172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
A legegyszerübb ha egy 64 nagyságura nyitott pályán játszotok mondjuk 16-an, ugy biztos elfog tartani vagy másfél orát a meccs, és simán összejön a commander pont is mégha béna is vagy akkor is... 

-
Polemius #35952 Esetleg hasonló módon, mint ahogyan a késes plecsnidet szerezted? -
cyberbob29 #35951 annyira nem, hogy a másidik commanderségem alatt megvolt a commander ribbon és a badge is, persze ehhez kellett egy nagyszerű csapat és jól összehangolt támadás ja és persze győzelem 
-
-
Jó csapat kell, sok zászlós mappal ,ahol sok team pontot szerezhetnek.
Amúgy nem olyan sok a 40 commander pont. Ha rendes game van akkor könnyen meg lehet csinálni, csak ne legyen végea mapnak 5 perc után. -
gyorosugeimet=gyonyorusegeimet -
Nem az en kepeim, a sajat gyorosugeimet majd este teszem fel! -
lenne egy kérdésem
vki tudna segiteni hogyan tudok konnyen sok pontot szerezni comanderként?
mar csak a comander badge hianyzik keptelen wagyojk megcsinalni
help plz -
haxoror #35945 Theodoric_[HUN] véletlen nem Teodor0? 
Egyébként leszűrtem a lényeget, buzis célkereszttel játszol
-
A fiuk jol szorakoztak tegnap
Es ezek ellenere mi voltunk a hunyok!!!!
Kaptunk minden jot az arcunkba :P -
Köszönöm! -
Szerintem igen. -
csabito #35941 igen.
és ha nem egyszerre akartok játszani, akkor mind2en tudjátok használni. -
Sziasztok, egy gyors kérdésem lenne.
Ha kölcsön kapok egy eredeti cd kulcsot, és ha 1-2 hónap múlva visszaadom ( a srácnak akkor lesz csak internete) a gazdája tudja majd minden probléma nélkül használni a saját gépén, és egy új felhasználói néven?
-
-
haxoror #35938 Ez egy JÁTÉK aminek a szerveren lévő ÖSSZES ember SZÓRAKOZTATÁSA a célja.
A háború viszont NEM játék és NEM szórakoztató.
Értem? :) -
ezt én indítottam, és be is fejezem
-
...de az nem a te faged...
Lol -
mondjuk a ha fredi jobban belegondolna az életben sem irkálnak rádioznak az ellennek hogy "légyszi ugyan arra bombázzmá mert szeretnénk bevenni azt a bázist". -
Nana,de nem engem... 
Egyszer volt hogy a lelött heli roncsába csapódva haltam meg,de az nem a te faged,hiába neked adta a szerver
-
haxoror #35933 Én azt szoktam
-
hát max momba-fett-eket de sajna én nemtudok bombázni. (ledobni letudom csak nem oda megy ahova kell) -
Ha nem akar lama BC lenni, akkor azt fog és várja az ellenséges repülőt vahy helit míg felszáll -
FlatlineHun #35930 Amivel boba fett-eket dobsz ki az ellenséges csapatok felett? :)) -
igen határozottan4 piros-fehér-zöld füstcsikot huzva magam után:) -
nah ő meg a levegőben szeret :) te meg ha nem szereted őt a levegőben keress egy stingert, vagy fajtársát, és szedd le :) -
Gabor970 #35927 Köszi! Sajna nem eredetivel mindíg kifogásolja a cd kulcsomat. kb 20 félét próbáltam már. meguntam, inkább megveszem :-) -
FlatlineHun #35926 Akkor képzeld magad a repcsis helyébe: minden elfoglalható bázis a tiétek, az ellenfél főbázisához legközelebbi két bázis teli csapattársakkal: mit csinálsz?
Gondolom elkezdesz díszköröket repülni, nem? -
Upsz.Fredy leleplezte a "boba"-csítemet...
Most mivel fogok ezután gyilkolni???
Mert a földön "nem lennék ennyire kemény"
-
én nekem sikerült párszor tankal és anti.tankal is leszedni ez sem rossz nem? 
-
Polemius #35922 Az RDHA-n elég jó kis csapatmunka szokott nemegyszer kialakulni. De oda nem kell fetétlen eredeti. :)
A rankedeken kevesebbet vagyok, arról nem tudok nyilatkozni. -
Dreamweaverhez tudok adni serialt ha kell -
csabito #35920 nincs ilyen :)
najó, egy tipp: bármely magyar szerver, csatlakozz squadba, köszönj be mikrofonnal és ha legalább 2en visszaköszönnek ott már kialakulhat valami -
Srácok, egy 6600 GT kártyát mennyiért kapok meg használtan? Elég szar low grafikán a játék -
Dreamweaverbol van 30 napos trial, szerintem azalatt befejezed siman. DW Trial -
"téma lezárva"
Mi vagy te itt? Majd ha egy moderátor, vagy vmi normális ember mondja akko esetleg.
Freddy, nem tom ki vette észre, de 3x lelőttük helivel a repülőt, ami azért nem kis teljesitmény :DDDD -
Na, legkozelebb megnezem hol jatszol, es nyomunk egy kis foldharot :) -
Polemius #35915 Majd most már nekiesek és lesz némi upgrade. Meg jó lenne lassan szétszedni külön fejezetekre. De ehhez valami normális html editort is kell szereznem, vagy felfrissítenem a html tudásomat a notepadhoz. :) -
én találkoztam olyan csákoval .nem ö lett a comm busszubol elkezde robbangatni saját löveget radart mindent. odaléptem fejbe lötem azt még megvolt sértödve.persze tudom lettvolna más megoldás is!!
-
téma lezárva.
Upsz.Fredy leleplezte a "boba"-csítemet...