172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
A neved az account neve, tokmindegy mit irsz at localban. -
Latod, megvarhattad volna azt az 1 hetet, az 1.03-ban igerik hogy lehet nevet valtoztatni :) -
Ha a profil.con fileban van a név átirva, akkor is elvesznek a pontok? -
nem, csak már úgysem szerettem a klánt, meg akivel szoktam játszani a klánból(mi alapítottuk) ő meg elkezdett wowozni mert megunta a bf2-t
s úgy döntöttem hogy nem lépek be többet klánba, mert nincs kedvem mindíg új nevet csinálni ha belépek egybe -
Miért csináltál újat? Téged is banoltak? Vagy elgyuri az álneved? -
Ezt irtam én is. -
már kemény 160 pontja van az új accountomnak
nembaj, majd lassacskán gyűlik -
Rafia #35104 nyifi-nyafi
Tankkal nem a gyalogosok közé kell hajtani megdöglés céljéból, hanem messziről darálni őket, és segíteni a saját gyalogságot foglalni. Ez egy ilyen (ún. háborús) játék. -
Majd Rodat kihoz a sittrol akkor :P -
Rafia #35102
-
Már megint veszekedtek, az lesz a vége hogy mindenkit igazoltatni fogok és akkor nézhettek nagyokat. -
Persze.
Ne itelj, hogy ne iteltess. -
Vegulis semmiseg, a banner zaszlot, transzparenst jelent a ban meg... kar hogy nem branert irtal. -
jujj ez nagy hiba volt
A hülyegyereket biztos megérdemlem!!!! Igazad van -
Menj mar a faszba el bazmeg, senkit nem erdekel a szivszorito sztorid, ird meg a Fokusznak. Egyebkent hogy kepben legyel: Cheat es Ban. Nem cheats es banner. Hulyegyerek. -
Promi Papa remélem azért repülözünk még egy párszol együtt!!
Hehe -
vágom hogy nekem jött volna -
Rossz embernek címeztem. :) -
Ez egy lépés volt az értelem felé. Gratula, reméljük tényleg tanultál a hibádból. -
Örüljetek "és okuljatok" hogy szoltam!!!!!!!! -
Csak vállalom a hülyeségem te szoktad????????
Ezzel befelyezve Sziaztok!!!!!!!!!!!!! -
tökéletesen igazad van!sajna én magambol indulok ki és én nemegyek csak azért oda az ellen zászlojához hogy kempeljek! ha oda megyek azért megyek hogy bevegyem a zászlot.ha valaki közben oda jön akkor megprobálom leszedni-de a zászloért mentem és nem a killért!! -
Most sajnáljalak bazzz???
Ki tudja, ha nem bannolnak, akkor még most is cheattel nyomnád! -
Ezt ertjuk, de mindek reklamozod magad? -
Oké, megbocsájtva. Már csak annyit tegyél meg pls, hogy kevesebb írásjelet használsz!!!!!!!!!!!!!!! :) -
FlatlineHun #35086 Ezt nevezem. Az első lépés, hogy egy hibád ellen tegyél az az, hogy beismered. Gratulálok, nőttél a szememben. (nem mintha ez számítana :)))) -
A sok wallhackes azért csak a karkand-on nyomja, mert ott van előnyük belőle. Más mappon szerintem nem sokat ér. -
Iyenkor az a megoldás, hogy nem oda kell sponolni. Igaz akkor meg elfoglalja a zászlűt, de taktikázni kell, mi ét többet egy zászlű, vagy meghalunk 10 szer, de sikerül kilőni. -
Na fiuk tisztázzunk valamit!!! A tegnapival kapcsolatban!!!
15000 pontot csináltam mindenféle cheatst nélkül majd voltam akkora hülye f**sz
hogy probálkoztam és 3000 pontot csináltam 2 nap alatt ugy hogy átláttam a falon majd jött a banner. Ha valakit ezzel megsértettem bocs. Most megvettem ujbol a game-t és többet nem megyek fel soha a cheatses oldalakra hisz ismeritek a közmondást..... Mindenesetre megtanultam a leckét, és ha valaki vállalja a következményeket az nem hülye.
Nincs miért lapittanom ÉN vállalom HÜLYE VOLTAM!!!!!!!!!!!!! -
ezt hivják kempelésnek nem???de krissztöl elnézést kell kérnem csak most mondták hogy 14-15 éves. igy már értem!!
"inkább csak beszoritom, és nem hagyom kitámadni őket mig meg nem jönn az erősités" <<ezzel csak az a gond hogy voltak még zászlok amit foghattak volna és nem 1 zászlojuk volt!tisztánt ponokra ment mennek!
-
pl lag, vagy a gyereknek 500 a pingje. -
Bakker miért van az hogy ha meglövök valakit M95-el látom hogy porzik a testén a lövés és mégsem jelez találatot???
Teljesen tiszta célpont, egyhelyben áll a gyerek és csak egy porfelhő jelenik meg a gyereken és nem jelez találatot. És ezt rengetegszer tapasztaltam már... -
Szia, egy ts szobát tudok adni, és szeretnék jelentkezni a videóhoz szereplőnek.
Keress meg
MSN-en: [email protected]
vagy
E-mail-ben: [email protected] -
Mondjuk vannak helyzetek, mikor tankkal veszélyes foglalmi,mert mögéd sponnol az atni-tank-os és anny. Ez főleg akkor van, ha már csak 1-2 zászlója van az ellennek. Ilyenkor én is inkább csak beszoritom, és nem hagyom kitámadni őket mig meg nem jönn az erősités.
ui. Angol billen hol a hosszú i? -
Azert is.:) -
Az a fránya html kód :) -
-
ekkora kempeket.pl opc krissz be a tankba azt ahol lehet!! zászlofoglalás eszeágában sincs.bocs krissz de mikor waroztunk akkor is beültél tankba vagy valami autoba azt nyomadtad a spawnt.egyre jobban elmegy a kedvem a magyar rankedoktol. TUDOM EZ SENKIT NEMÉRDEKEL CSAK MEGJEGYEZTEM. JA ÉS EZT NEM CSAK KRISSZ CSINÁLJA -
-
FlatlineHun #35072 Sorry, nem voltam gép mellett. Akkor eddig 3-an lennénk :) Még valaki?