172102
  • Lemming
    Mellesleg a direkt TK szerintem is szánalmas húzás. Magyarázkodni a jogosságát, a miértet meg aztán főleg az.

Ha azt is megnézzük, hogy az az ember a létszámfölényes csapatból állt át a másikba TKzni... akkor egyenesen szánalmas. Legyen az bárki.
  • Lemming
    HA van balhé és szóltok, megyek én is szívesen.
    Csak 48000 emberes balhéknak nemvagyok a híve míg nem lesz tisztességes gépem.
  • koschwarz
    osztom a véleményedet, de

1. sajna ez nem a demokráciáról szól
    2. egyelőre úgy érzem, jobb máshol játszani
    3. szerintem sincs rendben, 1000 jobb külföldi szerver van
    4. néha van egy olyan érzésem, hogy az EA tesz erre
    5. hát nem tudom, sok magyar szerver (beleértve a ranked-edés nem ranked-et) pang az ürességtől, persze ha normális játék folyna és többen vennék meg az originál játékot...
  • G@be
    A ranked szerver indítás nehézségeiről meg csak 1 példa:
    példa
  • G@be
    Töltsd le az All Seeing Eye szervermonitor progit! A szűrőknél állítsd be, hogy csak ranked szervereket mutasson, és azt is, hogy csak magyarokat!
  • G@be
    Frankie!
    Én meg azt gondolom, hogy igenis baj a kizárólagosság!
    1. Elveszi a lehetőséget az elől, aki szintén szeretne ranked szervert csinálni Magyarországon! Abszolute antidemokratikus! Aki vállalná mindazokat a feltételeket amit az EA szab, és anyagilag is áldozna erre, az igenis tehesse meg! Szerintem senkinek nincs joga ezt kisajátítani, ez pofátlanság!

2. ha valakinek nem tetszenek a jelenlegi r.szerverek, elvileg mondhatjuk, hogy menjenek játszani akkor máshova! CSAKHOGY ha kizárolagossága van bárkinek ilyen szerverek üzemeltetésére, akkor nincs hol magyar nyelven kommunikálva játszani, ami szintén pofátlanság!

3. szerinted minden rendben a jelenlegi magyar szerverekkel?

4. említesz itt minőségbiztosítást: szerinted a mostani állapotok megfelelnek az EA követelményeinek: pl : rendelkezésre állás, vevői elégedettségmérés?

5. nyugodtan elférne még 5-6 magyar ranked szerver a piacon, a jelenlegiek mellett, de akizárolagos jog pont gátolja a fejlődést (pofátlanság)!

PERSZE MINDEZ CSAK AKKOR IGAZ, HA AZ EMLÍTETT ESET FENNÁLL!

Egyébként Te tudsz bármi konkrétumot? Kérlek oszd meg velünk BF közösséggel!
    Üdv EW
  • 0Fritz0
    Szted az fog DTK-zni, akinek fontos a játékélmény?
    A pistikék "már megint elvitték azt ami az ENYÉM!"-sírásaira meg itt sem hatódik meg senki, tehát kár az "ittenieket" ezzel b@szogatni.

Egyébként tényleg nem a pont minősíti a gémert.
    Jah és ti gyertek oda, ahol mi vagyunk. :)
  • Danee
    nekem 3000 valamenyi kill van és vagy 270 tk :P
    Nem tom észrevette e valaki, hogy cleansweepen a bombázó bejelöli célpontnak az üres jeepet is. Naomst nem egyszer jártam ugy, hogy ültek 3an a jeepben, kiszáltak foglalni. Énmeg, juhéé, ingyenfreeeeg, bumm od aegy bombát, és jól meg is szivtam :(
  • Boxer HUN
    Tegnap velem is "megfordult" a világ. A MEC oldalán küzdöttünk, (álltalában nem ott szoktam, de átléptem mert kevesen voltak) három meccsen voltam parancsnok, amiből az első kettő úgyérzem jól is sikerült, hogy kiszolgáljam a csapat igényeit, a harmadik alkalommal viszont úgy kivágtak a szerverről, mint macskát fosni. Ezennel felhívom a kedves játékosok figyelmét, hogy a minimap nem csak azért van a képernyő jobb felső sarkában, hogy kitakarja azt, hanem a parancsnok álltal felderített ellenséget követhetjük nyomon rajta, valamint a csapattársak helyzetét és nem utolsó sorban a parancsnok álltal kezdeményezett ARTY támadások helyét. Ezért érdemes 20-30 mp-ként rápillantani, ennyi időbe biztos beletellik az arty-k újratöltése, és így elkerülhetőek lennének a fölösleges TK-k. (Gyengébbek kedvéért: arty-t visszavonni nem lehet)!!!

Ui.:Ez nem neked szól Flatline!
  • Dave000
    BSZN Rusid!!!
  • uHs Gerzson
    HBD Rusid, aztán mértéktelen ivászatot kérünk :DDD
  • ACE
    Az a baj leginkább hogy a lámákat is punish-olja mindenki, pedig amikor elkezdtél jáccani Te is voltál láma... (mindenki értse magára)
  • koschwarz
    szerintem jó a statisztika-rendszer ötlete, csak az a baj, hogy mivel vissza lehet élni vele, ezért nem megbízható abban, hogy ki milyen eredményes. én örülök minden egyes pontnak, de ettől még nem fogok csalni, hogy több legyen.

megnézem ma este a szervert
  • ACE
    Az a baj, hogy az esetek 99%-ában nem direkt TK történik, hanem vagy vérlámaság, vagy balfaszság, vagy elnézés eredménye a TK. Én nagyon ritkán találkoztam olyan emberrel, aki láthatóan direkt lelőtt volna... Bár az is igaz, hogy ritkán tobzódom a repterek környékén repcsire vadászva.
  • Pharolas
    Olvasgatva a forumot azért az ember nem tudja, hogy sírjon vagy nevessen.
    Itt oltogatjátok Verzoo-t, hogy statbuzi, meg hogy a játékélmény a fontos. Az egyik barátomnak nincs meg az eredeti, így nagy bánatomra párszor el kellett látogatnom nem ranked magyar szerverekre, és annyiszor nem ölt meg csapattárs, mert elvittem volna az állítólag övé helikoptert, harckocsit, nem volt még olyan széthúzó csapat,mint ott.
    Nos,ha számotokra ez a játékélmény akkor csak gratulálni tudok a sok lámának. Ja és még valami, Verzooval rendszeresen szoktam játszani, és akinek olyan nagy volt a pofikája, hogy attól hogy ennyi pontja van a gyereknek, még nem feltétlenül játszik jól, az jöjjön nyugodtan az EYE FOR AN EYE ranked szerverre.
  • FlatlineHun
    Akkor én sokkal-sokkal rosszabbul állok :) 7836 kill, 309 TK. Ebből kb 3 volt DTK, a többi artillery alá befutó csapatok, lezuhanó/felrobbanó járművek/c4/hülye csapattársak + kb 10 "benézés".
    A tegnapi benézésem: Dragon valley pályán kínai szállítóhelivel megyünk első pontra, egyszercsak meglőnek vállról indíthatóval. Kiugrom, futok arrafelé, sarok mögül kifordul egy AT, elkezdtem rá lőni (fura módon ő nem lőtt rám, csak ugrált) majd végül meghalt: akkor láttam, hogy jé, kínai..... ehhhh. Be is büntetett, tök jogosan. A legcsúnyább benézésem: squad leaderként (egyedül voltam a squadban) zászlót foglalok: egyszercsak lespawnol valaki mellém: azonnal agyonlőttem, utána láttam, hogy szakasztárs. Alulra nézve utána azt is láttam már, hogy bejoinolt a squadba, csak ezt a zászlófoglalós-para-mindefeléfigyelés közben nem vettem észre....
  • Boxer HUN
    Egy pár.
  • Frankie
    vannak
  • reménytelen
    Lehet, hogy ez elég hülye kérdés lesz. Jövő héten megveszem a Battlefield 2-őt, és azt szeretném tudni, hogy vannak-e nem tört magyar szerverek, ahol lehet rangot lépni, meg fegyvereket szerezni. (unlock)
  • Frankie
    az miért gond ha kizárólagosság lenne? a ranked szever üzemeltetése nem úgy megy, hogy besétálasz az ea-hez és ők a keblükre ölelnek, hogy jujdejó itt a cucc telepítsd :)

Egyezetetés, tárgylás, minőségbiztosítás, kemény pénzek, engedélyek, szerződések stb..
  • cyberbob29
    ja és néha elnézést kérni sem árt, ha már mégis elkövettem egy hibát a jobb arcok ezt értékelik!
  • Verzoo
    Nem ítélkeztem senki felett csak elég nevetséges néha ami itt megy.
    Szídjátok egymást leszóltok mindenkit aztán tudás meg nuku.
    Tisztelet a kivételnek.
  • cyberbob29
    Tudod ez annak is köszönhető, hogy jobb helyeket kialakult bizonyos játékkultúra és nem csípőből nyomják a punish-t, mondván hogy "vérláma módjára már harmadjára rohanok bele a gárnátjába, artyjába annak a köcsögnek na most jól meg is büntetem érte" Szóval oda kellene eljutni, hogy meggondolom, nem e esetleg az én hibám az a TK, vagy nem tehetett róla (pl a tankba hátulról akartam beszálni amikor épp tolattak vele,stb) szóval akkor lenne igazi a játék szerintem.
  • G@be
    Én csak szeretném tudni, hogy igaz-e? Tudod rá a választ?

Remélem idetéved majd egy illetékes és megcáfolja/megerősíti. Nagyon kíváncsi vagyok.
  • koschwarz
    nemrég én is nagyon elszégyeltem magam, mekkora gyökér vagyok, nyomtam is vagy 10 sorry-t: egy meccsen 2x is sikerült a saját másik helikopterrel ütköznöm. van ilyen, aznapra hagytam a repülést :-)

mellesleg külföldi szerver volt, és 1 x sem nyomtak érte nekem punish-t, úgyhogy biztos hatásos volt a 10 sorry :-)
  • TDC Geronimo
    Figyellek ám!
  • TDC Geronimo
    Hát igen MMO...kitalálom, WoW? :)
  • fr3ddy14
    néha olyanok viszik el a tankot, akik bánni sem tudnak velük!
    tegnap strike at karkandon volt 2 tank a híd utáni bázison,én meg kilőttem mind a 2 tankot, egy jobb tankos simán kibírt volna lőni engem.
  • TDC Geronimo
    :DD
  • TDC Geronimo
    BSZN Rusid!
  • Landor
    Boldog születésnapot Rusid!
  • joebacsi
    jah szerintem is bbék kemény 100ezreket fizetnek havonta, hogy csak ők szopathassák a népet :)
    honnan hallottad ezt az okosságot amúgy?
  • glkFox
    Ja es nem ertem miert csak 4-5map megy a szerveren ??????
  • Me0w
    Figyelj, nem avval van baj ha valaki neha elszurja. En is sokszor voltam ugy hogy egy-egy gyors akcio soran veletlenul elgazoltam valakit. Pl. mikor kiugrott a jarmubol hatrafele, en meg epp tolattam mert nem akartam a fullra tomott hummert a t90 orra elott hagyni. Ossze is gyujtottem 1000 koruli killre 30 tkt sajna :P

Itt igazabol azokra gondolok, akik szarnak nagyivben a csapatra, butak, sotetek, semmi erzekuk nincs a jatekhoz. Ezektol kellene valahogy megszabadulni :(
  • glkFox
    Tegnap voltam kulfoldi szerveren eleg mokas mindenki rasolt helik fullra tele voltak kocsival is megvartak ami magyar szerveren nem mondhato el : ) )))
    de legalabb oda mertek lepni tankok ele:P igaz 64\62 voltunk
  • G@be
    Én meg úgy gondolom, hogy ha más szervereken nincsenek ilyen gondok, akkor csak az emberi tényező a felelős!
    DE mégegyszer megismétlem:

NINCS EGY ROSSZ SZAVAM SEM HOZZÁJUK, HA NEM KAPTAK KIZÁRÓLAGOSSÁGOT!

HA KAPTAK, AKKOR VISZONT SÚLYOS A GOND, MERT AZ AZT JELENTI, HOGY ELLEHETETLENÍTIK AZOKAT, AKIK ESETLEG JOBBAN SZERETNÉK CSINÁLNI!

• Hysteria
    erdekes ma nemakarja egyik szerver sem megadni a pontot pedig szereztem egy badget es egy medalt

grrrr
  • vsly
    Ahamm,mindgyá spawnolnak.Most bekempellek geciek
  • FlatlineHun
    Sajna egyetértek....me0w-val is. Tegnap nekem is sikerült lámáznom kicsit a magyar szerveren: helivel 3x zuhantam le (2x elb*tam + 1 lag) utána inkább hagytam, hogy más vezesse... + sikerült egy nagyon csúnya tk-t is összehoznom. Ott volt a dzsihadman007 vagy valami ilyesmi gyerek.... hát az theodoro-val felérő kecseg. Ha nem tudott beszállni a helibe, légvédelemmel lövöldözgette... amikor én mentem be a légvédelembe (mert ellenséges BH-t spottolt a commander) akkor meg elémállt.
    Már-már azon voltam, hogy leTKzom a g*cibe...
    Volt egy jó commanderünk (HUN_ZOLI) erre folyamatosan ment ellene a lázadás. Utolsó meccset 3:0-ra nyertük.
  • Borg
    Marhára nem a szerver üzemeltetői a felelősek azért, hogy a bf2 szerver (és kliens) szoftver egy rakás szar.
    Ahogy a kliensben is hegyekben állnak a bugok, ugyanolyan a szerver része is. Az üzemeltetők max annyit tehetnek az ügy érdekében, hogy jó gépet tesznek alá, és beállítgatják amit be lehet. De a bf2 még a beállitások terén sem enged túl sok játékteret. Kerek perec kimondva: a szerver része fapados, kényelmetlen, bugos, és fele annyi lehetőséget sem nyújt alapból, mint mások.