172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Hehe 1 szer elbaxtam neked meg bejott, meg 1 ev mulva is ezt hallom tolled?:)))) -
Azert a "500h Total time using" kisse sok am nem hivatalosan.:) -
Olyan nincs hogy "Lojuk ki Promit a helikopterbol repulovel" dij?
-
Végülis csak idő kérdése, azt hittem neked már rég meg van. -
Tudom senkit nem erdekel, de meglett a Veteran Helicopter Badge.:) -
FlatlineHun #35988 Ülj be egy BH-ba mastuur city-n hátulra :) -
...ja, nem szoltam! Most latom a FAQ-ban -
Azt mondjátok meg, hogy pontosan mire ad a játék repair pontot! Rohangálok már egy ideje a csavarkulccsal, de csak nem jön össze az a nyamvadt 5 pont egy körben...
tx -
Koszi!
IP?
-
Mutattam mar a masodpilotamat?

Gunner -
Borg #35983 Figyelem!
Hosszú kihagyás után újra elindult az "[SG.HU] BF2 HUN" szerver.
A szerver ahogy azelőtt is, public, nem ranked, fun szerverként üzemel.
Ez a hét a tesztfutás, meglátjuk mit bir a vas. Egyelőre jelszó nincs, de high ping kicker van.
A szerveren a teambalance csak nem squados embereket pakolhat, és egyelőre max 24 férőhelyes.
IP: 193.6.2.125 (egyelőre törttel nem enged be, de ez is meg lesz oldva majd)
A szerver újraindulásáért nem kis köszönet illeti Lacc-t, szal
-
CB SNIPER #35982 lol -
Roger -
Üzenetek száma: 2053
flémer,spammer,viszályszító bann-t neked
-
FlatlineHun #35979 Jaja, este 8-tól forgatás lesz! -
CB SNIPER #35978
-
jaj idetaláltál vége a "nyugalomnak" 
-
Adjatok időpontot, yol. -
Flat ma gondolom lesz forgatás :) ha lesz ;) -
CB SNIPER #35974 jaja..pont ez volt a célom..:PPP noh mind1 nem nevezek meg senkit sz ugyis tudja :D -
Egyáltalán nem nehéz.
Pár napja egy külföldi gunner csókát vittem át rajta, az meg teljesen ráizgult, írogatta, hogy: "Wow!". Szóval parasztvakításnak még jó. :) -
CB SNIPER #35972 csak azé mondtam hogy egyesek ne szálljanak el annyira töle :P -
FlatlineHun #35971 Nesze neked Kubra Dam :)
200 seconds in Kubra Dam -
Borg #35970 Én helivel is átmentem ott :) -
CB SNIPER #35969 lol nem is gondoltam volna hogy a kubra dam mapon azon az also kis lyukon ilyen könnyü átrepülni szal nem értem hogy itt egyesek igen el voltak szállva maguktol hogy hüha átmentem...ki lehet probálni szerintem még a legbénább repcsis is simán átmegy rajta... -
Polemius #35968 Nyilván én lennék a seggfej, meg a láma. És a kulturálatlan barom is.
De legalább nem állok neki késelgetni a valamelyik cimborámmal a pálya szélén, illetve amikor ezt felemlítik, nem nekem áll feljebb.
Én csak játszogatok szoligan, meg guide-t eszkábálok. Biztos ezért.
Attól nem tartok, hogy ne írnál ide többet. Már nem egyszer megigérted, aztán mégis újra itt vagy. :) -
Borg #35967 Ha csak 1 éve lenne bugos... de azért mert forgalmasabb topikokban olykor előjön ez, attól még nincs prioritása az ügynek.
Szerintem St mélyre nyalna neked, ha olyan sqlt irnál ami ilyen forgalom mellett hibátlanul működik :D -
Ja mar ertem, danee lobaszo dupla kepe ellopta a hszem. Te Borg, nem akarjatok amr ezt a kurva mysql insertet megcsinalni? Segitsek, vagymi? 1 eve bugos a forum, nem volt ido kijavitani? Bezzeg a fotolabor az kellett... -
cyberbob29 #35965 macsesz épp az előbb dicsértelek meg, hogy milyen értelmes vagy, ne kelljen csalódnom
apropó a magyar rankedeken helyreálltak már a különböző problémák (pl táncikáló hulla) rég jártam már arra!? -
azér lett vége, mert kilépett valaki, egyébként még volt 80 ticket.... meglett volna 200 is. IMÁDOM A GUNNERT !!!!!!!4 -
Haha, megint meggorbult a ter es elnyelte egy hszem :P -
FlatlineHun #35962 Láttál már olyat, hogy az ellenséges pilóta inkább fel sem száll? Én már igen..... -
cyberbob29 #35961 Ok, köszönöm az infót BORG! Dani vazz 8-an nyomjátok egy pályán!? Ez így elég agresszív pontszüret
-
Borg #35960 2 hét, és utána ki jelentkezz egyszer, hogy eltűnjön. -
jó dolog ez a helizés.....
-
az én válaszom is normális volt... 

-
cyberbob29 #35957 A büntipont nem csak egy hétig látszik, mert akkor hiba van a mátrixban
Illetékesek kérem szives intézkedéseteket! (Nem másik büntipontra gondoltam
)
-
cyberbob29 #35956 nincs mit
-
cyberbob29 #35955 vagy kiírod az ellenségnek, hogy az egyik zászlójuknál mikicsomagok hullanak az égből és mindenki húzzon oda, aztán odaküldöd nekik az arty látod ennyi az egész...... -
idiota seggfejek
kérdeztem vmit normalisan erre a késelos baromsagaitokkal jottok (tisztelet a kivételnek)
itt segiteni senki nemtud
ezen a forumon csak nagy lamerek vannak
najo en elhuztam innen a csikot megyek vmi kulturáltabb forumra
Bye all
ui:
thx a normalis valaszt pharao és cyberbob