172102
  • Me0w
    A neved az account neve, tokmindegy mit irsz at localban.
  • Me0w
    Latod, megvarhattad volna azt az 1 hetet, az 1.03-ban igerik hogy lehet nevet valtoztatni :)
  • Pharaoh
    Ha a profil.con fileban van a név átirva, akkor is elvesznek a pontok?
  • fr3ddy14
    nem, csak már úgysem szerettem a klánt, meg akivel szoktam játszani a klánból(mi alapítottuk) ő meg elkezdett wowozni mert megunta a bf2-t
    s úgy döntöttem hogy nem lépek be többet klánba, mert nincs kedvem mindíg új nevet csinálni ha belépek egybe
  • Pharaoh
    Miért csináltál újat? Téged is banoltak? Vagy elgyuri az álneved?
  • Pharaoh
    Ezt irtam én is.
  • fr3ddy14
    már kemény 160 pontja van az új accountomnak
    nembaj, majd lassacskán gyűlik
  • Rafia
    nyifi-nyafi

Tankkal nem a gyalogosok közé kell hajtani megdöglés céljéból, hanem messziről darálni őket, és segíteni a saját gyalogságot foglalni. Ez egy ilyen (ún. háborús) játék.
  • Me0w
    Majd Rodat kihoz a sittrol akkor :P
  • Rafia
  • Running
    Már megint veszekedtek, az lesz a vége hogy mindenkit igazoltatni fogok és akkor nézhettek nagyokat.
  • Promi #35100
    Persze.
    Ne itelj, hogy ne iteltess.
  • Me0w
    Vegulis semmiseg, a banner zaszlot, transzparenst jelent a ban meg... kar hogy nem branert irtal.
  • egyuri
    jujj ez nagy hiba volt
    A hülyegyereket biztos megérdemlem!!!! Igazad van
  • Me0w
    Menj mar a faszba el bazmeg, senkit nem erdekel a szivszorito sztorid, ird meg a Fokusznak. Egyebkent hogy kepben legyel: Cheat es Ban. Nem cheats es banner. Hulyegyerek.
  • egyuri
    Promi Papa remélem azért repülözünk még egy párszol együtt!!
    Hehe
  • egyuri
    vágom hogy nekem jött volna
  • Running
    Rossz embernek címeztem. :)
  • Running
    Ez egy lépés volt az értelem felé. Gratula, reméljük tényleg tanultál a hibádból.
  • egyuri
    Örüljetek "és okuljatok" hogy szoltam!!!!!!!!
  • egyuri
    Csak vállalom a hülyeségem te szoktad????????
    Ezzel befelyezve Sziaztok!!!!!!!!!!!!!
  • FCH kari
    tökéletesen igazad van!sajna én magambol indulok ki és én nemegyek csak azért oda az ellen zászlojához hogy kempeljek! ha oda megyek azért megyek hogy bevegyem a zászlot.ha valaki közben oda jön akkor megprobálom leszedni-de a zászloért mentem és nem a killért!!
  • Looserke
    Most sajnáljalak bazzz???
    Ki tudja, ha nem bannolnak, akkor még most is cheattel nyomnád!
  • Promi #35088
    Ezt ertjuk, de mindek reklamozod magad?
  • Crokin
    Oké, megbocsájtva. Már csak annyit tegyél meg pls, hogy kevesebb írásjelet használsz!!!!!!!!!!!!!!! :)
  • FlatlineHun
    Ezt nevezem. Az első lépés, hogy egy hibád ellen tegyél az az, hogy beismered. Gratulálok, nőttél a szememben. (nem mintha ez számítana :))))
  • Pharaoh
    A sok wallhackes azért csak a karkand-on nyomja, mert ott van előnyük belőle. Más mappon szerintem nem sokat ér.
  • Pharaoh
    Iyenkor az a megoldás, hogy nem oda kell sponolni. Igaz akkor meg elfoglalja a zászlűt, de taktikázni kell, mi ét többet egy zászlű, vagy meghalunk 10 szer, de sikerül kilőni.
  • egyuri
    Na fiuk tisztázzunk valamit!!! A tegnapival kapcsolatban!!!
    15000 pontot csináltam mindenféle cheatst nélkül majd voltam akkora hülye f**sz
    hogy probálkoztam és 3000 pontot csináltam 2 nap alatt ugy hogy átláttam a falon majd jött a banner. Ha valakit ezzel megsértettem bocs. Most megvettem ujbol a game-t és többet nem megyek fel soha a cheatses oldalakra hisz ismeritek a közmondást..... Mindenesetre megtanultam a leckét, és ha valaki vállalja a következményeket az nem hülye.
    Nincs miért lapittanom ÉN vállalom HÜLYE VOLTAM!!!!!!!!!!!!!
  • FCH kari
    ezt hivják kempelésnek nem???de krissztöl elnézést kell kérnem csak most mondták hogy 14-15 éves. igy már értem!!

"inkább csak beszoritom, és nem hagyom kitámadni őket mig meg nem jönn az erősités" <<ezzel csak az a gond hogy voltak még zászlok amit foghattak volna és nem 1 zászlojuk volt!tisztánt ponokra ment mennek!

• Pharaoh
    pl lag, vagy a gyereknek 500 a pingje.
  • Looserke
    Bakker miért van az hogy ha meglövök valakit M95-el látom hogy porzik a testén a lövés és mégsem jelez találatot???
    Teljesen tiszta célpont, egyhelyben áll a gyerek és csak egy porfelhő jelenik meg a gyereken és nem jelez találatot. És ezt rengetegszer tapasztaltam már...
  • Danee
    Szia, egy ts szobát tudok adni, és szeretnék jelentkezni a videóhoz szereplőnek.
    Keress meg
    MSN-en: [email protected]
    vagy
    E-mail-ben: [email protected]
  • Pharaoh
    Mondjuk vannak helyzetek, mikor tankkal veszélyes foglalmi,mert mögéd sponnol az atni-tank-os és anny. Ez főleg akkor van, ha már csak 1-2 zászlója van az ellennek. Ilyenkor én is inkább csak beszoritom, és nem hagyom kitámadni őket mig meg nem jönn az erősités.

ui. Angol billen hol a hosszú i?
  • Promi #35077

Azert is.:)
  • Crokin
    Az a fránya html kód :)
  • Promi #35075
  • FCH kari
    ekkora kempeket.pl opc krissz be a tankba azt ahol lehet!! zászlofoglalás eszeágában sincs.bocs krissz de mikor waroztunk akkor is beültél tankba vagy valami autoba azt nyomadtad a spawnt.egyre jobban elmegy a kedvem a magyar rankedoktol. TUDOM EZ SENKIT NEMÉRDEKEL CSAK MEGJEGYEZTEM. JA ÉS EZT NEM CSAK KRISSZ CSINÁLJA
  • Promi #35073
  • FlatlineHun
    Sorry, nem voltam gép mellett. Akkor eddig 3-an lennénk :) Még valaki?