172102
  • egyuri
    bf2 stat
  • Looserke
    ...legnagyobb...
  • Looserke
    Na pont ez a lagnygaobb bajom a ranked szerverekkel...
    Tele van az ilyen kis törtető pontgyőjtögető kis pöcsökkel...
  • CBPeti
    jogos :D
    de mivel természetéből adodoan a második úgy se lessz meg még pár évig, ezért...
  • Ma2ska
    És amikor csalsz, nem merül fel benned hogy korlátozod más , szintén a gamet teljes joguan használni és élvezni szándékozók jogát? Az egész érvelésedben az a gond hogy csak a saját vélt sérelmedet hangoztatod. A te kirugásod szerintem jogilag is teljesen helyén való. Hiába veszem meg egy meccsre a jegyet, ha ott bárkit bántalmazok, kitehetik a szürömet és ez igy van bárhol.
  • m3200gt
    Ejnyebejnye, múltkor még azt mondtad a szüleid nem veszik meg, mert 16+ -os a játék.
  • Thanatos
  • m3200gt
    Egyre gondoltunk...
    ;)
  • m3200gt
    Egyébb-> egyéb
  • Me0w
    Haha :D Igen, freddynek vagy egy BF2 key vagy egy baratno kene, akkor nem lenne itt allandoan statikus hatterzaj a topikban :D
  • m3200gt
    Én csak azért remélem, ha a megtévedt bárány kapna új key-t, mert akkor freddy14,5-nek lenne végre 1 és nem reklámozná agyba-főbe a "tört játékkal játszom fain gyerek vagyok" imidzsét.
    Amennyiben nem adja át a gyehenna tűzén fog égni.

Egyébb iránt megvetem a csalókat
  • egyuri
    Az lehet. Várjuk ki a végét
    Ha nem kapom vissza elkezdem ujbol és játszok az élvezetért nem a pontért!!
  • 0Fritz0
    Ha választanom kéne, akkor inkább annál a verziónál maradnék, hogy direkt szívatsz minket, mert a másik lehetőség, miszerint komolyan mondod és hiszel is abban amit írsz... sötét gyökér powa! :)

UI: Bocsi ha nem tudlak sajnálni, sőt...
  • csabito
    a punkbuster liszenszét kellene megnézni, mert te magad telepítetted fel és ezzel elfogadtad azt, hogy ha elkapnak, akkor letiltanak más punkbusteres szerverekről is

olyan szerveren ahol nincs pb, továbbra is fel tudsz menni
  • Me0w
    Temeg menj innen a picsba reklamozni magadat, senki nem kivancsi rad.
  • Gabe18
    Nem,még meg is dicsérnek hogy milyen jó vagy mert sikerült őket ügyessen kijátszani...
  • egyuri
    Azért válogasd meg kisköcsög a szavaidat ne jaszkarizzál már kicsi huszár!!!!!!
  • egyuri
    Nem kell engedélyt kérni de a csítelésért kapott büntetés csak egyoldalú lehet! , de nem a végleges letiltás
    mert erre van a PunkBuster de nem arra, hogy mert ha sikerült öket ügyesen kijátszani akkor menj az Any***ba és vegyél ujj játékot.
    Hanem dolgozzanak azon hogy detektálják a csalásokat és különben is örüljenek mert van munkályuk..
    Ha nincsenek csalók nincs Pb sem...
  • Gabe18
    Ilyen alapon bárki csal ameddig le nem bukik,aztán mehetne az aktuális játék készitőihez új kulcsért.Kétlem hogy ez igy működne...
    Vagy ha az EA-nél mégis,akkor gratulálok.
  • Me0w
    Ha ennek a szemet csiter gecinek adnak uj keyt, akkor elhaladok az EA magyarorszaghoz es az elso szembejovonek feldugom a seggebe a DVDt, majd a dobozt.
  • csabito
    sztem a játék liszenszszerződésére gondolt, de ennek nincs köze ahhoz, hogy a szerverüzemeltetők kiket engednek fel
  • csabito
    a szerverüzemeltetők választják ki a védelmet (punkbuster) és ők megtehetik, hogy letiltanak a saját szerverükről

ezt megtehetik
  • 0Fritz0
    A csítelésért kapott büntetés csak egyoldalú lehet.
    Vagy szted először engedélyt kéne kérni a hozzád hasonló pistikéktől?
    Érdekes vagy.
  • egyuri
  • egyuri
    rávezettem erre az EA-t és megoldható ez is szerintük, egyébként jogilag ezt nem tehetné meg a Pb mivel a licenszszerződésben nincs egyoldalu felmondás tiltás főleg nem végleges.. Hát ma kivizsgálja az EA és vagy visszakamom a mostani Key-t vagy kapok másikat.
  • Me0w
    Szabadidodben latogass el egy konyvesboltba, es vegyel egy rakat 'Szepen, magyarul' konyvet. Kthxbye. (Fejleszto, belemenni)
  • csabito
    az EA szeintem sem tud mit kezdeni a Punkbusteres tiltólistával
    kérj tőlük új kulcsot
  • egyuri
    Talán te egy PunkBuster felylesztö vagy??? Gondolom nem mert akkor ezt te nem is tudhatod. Várjuk meg a végét és nem kell feltételezésekbe bemenni.
  • egyuri
    miért??
  • Mester01
    Erre csak annyit tudok mondani GG!
    A Mások legalább PB serveren játszoál? Mert ha igen akor hiába legalizálja a EAgames a pontjaidat a PunkBuster fejlesztöi azok tesznek rá hogy te mit mondasz és a következő PB frisitéskor kapsz egy jo kis HB és majd vehetsz az uj BF2 játékod mellé uj gépet is.. Idiota...
  • LBandi
    takarodj
  • LBandi
    pedig a felpattanó hullák naygon poénak voltak :D
    fölleg mikor a levegöben remegtek ide oda mint valami bábjáték :D
    de mibaja tört játékosokkal? legalább 1 server lehtene nekik szerintem :D
  • 0Fritz0
    Kúl. Akkor én is összecsalok közel 20000 pontot és utána nagy bűnbánat közepette legalizálják nekem is a pontokat. Ez ám az okosság.

Valaki tolna nekem csítet priviben? :)
  • csabito
  • fr3ddy14
    thx
    nem is tudom mit mondjak
  • egyuri
    Ne veszekedjetek most beszéltem az EA val elmontam öszintén a hogy seggfej voltam megbántam, felhivnak még ma és ha megoldják a Freddy megkapja a szüz új cd key-emet én meg maradok egyuri és folytatom 18000 röl a Gamet röngenszemek nélkül.
  • Rafia
    kicsit furcsa, rengetegszer láttalak AT-vel tankokat kilőni...mit nem tudsz még? :) Eddig nem irányítottad a rakétákat csak ellőtted DC-s RPG módra?

A sebzéses kérdésed nem értem egészen...
  • fr3ddy14
    miért piszkálsz vazze, nekem nincs pénzem ilyenekre, örülök ha könyveket megtom venni a suliba vazze
  • Danee
    "ok, majd akkor nekem add meg, én voltam az első aki kérte"
    LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLL
  • Thanatos
    egérrel