172102
  • fr3ddy14
    ja, már értem
  • Borg
    Lifeforce-éknak van egy saját, realism modjuk, talán az kerül fel.
  • 0Fritz0
    Önvédelmi parabellum? :)
  • fr3ddy14
    bocsi, de nem értem.
  • FlatlineHun
    Nem lenne kicsit nehéz navigálni vele? :)
  • Borg
    CB-ékét lehet.
  • fr3ddy14
    hallod borg.
    van már realiti mod asszem
    nem rakod fel az SG szerverre?
  • Borg
    Elméletileg* a bf2cc modmanager scriptben van átdolgozott autoteambalance script, ami LEHET hogy jól működik. Csak nemtom, hogy bf2cc-t engednek e rakni rankedre pl.

* azért elméletileg, mert nekem valamiért még az sg szerveren nem sikerült most beüzemelnem az új verziót. A régi ment rendesen, de abban meg még nem voltak ilyen scriptek.
  • Mersant
    ok, ezt mar en is tapasztaltam 1-2 szer, surubben szerencsere nem, de ezekben az esetekben amirol en beszelek nem ez volt a helyzet, ugyanis en is at tudtam allni es meg 1-2 ember...hibaztatni nem hibaztatok senkit, hogy nem muxik a balance, de ha mod van ra jo lenne +oldani, mert sokaknak nincs annyi eszuk hogy atalljanak es kiegyenlitettebb legyen a meccs...ez utobbin pedig nem lehet segiteni...
  • Borg
    Sok esetben az autobalance hibásan működik. Ilyenkor tipikusan - jószándékkal ugyan - lezárja a többségben lévő teamet az új becsatlakozók elől, csakhogy amikor a másik oldal lesz többen, akkor elfelejti feloldani a zárat. Szal a másik oldal csak növekszik, és növekszik, míg az első marad annyi, amennyi a lezáráskor. Ráadásul át sem tud állni senki a kisebbik csapatba (tehát ilyenkor nemnagyon kéne hibáztatni se senkit) mert ugye le van zárva.
  • Mersant
    visszaterve az autobalance-ra, a III-ason tortent a 8 vs 24, ugyhogy ha be is van allitva nem muxik rajta...:-(
  • schrank
    háááát szerintem ma már ilyen lőszerpazarló fegyverek modern haCCSeregben nincsenek inkább kilőnek 1 raksit azt az szétbasz mindent a környéken
    de lehet hogy te lácc fantáziát a rézhüvelyek színesém felvásárlásában
  • uHs Gerzson
    Nekem meg ez kell :DDDD
    BIG GUN
  • schrank
    nagy száááám 135.én 40. vagyok transzportba az a valami
  • Promi #36381
    Tegnap neztem, 135. -ik vagyok helivel a vilag ranglistan.
  • Promi #36380
    Szamomra a legnagyobb elmeny, mikor helivel sikerul lelonom a repulot.
    Sajna nem mindeg jon ossze, meg a raketak szorasat lenduletbol nem mindeg tudom behatarolni, hogy pontosan merre menne, de az elso kilovese utan mar ok. Csakhat addigra ott a repulo.:)
  • fr3ddy14
    :D
    tegnap fárasztó nap volt
    egész nap játszottam :D
    és korán lefeküdtem
  • fr3ddy14
    én -trs-Goldmann1-al játszottam jót helivel
    kilőttünk pár helit,tankot, légvédelmet.
    de csak egy kör erejéig :(
  • Promi #36377
    Mi az de koran keltel csak nem takaritasz?:)
  • Promi #36376
    Hja tegnaptol hivatalos key -em van, szal lehet rettegni a Promi_papa nevu faj barhol felbukkanhat, a leg varatlanabb helyeken.
  • Promi #36375
    Nagyon szivesen.
    Mostmar akkor sejted mijen, ha 1 utazo-taxizo gunner ul be a pilota melle.
    Az ijenektol vagyok sik ideg.
    Boxer nyomta az ellennek rendesen, szep volt.
  • fr3ddy14
    zöld az nem, mert lehet asse tudja hogy lehet squadb lépni :P
  • Zs0lt1
    persze, mindig is tudtam, hogy csíter vagy :Ð
  • fr3ddy14
    te takaroggy wowozni!
  • Hatt
    ezért van nálam 2-3 gép raktáron:)
  • Zs0lt1
    nem a MAC-ra bannolták.
    Még kb egy éve volt egy ilyen hír, hogy a pb új rendszert fejleszt, mégpedig azt, hogy megvalósítják a hardware bant. A hw ban, az alaplap sorozatszámából, a mac számból, meg már nem emléxem mikből készült azonosító.
    Tehát nem elég, ha a hálókártyát cseréli. új gép kell :-)))
    pb.com - Wednesday June 30th, 2004-i hír.
  • Zs0lt1
    Ezt láttuk kint idén Kecskeméten a repülőnapon, a kezembe is fogtam ;P
    állat nagyon :-)
  • Gabe18
    Ja és akkor még el is kell találni,ami a tankelháritóval azt a levegőben mozgó célpontot,hát nem egyszerű...
  • Pharaoh
    Mondjuk az is vicces ,hogy 2 stringer nem elég egy helinek, remélem az ilyet javítják 1.03-ban.
  • Gabe18
    Hát ki...ha megéri hogy vagy 3x rálőjőn...
  • Pharaoh
    Végülis az Anti-tankos ki tudja lőni a helit, kár, hogy nem olyan, mint DC-ben, hogy stringer is van nála.
  • Gabe18
    Számomra viszont nincs nagyobb élmény mikor egy helit sikerül valhogy roncsá robbantani a földről.Elképesztő hogy tudom utálni mikor fentről szétlőnek mindenkit,az ember meg szinte tehetetlen.
    Ha lenne olyan kaszt hogy "helikopterelhárító",hát én biztos az lennék.
  • Pharaoh
    Ezzel mind egyetértünk, de próbáld ki promi + egy jó gunner ellen a másik oldalon, az már nem olyan élvezetes.
  • Boxer HUN
    Ezúton szeretném megköszönni Promi_papának, hogy bevezetett a gunner-ek világába egy pár meccs erejéig, és megtapasztalhattam mindazt az idegfeszítő koncentrációt, amit a pilótának és a gunner-nek át kell élnie a csata közben, és hogy mennyi mindenre kell egyidőben odafigyelniük. (Aki pedig azt hiszi, hogy a pilóta csak röpköd jobbra-balra és zsebeli a pontokat,.... hát nagyon téved)! Jah... és az sem elég, ha a gunner csak úgy lövöldöz egy párat. Sőt!!! A JÓ GUNNER A PILÓTA IGAZI FEGYVERE!!! Ezérthát minden tiszteletem azon pilóták és gunnerek elött, akik maximálisan arra törekednek, hogy kiszolgálják, és védjék a földieket.

Mégegyszer THX Promi!
  • Polemius
    Lehet, hogy a MAC-ra bannoltak... Ez a hálókártyád ethernet azonosítója. Ha értesz hozzá, változtasd meg. Ha nem, akkor kérj egyet kölcsön, és próbáld ki azzal, megoldja-e a gondod.
  • Polemius
    Mielőtt ilyet akarsz, nézd meg a Gepard-ot. Az is van ilyen hatékony, ráadásul hazai fejlesztés. :)
  • Pharaoh
    Ezt a beszólást:
    csaba67 : " Akkor is eltaláltok, ha mellém lötök. Cheaterek"
  • Pharaoh
    Azt mondta letöltöt eredeti serialt is.
  • Gabe18
    Mit töltöttél le?A játékot maximum.Ahhoz hol az hivatalos cd-key?
  • Boxer HUN
    Agyál linket!!!!!

Van eredetim, de kéne még 1 az anyukámnak is. Ő is nyomja a BF2-őt, és még nem kapott új fegyvereket!!!