172102
  • Sáska
    Értem, thx;)
  • Boxer HUN
    1. passz...
    2. csak ha kívülről javítod (saját járművet), másik járművet javíthatsz ha mellégurulsz.
  • Rafia
    Lehet, hogy csak próbálgatott valamit. De public, pb-s szerveren? Meg minek. Ha szerencséje van, akkor csak a magyar szerverről bannolták ki és visszatérhet az eltévedt bárányka :)
  • Sáska
    Két kérdésem lenne:
    1. Az mitől lehet, hogy gyakran van olyan, hogy mikor jobbra, vagy balra néznék, nem fordul el a célkereszt, csak többszöri próbálkozásra? Optikai egerem van (mx500), és más fps-ben (meg általában sehol) nem csinál ilyet.

2. Azt olvastam, hogy ha engineer vagyok, akkor ha beülök egy járműbe, és az sérült, akkor magától megjavítom, míg ülök benne. Ez sokszor nem történik meg, max egy picit szerel rajta. Ez miért van?

Thx
  • Boxer HUN
    Egy esetre konkrétan emlékszek, (jót is röhögtünk a többiekkel) amikor egyuri kína parancsnokaként egy mesterlövészre (rám) fordította az ütegeket, a többiek meg addíg falkában két zászlót foglaltak el.
  • csabito
    LOOOOOOOL
  • FCH kari
    na tudom hohy ez az adat igazábol nem mérvado de nemértem milyen cheatet használt elég sokszor találkoztam vele játékban
  • Boxer HUN
    Szívesen.
  • FCH kari
    huh eléggé vak vagyok .köszi segitséget
  • Boxer HUN
    fórum fül, fórum menü, saját galéria.
  • Boxer HUN
    Ha erre gondolsz, akkor nekem bejön az oldal. (NEM reklám volt)!!!
  • FCH kari
    és azt holtudom megcsinálni??
  • Boxer HUN
    privát galériába.
  • Boxer HUN
    Tisztában vagyok a helyzet súlyával. Jómagam is lereagáltam. (Csak próbálom oldani benne a feszültséget a "VESSZŐFUTÁSA" ideje alatt). Elvégre effektív anyagi károm nem keletkezett az ő butaságából adódóan.
  • FCH kari
    valaki???hogy tudok képet feltölteni ide??? saját gépröl,
  • Danee
    Sok emberről gondoltam, de egyuri-ról nem.
    A BAN-t megérdemled, szerintem bunkóság csitelni.
    Egy dolgot nem értettem sose.
    Én a játék élvezetéért játszok. A csiterek miért? A pontokért?
    Sose értettem az ilyen embereket

Freddy: van már 2 BF2-es jól működő, oldal, mit gondolsz ki fogja látogatni a tiedet? Te 13 vagy nem is tom hány évesen, max a másik bf-es oldalrol tudod leszedni a friss híreket, nem? Vagy mit akarsz ott, mert nekem csak 1 nagy fehér képernyő jön be...
  • koschwarz
    ezt nem lehet szó nélkül hagyni
  • Crokin
    Mert megérdemli.
  • Boxer HUN
    Kitartás egyuri!!! Már csak huszon egynehány ember nem reagált az esetedre...
  • koschwarz
    hülye f@sz vagy, ha meg nem sértelek

már elnézést a személyeskedésért, de ide jössz és reklámozod, hogy mekkora csaló vagy...már csak a csalás miatt is az vagy, de hogy ezt még reklámozod is...bakker, ilyen embereket
  • Rafia
    Igen. Töltsd le a bf2_patch_1_02_workaround.rar filet, és próbáld azzal.
  • FCH kari
    essen vissza 90%-kal de tiszta játék legyen.
  • Boxer HUN
    Bocs.. Ez menszesznek ment...
  • Fenrir
    játssz csével :)
  • Looserke
    A fegyverek maximális sebzés értékeit hol tudnám megnézni? Tudtok valami url-t ahol megleshetném őket?
  • Boxer HUN
    Cseréld le az asszonyt...
  • 3TOMI3
    csökkentett módban próbáld feltenni :-)
  • menSZESZ
    Az asszony gépére nem tudom felrakni a 1.02-es patchet, Patching failed hibaüzenettel kilép. És a bfhelp.try.hu oldalon leírt megoldások sem segítenek. Tudtok még valamilyen megoldást erre? Köszi.
  • Looserke
    Dehogynem...
    Sőt, ha találkoznék vele akkor....
    Elb*ssza mások játékélményét és még ő van felháborodva vazzz...
  • Running
    Nekem még mindig az 5.6-al megy, mert a két új driver csak rontott a helyzeten. :)
  • 3TOMI3
    nekem jobban megy mint az elöző driverrel :Ð
  • uHs Gerzson
    KB 1-2 fps-el megy gyorsabban a játék semmi extra. Nekem 9600XT 256mb-os van.
  • Rafia
    jé, te cheater vagy?
    Pedig emlékszem rád a magyar szerverekről, jó sokat kommandereztél is.
  • Crem
    hé...

Megkapta a büntetését! Nem kell, hogy egy egész közösség belerugjon...

• Running
    Nagyon gáz vagy. Légyszi keress másik topicot, itt senki nem lesz kíváncsi rád, mert egy csaló szar vagy!
  • Deniboj
    Vegyél csak új gamét, cheatelj megint egy hónapig, aztán megint új game... bár szerintem inkább ötösével vedd meg, azzal megtakarítasz csomó időt.
  • Crem
    Nem kell bemutatni... A gyerek láma f@sz. Többször volt hozzá szerencsém. (holland servereken szokott játszani, ha valakit érdekel)
    Mégis mikor megnézem 24 órával a pontlistát (kb. 1 hónapja volt ez) a srác 4-5-6 ezeret csinált naponta.

Most kíváncsi vagyok, hogy az új PB-vel mennyi sikerűl neki. Bár szerintem csak addig tart ez amíg rá nem jön a megoldásra!:((
  • Crem
    Nem látlak fent a listán...

Látogass el ide: http://www.pbbans.com/appeal.php
  • Fenrir
    unlockolni innentől minden rangnál vagy minden másodiknál lehet?
  • TC3
    Gratulálok!

Megérdemelnéd, hogy névre, IP-re, szolgáltatóra, településre, és országra is bannoljanak!!!!!