172102
  • BurnBaby
    nagy filmeknél látják a szinkronizált szereplő száját. néhol ennyit sem :) remek lehet... :))))
  • Danee
    "A helyi szolgaltatot nem lehet megbuntetni a csapatgyilkossagert"

???????????????
  • Danee
    nem tom milyen lesz a kész, havernál látam, a béta naon szar
  • Me0w
    Egy par gyongyszem:

PLAYER_REQUEST_C_requestmedic // Itt egy orvosra lenne szukseg!
    HUD_ERRORMESSAGE_TKPUNISHONLOCALHOST // A helyi szolgaltatot nem lehet megbuntetni a csapatgyilkossagert
    AUTO_MOODGP_C_mandownscream // Ember a foldon, ember a foldon!
    PLAYER_REPORTIN_TM_engineer // Egy olajozo majom itt var, van valami melo?
    AUTO_RULES_ticketbleedstart // Elveszitjuk a csatat, kezdjetek harcolni, mert megtalalom azt, aki nem kepes ra!

• m3200gt
    Nincs.
    Van béta http://fhun.uw.hu/
    külön online és single
  • Danee
    a nyelvet szeretem, csak bf2 helyett forditani azt nem szeretem :D
  • csabito
    ne utáld, a legjobb amit suliban lehet tanulni az a nyelv

tanulj még 2-őt! megnyílik a világ!
  • Danee
    Én nem az HBO-nak, de majdnem olyan szintűnek.... az angol tanáromnak forditok, és naon utálom :) Főleg bf2 helyett :D
  • csabito
    Egyébként egy barátom nővére az HBO-nak fordít és háááát ... ő is mondja, hogy néha jobb lenne úgy hogy látják a filmet is közben :)

... meg aztán a határidők... a határidők a világ megrontói, pusztuljon mind.
  • Danee
    Jó kis témát találtunk a BF2 topicba :DD
  • Danee
    osztom ezta véleményt
  • Thanatos
    hát kb :D
  • Thanatos
    én 9 évig tanultam németet de énse tok, de nem feltétlen kell nyelvtudásnak lenni hogy feltünjöna szinkron milyensége (és most nem a pontos vagy pontatlan forditásra godnolok mert az tényleg tud kegyetlen szar lenni magyar szinkronnál is :P) pl akármilyen nyelv is simán ki lehett hallani hogy szerencsétlen szzinkronszinész épp el akart aludni amikor csinálták a cuccot meg hasonlok :P
  • csabito
    a német az biztos nagyon rossz
    nem értek belőle egy kukkot se :):)

ja de, 'ahhhh, lángzám, bitte, bitte'
  • Me0w
    Halgass meg egy lengyel alamondasos filmet, garantalt a 3. perctol az aktiv herepalas (c Fabry). Mivel eleg szoros kapcsolatban vagyok az emlitett orszag egyik nonemu tagjaval, sajnos elsokezbol van tapasztalatom :)
  • Danee
    nekem a jó német szinkron is szar, mert nem tudok németül :D
  • Thanatos
    amugy aki meg emléxik még a régebbi kalóz kazikra amiken egy ember szinkronizált 42 embert a leghalálossabban nyugodt monoton hangon annak van viszonyitási alapja hogy milyen az igazán rossz "szinkron" (jó tudom az gyk csak alámondás volt de akkoris :P)
  • Thanatos
    már tényleg nincs és ranglista sincs én csak relative értettem, nem egy szinkront hallotam már énis és szükebb környezetem is és ezt a következtetést vontuk le ami többé kevésbé még ami is igaz valamennyire... (ha nem hiszed hogy a magyar nem oylan rossz akkor halgass meg pl egy német szinkront..., oylan szar hogy már fáj :D)
  • Danee
    "arti má neki he!", "javiccsad má a scannert vazze" "Lődd ki, ődd meg, javiccsad a hidat"
  • csabito
    Nincs élvonalban a magyar szinkron.

A Frédibéni óta ez egy urban legend.

nincs is olyan hogy szinkronranglista, hehe
  • Thanatos
  • Me0w
    Haha :) Abbol sze pdolog nem lenne :)) "Szallj be, baszki!", "Gyerunkma' elore baze!", "Szajjaki' de azonnal!", "Oda huzza'", "Tamadjma'!". Es persze a egnap tanult 'Nyomassa' ma' UAVot baze' :D
  • csabito
    Fini kis apróságok :p
  • Verzoo
    Elfogadom a bocsánatkérést,mert én tényleg csak kérdeztem valamit ami engem érdekel és nem kötöttem bele senkibe.
  • csabito
    Nem kellene rá 2 év, csak olyan ember kellene aki ért angolul _és_ magyarul is.

éééééss

hajlandó rá időt áldozni.
    Mert pl. én nem :)
  • Thanatos
    pedig a szinkronok tényleg szarok :D az mrá más tészta hogy még igyis a világon az élvonalban van a magyar szinkron, de ez csak a többieket minősiti :D
  • Danee
    ezzel megtaláltad a játék legfontosabb elemét :)
  • csabito
    Észrevettétek amúgy, hogy ha ugyanolyan vagy alacsonyabb rangú ember kérésére nyomtok Pagedown-t akkor 'No way, man!'-t válaszol, ha magasabb rangúnak (felettesnek) akkor meg 'No, Sir!'
    Nem biztos, de felületes megfigyeléseim ezt mutatják :)
  • Danee
    a megoldás egyszerű: nem kell magyaritás :D
    inkább várjunk 2 évet, de legyen pro
  • Me0w
    Orulok hogy van ujra kedvesed :)
  • Verzoo
    Nem sokat játszottam magyar szervereken de az a kicsi is elég volt.
    Most már tudom miért.
    Mert olyan "normális" emberek vannak ott mint ti,tisztelet a kivételnek.
  • Me0w
    Errol jut eszembe, azert a magyar kultura paratlan. Commanderkedtem kicsit tegnap, bejott 1 BHnyi ember a bazisra eszkozoket rombolni. Kilottem oket egyedul, szerencsere laman egyesevel jottek. Javitom a cuccokat, erre egy erces hang a radioban: "Nyomassa' ma' UAVot baze".
  • BurnBaby
    a kedvesem pl azzal megy az idegeimre, h állandóan szidja a magyar szinkronokat a filmeken, h milyen szarok. szerintem pedig igenis sokszor jók, és bár sok filmet én is inkább eredetiben nézek meg, egyáltalán nem zavar, ha épp szinkronizált. ettől számomra nem veszít az értékéből - ráadásul tudom, h milyen sok olyan ember van, aki csak így érti. ugyanígy a játék sem zavar, amit más magyar nyelven használ. én meg nem :)

btw ha ennyire zavar h rossz a magyarítás lehet segíteni a készítőknek ,)
  • Me0w
    Igazad van, nem volt szep dolog. Bocs.
  • Danee
    huhhh
  • Verzoo
    Ja értem akkor nincs mit tenni megyek a dunának
  • Danee
    Nem az mondtam hogy normális, hanem nálad normálisabb
  • Thanatos
    "beléptem"
  • Verzoo
    Aha
    Akkor olvass már lejjebb egy kicsit.
    Beléptem,köszöntem és megkérdeztem tud-e valaki magyarításról és csodák csodája
    jött egy ember aki segíteni nem tud de kötekedni igen.
    És ő a normális ez remek
  • Danee
    Verzoo, attol meg hogy neked nem szimpi, szerintem 2-tök közül ő a normalisabb