172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Hk-s csak nem helikopteres jelent ? Ha igen vezettel is... akkor meselj melyik all kozelebb a valosaghoz a Dc-s nagy ladikos heli iranyitas, vagy a precziebb gyorsabban reagalos, bf2-es iranyitas ?
-
Borg #36594 Ki mondta hogy több szerverre kell járni?:)
Btw ha lenne már végre DC hozzá, akkor perszehogy az menne fel. -
Ezt nem reality modokkal kene orvosolni hanem egy peccsel, nincs ertelme hogy minden szerveren kulonbozoek a sebzesek stb, allandoan avval szopnal hogy megszokd a dolgot. Ha lenne egy egyszeges EA peccs ezekre annak viszont orulnek. -
Az obolhaboruban 2 kulonbozo generacio harcolt, ne vard el, hogy egy t72 vagy egy bmp-1/2 felvegye a versenyt egy modern helikopterrel. -
Borg #36591 Lehet variálni a sebzésekkel, meg a medikit hatékonyságával is. -
én HK-s voltam seregbe de egy legendát sem hallottam a parancsnokaimtól akik közül nem egy volt usa-ba tanulni-tanítani hogy tank ágyújával harci helikoptereket lőnének le arról viszont mesélt és mutatott amatőr videókat az öbölháborúban mit műveltek az "apacsok" az iraki páncélosokkal és joggal állítom félelmetes látvány volt mennyire kiszolgáltatott és esélytelen volt az iraki oldal
szerintem az a gond a bf2-vel hogy nagyon gyalogosharcokra lett kiélezve az 1942-ben jó volt játszhatóság szempontjából a járművek fizikája ebben meg amolyan bfv-s "kulimázban nehézkesen reagáló" izéjük vana járműveknek nem fizikája -
Nem hiszem hogy nagyon lehetne rajta valtoztatni. Az infantryval mit csinalsz hogy jo legyen? Adsz neki is medpacket? :) -
Borg #36588 Na EZEN viszont lehet változtatni. Ez a realmod célja valamelyest. -
Abban igazad van, hogy pl. a sima infantry hasznalhatatlan, fegyvere pontossagban picit jobb csak talan a medicnel, de self-heal potolja ugyis a kevlar meg a nagyobb sebzes hianyat. AT kell azert a tankok ellen, de a legtobb palyan minden 2. sarkon van TOW ami durvan 2,5x annyit sebez mint a kezi valtozat, ergo szamomra felesleges az is. Specops jo hogy tud robbantani meg minden, de amit felrobbant es fontos lenne - hidak, ellenseges outpostok - azt 1 kulcscsavarasbol fel lehet epiteni ujra, ergo nincs az a hulye aki erre baszna el az idejet foleg hogy nem jar pont erte.
A holy trinity a medic/engineer/support sajnos :( -
Borg #36586 Nem. De annyira nem lehet felturbózni, hogy egy sima sniperwarban kimerüljön a játékmenet... mert akkor mindenki azzal akarna lenni. -
De nem olyan gyakran, mint itt. -
mobal #36584 a realitásról annyit ,hogy a játékban az egyensúlyra próbáltak törekedni azért hagytak ki pár dolgot. igyis ha mész 1 tank + 1 apc vagy 2. mindenki engi elpusztithatatlan szinte. meg pl. op. clean swepp map ott amcsi oldalon van blekk hók de mecen meg ott az aa gun. -
hmm.. mondjuk igaz,
fassztuggya :/, akkor mi lesz, a Sniper marad a régiben? -
Borg #36582 CS-ben is van olyan sokszor, hogy a szórás miatt egy tárat eresztessz el 2 méterről, és egy sem találja el :) -
Borg #36581 Ebbe kérlekszépen ha változik bármitől is a játékmenet, akkor jön az anyázás.
A b.zi basecamper, láma sniper, meg a társai :) -
Miért iS? -
Meg mondja meg valaki, hogy miért csak medic és rpg -s karakterek flangálnak? Mert a többi kaszt egyszerűen ki van herélve. Legnagyobb fájdalom a meseterlövész. Egyszerűen nem irányítja, alakítja a játékmenetet. Ismét a CS -t tudom felhozni, ha ott meghallottad az AWP / AWM (újabbaknak magnum) hangját MÁR változott a hozzáállás, MÁR új öteletek születtek, MÁR megindult a más típusú játék. Ebbe mi van? -
A helikopter kurvara nem daralna be senkit, mivel 2 stinger vagy 1 tankloves eleg lenne neki. Most ha eltalalod t90-el a cobrat akkor kicsit pruszkol, valami pici fustot is ereszt es kesz... azert egy 125 mm-es loveg keremszepen ne pattanjon le... masreszt meg a t90S tud kiloni 9M119 Refleks AT raketat, ami tankok es helikopterek ellen van kitalalva, ez valahogy kimaradt a jatekbol, ugye realitas. -
Borg #36577 Ezzel de melléfogtál :D -
Ahoz képest a példa egy értelmű, a világ legtöbbet játszott multiplayer játéka reality módra épül (CS), és mutatja is, hogy mennyire igény van rá. Nem fogsz egy golyótól meghalni, de olyan se történik meg, hogy fél órát lövöd hátba az ellent két méterről. És talán újabb (nagyobb) játékbázist (CS-ek) vonzana a scene -hez. -
embeeer mi lenne ha valós sebzések lennének a játékban játszhatatlan lenne 1 bármilyen jármű 1 AT vagy egy heli ledarálna mindent és mindenkit ahhoz hogy jóreality játékok legyenek még el kell telni 5évnek amikor már az akkori gépek akkora memóriával procivakl meg minden szarsággal lesznek felfegyverkezve hogy a járműveknek kiessen a kereke leszakadjon valami karosszéria elem meg ütközéseknél különböző módon séüljenek a bentülők a helyzetüktől függően igazi sűrűségű növényzet legyen stb;stb ha megnézzük mit fejlődött 2002 óta a BF lehet hogy nem is lesz elég 5év de reméljük minnél előbb lesznek ilyen BF-ek a többi játék úgyis szar
-
A supportos geppuskaja egy marha nagy allat, azert futas kozben legyen szorasa, mivel arra lett keszitve hogy letamasztva hasznalod. De az osszes tobbi fegyver ilyen sajnos... -
na igen, pontosan ez az egyik legnagyobb bajom nekem is. általában support vagyok, a géppuskájának marha nagy a szórása, oké, de akkor sem hiszem el, hogy 2-3 méterről ne csinálna ki egy embert, mert általában ilyenkor én húzom a rövidebbet. szóval ne kelljen már hasra vágódnom, ha jön szembe egy ellenfél, és közel van, ez tök gáz. mondjuk az is igaz, hogy ha nem csípőböl lövök, hanem célzok, akkor jobbak az esélyek, de szerintem a valóságban sem áll neki célozgatni közelharcban az ember, ha az ellnfél felbukkan pár méterre előtted, hanem csípőből tüzel. 

-
Igen igen ez a baja szerintem is tobbek kozt, a kozelharcot eltoltak, ezzel a nemletezoen hatalmas szorassal.Mondjuk ami a codban van az pont jo szerintem :) -
Rafia #36571 Ez egyéni ízlés kérdése. Régebben nagy realizmus párti voltam, mára megtanultam mindegyiket szeretni. Az igazi war-feelinget viszont csak a realmodok nyújták nekem. -
Ohh yeah azt is jól megfogjuk csinálni ;) -
FlatlineHun #36569 3.1 engineer-est. 5 emberes jelenet. -
Ehh, most megfogtál...
-
Igazabol az alap bf2ben nem a tavolsagi szorassal van gond szerintem, 1-es vagy rovid sorozattal nagyon szepen lehet tavolra loni, engem az zavar mikor kozelharcban (<2m) vagy fekvo ellenfelre 40 centirol ki kell loni 1 tarat, majd meg piszollyal is fel tar mire meghal az illeto. -
hella!! megjöttem
-
monnyuk annál több realizmus már a játék rovására menne, mint ami az Operation Flashpointban van, szvsz, ott a legtöbbször elég volt egy rövid sorozat (3 lövedékes burst). csak itt az a különbség, hogy jobban lehet célozni, mint az Op.F.-ban. -
örömmel közlöm magammal, hogy szép lassan, de javul a K/D arányom és az akkurácijám is 

bár tegnap nagyon nem ment a játék, amit azért is sajnálok, mert ezen a héten ez az egy alkalom volt/lesz, hogy játszani tudjak
-
Rafia #36563 Gondolom a realmodokban nem hagyjak így benne (most nem a project realityre gondolok). Szép lassú tápolás az még elmegy. De amúgy is one shot one kill legtöbbször. -
nem is igaz kövcsi hétfőn kezdődik neked is! 
vagy már megint lógni akarsz?:) -
Ja és adnak hozzá egy iraki földönfutot is majd az ásohoz?
-
Akkor a reality modba kell gyalogsági ásó is a harckocsizóknak:
-
jaja, elseje van
-
HOlnap 19:00 kor a megadot kordinátákon gyülekező! Amugy hányadik jelenetet kell leforgatni a forgatókönyv szerint? -
Mondjuk nyáron se voltak olyan sokat délelőtt. -
Kapcsold ki a VPU recoveryt peldaul.