172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
nagy filmeknél látják a szinkronizált szereplő száját. néhol ennyit sem :) remek lehet... :)))) -
"A helyi szolgaltatot nem lehet megbuntetni a csapatgyilkossagert"
??????????????? -
nem tom milyen lesz a kész, havernál látam, a béta naon szar -
Egy par gyongyszem:
PLAYER_REQUEST_C_requestmedic // Itt egy orvosra lenne szukseg!
HUD_ERRORMESSAGE_TKPUNISHONLOCALHOST // A helyi szolgaltatot nem lehet megbuntetni a csapatgyilkossagert
AUTO_MOODGP_C_mandownscream // Ember a foldon, ember a foldon!
PLAYER_REPORTIN_TM_engineer // Egy olajozo majom itt var, van valami melo?
AUTO_RULES_ticketbleedstart // Elveszitjuk a csatat, kezdjetek harcolni, mert megtalalom azt, aki nem kepes ra!
-
m3200gt #34707 Nincs.
Van béta http://fhun.uw.hu/
külön online és single
-
a nyelvet szeretem, csak bf2 helyett forditani azt nem szeretem :D -
csabito #34705 ne utáld, a legjobb amit suliban lehet tanulni az a nyelv
tanulj még 2-őt! megnyílik a világ! -
Én nem az HBO-nak, de majdnem olyan szintűnek.... az angol tanáromnak forditok, és naon utálom :) Főleg bf2 helyett :D -
csabito #34703 Egyébként egy barátom nővére az HBO-nak fordít és háááát ... ő is mondja, hogy néha jobb lenne úgy hogy látják a filmet is közben :)
... meg aztán a határidők... a határidők a világ megrontói, pusztuljon mind. -
Jó kis témát találtunk a BF2 topicba :DD -
osztom ezta véleményt -
Thanatos #34700 hát kb :D -
Thanatos #34699 én 9 évig tanultam németet de énse tok, de nem feltétlen kell nyelvtudásnak lenni hogy feltünjöna szinkron milyensége (és most nem a pontos vagy pontatlan forditásra godnolok mert az tényleg tud kegyetlen szar lenni magyar szinkronnál is :P) pl akármilyen nyelv is simán ki lehett hallani hogy szerencsétlen szzinkronszinész épp el akart aludni amikor csinálták a cuccot meg hasonlok :P -
csabito #34698 a német az biztos nagyon rossz
nem értek belőle egy kukkot se :):)
ja de, 'ahhhh, lángzám, bitte, bitte' -
Halgass meg egy lengyel alamondasos filmet, garantalt a 3. perctol az aktiv herepalas (c Fabry). Mivel eleg szoros kapcsolatban vagyok az emlitett orszag egyik nonemu tagjaval, sajnos elsokezbol van tapasztalatom :) -
nekem a jó német szinkron is szar, mert nem tudok németül :D -
Thanatos #34695 amugy aki meg emléxik még a régebbi kalóz kazikra amiken egy ember szinkronizált 42 embert a leghalálossabban nyugodt monoton hangon annak van viszonyitási alapja hogy milyen az igazán rossz "szinkron" (jó tudom az gyk csak alámondás volt de akkoris :P) -
Thanatos #34694 már tényleg nincs és ranglista sincs én csak relative értettem, nem egy szinkront hallotam már énis és szükebb környezetem is és ezt a következtetést vontuk le ami többé kevésbé még ami is igaz valamennyire... (ha nem hiszed hogy a magyar nem oylan rossz akkor halgass meg pl egy német szinkront..., oylan szar hogy már fáj :D) -
"arti má neki he!", "javiccsad má a scannert vazze" "Lődd ki, ődd meg, javiccsad a hidat" -
csabito #34692 Nincs élvonalban a magyar szinkron.
A Frédibéni óta ez egy urban legend.
nincs is olyan hogy szinkronranglista, hehe -
Thanatos #34691 
-
Haha :) Abbol sze pdolog nem lenne :)) "Szallj be, baszki!", "Gyerunkma' elore baze!", "Szajjaki' de azonnal!", "Oda huzza'", "Tamadjma'!". Es persze a egnap tanult 'Nyomassa' ma' UAVot baze' :D -
csabito #34689 Fini kis apróságok :p -
Verzoo #34688 Elfogadom a bocsánatkérést,mert én tényleg csak kérdeztem valamit ami engem érdekel és nem kötöttem bele senkibe. -
csabito #34687 Nem kellene rá 2 év, csak olyan ember kellene aki ért angolul _és_ magyarul is.
éééééss
hajlandó rá időt áldozni.
Mert pl. én nem :) -
Thanatos #34686 pedig a szinkronok tényleg szarok :D az mrá más tészta hogy még igyis a világon az élvonalban van a magyar szinkron, de ez csak a többieket minősiti :D -
ezzel megtaláltad a játék legfontosabb elemét :) -
csabito #34684 Észrevettétek amúgy, hogy ha ugyanolyan vagy alacsonyabb rangú ember kérésére nyomtok Pagedown-t akkor 'No way, man!'-t válaszol, ha magasabb rangúnak (felettesnek) akkor meg 'No, Sir!'
Nem biztos, de felületes megfigyeléseim ezt mutatják :) -
a megoldás egyszerű: nem kell magyaritás :D
inkább várjunk 2 évet, de legyen pro -
Orulok hogy van ujra kedvesed :) -
Verzoo #34681 Nem sokat játszottam magyar szervereken de az a kicsi is elég volt.
Most már tudom miért.
Mert olyan "normális" emberek vannak ott mint ti,tisztelet a kivételnek. -
Errol jut eszembe, azert a magyar kultura paratlan. Commanderkedtem kicsit tegnap, bejott 1 BHnyi ember a bazisra eszkozoket rombolni. Kilottem oket egyedul, szerencsere laman egyesevel jottek. Javitom a cuccokat, erre egy erces hang a radioban: "Nyomassa' ma' UAVot baze". -
a kedvesem pl azzal megy az idegeimre, h állandóan szidja a magyar szinkronokat a filmeken, h milyen szarok. szerintem pedig igenis sokszor jók, és bár sok filmet én is inkább eredetiben nézek meg, egyáltalán nem zavar, ha épp szinkronizált. ettől számomra nem veszít az értékéből - ráadásul tudom, h milyen sok olyan ember van, aki csak így érti. ugyanígy a játék sem zavar, amit más magyar nyelven használ. én meg nem :)
btw ha ennyire zavar h rossz a magyarítás lehet segíteni a készítőknek ,) -
Igazad van, nem volt szep dolog. Bocs. -
huhhh -
Verzoo #34676 Ja értem akkor nincs mit tenni megyek a dunának
-
Nem az mondtam hogy normális, hanem nálad normálisabb
-
Thanatos #34674 "beléptem" 
-
Verzoo #34673 Aha
Akkor olvass már lejjebb egy kicsit.
Beléptem,köszöntem és megkérdeztem tud-e valaki magyarításról és csodák csodája
jött egy ember aki segíteni nem tud de kötekedni igen.
És ő a normális ez remek -
Verzoo, attol meg hogy neked nem szimpi, szerintem 2-tök közül ő a normalisabb