172102
  • FlatlineHun
    Nem ismerem...
  • Polemius
    Megvan! Apocaliptica? Nem nagyon van benne ének. :)
  • FlatlineHun
    thx! Hasznos tipp volt, bevesszük a lehetőségek közé....
  • Polemius
    Ha mégsem jönn össze az egy-zene-végig, akkor esetleg kezdéshez nézd meg ezt.
  • FlatlineHun
    Ehh, ezek a kib*tt sztárallűrök :) :)
  • uHs Gerzson
    Nekem meg egy villany borotvát :D nem akkarom vakarozásal eltölteni az idömet :Ð
  • csabito
    http://www.snatchweb.co.uk/s_soundtrack.htm

innen le lehet tölteni a teljes albumot, 64kbps-ben
  • 0Fritz0
    Akkor ma este gyüvök.

(Jah és kérnék egy új sminkest, meg dzsákudzit, meg...) :)
  • koschwarz
    most vagy nem értem kérdést, ezért hüjeség lesz a válaszom, vagy annyira eccerű a válasz, hogy az már hihetetlen:

:-)

a piros csíkokat nem lehet eltüntetni. a pályák 3 méretben vannak (16, 32, 64 játékosra), ezek a piros csíkok szűkítik le a 64-es pályát pl. 16-osra. gondolom az a problémád, hogy single-ben játszol, de akkor csak a 16-os pályával tudsz nyomulni.

• csabito
    mirwais - disco science

ez megy akkor amikor a nyúlverseny van :)
  • FlatlineHun
    Köszi a javaslatot, megnézem...
  • csabito
    filmhez ajánlanám a blöff (snatch) c. film soundtrack-jét

pörgős akcióhoz: overseer - supermoves
    lassított jelenethez: mirwais - disco science

itt vannak sample-k:
    http://songs.allofmp3.com/r2/Snatch/Soundtrack/group_3011/album_1/albref_9/mcatalog.shtml
  • FlatlineHun
    Bf2 coop v3.0
  • FlatlineHun
    pls tedd meg! Köszi!
  • Me Ga
    Sziasztok!
    Bocs, ha esetleg volt már, de meg tudjátok mondani, hogy singleplayer módban hogyan tudok a nagyobb térképeken 32 vagy 64 bot ellen játszani? A fileplanet-en van fent egy mod, de fizetős... :-)
    Előre is köszi.
  • Crokin
    Otthonról majd átküldöm msn-en.
  • beuceron1
    lehet a piros csikok elen teni valamitt?
  • beuceron1
    de piros csikok vanak
  • beuceron1
    clon versio
  • uHs Gerzson
    Flat átküldöm neked msn-n ha kell :)
  • FlatlineHun
    Nem lehet, hogy béta verziód van? Abban van a pálya széle piros csíkokkal lekorlátozva.
  • FlatlineHun
    Hát ez nekem nem megy..... na mind1, azért köszönöm!
  • beuceron1
    sziasztok hogy lehet a pálya teljes részét bejárni mért van le korlátozva?
  • Crokin
    url :)
  • FlatlineHun
    Url?
  • uHs Gerzson
    Akkor én néztem el mintha mást irtak volna MOCSKOK :P
  • uHs Gerzson
    Nem rossz szám de most igy nem tudnám elképzelni melete a filmet, de lehet hogy én tévedek ;)
  • FlatlineHun
    Ennek a felvételben ugye nincs szerepe, de az utómunkálatokat nagyon megkönnyítené....
  • Danee
    Srácok, az hogy az egyik (nemtom a számát) magyar szerveren körönként megcseréli a csapatokat, az tök jó meg minden, de nem lehet beállitani, hogy a squad-okat ne kelljen ujracsinálni?? Az nem tudja a szerver megcsinálni??

Burnbaby, irjál már vmit, mert akarok neked küldeni egy priv. üzit csak nem látom a neved :D
  • R0sc0
    amugy a 64 gősre sián felrakhatnák a 1.02es peccset.
  • Crokin
    Zenére tipp: Iced Earth - Dragon's child :)
  • uHs Gerzson
    Ez nagyon komoly progi lehet hogy ezt ma tesztelni kénne.
  • uHs Gerzson
    MErt nem kérdezted??? :DDDD
  • FlatlineHun
    Hmm... erről eddig miért nem hallottam?

http://www.battlelauncher.com/
  • uHs Gerzson
    Azt hiszem ha ASe-ból akkarsz felmeni arra a szervere akkor nem fog sikerülni mivel még nem oldoták meg azt a problémát ugyhogy játékon belül tudsz csak felemni.

FLat: Gondolom is hogy szorakoztatobb felveni és közben futkározni a játékban mint ülni és várni hogy befejeze a progi a renderelést ;) amugy arra gondoltam a zene ügyében hogy a nem találnánk megfelelö számot akkor öszevéghatnánk töbet de ez plusz munkát jelentene igy ezt utólso megoldásnak ajánlom. A szapanoperát meg majd a jövö zenéjére hadjuk ;)
  • R0sc0
    ujjab prébléma :)
    fel akarok lépni a df & sly serverre, beirom a helyes jelszot az aseba, de a bf2 nem fogadja el..
  • FlatlineHun
    Oksa, szerintem akkor 7 körül gyülekező a TS-en, ok? De ma tényleg rövidre kell vennünk, mert még a tegnapi anyag sincs feldolgozva, gyakorlatilag odáig jutottunk el, hogy végignéztük őket, és próbálgattuk a kameraállásokat. Egyébiránt maga a felvétel 18ezerszer szórakoztatóbb, mint az utómunkálatok.
    A következő filmet remélem valaki más rendezi majd :))) Amúgy haverom javasolta, hogy ha netán jól sikerül a dolog, és tetszik az embereknek, akkor kellene folytatás(oka)t csinálni, amiben gyakorlatilag egy pálya végigjátszásának a története lenne. (jelen esetben op. clean sweep)
    Szerintem még korai erre gondolni :) Legnagyobb gondnak jelen pillanatban a zene kiválasztása tűnik, ebben ugyan Polemius sokat segít, de még nem találtuk meg az igazit....
  • uHs Gerzson
    Annyira imádom ezt a Leopardot hogy beraktam háttérképnek
  • Zs0lt1
    használj inkább ASE-t.
  • Zs0lt1
    du 3 után bármikor :-)