172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Thanatos #34671 veled ellentétben :) -
Verzoo #34670 Nem néztem volna ki belőle az eredetit -
Thanatos #34669 szvsz aki nem értia get in-t az nem fogja nyomni a pick up-ot se :) -
Ezt szivtad Verzoo
-
Verzoo #34667 Legalább ebbe nem vagy láma :) -
Az en eredeti szaromon van terkep. A torten is volt.
Kösz bajnok! :) -
Meg, a magyaritás a gyorsmenüben (alapbeállitáson q) ugyanazt irja ki a Need Pickup-ra meg a Need backup-ra (Segitségre van szükségem)
-
Es szerinted az atlag magyar Pistiket erdekli a sniperpuska jobbik felerol hogy elfoglaltak 1 pontot? ccc -
Verzoo #34663 Ha figyeled a térképet is közben akkor valószinűleg fogod tudni miről van szó.
Vagy a te tört verziójú szarodon nincs térkép?????
-
Csak azert zavar, mert a magyar nyelv alkalmatlan olyan jatekok leforditasara, amit nem keszitettek fel ra. Nincsenek ekezetek, igy a szavak felet csak talalgatod. Egyes szavak nem 'fernek el' a magfelelo helyre, lasd belinkelt kepeken alt. a magyar forditas (ferdites?) tokre nem ugy jelenik meg ahogy kene. A masik meg hogy aki csapatjatekos az megerti a 'Get in!'-t, sot ha melleallok a jarmuvel beugrik szo nelkul is. Aki meg hulye azon a magyar 'Szallj be!' sem segit... -
ACE #34661 Az más kérdés, hogy a mondat tartalmát nem tudod helyhez kötni, de legalább tudod hogy elfoglalásról van szó, és azt is, hogy miről. -
ACE #34660 Persze, mert ha 8 szó lenne akkor valószínű fél évig tartana.
-
Az legjobb az ilyen: "Az ellenseg elfoglalta a(z) Idojarasjelzo-toronyt"... namost ha ebbol te tudod, hogy az adott mapon ki mit foglalt el, lepippantom magam. -
nyau - miért zavar az téged? mellesleg nem hiszem, h 8 szó lenne a kérdés. ha nekik így könnyebb neked is könnyebb. nem tudom, volt-e már olyan élményed, h izomból kiabálsz vkinek, h get in, vagy hasonlók, és azt se tudja miről beszélsz, majd utána kiabál, h pickup. de mindegy. nem kell neked használnod, elég, ha elfogadod, h vkinek szüksége van rá. ezzel az erővel értelmetlen magyar híroldalt üzemeltetnünk, hiszen megtalálják a híreket a nagyvilágban angolul. ja h nem értik? ő bajuk ,) -
Lécci ne keltsd már a feszültséget, miért kell ez. Miért nem lehet értelmesen kommunikálni, még akkor is ha ellenkező a véleményed. Kötelező mindig bunkó magyarnak lenni? -
Verzoo #34656 Akkora angol tudásom nekem is van,hogy megértem ami a játékhoz kell de egyszerűen jobban tetszik ha magyarul látom a dolgokat.
Esetleg még valami problémád van? -
Meow azt jól megkaptad :)
Aki nem tud angolul, az is megért ilyeneket, hogy "Roger that"
De pl. elég szarul néz ki amikor Ten-Four helyett beirja hogy "négy-tíz"
Nem is beszélve a "Kosz bajnok"-rol :)
-
Ja, egyszerubb varni 1 evet a hulye felkesz magyar forditasra, mint megtanulni az a 8 szot ami van a bf2ben :) Hogy erre en nem gondoltam :) -
nyaukám - lehet, h neked fura, de a népek jelentős része erősen töri az angolt. namost nekik az, ha a dolgok magyarul vannak kiírva annyit jelent, h értik mi történik körülöttük. asszem ez közérdek ,) -
sajnos nem járok máshova, csak magyar szerverekre :) -
Fejezzétek be az egymás szekálását legyetek olyan kedvesek, még mielőtt továbbfajul a dolog.
Ne reagáljatok egymás írására és akkor nincs gond.
Köszönöm szépen. -
Verzoo #34650 Van itt néhány olyan figura mint te.Segíteni nem tud de pofázni azt igen.Én azt hiszem azokhoz szóltam a kérdésemmel akik esetleg tudnának segíteni.A láma dologról meg csak annyit,hogy kettőnk közül te tunsz lámának -
Ertem. Lehengerlo ervek. -
Verzoo #34648 Magyar vagyok és jobb a szememnek a magyar szöveg -
Verzoo #34647 Mi a hátránya? -
Miert mi az elonye, elarulod nekem? -
Farmgyanús dolog hehhheee... -
Verzoo #34644 Azért mert te lámának tartod még nem biztos hogy az -
Verzoo #34643 Mert?
-
ACE #34642 tudsz mondani még egy olyan nem magyar servert, ami ugyanígy bugzik? -
Ez a magyaritas olyan lama dolog :( -
Verzoo #34640 Hali
100% magyarításról tud valaki? -
Polemius #34639 Tessék írni Éjfél Kapitánynak, hogy mit javítson, tegyen bele. Aztán majd egyre jobb lesz. Persze ez nem (csak) rád igaz, hanem mindenkire. -
Hehe, én ha látom hogy élesztget a srác, akkor nem lövök, rá, csak arra akit éleszt :)
Így elég jó kis pontokat lehet összekaparni :) -
m3200gt #34637 Kösz.
Ezt már olvastam, de itt sem egyértelmű mint írja "Hogy a parancsnok pontosan hány pontot is kap - a mai napig nem sikerült megértenem.".
Arra lettem volna kíváncsi, hogy létezik-e ennél konkrétabb forrás. -
Ja, meg ha tankkal megyek és egy ellenséges tank mellett ott az engin, akkor az első lövésem tuti az engin fejét fogja eltalálni. -
mint említettem volt nem csak ez a kettő bugzik, hanem még jó néhány világszerte, és nem tud a support (ea/dice) épeszű magyarázattal szolgálni rá, h egyesek miért nem, mások miért igen. btw kértem annak a 2 szervernek az adminját, h nézze meg a portokat - nem szándékolt, h nem eredeti kulccsal is fel lehessen járni. sajnos mivel mindannyiunknak - értsd üzemeltetők köre - eredeti kulcsa van, ezért nem nagyon vagyunk képben ilyesmiben. az utolsó érdemi infom az volt, h x óra után bármelyik szerver bárkit beenged, ezért nem is nagyon izgultam a kérdésre.
utólag bevallhatom: csak a te bosszantásodra szopunk már hetek óta azzal, h ez a 2 szerver bugos. olyan jó móka... :) -
Van hiba azért ebben is rendesen. -
Polemius #34633 Éjfél Kapitány útmutatója Commandereknek. -
Polemius #34632 Tééénlyeg! Elnézést, rosszul emlékeztem.