172102
  • Danee
    egyuri, én a helyedben eladnám 12000-ért a régi cd key-ed Freddy-nek :)
  • schrank
    és mivel az aswd-vel vagy az egérrel?amúgy THX és mondjatok el minden ilyen trükköttt léccci mert ez nevetséges hogy az ember megvesziaz eredetit és az ilyesmi nincsen leírva a KÉZIKÖNYV-ben
  • Col Andrew
    a rakéta kérdésedre a válasz az, hogy nyomva kell tartani a tűzgombot és akkor tudod irányítani.
  • schrank
    olvasgattam a bf2s.com-os sebzéseket amihez 2 kérdést tennék fel az AT raksit kilövés után minimálisan lehet irányítani?mert azt vettem észre ha kilövöm és hirtelen elfordulok mégha minimálisan is akkor a raksi is eltér abba az irányba!!! a 2. kérdést fel se teszem mert hülyeség na jó mégis a sebzések emberre és járműre egyaránt vonatkoznak-e? csak hozzáértők válaszát vagyok hajlandó elfogadni eme életfontosságú kérdésekben
  • fr3ddy14
    ha nemjó akkor is küld el
    kísérletezgetek
  • egyuri
    nyugi ha most probálom hogy jó-e ha jo , vagy ideglenes a bann akor megkapod esküszöm, de nyugi.....:)
  • fr3ddy14
    hallod
    add meg most, és ha egyszer jó lesz, akkor szólok
    de privibe küld
  • fr3ddy14
    küldtem privit
    ok, majd akkor nekem add meg, én voltam az első aki kérte
    thx
  • egyuri
    Ha csak ideglenes a ban akkor megkapod a CD key-t Freddy ok???????
  • egyuri
    látom még mindig én vagyok a téma :)
  • fr3ddy14
    törtel is lehet törtre menni
  • schrank
    törtre lehet vele menni nem:D
  • fr3ddy14
    persze
    csak azt már nem lehet használni..
  • schrank
    a régi BBkrisz az most melyik az OPC-s vagy az OBB-s ? az Országos Balesetmegelőzési Bizottság-os pojénokat szíveskedjenek hanyagolni előre is köszönöm jóhogymárnem KPM-es Krisz
  • Rafia
    Pontot, rangot leszarom, a kevés szabad órámban szeretnék fair módon másokkal együtt szórakozni a virtuális harcmezőn. Soha nem tételezek fel cheatet másokról, utólag inkább nem gondolok bele hány kis sumáknak voltam eszköze egy kis szórakozásra. egyuri-val játszottam többet is, nem hülyegyerek. Az is bizonyítja ezt, hogy nem titkolta el az egészet, de a legjobb lenne tiszta lappal indulni.
  • Poggyász
    Szerintem mindenki jobban jár egy nickváltással.

Ja a szokásos ügymenet. "Sziasztok, lehet játszani tört játékkal neten? Hogy kell zoom-olni a távcsővel?" Mi hátbasomjuk egy FAQ táblával és máris haver
  • schrank
    nincs eredetid amikor én "15leszek" voltam nekem megvolt úgyhogy szégyeld magadat Freddy14.5
  • m3200gt
    kérem?
  • Boxer HUN
    Van egy neki plusszban... biztos eladja..
  • schrank
    ezaz a csít volt amikor rózsaszín meg lila alakok rohangálnak meg ijesmi mert szerintem nem éri meg elbaszni a játékélményt ennyire semennyi fragér vagy miért se értitek -e?
  • m3200gt
    Vedd meg tőle ócsóért az előző key-t :D
  • fr3ddy14
    egyuri, amiért csíteltél, az a bűntetésed hogy vegyél nekem egy eredeti bf2-t, mert különben megátkozlak
  • Boxer HUN
    Engem is ugyanúgy nyírt már ki, mint bármelyikünket... Pontot, rangot tőlem nem rabolt, a fizetésem se lett kevesebb, ha meg már végképp nem bírok vele, keresek egy másik szervert. 4-5000 -ből csak találok olyat, ahol jól érzem magam...
  • schrank
    egyuri mostantól "1uri"-ra keresztellek az atya a fiú és a szentlélek nevében ámen
  • Rafia
    érveket, ügyvéd úr, érveket
    megbocsájtani könnyű, felejteni már nehezebb. Szerintem mindenki jobban jár egy nickváltással.

(Persze nekem 8, csak tudom, mit fogok mondani magam elé valahányszor azt látom, hogy kicsinált.)
  • mesor
    Azért szerintem itt egy életre megpecsételted magadat!
  • fr3ddy14
    az 5ös, 6os szerveren megscinálják hogy tört játékkal ne tudjunk felmenni?
    ha igen, akkor nem lesz tele egy magyar szerer sem
  • schrank
    P R Í M Á K de csak ha ......is ottt ...
  • fr3ddy14
    tudom
  • BurnBaby
    félreértettél :) nem a "hírre", hanem az 1-3. szerverek minőségére várok visszajelzést ,)
  • m3200gt
    Azt szeretném kérdezni, hogy a ping kick melyiken mennyire van állítva.
    Sajna UMTS-en 140 a minimum.
  • fr3ddy14
    :(
    itt a visszajelzés :D
  • BurnBaby
    szünetel, ugyanis hetek óta próbáltuk megtalálni a megoldást az ottani bugokra - nem sikerült. mivel azonban ezekre (ugyancsak érthetetlen okból) fel tudtak menni a tört játékkal a népek, gyakorlatilag mindig ez a két - rossz minőségű - magyar szerver volt tele, és aki normálisan akart volna játszani inkább elment külföldre. mivel nem célunk a tört játékkal játszók kiszolgálása a hiba kiküszöböléséig ez a 2 szerver leáll, és továbbra is rendelkezésére áll a játékosoknak az EA HU 1-3 szerver (esetleg hamarosan a 4. is).

Ezekkel kapcsolatban is várjuk a visszajelzéseiteket.
  • Boxer HUN
    Freddy lassan-lassan eléri a felső korhatárt: PG17
  • fr3ddy14
  • rriicchhiiee
    thx
  • Looserke
    jóóóóóó reggelt vietnááááááááááám!
  • schrank
    szerintem most már nyugodtan lehetsz "Freddy 15 leszek"
  • Gabe18
    BF:Vietnam
  • rriicchhiiee
    a BF2 elött melyik battlefield jelent meg?