172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
csá!
A magyer szerverek kilistázásához %HUNt kelé irni?
de hova?
mert ha server nevéhez irom csak azokat a severeket dobja ki aminek hun van a nében, és nem is mindet. -
Gepard1A2 & Leopard2a6 a POE2-ben:
[IMG]http://iaro.srv.hu/kep/Leopard2_2.jpg [/IMG] -
Mond mikor Flat és jövök ;) -
meg vagyok nyugodva, hogy nem én vagyok ennyire gyökér :-), ha már ketten vagyunk :-)
-
freddy-nak tényleg furcsa elképzelései vannak a világról.
lehet, hogy csak a neten kereszetül ismeri, szegény. -
FlatlineHun #35507 Ezzel én is ugyanígy vagyok, szóval szerintem nem benned. Hozzáteszem, hogy amíg nem volt eredeti játékom (az RDHA nem ranked szerverén) bizony igen jókat játszottam annak idején. -
azt a lámaságot, ami megint volt tegnap estefelé a II-es szerveren!!! belépek a játékba, beállok a squadba, spawnolok a leader-nél. beszálltam sofőrnek egy APC-ba, beszáll mellém egy szakasztárs. útközben úgy gondolja, hogy ő kiszáll, közben valahogy hozzáér a járműhöz, és meghal. erre megbüntet a hülyéje. olyan ideges lettem, hogy disconnect. belépek a játékba, egy pontot sem szerzek még, egy ilyen pöcs miatt viszont 2 percen belül egy TK és büntetőpont!!!
átmentem egy külföldi szerverre. azt kell hogy mondjam, magyar szerveren még nem játszottam egy igazi jót még. de lehet, hogy bennem van a hiba.
-
FlatlineHun #35505 Jók lettek a képek!
Viszont úgy néz ki, hogy legnagyobb sajnálatomra a helibe beszállós jelenetet újra kell venni, viszont a tankos az szerintem nagyon jó lett! Gerzson első rakétája szinte telibe vág engem :)))
Amúgy gondolkodom rajta, hogy ma is rendezzünk-e egy mini forgatási napot, mert az 1. szekcióban van jópár jelenet, amihez 3 ember már elég, és így szombaton több idő jutna a sokemberes jelenetekre. Valakinek a stábból mai nap max 1/2 óra? -
Király
-
Tegnapi legnagyobb élményem, amin nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek:
Ködös pálya BlackHawk pilotaként következő monológ:
[b][i]Fordulj vissza!!! Fordulj vissza!!! GYALOGOS!!! ...........
Jah nem, Tank!
...
-
IGEN!!!
11990Ft.
(Pl.:Galaxisban)
-
őő, magyarországon, csak simán cdkeyt lehet venni?
ha igen mennyi?
-
JAAAA amúgy ingyenesek lesznek a MOD-ok mint eddig ??? -
-
Freddy monológját hallották...köszönjük :)
-
huhúúúú belesemerek gondolni milesz ha 15 leszel lekötöznek az ágyadhoz mint az ördögűzőbe a mélyhangú kiscsajt azt ott fogsz fetrengeni össze-szarva -hugyozva "bf2 vagy GTA SA;bf2 vagy GTA SA;bf2-..."már előre félek
-
vagyis az egyik csákó elvitte a kocsit egyedül.
akkorát csaptam a billentyűzetre, hogy csak úgy csattant -
ezt bele kéne rakni a faqba, ha benne van akkor sorry.
na, ha pecseled a játékot, és utána mikor elindítanád, fekete képernyő és visszadob az asztalra.
azt kell, hogy újrarakod a játékot krekkelés nélküld és úgy pecseled, vagy leszeded a faqból az eredeti fájlokat, és berakod a bf2mappába aztán pecseled
kb ennyi -
basszus, komolyan sírvafakadtam hogy nem tudom megvenni a járékot, mert nincs rá pénz.
a másik az volt, hogy játszok 1.0án egy nem rankedon, és egyedül elmegy a kocsival, mikor nagy szükség lett volna a szállításra

-
Jó a zenéje :) ! -
-
1. igen a megszokot bf42-s légvédelemre számithatunk vagy az ami volt az afrikai hadszinteren mivel az lesz az elsö fh2 bétában, én azt sejtem hogy az szövetségesek szivni fogják a németek 88-sa miat :D
2. panzer 3, panzer 4, sherman, M3 , bf109. spitfire stb.
3. no comment ;) -

-
viszketet is rendesen forgatás közben
-
1. ebbe a forgotten hopba mi lesz sztingerhelyett légvédelmi ágyú mint a 1942-be?akkor szopnifognak a repcsisek nem lesz bemérés egyből darálás lesz 
2.milyen járművek fogják helyettesíteni a mostaniakat mi lesz a megfelelőjük?
3.freddy14és3/4 . . .ahhmm semmi inkább hagyjuk
-
legalább megborotválkozhattál volna. -
LOL ezért beperelek fritz milyen képeket raksz be te rólam :DDD -
szentem nem az, mert múltkor felmentem rá, és nem adta meg a pontokatt! -
Paparazzi fotók a mai forgatásról. :) -
hajjááátooook az f2k az mióta ranked mert csak most vettem észre amióta mától az asével keresek és ezt is bedobja arankedekhez vagy most mivan mert unlokk összes cucc nem mintha számítana de most ranked vagy nem ranked ? -
nem azért kérdeztem
tudom hogy nem ranked -
nincs és egyiksem ranked már mondtam. -
gondlom ase-ba nincs olyan funkció, ami kiválasztja azokat a szervereket ahova beenged törtel :D -
Polemius #35479 Nem azért nem enged be egy szerver CD key hiba miatt, mert ranked, hanem mert nem eredeti a játékod. -
a legfelső szerver az ranked!
mert nem enged be cdkulcs miatt -
már megijedtem
mert akkor nem udnám kipróbálni őket -
egyik sem ranked.
nem hinném, hogy ranked szerverre bepakolhatnak bármilyen mapokat.
bár kitudja ... -
ezek ugye nem rankedok? -
BF2 custom map szerverek -
??