172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Értem, thx;) -
1. passz...
2. csak ha kívülről javítod (saját járművet), másik járművet javíthatsz ha mellégurulsz. -
Rafia #34989 Lehet, hogy csak próbálgatott valamit. De public, pb-s szerveren? Meg minek. Ha szerencséje van, akkor csak a magyar szerverről bannolták ki és visszatérhet az eltévedt bárányka :) -
Két kérdésem lenne:
1. Az mitől lehet, hogy gyakran van olyan, hogy mikor jobbra, vagy balra néznék, nem fordul el a célkereszt, csak többszöri próbálkozásra? Optikai egerem van (mx500), és más fps-ben (meg általában sehol) nem csinál ilyet.
2. Azt olvastam, hogy ha engineer vagyok, akkor ha beülök egy járműbe, és az sérült, akkor magától megjavítom, míg ülök benne. Ez sokszor nem történik meg, max egy picit szerel rajta. Ez miért van?
Thx -
Egy esetre konkrétan emlékszek, (jót is röhögtünk a többiekkel) amikor egyuri kína parancsnokaként egy mesterlövészre (rám) fordította az ütegeket, a többiek meg addíg falkában két zászlót foglaltak el. -
csabito #34986 LOOOOOOOL -
na tudom hohy ez az adat igazábol nem mérvado de nemértem milyen cheatet használt elég sokszor találkoztam vele játékban -
Szívesen. -
huh eléggé vak vagyok .köszi segitséget -
fórum fül, fórum menü, saját galéria. -
Ha erre gondolsz, akkor nekem bejön az oldal. (NEM reklám volt)!!! -
és azt holtudom megcsinálni?? -
privát galériába. -
Tisztában vagyok a helyzet súlyával. Jómagam is lereagáltam. (Csak próbálom oldani benne a feszültséget a "VESSZŐFUTÁSA" ideje alatt). Elvégre effektív anyagi károm nem keletkezett az ő butaságából adódóan. -
valaki???hogy tudok képet feltölteni ide??? saját gépröl, -
Sok emberről gondoltam, de egyuri-ról nem.
A BAN-t megérdemled, szerintem bunkóság csitelni.
Egy dolgot nem értettem sose.
Én a játék élvezetéért játszok. A csiterek miért? A pontokért?
Sose értettem az ilyen embereket
Freddy: van már 2 BF2-es jól működő, oldal, mit gondolsz ki fogja látogatni a tiedet? Te 13 vagy nem is tom hány évesen, max a másik bf-es oldalrol tudod leszedni a friss híreket, nem? Vagy mit akarsz ott, mert nekem csak 1 nagy fehér képernyő jön be... -
ezt nem lehet szó nélkül hagyni -
Mert megérdemli. -
Kitartás egyuri!!! Már csak huszon egynehány ember nem reagált az esetedre... -
hülye f@sz vagy, ha meg nem sértelek 

már elnézést a személyeskedésért, de ide jössz és reklámozod, hogy mekkora csaló vagy...már csak a csalás miatt is az vagy, de hogy ezt még reklámozod is...bakker, ilyen embereket
-
Rafia #34971 Igen. Töltsd le a bf2_patch_1_02_workaround.rar filet, és próbáld azzal. -
essen vissza 90%-kal de tiszta játék legyen. -
Bocs.. Ez menszesznek ment... -
játssz csével :) -
A fegyverek maximális sebzés értékeit hol tudnám megnézni? Tudtok valami url-t ahol megleshetném őket? -
Cseréld le az asszonyt... -
csökkentett módban próbáld feltenni :-) -
Az asszony gépére nem tudom felrakni a 1.02-es patchet, Patching failed hibaüzenettel kilép. És a bfhelp.try.hu oldalon leírt megoldások sem segítenek. Tudtok még valamilyen megoldást erre? Köszi.
-
Dehogynem...
Sőt, ha találkoznék vele akkor....
Elb*ssza mások játékélményét és még ő van felháborodva vazzz...

-
Nekem még mindig az 5.6-al megy, mert a két új driver csak rontott a helyzeten. :) -
nekem jobban megy mint az elöző driverrel :Ð -
KB 1-2 fps-el megy gyorsabban a játék semmi extra. Nekem 9600XT 256mb-os van. -
Rafia #34959 jé, te cheater vagy?
Pedig emlékszem rád a magyar szerverekről, jó sokat kommandereztél is. -
hé...
Megkapta a büntetését! Nem kell, hogy egy egész közösség belerugjon...
-
Nagyon gáz vagy. Légyszi keress másik topicot, itt senki nem lesz kíváncsi rád, mert egy csaló szar vagy! -
Vegyél csak új gamét, cheatelj megint egy hónapig, aztán megint új game... bár szerintem inkább ötösével vedd meg, azzal megtakarítasz csomó időt. -
Nem kell bemutatni... A gyerek láma f@sz. Többször volt hozzá szerencsém. (holland servereken szokott játszani, ha valakit érdekel)
Mégis mikor megnézem 24 órával a pontlistát (kb. 1 hónapja volt ez) a srác 4-5-6 ezeret csinált naponta.
Most kíváncsi vagyok, hogy az új PB-vel mennyi sikerűl neki. Bár szerintem csak addig tart ez amíg rá nem jön a megoldásra!:(( -
Nem látlak fent a listán...
Látogass el ide: http://www.pbbans.com/appeal.php -
unlockolni innentől minden rangnál vagy minden másodiknál lehet? -
Gratulálok!
Megérdemelnéd, hogy névre, IP-re, szolgáltatóra, településre, és országra is bannoljanak!!!!!