdett...
  • Crokin
    -Fekve nem zoomolva kifejezetten jól lehet vele tartni átjárókat :)
    -Nem nagyon kell újratölteni, skúló van dögivel
    -Zoomolva egy-két lövést leadva lehet vele pontosan is lőni középtávra
    -Sebzése igen jó
  • SigS
    Ehhez kapcsolodva...
    Erdkelt az is hogy a raketa, apc esetleg tank mikent sebzi a comm. cuccokat, ezert tegnap raszantam 3-4 lovest tankbol egy erosen fustolgo UAV-re es sikerult kifingatni. Gondolom kisebbfajta sebzest okoz rajta, de erdemes raloni parat ha mar utbaesik...
  • dronkZero
    Hamar feladtad... :]
    EGyébként csak a supportos(ha kezében van a csomag), a supportos járműve, meg a commander által potyogtatott doboz ad lőszert.
    (Egyébként milyen ágyúról beszélsz?)
  • dronkZero
    Na, ezt pl nem tudtam. Annyit nem vagyok commander. :)
  • Cefre
    Köszi mindenkinek
  • dronkZero
    Az egy dolog, hogy sokáig úgymarad... Pont addig, amíg arra nem megy egy tank, APC, vagy légvédelem.
    Vagy ne lámák ellen nyomulj... ;) Nyilván megfog, megállít, elpusztít egy tankos snipert.... :]
  • alma2
    persze, azert van ott a blackhawk :)
    ha van 5 darab onfelaldozo katona lefekszenek a lyuk ele erosen kapaszkodnak egymasba, eleg rampat nyujtanak egy dzsipnek, hogy atguruljon a segitsegukkel,de eleg egy jol elhelyeztt c4-is :)
  • Polemius
    Itt.
  • FlatlineHun
    Zero, ha az uav csak 10%-ig van megjavítva, sokkal lassabban töltődik! A commander képernyőn minden töltődős ketyere mögött van egy "sebzésjelző", és a töltődés sebessége függ az eszköz állapotától.
  • mesor
    Volt.
  • FlatlineHun
    Ez volt már?

Ultimate Basecamper

• mesor
  • Polemius
    Az én tapasztalatom viszont nem ez. Elég sokáig úgy szoktak maradni a felrobbantott hidak. Azt se feledjük, hogy újra felrobbantani sem tart sokáig. :)

Az alább berakott képen az a bizonyos híd viszont nem rombolható le, ezért is valószínű, hogy a járművek inkább arra veszik az irányt. Esetleg tovább kelet-délkeletnek ahol nincs lerombolható híd. (A piros körrel jelzett terület irányába.)

Az is igaz, hogy a felrobbantott hidakon gyalogosan át lehet kelni. Itt viszont nem erről volt szó. Meg attól még a páncélosokat feltartja, és ez is a célja.
    Ezekkel az eszközökkel azért el lehet érni, hogy az ellenfél ott öszpontosítsa erőit, ahol mi akarjuk. Így akár létszámhátrányból is legyőzhetjük. :)
    Közben pedig lehetőség nyílik a robbantgatós plecsni begyűjtésére.

Megjegyzem, a Mashtuur City északi hídján pl. annak felrobbantása után is át lehet menni járművel.
  • mobal
    közelről?
  • SigS
    Keresgelni kell...sokat...foleg a FAQ-ban...
    Ha nem megy akkor BF2 uninstall
    Segitek: nem fogsz talalni
  • Cefre
    Hello van egy kérdésem az ágyúkhoz a lőszer hová van elgyugva
  • Dns5000
    es azzal el lehet talani valamit? nekem ugy tunt pontatlanabb mint a rpk/m249
  • dronkZero
    Van nekünk egy remek bf.hu stábunk, majd ők biztos tudják... :P :)
  • alma2
    es kinek kuldened, [email protected] -ra ? :)
    MR sokat szidott "toketlen" EA Magyarorszagot kellene eloszor megkerdezni, bevonni ebbe, hogy mondjanak ra valamit... edemes-e ezzel foglalkozni, vagy csak kidobott betuk sokasaga az egesz.
    szerintem kint napi 100000 levelet kapnak ezzel a temaval kapcsolatban, csak ott frappansabban megfogalmazva,
    "beperellek teged, sot a nem letezo unokadat is EA, csodbe juttatlak, ha a mp4-em nem fog 100-at sebezni" es hasonlo levelek sokasagat kaphatjak :)
    en nem hiszek ezekben, hogy mukodik, ha csak nincs egy lekes odavalo aki magaenak erzi a probelmat, en is egy nagy multinal dolgozom van tapasztalatom :)
    persze ne altalanositsunk erre mondhatnak sokan.ez is csak egy termek, amit tákolgatnak, hogy eppen, hogy mukodokepes legyen, aztan ennyi.Itt a lelkes amatoroktol kell varni a csodat :)
  • Dns5000
    bazza minden tablazatban teljesen mas adatok vannak :/
    kabe annyit er mint ha nem lenne 1 sem
  • dronkZero
    Lehet, hogy össze kéne szedni, mi is fáj nekünk, aztán lefordítani, elküldeni már szvsz nem gáz.
  • alma2
    HA beirod a keresobe ezt "EA/Dice petition" jo sok oldalt fog kidobni, bar szerintem ezek se, vagy csak valami keves jut el ezekbol a cimzettekhez.
  • alma2
    passz, jo magyaraok leven csak itt jartatjuk a szankat, ahelyett hogy vennenk a faradtsagot, hogy a megfelelo cimzetthez is eljussanak a problemaink :)
  • dronkZero
    Lehet még írni EA/Dice-nak javaslatokat?
  • alma2
    bizakodni kell, ha nem lesz a 1.0.3 -as patch change list-je legalabb 10 oldal, akkor sz*rt se fog erni :)
  • dronkZero
    Azért mondtam, hogy ne menjünk nagyon bele...
    Viszont az segítene, ha robbantásnál teljesen meg kellene semmisíteni, javításnál meg csak 90%nál lenne újra üzemképes.... Mert így UAVba, radarba, artyba, na meg a hidakba is elég ~10%ot belejavítani, és tökéletesen működőképessé válnak. Ez így szvsz nem OK. Ebből kifolyólag nem is vagyok szinte soha specops... Kicsit szélmalomharc...
  • Crokin
    Még mindig jobb mint nélküle :)
  • alma2
    Itt minden jelkepes, a csavarkulcs moge egy egesz utasz szadot is kepzelhetsz, akarcsak a halal, ez is jelkepes :)
    bar szerintem is kar, hogy ilyen konnyen lehet javitgatni oket...
    mondjuk, ha kellene egy hidhoz egyszerre legalabb ket engineer az jobb lenne...
  • dronkZero
    Kár, hogy a hidak felrobbantása sz*rt sem ér. A legtöbb esetben gyalog át lehet menni a felrobbantott hídon, járműben meg úgyis mérnök ül (feltéve, hogy van egy csöpp esze).
    Megesett velem a Kurvagáton, hogy buggyval bele akartam ugratni a robbantott lyukba a gát tetején, és nem sikerült, mert megjavult alattam a híd.
    Jó nagy hülyeség, hogy _ilyen könnyen_ meg lehet javítani. (Realizmust most hagyjuk, az még nagyobb hülyeség, hogy csavarkulccsal vasbeton hidat..!?)
  • Rafia
    Az unlock oldalon csak kikopiztak egy sort a weapon fileokból, a táblázat a helyes. Egyébként a szórás asszem fokban van megadva.
  • Crokin
    Én a supportos PKM-et unlockoltam és nekem bejön.
  • BurnBaby
    meg én is béna vagyok? kép