172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
rriicchhiiee #34911 *Láttom -
rriicchhiiee #34910 Láttam ma már nemnnagyon fognak menni a magyar ranked szerverek....
Nemtudtok addig is vmilyet ajánlani??? Vagy ha nincs ranked jó a sima is...
Elöre is kösz
-
ja és ez nem reklám, csak véleményeket kérek
kb 1órája csináltam
holnap már sok tartalom lesz rajta
mire felkeltek addígra meglesz az egész -
Egyiket a másik után. -
nézd meg -
?? -
bocs ha hülye kérdés de h lehet új egyiket szerezni? -
ezt tudom, innen már 3at fel is raktam cikkel együtt a bf2es weboldalamra -
excreator #34903 http://www.act-of-war.de/aow/download.php itt megtalálsz mindent -
custom mapokat honnan lehet szedni?
csak ne fileplanet legyen -
RaPad #34901 a faqban nem irnak ienről -
Rafia #34900 ehhe :) Majd megkerem noia-ekat -
CBPeti #34899 de jo az emlékezeted, én ilyenre nem emléxem, max a rorditotjára... 

-
Hehe
Counter-Strike-ban van egy palya a de_kurvasotet , ahol csak felkapcsolt lampaval tudsz menni egy kis kocka mapon
-
Richard90 #34897 F.A.Q -
RaPad #34896 az IP cíem 0.0.0.0 és megújítani se lehet! chelóm van micsinájak? -
RaPad #34895 fel akarom tenni a 1. 02 patchet de írja hogy can't find install folder for battlefield 2 (nem talált installált útvonalat a battlefeld 2 hoz (sztem))
mi a baj? micsinájak?

-
"[HAWKS] német szerveren próbáltam, és kva jól müxik. A le-clan.de is ok. Nagyon jó ez a recorder dolog, kár, hogy nincsenek replay oldalak."
hát csinálj egyet:) -
"Hi!
Légyszi segítsetek! Az a problémám, hogy felraktam egy joystick-ok a gépre. Ha win-ből megcsinálom a kalibrálást és megnézem a tesztet, teljesen jó. De ha a játékban használni akarom, és balra húzom, akkor jobbra dől a heli. Ha pedig jobbra húzom, akkor balra dől... Előre -hátra jól megy. Mi lehet a baj?"
így van ahogy aztán írták...a BF2 control settingsnél bökted el...
amikor a jobb irány állítod ott jobbra huzd a joyt, ő automatice tudni fogja aztán a balt:) -
DonManó #34892 vagyis most csak 6-os volt
de. volt 5-ös -
RaPad #34891 hát zonealarmom van az már nem jelez semit. az elején még pampgott de már nem mer benyomtam hogy remeber this setting -
RaPad #34890 privát!
-
DonManó #34889 na, eddig volt ranked 5, 6
remélem hamar indul újra megint -
tört game? tűzfalban engedélyezted amit kell? -
RaPad #34887 CSá all!
Nem tudok ultiplayerbe jáccani!
egynook egy szervernél hogy join server és egyszerűen visszalép az eredeti multiplayer kezdőlapra.
mi lehet a hiba micsinájak?
all seeing eyerólé se tudo ndítani ert csak elindul a játé és nem poedg a szerver
-
-
lol -
ChZ #34884 maus=mouse
BF-ben ujra beallítottam, sikerult... Nem tudom hogyan...

-
ChZ #34883 Sajnos invers joy nincs csak maus. Ha barmelyiket be akarom allitani (roll left/roll right), akkor mindkettot egyszerre kitolti "joy axis 0"-ra. pluszt minust nem ir ki... -
FlatlineHun #34882 Negative Response Ribbon
The Negative Response Ribbon is awarded to recognize the individual who disrespects the chain of command, and who likes to punish others for his own foolishness while engaged in active combat. -
A bf2ben mikor a controlst allitod, a pitch left/rightnel az ellenkezo iranyba huzd a joyt. latni fogod, hogy azt irja Axis1+ meg -, abbol latod hogy mit csinaltal. -
nekem csak 1 tippem van, hogy mint az egérnél nincsen inverzre kapcsolva? nem volt soha joystickom csak tipp -
ChZ #34879 Hi!
Légyszi segítsetek! Az a problémám, hogy felraktam egy joystick-ok a gépre. Ha win-ből megcsinálom a kalibrálást és megnézem a tesztet, teljesen jó. De ha a játékban használni akarom, és balra húzom, akkor jobbra dől a heli. Ha pedig jobbra húzom, akkor balra dől... Előre -hátra jól megy. Mi lehet a baj? -
így is... :) -
Egyes pályákon elég gyorsan eltévedne mindenki, kimenne a mapról, vagy leesene egy szakadékba. -
Hehe, jo lenne a bf2hez egy ilyen 'Total Eclipse' mod, ahol total sotet van es ugy kell lovoldozni :D -
és sötétben minden tehén tehén! -
Így van -
Lehet, hogy igy van, bar teljesen mas kartyank van. a dynamic nekem is max amugy mediumon van.meg egy ket erdekes szamomra erthetetlen helyen, ahol elkezdett ugralni egy picit, pl a tenger kozepen az anyahajonal nagy fordulasnal a repcsviel, az is megszunt...
mindegy a lenyeg a nagy fps = eletero, gyorsasag, hatalom stb :)
-
játszottam küldföldi rankedon 1.0án
naon cool volt