172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Jol érted, bár valoban hangszorzik és ugy mikrofonozik, de ez eddig nem volt gond, söt még azt is kiprobáltuk hogy csontra lehalkitottuk a szettet, meg hogy lehuztuk az egész 5.1-et és csak fejhallgato, de ugyanez volt a gond. Söt, nemcsak hogy az ö játékának a zenéjét hallják a többiek, de ötmagát meg nem is nagyon.... Olyan mintha valahol egy visszacsatolás történne amikor a mikrofon küldi a jelet.... -
ha használva van az uav akkor scan és a bajt látsz V gomb és az illeékesnek elmondod a látottakat és hogy mit tanácsolsz száljon velük szembe vagy bújjanak el de az hogy megállás nélkül nyomogatja a fasz gombjait az kurva idegesítő mellesleg megjegyezném én egyszer sem hasz náltam azokat a gombokat inkább szólok személyesen mégis egy kör alatt begyüjtöttem a kommander begettot meg a ribbont is és nem mentem sen ki agyára -
ja az kéne hogy ráparkoljon a nyakukra az ilyeneknek
-
FlatlineHun #36751 Mint azt te is tudod, UAV-ot nem lehet két helyre egyszerre rakni, tehát szerinted ha a commander nyomja a heves harcra az uav-ot, és közben látja hogy egy gk megy egy védtelen bázis felé ne spottolja le?
Persze ennek is megvan a józan ész által megszabott határa, de van aki még azt hiszi, hogy commanderként pontot kap az uav/artillery/supply/spot dolgokért, pedig nem, ezért túlzásba viszik a spottolást. Amúgy nem egyszer csináltam azt is, hogy miközben az UAV ment az egyik helyen, bezoomoltam a másik helyre és spottolva tartottam 2-3 embert, akiket épp megpróbált 2 ember leszedni. Tisztában voltam azzal, hogy a két emberünkön kívül a többieknek ez zavaró, nekik viszont felért egy UAV-val... -
FlatlineHun #36750 Szerintem a sound/voice recordingnál mute-zzen le mindent a microfonon kívül.
(ha jól értem, és az a probléma, hogy amikor ő beszél a többiek a játékának a zenéjét is hallják és ez a probléma nem abból adódik, hogy hangszórón keresztül hallgatja és közben próbál mikrofonozni) -
Pedig en harckocsira gondoltam b+ :D -
mielőtt feltennéd a
kérdésedet a HK ezen esetben sem Heli Kopter ; de még csak nem is Harc Kocsi Hanem Hang Kártya
-
"ez így ebben a formában ez nem igaz. . ."
ebben a játékban messze a legjobbak és legtisztábbak a hangok teljesen belehet határolni az ellenséget akár gyalogos akár járművel van az mondjuk igaz hogy egy-két
commander (pl.:theofel*** vagy ki ) aki állandóan szünet nélkül nyomkodja a
gomjait amivel nem elég az ember agyára meg de teleírja velük a képernyő bal felét .na ilyenkor V gomb aztán elküldeni a halál faszára
a másik faszkalap faj meg az állandóan szavazgatós és ha ez a két seggfej egy pályán találkozik akkor aztán úgy tele van a képernyő ezzel a sok fassággal meg a kommander gombos szövegeive hogy élvezhetetlen a játék. a kommander ne parancsgombokat nyomogassa hanem basszon oda egy uav-ot meg egy szuplit aztán mennyen artillerizni a pálya másik vége és élvezzen nagyokat
-
lekötelezel :) -
Nyeh
A ventrilon filoztam még, csak annak nem olyan értelem szerü a szerver oldali beállitsa mint a TS-nek...
-
egyszerü, mint az amöba! :))) -
Veygen egy masik HK-t es azt hasznalja TSre ;P -
Valaki pls HELP! Erre: #36735 
-
indeed :) -
aha. nah akkor majd megy a faqba így :))) -
Lame :) -
honnan tudjam? ezt állították mások :) mint említettem nem teszteltem (ha épp van is néha 2 gépem otthon lanban a laptopon nem nagyon van bf2) :) -
Cefre #36737 Köszi a segitséget 1 szer már sikerült ,de nem tudtuk hogycsináltuk
-
Már kb 100x le lett itt írva, hogy kell csinálni:
1. Csinálsz egy multiplayer gamet.
2. A többiek rákeresnek multiplayer lobbyban, de nem csatlakoznak
3. Te kilépsz a játékból, és indítasz egy singleplayer játékot
4. Megvárjátok, amíg neked betölt.
5. Többiek nem refreshelnek a multiplayer lobbyban, mert akkor buktátok, hanem simán joinoljátok az előzőleg ott levő játékot.
6. Láss csodát belépnek a te singleplayer játékodba.
Nem muszály ugyanazt a pályát/méretet választani amikor multiplayert createlsz, mint amin singleben játszani fogtok! -
Haliho! Lenne 1 olyan gondom, hogy haver most rakott össze egy 5.1-es hangcuccot, és azota az ö oldala felöl nem megy rendesen a team speak, mert a másik gépen szinte csak a játék zenéjét hallani, a pofázást nem. A hangkártya értelemszerüen át lett állitva 5.1-re, amig nem volt berakva ez a cucc addig pöpecül ment. Ha valakinek van vmi tippje akkor help pls!!!! 

-
Cefre #36734 Csak hogy csatlakozzanak ,mert multiba nem látják a pályát -
FlatlineHun #36733 Én teszteltem, nem sikerült, de ez még az 1.00 verzió volt. Próbáltunk connectálni térképbetöltéskor, előtte, utána... simán kivágta a csatlakozó gépet desktopra. 1.02-n még nem próbáltam. -
elvileg lanon sima single playert ha indít vki akkor a többiek ip alapján tudnak csatlakozni. én nem teszteltem. sok sikert -
Cefre #36731 Hello kellene egy kis segitség.A haverokkal próbálnánk játszani LANon coop mod ban , de nem tudunk rá csatlakozni. Lehúztam már a coop 3.0 meg a 4.0 sőt még a wcc motod is .Próbálom multin a servert de úgy csak egymás ellen vagyunk,ha meg singlen csinálom akkor meg nem lássák a többiek. Ha todtok akkor segitsetek.
Köszi -
Hát igen én is azon a véleményen vagyok,hogy a vietnám-nak sokkal jobb hangulata volt mint a bf2-nek.És egy nagyon jó közösség alakult ki a vietnamba ami szerintem a BF2-őbe nem fog kialakulni max sokkal több idő után....Sajnálom a BFV-t,hogy kihalt.:( -
Az jó időszak volt:) Hiányzik is.
Jah majd szolj melyik napra szeretnéd a Vietnámos összeröffenést, mi biztos lennénk kb 10-en:) -
Mint ha bármelyik játék annyira jó lett volna:))
Egy kutya mind, a 42-es és a DC-s srácoknak nem tetszett a vietnam, a Vietnamosoknak nem tetszett a DC... Most sok Vietnamosnak, 42-esnek és DC-snek nem jön be teljessen a BF2.
Valamit mindig elbasznak az adott játékokban ami miatt valakinek nem tetszik majd.
Mostanság mi nyomunk 1-1 vietnam wart és sokan ugy vagyunk vele hogy 3bf2 wart is becserélnénk 1 vietnamosra.
-
Cefre #36727 Lan -
POE2 Update:
EF-2000 Euro Fighter
Euro Fighter 1
Euro Fighter 2
Euro Fighter 3
Euro Fighter 4
Tornado
Tornado 1
Tornado 2
Tornado 3
Tornado 4
MIndkét repülö a német légierö szolgálatában lesz ;) -
CéZé #36725 De csak 21 óra után :) -
Aztan mehet a rokak vs. csibek klan war.:) -
CéZé #36723 Mármint a bf1942-be -
CéZé #36722 Okés :)
Még 42-be volt is -
Csinaljunk mi is 1 klant, korhatar 30 tol felfele.:) -
hát igen
mint tudju, az equinox egy kis 13éves sz..
szal ne várj csodákat -
CéZé #36719 Az első pontot meg kb egy 6 éves irta :))))))))))) -
CéZé #36718 6.A klánba jelentkezők számára van természetesen egy korhatár is... 12 éves kortól egészen 35 éves korig lehet jelentkezni a klánba. Aki kevesebb vagy több az itt leírt korhatártól az nem lehet a klán tagja.
Ezt kikérem magamnak :))))))))) -
ja és a híreket meg a battlefield.hu-ról másolja
szánalmas
-
pfff, nézzétek meg a szabályokat
ezt még equinox írta, a bf2-es klánunk weboldalára!!
ez a gyerek meg elcsórta -
Hát igen.
Mi pl heti három wart nyomtunk. Volt úgy, hogy egyszerre volt CB ladder, CB Opencup, meg a HUNCUP.