172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ja, már értem
-
Borg #36394 Lifeforce-éknak van egy saját, realism modjuk, talán az kerül fel. -
Önvédelmi parabellum? :) -
bocsi, de nem értem. -
FlatlineHun #36391 Nem lenne kicsit nehéz navigálni vele? :) -
Borg #36390 CB-ékét lehet. -
hallod borg.
van már realiti mod asszem
nem rakod fel az SG szerverre? -
Borg #36388 Elméletileg* a bf2cc modmanager scriptben van átdolgozott autoteambalance script, ami LEHET hogy jól működik. Csak nemtom, hogy bf2cc-t engednek e rakni rankedre pl.
* azért elméletileg, mert nekem valamiért még az sg szerveren nem sikerült most beüzemelnem az új verziót. A régi ment rendesen, de abban meg még nem voltak ilyen scriptek. -
ok, ezt mar en is tapasztaltam 1-2 szer, surubben szerencsere nem, de ezekben az esetekben amirol en beszelek nem ez volt a helyzet, ugyanis en is at tudtam allni es meg 1-2 ember...hibaztatni nem hibaztatok senkit, hogy nem muxik a balance, de ha mod van ra jo lenne +oldani, mert sokaknak nincs annyi eszuk hogy atalljanak es kiegyenlitettebb legyen a meccs...ez utobbin pedig nem lehet segiteni... -
Borg #36386 Sok esetben az autobalance hibásan működik. Ilyenkor tipikusan - jószándékkal ugyan - lezárja a többségben lévő teamet az új becsatlakozók elől, csakhogy amikor a másik oldal lesz többen, akkor elfelejti feloldani a zárat. Szal a másik oldal csak növekszik, és növekszik, míg az első marad annyi, amennyi a lezáráskor. Ráadásul át sem tud állni senki a kisebbik csapatba (tehát ilyenkor nemnagyon kéne hibáztatni se senkit) mert ugye le van zárva. -
visszaterve az autobalance-ra, a III-ason tortent a 8 vs 24, ugyhogy ha be is van allitva nem muxik rajta...:-( -
háááát szerintem ma már ilyen lőszerpazarló fegyverek modern haCCSeregben nincsenek inkább kilőnek 1 raksit azt az szétbasz mindent a környéken 
de lehet hogy te lácc fantáziát a rézhüvelyek színesém felvásárlásában
-
Nekem meg ez kell :DDDD
BIG GUN -
nagy száááám 135.
én 40. vagyok transzportba
az a valami
-
Tegnap neztem, 135. -ik vagyok helivel a vilag ranglistan. -
Szamomra a legnagyobb elmeny, mikor helivel sikerul lelonom a repulot.
Sajna nem mindeg jon ossze, meg a raketak szorasat lenduletbol nem mindeg tudom behatarolni, hogy pontosan merre menne, de az elso kilovese utan mar ok. Csakhat addigra ott a repulo.:) -
:D
tegnap fárasztó nap volt
egész nap játszottam :D
és korán lefeküdtem -
én -trs-Goldmann1-al játszottam jót helivel
kilőttünk pár helit,tankot, légvédelmet.
de csak egy kör erejéig :( -
Mi az de koran keltel csak nem takaritasz?:) -
Hja tegnaptol hivatalos key -em van, szal lehet rettegni a Promi_papa nevu faj barhol felbukkanhat, a leg varatlanabb helyeken.
-
Nagyon szivesen.
Mostmar akkor sejted mijen, ha 1 utazo-taxizo gunner ul be a pilota melle.
Az ijenektol vagyok sik ideg.
Boxer nyomta az ellennek rendesen, szep volt.
-
zöld az nem, mert lehet asse tudja hogy lehet squadb lépni :P -
persze, mindig is tudtam, hogy csíter vagy :Ð -
te takaroggy wowozni! 

-
ezért van nálam 2-3 gép raktáron:) -
nem a MAC-ra bannolták.
Még kb egy éve volt egy ilyen hír, hogy a pb új rendszert fejleszt, mégpedig azt, hogy megvalósítják a hardware bant. A hw ban, az alaplap sorozatszámából, a mac számból, meg már nem emléxem mikből készült azonosító.
Tehát nem elég, ha a hálókártyát cseréli. új gép kell :-)))
pb.com - Wednesday June 30th, 2004-i hír. -
Ezt láttuk kint idén Kecskeméten a repülőnapon, a kezembe is fogtam ;P
állat nagyon :-) -
Gabe18 #36368 Ja és akkor még el is kell találni,ami a tankelháritóval azt a levegőben mozgó célpontot,hát nem egyszerű... -
Mondjuk az is vicces ,hogy 2 stringer nem elég egy helinek, remélem az ilyet javítják 1.03-ban. -
Gabe18 #36366 Hát ki...ha megéri hogy vagy 3x rálőjőn... -
Végülis az Anti-tankos ki tudja lőni a helit, kár, hogy nem olyan, mint DC-ben, hogy stringer is van nála. -
Gabe18 #36364 Számomra viszont nincs nagyobb élmény mikor egy helit sikerül valhogy roncsá robbantani a földről.Elképesztő hogy tudom utálni mikor fentről szétlőnek mindenkit,az ember meg szinte tehetetlen.
Ha lenne olyan kaszt hogy "helikopterelhárító",hát én biztos az lennék. -
Ezzel mind egyetértünk, de próbáld ki promi + egy jó gunner ellen a másik oldalon, az már nem olyan élvezetes. -
Ezúton szeretném megköszönni Promi_papának, hogy bevezetett a gunner-ek világába egy pár meccs erejéig, és megtapasztalhattam mindazt az idegfeszítő koncentrációt, amit a pilótának és a gunner-nek át kell élnie a csata közben, és hogy mennyi mindenre kell egyidőben odafigyelniük. (Aki pedig azt hiszi, hogy a pilóta csak röpköd jobbra-balra és zsebeli a pontokat,.... hát nagyon téved)! Jah... és az sem elég, ha a gunner csak úgy lövöldöz egy párat. Sőt!!! A JÓ GUNNER A PILÓTA IGAZI FEGYVERE!!! Ezérthát minden tiszteletem azon pilóták és gunnerek elött, akik maximálisan arra törekednek, hogy kiszolgálják, és védjék a földieket.
Mégegyszer THX Promi! -
Polemius #36361 Lehet, hogy a MAC-ra bannoltak... Ez a hálókártyád ethernet azonosítója. Ha értesz hozzá, változtasd meg. Ha nem, akkor kérj egyet kölcsön, és próbáld ki azzal, megoldja-e a gondod. -
Polemius #36360 Mielőtt ilyet akarsz, nézd meg a Gepard-ot. Az is van ilyen hatékony, ráadásul hazai fejlesztés. :) -
Ezt a beszólást:
csaba67 : " Akkor is eltaláltok, ha mellém lötök. Cheaterek" -
Azt mondta letöltöt eredeti serialt is.
-
Gabe18 #36357 Mit töltöttél le?A játékot maximum.Ahhoz hol az hivatalos cd-key? -
Agyál linket!!!!!
Van eredetim, de kéne még 1 az anyukámnak is. Ő is nyomja a BF2-őt, és még nem kapott új fegyvereket!!!