172102
  • Boxer HUN
    Ha nem tudnánk megbocsájtani a másiknak, akkor tudnánk egyálltalán szólni valakihez ezen a bolygón???
  • fr3ddy14
    az ami most :D:D:D
  • fr3ddy14
    nem
    én úgy pecseltem, hogy az alapjátékról csináltam egy másolatot, és a másolatot pecseltem
    ennyi
  • schrank
    Freddy 14 mi lesz a nikneved ha 15 leszel
  • Gabe18
    Szerintem lehigadhatnál már,más akar játszani,mást játszik.Nem kötelező ez.Ha annyira fontos neked a klán ,vidd tovább Te és keress magad mellé új embereket.
  • Rafia
    Engem az utolsó hozzászólása elbizonytalanított...nem kipróbált valamit hanem 2 napon keresztül szívatott másokat, amihez azért kell valami perverzió. És ha a pb nem fogja meg? Plusz semmi garancia, hogy ellen tud állni az újabb kísértéseknek...átadom a szót a védelemnek.
  • DonManó
    képes voltál újrakni a gémet?
  • fr3ddy14
    én is egyetértek
  • fr3ddy14
    1.0án nappal van 6-7 EA US szerver ahova felenged
    5percenként van hely valamelyike, szal mindíg bejutok
    plz ne híreszteljétek, mert akkor nem lesz hely
  • FlatlineHun
    Egyetértek.
  • fr3ddy14
    na ezért léptem ki:

már a klán előtagot se rakja ki a neve elé :D
    szal ezt neki:
  • DonManó
    tört játékod van és tudsz menni más rankedekre is??
    1.0-val fel lehet menni?
  • fr3ddy14
    én is várom
    ott vannak az ismerősök
    de amúgy én tört játékkal játszom, és beérem az 1.0 fentmaradt EA US ranked szervereivel.
  • DonManó
    várom már én is
    nincs normális hely ahol lehetne játszani (jókat)
  • Pharaoh
    Remélem megcsinálják már végre,
  • Pharaoh
    és a tört rankedra, ami nem nézi a kulcsot?
  • DonManó
    most végleg megszűnt az 5-ös 6-os ranked vagy szünetel/karbantartás van?
  • Boxer HUN
    Indítvány.

Részemről egyuri tiszta. Hülyeséget csinált, bevállalta, nyeli a "békát", biztos hogy tanult a leckéből, és többet nem tesz ilyet. Az sem zavar különösebben, ha megtartja a mostani nevét. Sőt! Bíztatom, hogy maradjon meg a mostani!!! És legyen az ő esete intő példa mindenki számára, akinek a kobakjában megfordul az, hogy könnyebb úton haladjon előre a ranglétrán. (20 - 30) ember rugdossa még itt is, és ahogy elnézem, azok teszik ezt leginkább, akik rendelkeznek orig. key-el. Neki is jár még egy lehetőség, pláne ha újból megvette, hogy bebizonyítsa, tisztességes játékkal is eléri azt, amit korábban "NEM" tisztességesen. Én úgy érzem elég alaposan kiveséztük egyuri ügyét, aki pedig folytatni akarja az élcelődést, az inkább írja le egy word dokumentumba, és linkelje be. Majd ha akarja valaki, elolvassa.

Köszönöm.
  • BurnBaby
    key-t. ill a key-ből generált guidot :)
    pb-s szerverekre nem tud felmenni többet az illető az adott kulccsal
  • Poggyász
    Apuka biztos nagy V-Moto'Rock rajongó volt. "Tűzvarázsló, kék szemeddel Égess el.."
  • Pharaoh
    néha ez engem is elgondolkodtat, de game közben már nem anntűyira.
  • csabito
    én néha magamat nem értem, mi visz rá, hogy egy ilyen szarral mint a BF2 pocsékoljam a szabadidőmet

de tényleg
  • schrank
    én sose értettem azokat akik béefketteznek min mennek keresztül hogy egy olyan szarral folytassák a szabadidejük pocséklását mint a WoW
    emlékeztek ? "...16éves vagyok;...Sziniszternek hívnak;...43-as szintű tűzvarázsló vagyok;...célom hogy benépesítsem a WoW fantasztikus világát "
  • Pharaoh
    Ilzenkor mit banolnak az usernevet vagy key-t? vagy esetleg mindkettőt?
  • BurnBaby
    global ban sose ideiglenes :))))
  • FCH kari
    huh pedig azthittem a super mario felturbozot változata!
  • Pharaoh
    Én ilyen gyorsan nem vettem volna meg, hátha csak ideiglenes a ban, vagy csak törlik majd a pontokat és viszzajöhet gamelni. De akinek ennyi pénte van.
  • BurnBaby
    szerintem meg ha megvette újra a játékot, akkor asszem megtanulta amit kell :)))
  • Danee
    ez gyönyörű volt. minek tettél annyi szünetet a végére??

egyuri: ez nagyon szép meg jó meg minden, de engem egyszerűen ez nem hat meg. Aki egyszer csiter, az már nem szedi le magáról ezt a nevet. Én a helyedben nevet változtatnék
  • Pharaoh
    Minek? Úgy is ban jár érte, ahogy egzuri is megtapasztalta.
  • Sanko
    szép a megbánás meg minden....de egyet elfelejtettél...

hol is van az a csítes oldal?

:-)
  • ACE
    jatudom, szerveradmin
  • ACE
    És hogy hívják azt, aki bannolja az embereket?
  • Boxer HUN
    Ez mit jelent magyarul?
  • Me0w
    Ezert kell ugy regisztralni a neved hogy [frx|s^fb|gs_bf2|DA|SG|HUN] Boxer :>
  • Boxer HUN
    Nem kóser a dolog: Meghívnak egy klánba, akkor közlegényként nyomulok zero ponttal, mert át kell írnom a nevem???
  • BurnBaby
    ts szerver ügyben keress meg, a minap ajánlottak fel egy ts szervert pl ilyen célokra. bb
  • Pharaoh
    Lehet? biztos.
  • Running
    Szerintem várj 1.03-ra. Lehet abban megoldják. Nekem is kéne nevet cserélem. :)
  • Boxer HUN
    Lehet, hogy csúszik...