172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
m3200gt #35071 ONline játékhoz vedd meg az eredetit.
A nem ranked magyarok beengednek egyébiránt a virágboltival is. -
Poggyász #35070 De hát a harapós a jó, nem?
-
MSN-n jelentkeznék szolgálatra :D -
FAQ-ban benne van minden. -
BlaSiuS #35067 Sziasztok!!
Lenne egy kérésem, ha nem nagy gáz...sajna még csak most volt alkalmam felrakni a a BF2-öt mert eddig sux volt a gépem hozzá.Szeretném kérdezni, hogy online játékhoz mit kell tenni, milyen peccs stb ASE-t ismerem,léteznek tört magyar szerverek?Ilyesmi.
Pls segítsetek!!!
THX -
:D -
Ja, csak nehogy az EA észrevegze, oszt megszüntesse mind a hatot. -
Lehet, hogy csak azokra a "RANKED"ra tud belépni. -
Mi jö azokban? Lagzanak, bugzanak, stb. -
Sztem Ő az V-ös, VI-os rankedra gondolt... -
Én se értem van 6 db szerver, aki ebből nem talál magának, azt sajnálom. -
Hány Bf2 clán tagja voltál már eddig? 3? -
"Láttam ma már nemnnagyon fognak menni a magyar ranked szerverek....
Nemtudtok addig is vmilyet ajánlani??? Vagy ha nincs ranked jó a sima is...
Elöre is kösz"
három is ment tegnap és egyik sem volt full...mennyi kell még neked? -
.::DS::. Freddy asszem -
Szeretünk téged Promi. Azért van. -
.::ds::.freddy -
ACE #35055 És mi a régi neved? -
De melyiken?? Mennék én is. (Tartozom neki) ennyivel. -
Na befejeztem, a harcmezőn találkozunk promi!!! :) -
LOL mar mindenki ram szal? 
-
Promi, azt is susmogják az EA-nál, hogy több milliárd dolláros adósságod van az USA-nak az összetört Cobrák-ért :D -
Azert sem hagyom magam provokalni, majd a Running nevre dedikalt raketak mindent megoldanak.
-
Promi nem tenne ilyet, habár nem ismerem mennyire jó festő, habár ahogy néztem eléggé remeg a keze vezetés közben, biztos izgult nehogy nekimenjen valaminek a cobrával, szóval nem tom...:) -
FlatlineHun #35048 Előre is köszi! :) -
Mostmár biztos, hogy tele akarja majd festeni a heli oldalát: áthúzott Running felirattal... Hehe -
Cobrával megy mindig, de nem ő írányítja, csak fel van kötözve rá, kb olyan szerepet tölt be, mint a star warsba a hajó javító droidok. Ha gond van, sérülés vagy mocsok, akkor máris nekiesik dolgozni. Ha jó munkát végez, akkor dicséretet kap az "igazi" pilótáktól. :)
Nyugi, jövök ma, meg csüt, meg péntek szerintem, majd kereslek magyar rankeden, de ha nem akkor a EA UK OFFICIAL #9-en helizek. :) -
ááááá vissza vonva az egész...megtaláltam csak el volt dugva... 
-
Rám számíthatsz :) -
http://ubar.bf2s.com/badges.php
ezen a címen csak az unlockolható fegyverek értékei vannak, de nekem az alap fegyverek kellenének... -
A fegyverek maximális sebzés értékeit hol tudnám megnézni? Tudtok valami url-t ahol megleshetném őket? -
Alap:))))) -
Cobra-val mész? -
Na jovan vazzeg merre lax?
Mostmar megkell, hogy keresselek 1 kis szemelyes ki-kicsoda elbeszelgetesre.

-
HUHUHU... Ezért Promi biztosan seggbe durrant majd... Cobra-ban célkeresőre ráírva: Runing
-
A csatamezőn, de nem harcol, hanem az igazi katonáknak takarítja a latrinát. (Bocs nem hagyhattam ki. )
-
FlatlineHun #35036 Nem tudom, hogy illik-e ide, vagy nem....
BF2 "forgatáshoz" keresnék embereket, olyan 6-10 ember kellene, mikrofonnal. (legalább 2 repcsipilóta) Csak komoly érdeklődőket várnék, lévén valószínűleg nem lesz egyszerű próbafelvételeket sem szervezni ennyi emberrel.
Hasonló klippeket próbálnánk csinálni, mint a "ambush at mastuur city".
Én csinálnám a scripteket, felvételt, videoszerkesztést, szóval elsősorban actorokra volna szükség. Jó lenne, ha valaki be tudna dobni egy TS szervert(szobát), megkönnyítené a dolgot.
Érdeklődni: flatline(kukac)vipmail.hu, msn szintén ugyanaz.
A beleölt időért semmilyen jellegű kárpótlást felajánlani nem áll szándékomban, lehet, hogy a felénél elmegy a kedvem, szóval csak ha elszánt vagy :)
Zeneötletekért is hálás tudnék lenni... -
Nézegetem a toplista elején az playereket és szinte mind a játékidejének a legnagzobb részét a Strike at Karkand-on töltötte. Ezeket nagton birom csak a pontra mennek és a többi mapon meg eltévednek. -
ha valakit érdekel ez lesz az új nevem, mert kilképtem a dsből, mert átálltak wowra 

szal ez lesz az új nevem fr3ddy-hun -
Promi.. nagyon egy húron pendülünk... (hol harcolsz?)
-
Most irtam, hogy kirugtal, az 1 ik az enyem lett volna.