172102
  • fr3ddy14
    a fejlövés angolul headshot, vagy headshoot, mert itt itatkozik egy gyerek velem róla?
  • BurnBaby
    a felhasználók többsége érdekében azon keveseket, akik csalni szeretnek hátrányos helyzetbe hozzák.
  • BurnBaby
    a modern combat a bf2 konzolos változata. ezért nem jelenik meg pc-re :)
  • fr3ddy14
    ahha...
    de mér jössz ide hogy ha annyira leszarpztad az sg fórumon
    ezt ne itt bszéljük meg, hanem gyere msnbe
  • ACE
    a nem ranked servereken nem is találsz embert, ez ellehetetleníti a multiplayer használatát, ami a játékban adott. Már hogy ne lenne kötelezett csinálni servereket az EA?
  • Quki
    ez pont fordítva van , te kis pattógó jancsika
  • csabito
    Az EA nincs arra kötelezve, hogy ranked szervereket futtasson, ezt ők a community-ért teszik, adnak vele egy plusz játékélményt. A community meg azt szereti, ha van pb.
    A játékot 100%-osan tudod használni pb nélkül is. Indíthatsz akár global unlock-os szervert is magadnak, mint a f2k|DF-sly.hu
  • fr3ddy14
    hát, akkor pl miért tőlem kérdezted hogy a weboldalra hogy kell ilyet, meg olyan cuccokat csinálni?
    kis buzi
  • Me0w
    Tamadd meg. Szerintem semeddig nem jutsz el. De a te penzed banja. Tudod olyan egyszeru ezt elkerulni, nem kell cheatelni, es nem kapsz hw bant ;)
  • ACE
    Ha a szerverek nagy része pb-s, akkor ez azt jelenti, hogy nincs is választásom, hogy elfogadjam, mert ha nem fogadom el, akkor nem tudok normálisan jáccani...bocsi helyesbítek, NINCS olyan ranked server, ahogy NINCS punkbuster... Tehát akkor ismét fennáll a kérdés. Vagy egy program (pb) aminek a licens-ét el kell fogadnom, különben a megvásárolt játékomat nem is tudom rendeltetésszerűen használni. Tegyük fel hogy egy ilyen kötelezett licensz miatt nem tudok később jáccani a játékommal. Véleményem szerint ez csöppet jogi visszásságokat eredményez... és könnyen megtámadható.
  • Morphin
    Lenne egy igen fontos kérdésem!!
    Lehet volt de nem vagyok nagy fórumozó!!Tehát a lényeg a lényeg hogy játszok a 64-es DF-sly.hu szerverén!(pontosabban csak szeretnék)A hiba következő: amikor joinolnék akkor már másodjára játsza le az aktuális zenét és a végén vissza dob a menübe egy olyan üzenettel hogy "Your connection to the server has been lost" vagy vmi ilyesmi... De aztán ha ujraakarok joinolni akkor elsem kezd tölteni hanem egyből ezt irja ki!!Amikor éppen sikerül felmennem rá akkor meg 1-2 óra játszás után kidob egy uilyen üzenettel(néha pár perc után)Mi lehet az oka???A server lenne úgymond rossz???
  • csabito
    A punkbustert te magad telepíted. Elfogadod a liszenszt és hogy letilthatnak csítelés miatt.
    A játékot pb nélkül is lehet játszani.
  • ACE
    Ez a Modern Combat nem is jelenik meg PC-re? Nafasza...
  • BurnBaby
    hát ezt nem tudom :) sose nem nyitottam ki a kézikönyvet - csak egy rövid kódsor érdekelt a hátuljáról ,)
  • ACE
    Azért megnézném, hogy pl. a BF2 kézikönyvében van-e ilyen leírás, hogy ha esetleg segédprogramot használsz a játékhoz, tehát egy másik csítelős programot indítasz anélkül hogy megváltoztatod a BF2 program szerkezetét, azt indoklás nélküli ban-ra lehet tenni, és a 12ezer Ft-ért megvásárolt játékát használhatatlanná teszi...
  • geri15
    Köszi, így sikerült megcsinálni :) Viszont még 1 gond van :( Nem enged be, se a létező accommal, és újat sem enged csinálni, mert mindkét esetben ezt a hibaüzit dobja ki:

A FAQ-ban utánanéztem, és elvileg meg kell nyitni bizonyos portokat, de nincs is fennt tűzfal, és a windowsos is le van tiltva
  • Quki
    hohó...ne higgy ennek a kis hülyének vagy ne képzeld el róla , hogy egy ilyen zseni aki mindent tud és a szókincse is csúnya jelzőkből épül fel mint pl.:lesza**ak, én már csak simerem :) ja és freddykém benézhecc bf2 comunity topikba is...
  • alma2
    freddy eddig azt hittem egy 14 eves kis szamitogepzseni vagy aki szabad idejeben jatszik is, az utolso par kerdesedbol rajottem te csak az utobbi vagy :)
    egy vilag dolt ossze bennem :)
  • alma2
    pl
    fogsz egy regmont es lekoveted milyen bejegyzeseket probal kiolvasni a registrybol, /ha ugyes vagy meg tudod oldani magadtol/

vagy szolsz a haverodnak exportalja ki a jatekrol a bejegyzeseket, persze a cd kulcsat ne felejtse torolni belole :)
  • fr3ddy14
    neked van modifiers?
    nálam a bf2nél nincs, a cod:uonál van
    akkor mit csinéljak?
  • schrank
    minek tettétek bele a konzolos módot ???
  • Zs0lt1
    Battlefield Hírlevél 2005 Augusztus
  • schrank
    ki lessz a narrátor legyen a freddy14és 3/4 lécci lécci az arcát nem kell mutatni a filmen mert az a tegnap belinkelt WC-ben sem mutatott valami szépen
  • uHs Gerzson
    A lényeg hogy minden szépen meglegyen és lássa a nagyközönség is
  • geri15
    hy arcok!

Fontos kérdésem lenne; van ugye az 1.02-es peccs, amit fel kell tenni, de nekem azt írja ki hogy nincs fennt BF2, mivel azóta volt egy Windows reinstall, és nem találja Mivel az iso sincs már meg, csak a játék van feltelepítve, ezért 4 lehetőségem van.
    I. fogom magam, és leszedem valamilyen fizetős helyről
    II. valahogy ki tudom tömöríteni a telepítős cuccokat, ehhez vmi InstallShield-es progi kéne
    III. Ha valamelyikőtök lenne szíves és felpakolná a megváltozott fájlokat valahova, egy zipben, vagy rarban.
    IV. Ha megtudná valaki mondani, hogy melyek azok a registry bejegyzések amiket be kéne irogatnom, és akkor menne a telepítő.

Ha valaki tud segíteni tud nekem segíteni a II-IV. pontokban azt nagyon megköszönném.
  • uHs Gerzson
    Bazz adj egy nagyobb képet aki nem ismeri ezt a tankot az nem tudja hogy ez egy KingTiger ;)
  • uHs Gerzson
    Hát he egy ilyen szépség lesz a hajok légvédelmére felszerelve akkor minden repülö fioka a vizben fogja végezni
  • egyuri

Agyjál még 3 büntető pontot ugy is elutazom 3 hétre nyaralni te meg csak szpemmelj csak ithon nyugodtan, gondolok rád majd!! HEHE
  • Danee
    Gerzson, én megelégszek ezzel:
  • Fenrir
    hol van az a hp ahol fent vannak a statok?
  • FlatlineHun
    Ja! Majdnem kiment a fejemből. Elnézést kérek minden stábtagtól, de a mára tervezett
    forgatás elmarad.

Tegnap elkapott a hév, és nem bírtam magammal, úgyhogy egész este játszottam, ezért a tegnapra tervezett melót ma kell megcsinálnom. Ráadásul az utolsó 15-20 mp nagy részét újra kell kameráznom + renderelnem + vágnom. Tehát az sem biztos, hogy holnapután lesz forgatás. Amint van infóm, azonnal szólok.
    Danitól még nem kaptam meg, hogy milyen nicken szeretne a creditben szerepelni.
  • schrank
    modifiers/country/europa/central europa/hungary/budapest/rákospalota sajnos a pontos utca és házszám adatbázis még nem elérhető de már folyamatban van te
  • fr3ddy14
    bocsi a lámaságért, de az ASE-ba hol lehet beállítani hogy milyen nemzetiségű szervereket keresen?
  • egyuri
    Meg köszi
  • BurnBaby
    GYILOKOLI
    nem lehet "eredeti" bf2-t letölteni. a kezdeti időkben volt olyan, hogy eredeti szerverekre fel lehetett menni tört kulccsal is - sőt, két bugos magyar szerver is így működött, de ezek a hiba kiküszöböléséig le lettek állítva - de már nem lehet.

egyuri
    a windows újratelepítés nem segít, a guid-ot a cd kulcsból képzi a rendszer, tehát az minden konfiguráción ugyanaz azonos kulcs használatával.
    a punkbuster újabban a csalók kiküszöbölésére hardware azonosítót is banol. azt nem tudom megmondani, hogy ez konkrétan a hardware valamelyik darabjának (pl. videokártya, alaplap, stb), vagy az egész hardware konfiguráció-ból képzett azonosító alapján történik. esetleg próbálj meg kicserélni egy alkatrészt hátha ez segít - azt hiszem te már megtanultad, hogy nem érdemes csalni :)))

a hardware ban azért is szórakoztató, mert az tudomásom szerint az összes punkbusterrel védett játékra vonatkozik, tehát aki egyszer ilyet kap, az nem csak a bf2-ben, de más pb-s játékban sem szívesen látott vendég.

legyen ez tanulság minden kedves felhasználónak, aki ilyen módon kiván érvényesülni a játékokban.
  • fr3ddy14
    ezaz
  • schrank
    a rakéták nem unalmasak hanem szarok de ha kijön a FH2 kieg akkor kiváncsi leszek mivel terelik el a híres pilóták a légvédelmi ágyú tűzét nyomogathatják az X-et le ha rajtam fog múlni lesznek darálva mind egy szálig
  • uHs Gerzson
    Nekem csak bf42 nosztalgia érzésem van töle a rakéták már unalmasak :D
  • fr3ddy14
    oksa
    kíváncsi leszek mi sűl ki belőle
  • Xian
    Elkezdtem tervezni egy map ot.

Xian - The NoMan's Land

Majd ha kész az alfa felteszek képeket.