172102
  • TheSandman
    Jol érted, bár valoban hangszorzik és ugy mikrofonozik, de ez eddig nem volt gond, söt még azt is kiprobáltuk hogy csontra lehalkitottuk a szettet, meg hogy lehuztuk az egész 5.1-et és csak fejhallgato, de ugyanez volt a gond. Söt, nemcsak hogy az ö játékának a zenéjét hallják a többiek, de ötmagát meg nem is nagyon.... Olyan mintha valahol egy visszacsatolás történne amikor a mikrofon küldi a jelet....
  • schrank
    ha használva van az uav akkor scan és a bajt látsz V gomb és az illeékesnek elmondod a látottakat és hogy mit tanácsolsz száljon velük szembe vagy bújjanak el de az hogy megállás nélkül nyomogatja a fasz gombjait az kurva idegesítő mellesleg megjegyezném én egyszer sem hasz náltam azokat a gombokat inkább szólok személyesen mégis egy kör alatt begyüjtöttem a kommander begettot meg a ribbont is és nem mentem sen ki agyára
  • schrank
    ja az kéne hogy ráparkoljon a nyakukra az ilyeneknek
  • FlatlineHun
    Mint azt te is tudod, UAV-ot nem lehet két helyre egyszerre rakni, tehát szerinted ha a commander nyomja a heves harcra az uav-ot, és közben látja hogy egy gk megy egy védtelen bázis felé ne spottolja le?
    Persze ennek is megvan a józan ész által megszabott határa, de van aki még azt hiszi, hogy commanderként pontot kap az uav/artillery/supply/spot dolgokért, pedig nem, ezért túlzásba viszik a spottolást. Amúgy nem egyszer csináltam azt is, hogy miközben az UAV ment az egyik helyen, bezoomoltam a másik helyre és spottolva tartottam 2-3 embert, akiket épp megpróbált 2 ember leszedni. Tisztában voltam azzal, hogy a két emberünkön kívül a többieknek ez zavaró, nekik viszont felért egy UAV-val...
  • FlatlineHun
    Szerintem a sound/voice recordingnál mute-zzen le mindent a microfonon kívül.
    (ha jól értem, és az a probléma, hogy amikor ő beszél a többiek a játékának a zenéjét is hallják és ez a probléma nem abból adódik, hogy hangszórón keresztül hallgatja és közben próbál mikrofonozni)
  • Me0w
    Pedig en harckocsira gondoltam b+ :D
  • schrank
    mielőtt feltennéd a kérdésedet a HK ezen esetben sem Heli Kopter ; de még csak nem is Harc Kocsi Hanem Hang Kártya
  • schrank
    "ez így ebben a formában ez nem igaz. . ."
    ebben a játékban messze a legjobbak és legtisztábbak a hangok teljesen belehet határolni az ellenséget akár gyalogos akár járművel van az mondjuk igaz hogy egy-két commander (pl.:theofel*** vagy ki ) aki állandóan szünet nélkül nyomkodja a gomjait amivel nem elég az ember agyára meg de teleírja velük a képernyő bal felét .na ilyenkor V gomb aztán elküldeni a halál faszára
    a másik faszkalap faj meg az állandóan szavazgatós és ha ez a két seggfej egy pályán találkozik akkor aztán úgy tele van a képernyő ezzel a sok fassággal meg a kommander gombos szövegeive hogy élvezhetetlen a játék. a kommander ne parancsgombokat nyomogassa hanem basszon oda egy uav-ot meg egy szuplit aztán mennyen artillerizni a pálya másik vége és élvezzen nagyokat
  • gergod
    lekötelezel :)
  • TheSandman
    Nyeh A ventrilon filoztam még, csak annak nem olyan értelem szerü a szerver oldali beállitsa mint a TS-nek...
  • Yan
    egyszerü, mint az amöba! :)))
  • Me0w
    Veygen egy masik HK-t es azt hasznalja TSre ;P
  • TheSandman
    Valaki pls HELP! Erre: #36735
  • BurnBaby
    indeed :)
  • BurnBaby
    aha. nah akkor majd megy a faqba így :)))
  • Me0w
    Lame :)
  • BurnBaby
    honnan tudjam? ezt állították mások :) mint említettem nem teszteltem (ha épp van is néha 2 gépem otthon lanban a laptopon nem nagyon van bf2) :)
  • Cefre
    Köszi a segitséget 1 szer már sikerült ,de nem tudtuk hogycsináltuk
  • gergod
    Már kb 100x le lett itt írva, hogy kell csinálni:
    1. Csinálsz egy multiplayer gamet.
    2. A többiek rákeresnek multiplayer lobbyban, de nem csatlakoznak
    3. Te kilépsz a játékból, és indítasz egy singleplayer játékot
    4. Megvárjátok, amíg neked betölt.
    5. Többiek nem refreshelnek a multiplayer lobbyban, mert akkor buktátok, hanem simán joinoljátok az előzőleg ott levő játékot.
    6. Láss csodát belépnek a te singleplayer játékodba.

Nem muszály ugyanazt a pályát/méretet választani amikor multiplayert createlsz, mint amin singleben játszani fogtok!
  • TheSandman
    Haliho! Lenne 1 olyan gondom, hogy haver most rakott össze egy 5.1-es hangcuccot, és azota az ö oldala felöl nem megy rendesen a team speak, mert a másik gépen szinte csak a játék zenéjét hallani, a pofázást nem. A hangkártya értelemszerüen át lett állitva 5.1-re, amig nem volt berakva ez a cucc addig pöpecül ment. Ha valakinek van vmi tippje akkor help pls!!!!
  • Cefre
    Csak hogy csatlakozzanak ,mert multiba nem látják a pályát
  • FlatlineHun
    Én teszteltem, nem sikerült, de ez még az 1.00 verzió volt. Próbáltunk connectálni térképbetöltéskor, előtte, utána... simán kivágta a csatlakozó gépet desktopra. 1.02-n még nem próbáltam.
  • BurnBaby
    elvileg lanon sima single playert ha indít vki akkor a többiek ip alapján tudnak csatlakozni. én nem teszteltem. sok sikert
  • Cefre
    Hello kellene egy kis segitség.A haverokkal próbálnánk játszani LANon coop mod ban , de nem tudunk rá csatlakozni. Lehúztam már a coop 3.0 meg a 4.0 sőt még a wcc motod is .Próbálom multin a servert de úgy csak egymás ellen vagyunk,ha meg singlen csinálom akkor meg nem lássák a többiek. Ha todtok akkor segitsetek.
    Köszi
  • Robogo
    Hát igen én is azon a véleményen vagyok,hogy a vietnám-nak sokkal jobb hangulata volt mint a bf2-nek.És egy nagyon jó közösség alakult ki a vietnamba ami szerintem a BF2-őbe nem fog kialakulni max sokkal több idő után....Sajnálom a BFV-t,hogy kihalt.:(
  • Hatt
    Az jó időszak volt:) Hiányzik is.
    Jah majd szolj melyik napra szeretnéd a Vietnámos összeröffenést, mi biztos lennénk kb 10-en:)
  • Hatt
    Mint ha bármelyik játék annyira jó lett volna:))
    Egy kutya mind, a 42-es és a DC-s srácoknak nem tetszett a vietnam, a Vietnamosoknak nem tetszett a DC... Most sok Vietnamosnak, 42-esnek és DC-snek nem jön be teljessen a BF2.
    Valamit mindig elbasznak az adott játékokban ami miatt valakinek nem tetszik majd.
    Mostanság mi nyomunk 1-1 vietnam wart és sokan ugy vagyunk vele hogy 3bf2 wart is becserélnénk 1 vietnamosra.
  • Cefre
    Lan
  • uHs Gerzson
    POE2 Update:

EF-2000 Euro Fighter
    Euro Fighter 1
    Euro Fighter 2
    Euro Fighter 3
    Euro Fighter 4

Tornado
    Tornado 1
    Tornado 2
    Tornado 3
    Tornado 4

MIndkét repülö a német légierö szolgálatában lesz ;)
  • CéZé
    De csak 21 óra után :)
  • Promi #36724
    Aztan mehet a rokak vs. csibek klan war.:)
  • CéZé
    Mármint a bf1942-be
  • CéZé
    Okés :)
    Még 42-be volt is
  • Promi #36721
    Csinaljunk mi is 1 klant, korhatar 30 tol felfele.:)
  • fr3ddy14
    hát igen
    mint tudju, az equinox egy kis 13éves sz..
    szal ne várj csodákat
  • CéZé
    Az első pontot meg kb egy 6 éves irta :)))))))))))
  • CéZé
    6.A klánba jelentkezők számára van természetesen egy korhatár is... 12 éves kortól egészen 35 éves korig lehet jelentkezni a klánba. Aki kevesebb vagy több az itt leírt korhatártól az nem lehet a klán tagja.

Ezt kikérem magamnak :)))))))))
  • fr3ddy14
    ja és a híreket meg a battlefield.hu-ról másolja
    szánalmas
  • fr3ddy14
    pfff, nézzétek meg a szabályokat
    ezt még equinox írta, a bf2-es klánunk weboldalára!!
    ez a gyerek meg elcsórta
  • Zs0lt1
    Hát igen.
    Mi pl heti három wart nyomtunk. Volt úgy, hogy egyszerre volt CB ladder, CB Opencup, meg a HUNCUP.