172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
FlatlineHun #35552 Nem ismerem... -
Polemius #35551 Megvan! Apocaliptica? Nem nagyon van benne ének. :) -
FlatlineHun #35550 thx! Hasznos tipp volt, bevesszük a lehetőségek közé.... -
Polemius #35549 Ha mégsem jönn össze az egy-zene-végig, akkor esetleg kezdéshez nézd meg ezt. -
FlatlineHun #35548 Ehh, ezek a kib*tt sztárallűrök :) :) -
Nekem meg egy villany borotvát :D nem akkarom vakarozásal eltölteni az idömet :Ð -
csabito #35546 http://www.snatchweb.co.uk/s_soundtrack.htm
innen le lehet tölteni a teljes albumot, 64kbps-ben -
Akkor ma este gyüvök.
(Jah és kérnék egy új sminkest, meg dzsákudzit, meg...) :) -
most vagy nem értem kérdést, ezért hüjeség lesz a válaszom, vagy annyira eccerű a válasz, hogy az már hihetetlen:
:-)
a piros csíkokat nem lehet eltüntetni. a pályák 3 méretben vannak (16, 32, 64 játékosra), ezek a piros csíkok szűkítik le a 64-es pályát pl. 16-osra. gondolom az a problémád, hogy single-ben játszol, de akkor csak a 16-os pályával tudsz nyomulni.
-
csabito #35543 mirwais - disco science
ez megy akkor amikor a nyúlverseny van :) -
FlatlineHun #35542 Köszi a javaslatot, megnézem... -
csabito #35541 filmhez ajánlanám a blöff (snatch) c. film soundtrack-jét
pörgős akcióhoz: overseer - supermoves
lassított jelenethez: mirwais - disco science
itt vannak sample-k:
http://songs.allofmp3.com/r2/Snatch/Soundtrack/group_3011/album_1/albref_9/mcatalog.shtml -
FlatlineHun #35540 Bf2 coop v3.0 -
FlatlineHun #35539 pls tedd meg! Köszi! -
Me Ga #35538 Sziasztok!
Bocs, ha esetleg volt már, de meg tudjátok mondani, hogy singleplayer módban hogyan tudok a nagyobb térképeken 32 vagy 64 bot ellen játszani? A fileplanet-en van fent egy mod, de fizetős... :-)
Előre is köszi. -
Otthonról majd átküldöm msn-en. -
beuceron1 #35536 lehet a piros csikok elen teni valamitt? -
beuceron1 #35535 de piros csikok vanak -
beuceron1 #35534 clon versio -
Flat átküldöm neked msn-n ha kell :) -
FlatlineHun #35532 Nem lehet, hogy béta verziód van? Abban van a pálya széle piros csíkokkal lekorlátozva. -
FlatlineHun #35531 Hát ez nekem nem megy..... na mind1, azért köszönöm! -
beuceron1 #35530 sziasztok hogy lehet a pálya teljes részét bejárni mért van le korlátozva? -
url :) -
FlatlineHun #35528 Url? -
Akkor én néztem el mintha mást irtak volna MOCSKOK :P -
Nem rossz szám de most igy nem tudnám elképzelni melete a filmet, de lehet hogy én tévedek ;) -
FlatlineHun #35525 Ennek a felvételben ugye nincs szerepe, de az utómunkálatokat nagyon megkönnyítené.... -
Srácok, az hogy az egyik (nemtom a számát) magyar szerveren körönként megcseréli a csapatokat, az tök jó meg minden, de nem lehet beállitani, hogy a squad-okat ne kelljen ujracsinálni?? Az nem tudja a szerver megcsinálni??
Burnbaby, irjál már vmit, mert akarok neked küldeni egy priv. üzit csak nem látom a neved :D -
amugy a 64 gősre sián felrakhatnák a 1.02es peccset. -
Zenére tipp: Iced Earth - Dragon's child :) -
Ez nagyon komoly progi lehet hogy ezt ma tesztelni kénne. -
MErt nem kérdezted??? :DDDD -
FlatlineHun #35519 Hmm... erről eddig miért nem hallottam?
http://www.battlelauncher.com/ -
Azt hiszem ha ASe-ból akkarsz felmeni arra a szervere akkor nem fog sikerülni mivel még nem oldoták meg azt a problémát ugyhogy játékon belül tudsz csak felemni.
FLat: Gondolom is hogy szorakoztatobb felveni és közben futkározni a játékban mint ülni és várni hogy befejeze a progi a renderelést ;) amugy arra gondoltam a zene ügyében hogy a nem találnánk megfelelö számot akkor öszevéghatnánk töbet de ez plusz munkát jelentene igy ezt utólso megoldásnak ajánlom. A szapanoperát meg majd a jövö zenéjére hadjuk ;) -
ujjab prébléma :)
fel akarok lépni a df & sly serverre, beirom a helyes jelszot az aseba, de a bf2 nem fogadja el.. -
FlatlineHun #35516 Oksa, szerintem akkor 7 körül gyülekező a TS-en, ok? De ma tényleg rövidre kell vennünk, mert még a tegnapi anyag sincs feldolgozva, gyakorlatilag odáig jutottunk el, hogy végignéztük őket, és próbálgattuk a kameraállásokat. Egyébiránt maga a felvétel 18ezerszer szórakoztatóbb, mint az utómunkálatok.
A következő filmet remélem valaki más rendezi majd :))) Amúgy haverom javasolta, hogy ha netán jól sikerül a dolog, és tetszik az embereknek, akkor kellene folytatás(oka)t csinálni, amiben gyakorlatilag egy pálya végigjátszásának a története lenne. (jelen esetben op. clean sweep)
Szerintem még korai erre gondolni :) Legnagyobb gondnak jelen pillanatban a zene kiválasztása tűnik, ebben ugyan Polemius sokat segít, de még nem találtuk meg az igazit.... -
Annyira imádom ezt a Leopardot hogy beraktam háttérképnek 

-
használj inkább ASE-t. -
du 3 után bármikor :-)