172102
  • dronkZero
    Talán mert warok mentek ezerrel?
  • mNzJean
    Tudjátok mit kurtak el a bf2 be? hogy itt nem kell figyelni a külső zajokra , a vietnamban esélyed sem volt egy képzett ellenféllel szemben ha nem figyelted a külső zajokat , lépteket .Itt ez totál lehetetlen a commander üvöltözik , az uav folyton ciripel + az arty ,szóval ha akarnék se tudnék arra figyelni ,hogy mögöttem valaki épp késelni készül.
  • VIG0
    Hi

Nem indul a BF2 kidob asztalra inditás után (9600xt) már több drivert is kipóbáltam refreshforce nincs. Help
    thx
  • Yan
    hátha ez is jó lesz.
    [reménykedik]
  • schrank
    lan vagy net?
  • Cefre
    Hello kellene egy kis segitség.A haverokkal próbálnánk játszani coop mod ban , de nem tudunk rá csatlakozni. Lehúztam már a coop 3.0 meg a 4.0 sőt még a wcc motod is .Próbálom multin a servert de úgy csak egymás ellen vagyunk,ha meg singlen csinálom akkor meg nem lássák a többiek. Ha todtok akkor segitsetek.
    Köszi
  • schrank
    én kábé 1 évet décéztem és már akkor kevesen játszottak de a poe-val meg még kevesebett pedig az jól nézett ki csak háááát az a nem létező motor az volt vele a bibi
  • Rusid
    Hát elég sokan játszották, igaz a vége fele már nagyon pangtak a magyar szerverek. Amugy a bf2 hangulata nekem se jön be a vietnámba teljesen bele tudtam feletkezni itt valahogy nekem ez hiányzik. Á azok a viet propagandaszövegek mekkora hangulatot adtak a játéknak "GI your goverman lie to you".
  • schrank
    ha olyan király játék volt a vietnám miért pangtak a szerverek ??? mert a gépigénye nem volt nagyobb a DC-nél sőőőőt;meg hiába volt benne bozót meg zenehallgatás(csak a azzal a rakás szar motorral amit a játék alá raktak elbaszták az egészet
  • Hatt
    nálunk mindenkinek ez a gondja:) van valami igazad
  • Hatt
    ohh ne haragudj, azt hittem sebzésről volt szo meg hogy rambok igy ugy:) bocs hogy belekevertem 1 másik játékot amiben olyan volt a sebzés mint amilyet te szeretnél:)
    mondjuk nekem tökmindegy hogy hol van real modos szerver, csak mondom hogy hulladék és pont arra nem jo amit ti szeretnétek vele
  • leveskocka
    ismet egy gyongyszem:)
    [IMG][/IMG]
  • PsyhoApu
    A BF2-ben nekem csak a zene hiányzik... nem is volt jobb buli annál, amikor helikopterben ültünk és szólt a rock and roll!! A mieink imádták a sárgák megőrültek tőle :D
  • Looserke
    Hmmm érdekes, én pont így voltam a Bf1942-vel. Én azzal nyomultam többet és ugyanezt éreztem a Vietnammal, mint te a Bf2vel. Nekem nem jött be...
  • Me0w
    Bazz, 8an nem tudtok annyira angolul hogy kitalaljatok, hogy a kill streak az oles halal nelkul, a death streak pedig halal oles nelkul? Hubazz...

• Landor
    off
    Aki nem játszott aktívan a vietnámmal annak lövése sincs arról hogy milyen feelingje is volt annak a játéknak. Órákat-napokat töltöttünk el előtte, és nem volt se pontrendszer, se squad se voip se kommander se uav. De egyszerűen élveztük! Nagyon nagy hangulata volt, ha valaki ráérzett az izére.. A BF2ben ilyen sohasem lesz.. A BF2jó, de mindig van bennem egy olyan műanyag utánérzés.. :(
  • Looserke
    Bakker. Commander voltam az F2K szerveren. Artilleryt rendeltem egy területre, de előtte beírtam mindenkinek, hogy ARTILLERY. Még meg is jelöli piros ágyú jellel a helyet, ahova menni fog, de 3 láma emberke csak belegyalogol. De nem voltak ám a becélozott területen, neeem ők már a töltetek becsapódása közben rohantak be, majdcsak eltalálja őket egy-egy...
    Simán a célterületen kívül voltak és belerohannak...persze punish azonnal és KICK, hogy szakadnának meg, pedig simán vezettünk és mindig nyaltam a seggüket és küldtem az UAVt és a Supplyt, ha csak megnyikkantak...
  • Pharaoh
    250 óra játék kell hozzá.
  • Yan
    Itt a topikja
  • mNzJean
    Khm khm azért aki játszott vietnamot az tudja ,hogy micsoda fillingje volt,a bf2 hangulata azért más, nekem nagyon bejön a bf2 is de a vietnam szerintem sokkal személyesebb volt , mindenki ismert mindenkit tudta kik a jo helisek tudtuk kivel kell vigyázni ha tankba ül stb.. a bf2 nél ez még nem alakult ki köszönhetően a ranked rendszernek és a sok pontvadász pistikének akik miatt jobban érzem én is magam külföldi szerveren.
  • fr3ddy14
    nem tudtok egy klánt ahova tagokat keresnek?
  • Rafia
    Én is úgy érzem, hogy a falnak beszélek. A vita tárgya az volt, hogy a reálmod a rambóknak kedvez. Én ez ellen érveltem, te meg most a vietnamos emlékeidről beszélsz.
  • schrank
    valszeg a 5 kill streak (streak=csík;csík~vonal;vonal~fonál;fonál~huzal;huzal ~ huzam R-GO 5 gyilkolás 1 huzamba na ezt a columbo se tudta volna érthetőbben levezetni ebbe kössetek bele B+
  • schrank
    a plecsni listában ott van hogy "(Kill Streak - No Deaths)" vagy rossz verziót néztél vagy nem olvastad el figyelmesen ;szal nem szabad meghalni közben pedig a sovány szalonna eredetibb ötletnek hangzott
  • schrank
    a vietnám szar szar volt és szar is marad amíg világ a világ ezt beírom a topikjába is ha van neki meg is keresem
    a dezertkombát fájnöl az igen volt aaaz nem felejlek el amíg élek dear DC
  • fr3ddy14
  • schrank
    treak csík
    egy kevés vmiből
    réteg
    sáv
    vminek a nyoma
    lapstreak átlapolt palánkolású csónak
    to streak csíkoz
    elhúzza a csíkot
    elrohan
    tarkáz
    streaky bacon sovány szalonna
    to streak off elhúzza a csíkot
    elrohan
    at the first streak of dawn kora hajnalban
    virradatkor
    pitymallatkor
    pirkadatkor
    szerintem ezek közül a SOVÁNY SZALONNA az amire nekünk szükségünk lehet
  • Hatt
    A BF2 harci távolságát akkor nem ismered:)
    Látótávolságban bárkit le lehet szedni...
    A vietnamos játék nem csak a dzsungelről szol, sőtt, szolok hogy mindössze 2 pálya zajlik a dzsumbujban...
    1vs1? Neeem... Emlékeim szerint sok olyan tehetséges srác volt aki 3vs1-et is nyert.
    Az a különbség hogy beleadott mindenki annyi energiát hogy megismerje a sebzést és a lövöldözés mikéntjét.
    Ebben az uj játékban nem sokan ismerik a sebzést vagy bármit is...
    Szal innentől semmi értelme erről vitatkozni...
  • Hysteria
    szal 5 kill streak az 5 oles 0 meghalassal?
  • Hysteria
    na jojjunk mar ra mi az a kill streak fiuk :)
  • schrank
    ezeket ismerem mindakettőhöz ugyanazt kell véghez vinni csak a másik oldalon !!!de hogy mit?tudja a ...szom
  • Hysteria
    mi is az a kill streak? lecci vki mondja el thx :)
  • Danee

The Far East Service Ribbon is awarded to recognize service in the Far East Theater.

Time in Theater
    Time in Service
    ::: 5 Kill Streak
    ::: 13 Kills in 1 Round

The Mid-East Service Ribbon is awarded to recognize service in the Middle East Theater

Time in Theater
    Time in Service
    ::: 5 Kill Streak
    ::: 13 Kills in 1 Round
  • schrank
    melyik plecsnihez kell?
  • haxoror
    5-öt ölsz anélkül hogy meghalnál (asszem)
  • haxoror
    BFV-ben ha 2-3 szkillesebb rambó rárohant ugyanarra a zászlóra akkor hiába védte azt egy szervezettebb de nem annyira szkilles csapat mert kétesélyes volt, persze többnyire a szervezettek győztek de a szervezettség nem volt önmagában elég garancia.
  • Danee
    mi az az "5 Kill Streak"???
    ez kell egy ribbonhoz
  • rohadt alma
    Én néhányszor bementem a [SG.HU] BF2 HUN IP: 193.6.2.125 szerverre de mindig üres volt.Ki játszik azon a szerveren?
  • Rafia
    nem, de pl. a Forgotten Hope-pal sokat.
    Ha egy géppuskával bevédek egy utcát, akkor ott nem jösz be, bármennyire rambózol és bármilyen a skilled. Ott a Karkand map nem lenne túl népszerű. Ezért az ilyen modokhoz mindig saját mapeket is terveznek.

Ha megkerülsz/oldalba kapsz egy csapatot, akkor 6 lövéssel 6-ot ölhetsz, igen, mint a valóságban, ezt hívják specopsnak. A gond a vonalak mögé eljutni. Ez Stallonénak sikerült, de egy realmodban ha meglátnak, akkor halott vagy, éppen az erős sebzés/kis szórás miatt. Az alap bf2-ben úgy 40 méter körül lehet az átlag harci távolság, itt 100-200 körül. Ettől még nem szarabb a játék, csak más.

A dzsungelben sok egymás utáni 1v1-et megnyernek a rambók, ez így van, de csapat ellen semmi esélyük. Ez minden modban egyforma. 6 ember tűzereje mindig nagyobb, mint egy emberé.
  • Looserke
    ...pontosabban...