172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
biztos jó
akkor mennék rá ha fent lenne a realiti mod -
nem csak most indították nemrég újra és tesztelni kéne, hoyg jó-e? -
Borg #36632 Még nincs semmi. -
Borg #36631 Miért, a kettő kizárja egymást? -
mit teszteljünk??
van valami mod felrakva? -
Borg #36629 3-4 éve én is ezért hagytam ott a CS-t. De ma már nem egészen az a helyzet. Főleg ott, ahol tesznek ellene. -
Gabor970 #36628 szerintem azért elég jól meg lett csinálva ez a játék! Nekem nagyon élvezetes. Inkább legyen élvezetes, mint végletekig realisztikus! -
aki akar jöjjön tesztelni az sg szerverére én 20percen belül fent leszek -
Ja, csak most épp nem volt... :P :) -
jah, meg váltani kelljem, és kuplungolni...mindezek szép és jó dolgok lennének, de a bf sose erről szólt :) -
világháború is fordult már meg 2 év alatt :) -
Bocs, lemaradtam két évet a CS témáról, nem tudom, most mi a helyzet. Akkoriban ez volt a helyzet, és a tendencia is ezt mutatta. Pl indult külföldi bajnokság, kizárólag a dust pályán. Annál fantáziátlanabb, játszhatatlanabb "hivatalos" pályát még egyetlen multis játékban sem láttam. A Quake dm pályák is összetettebbek és jobbak voltak.
Mivel ekkaora sz*rrá vált, a community is mélyrepülésbe kezdett, esélyt sem adtam a CSS-nek. De azt nem hiszem el, hogy túlnyomó többségében "normális szerverközösségek" lennének elterjedve. Annyit nem változik az emberiség 2 év alatt. -
Borg #36622 Nincs. Legalábbis ami a CSS-t, és a normális szerverközösségeket, meg a pályákat illeti.
Hogy 1.6-ban milyen kockák hentelnek még a mai napig is, az különösebben nem izgat emellett. -
Nekem HK -ról mindig a Hunter - Killer jutt eszembe :) -
En lama, az a lama aki nem uszta meg a katonasagot :)
de a HK ennyi erovel HeliKoptert is jelenthet, nem tudom a katonai szakzsargont :)
Multkor leirtam, hogy teszteltem a DC-ben a heliket szuz kezzel, de mivel ott gyakorlatilag nincsenek magas tereptargyak es gyakorlatilag lehetetlen leesni veluk. meg mindig azt mondom nem jo.. bar ugye ki mit szokott meg.
megott nem szaguldasz az utcakon, es nem teszed arreb a heli segget 10 cm, el hogy kiferjel a lukon az is biztos :) -
FlatlineHun #36619 Jaja, bár a hivatalos megnevezése azt hiszem önjáró löveg, vagy ilyesmi, tehát nem tank, mivel mind a célzó, mind a tüzelőrendszerét úgy alakították ki, hogy látótávolságon kívüli célok leküzdésére is alkalmas legyen. Az M109A6 Paladin-nak asszem 30 km a lőtávja... -
Mert, talán nincs igazam? -
Jah, a faszok betettek a mozgo eget, lehetne valamennyire pixelshot nelkul jatszani, erre kivettek a tuzersegi fegyvereket... -
Rafia #36616 Nah, egyszer már leírtam normálisan. Most csak annyit, hogy kvára nincs igazad. -
Thanatos #36615 ki mondta hogy egy szervere tuti hogy mindig be tudsz férni amikor éppen játszani akarsz egyet? -
ÁÁÁáááááááÁÁÁ! Nemár! Szerinted ki használ 40 méterre távcsöves puskát? Csak mert CSben sokkal nagyobb távolság nincs. Azt meg halkan jegyzem meg, hogy szerencsétlen szoftver(HL1 CSről beszélek) annyira bugos, hogy az AVP-n kívül az összes mesterlövészfegyver használhatatlan. Nem a célkereszt közepébe lőnek! -
Borg #36613 Ez messzehordó ágyús tank volt?:)
Kedvenc! :P
Eastingen beállni a mélyedésbe, aztán... -
FlatlineHun #36612 Egyébiránt csak nekem hiányzik a DC-s M109 155mm SP Howitzer?
Ritkán lő, nehéz célozni vele, de ha megtanulja az ember :)))) -
Borg #36611 Szeretnék hasonlókat kívánni neked én is. Főleg hogy ezzel a csőlátással, és információhiánnyal inkább ki se mozdulj innen... úgylesz jó mindenkinek. -
Hehe, mondjuk ha mar megcsinalnak, hogy harckocsiba 2 ember kelljen - 1 vezet, 1 kezeli a fegyverzetet - mar boldogabb lennek. -
egyetértek
-
Hat az EVE online ennel fenyevekkel jobb, csak azt nem lehet akkor jatszani amikor jolesik mert lemaradsz :) -
Na azt tiszta szívből remélem, hogy a BF sorozat _soha_ nem éri el a CS népszerűségi szintjét. Nézd meg, azzal a játékkal mit tett a népszerűség. Egy taktikus-sunnyogós, ellenfél-agyát-átbaszós játékból rusholós, gyaszatólós sz*r lett. A pályák lekorlátozódtak 2-3 útvonalra (dust, italy), és csak annyi a dolgod, hogy hamar elhelyezkedj, és fejre lőjj. Mindezt a "népszerűség" érdekében. (persze az is biztos belejátszott, hogy egyetlen csóka fejlesztette, és kicsit megnőtt az arca az idők folyamán)
Lehetőleg a "CS scene" maradjon is ott, ahol van. Így is sok a balf*sz itt is. -
mennyit fikázzuk de még mindig ez a legjobb onlájngém 
wow -osok cod-osok kíméljenek a hülye hozzászólásaikkal hogy azért azok is jó játékok nekik a következő a npi program
-
Borg #36605 Hát ja, a kocka gémer legnagyobb ellenfele nem a jó repülős, hanem a köcsög napfény :DD -
de mondjuk a helik ellen nagyrészt vakon lő az ember fav-val mert egyszerüen képtelen vagyok olyan színűre beállítani a célkeresztet hogy a napfényben vagy akárcsak az ég felé tartve is látható legyen úgyhogy sokszor nem hogy a találatot nem latom de még a a célkeresztet sőt a célt se ebben a köcsög napfényben
-
A masik amit kivennek, az a buzi ejtoernyo... nehogymar mindenkin legyen 4 tartalektar a primaryhoz, 4 granat, 3 tartalektar a secondaryhoz, kes, iranytu, radio meg egy ejtoernyo... az elso bf2es previewekben meg az volt, hogy csak pilotaknak lesz ejtoernyoje. Gondolom kivettek a sok batmanon felnott amerikai kis buzi miatt. A masik hogy leugrok egy haz tetejerol, zuhanok 5 metert es lemegy 4 csik az eletembol? ez milyen fizika? -
" precziebb gyorsabban reagalos, bf2-es iranyitas ?"játszottál te a DC-vel???? ha neked a bf2-es helik precizebbek ,gyorsabban reagálóbbak akkor gyorsan nézesdtesd meg magadat a körzeti orvossal mert valami nincs rendben 
olyan szar a bf2-s heli meg a repülőaz nem annyira de azért az is inkább a bfv-s ratyi motorhoz hajaszt
-
Ezt en is kiprobalnam, lehet sokat dobna a jatekon :) -
Rossz értelmező kéziszótárat nézel... :P
Rambo = Sz*rok a csapatra, a többiek csak lelassítanak meg bénák, berohamozva meg úgyis mindenkit megölök, mert mindenki csak egy lövés, és az egész csapatot el lehet intézni egy tárral.
Na, ezt hozza ki az emberből a realmod, szvsz. -
H arc K ocsi(T-72) te 
azért ezt még a ....-k is tudják
-
arra célzok hogy azért a játékban bizonyos esetekben sokkal könnyebb célozni a valóságban mint az életben mert célratartó elktronika már 20 éve van a t72 be is lézeres távméréssel meg minden jóval de azért mozgó helikoptert lelőni vele? az hogy a játékban egy szaros fav-val lelehet szedni egy gyorsan mozgó járművet az csakis annak köszönhető hogy van találat jelzés .
kapcsoljátok ki a szervereken a találatjelzést és egyből más lesz a játék ez az első lépés a realismod felé anno DC-ben volt pár ilyen szerver és mit mondjak annál rilizmódabb sose kelljen senkinek -
Hat, igysincs mire, mivel heti 1-2 alkalommal van idom jatszani :) -
Borg #36597 Ott nem tudnál mire gizdulni mi?:) -
SG nem ranked, ergo :)